Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.25 FtUSD395.1 FtCHF445.24 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok, míg magamnál vagyok.
Ezzel a kis versel kívánnék mindenkinek boldog új évet!
Válasz Balázs1994 #27575. hozzászólásáraEz a 7es főút mellet van ? Tegnap délelött mintha elmentünk volna mellette . Láttam mozgolódást az udvarban mintha valamelyik gép el is lett volna indítva de csak egy - két másodpercre néztem oda .
Mégegyszer Boldog Békés Uj évet minden fórumtagnak és szeretteinek!
Keresek egy fémszórással foglalkozó céget, vagy vállalkozót.Az első hajtás függőcsapszegét szeretném felrakatni,A szimering felület kikopott.Ha tudtok segiteni szivesen veszem.
Üdv urak.
Találtam a youtubon érdekes traktoros videót.A címe. Screw Drive vehicle-Extreme off Road-part11-New Hope.Bocsi de nem tudom belinkelni,ha valakinek sikerül megköszönném.
Válasz AGROKID #27559. hozzászólásáraNa ebben igazad van az biztos, meglátjuk, igazából még nem láttam ilyet munka közben, nem tudom mennyire fogja majd dobni az anyagot, viszont ennek a tipusnak a kidobó hengerei egy irányba forognak, ezért csak jobb oldalra fog kiszórni, balra nem... Szóval max akkor átállok a másik oldalra.
Vagy azon agyaltam, hogy ha nagyon nyomja ki oldalra, és tiszta szar lesz a fólia oldala, meg esetleg az egyéb idegen tárgyakkal is dobálja, akkor szerkesztek a jobb oldalra valahogy egy lemezt, ami ugymond megoldja ezt a problémát...
Na majd kiderül, ha a fórumozókat érdekli akkor majd csinálok képet, videót munka közben, meg leírom a tapasztalatokat!
Addig is ittvan néhány kép a hazajövetről, ma szedtük le a futóról, aztán az 50el (mivel még kis gép nincs) be is tolattam a fóliába
Buék!
Adjon az Úristen
Ennek a gazdának
Négy szép ökröt,
Két kis bérest;
A kisebbik béresnek
Arany üsztökenyelet;
A nagyobbik béresnek
Arany ostornyelet!
Haj, regö, rejtő!
Azt is megadhatja
Az a nagy Úristen.
Adjon az Úristen
Ennek a gazdának
Csöngös-pöngös szekeret,
Szekér mellé kereket,
Kerék mellé vasszeget,
Vasszeg mellé faszeget!
Haj, regö, rejtő!
Azt is megadhatja
Az a nagy Úristen.
Válasz 74 Misi #27561. hozzászólásáraMisikém még szerencse hogy nem szántottál ebben a szép idöben. Nem tudtam kihagyni. A bab karókat nem viszi a daráló hogy felraktad vagy elfogyott a zsák?????? Kultúr?? mikor???
Válasz Gulyas85 #27550. hozzászólásáraÉn félnék a trágyában rejlő akár tégladaroboktól és egyébb kemény anyagoktól, mivel az állóhengeres tényleg jobban dobja a szélére is.
Óhatatlan, az hogy ne kerüljön bele valami.
Válasz BanDom #27552. hozzászólásáraNekem speciel 6,5 hónapba telt a rendszámoztatás ebböl 4 hónap volt mire japánból, visszaigazolták a körözési eljárást. Errefele az is elég ha "minőségileg" elkészit az ember valami csavarozható pontra egy vonórészt, nem muszály gyárinak lenni, legalábbis itt a kpmnél ezt mondták!
Válasz limi1977 #27551. hozzászólásáraÜdv.! 800-900 kg körüliek! De ez persze típusonként változik! Esetleg nézd meg ezt: katt IDE itt majdnem minden japán kistraktor adata megtalálható (nagyjából pontosan) A vizsgafeltételek: Vámpapír, számla, teljes világítás kiépítés (E betűs)+ prizma és gyári vonófej! Meg sok-sok nyugtató+ idő (másfél hónap) mert nem olyan egyszerű!
Jo reggelt azt szeretném meg tudni menyi 1 japán kistraktor ősztőmege kb20 loerősre gondoltam.meg még azt szeretném tudni hogy vontatni szeretnék vele ráfutofékes utánfutot.mik a vizsga feltételek huzzá
Válasz AGROKID #27542. hozzászólásáraSzerintem igen, de majd gyakorlatba fog minden kiderülni
Azért választottam ezt mert ez oldalra is szór, míg a fekvő hengeres csak hátra, és a fólia széléhez nem tudok annyira szorosan állni hogy ott is beszórja a fekvőhengeres. Ugy gondolom ez a típus majd beszórja és nem marad csík amit villázni kell... legalábbis ez a terv
35444 hozzászólás
Szilveszternek nehéz napján.
Részegen az árok partján.
Átölelném a világot.
Boldog Új Évet Kívánok!!!
Minden Fórum Társamnak és Kedves Családjának!
Minden fórumtársamnak kívánok Boldog Újévet!Legyen olyan a következő évetek amilyenek szeretnétek!
Válasz bice #27587. hozzászólásáraÜdv.! Köszi! Csak vasból ! Unokatesómra rájött a hegeszthetnék meg a plazmavágás Ja ja együtemű pezsgőmotoros
Válasz bice #27588. hozzászólásáraKüldtem e-mailt!
Válasz Magai Tamás #27582. hozzászólására Igen ott van nézd meg ha érdekell de tavasztol lesz az igazi mert levannak téliesitve a gépek
Válasz Lacika... #27586. hozzászólásáraÜdv.
Engem is érdekelne a megoldás.(első kerék tengely csapágyfelület miatt)köszi.
Válasz BanDom #27579. hozzászólásáraÜdv.
Jól néz ki a traki.Miből készült?"Pezsgőmotoros"
Válasz krizol #27578. hozzászólásáraKüldtem e-mailt!
Megoldás a szimering felület problémára.
Válasz bice #27581. hozzászólásáraNincs mit !Nem én vagyok sajnos a kasszás, pénzügyes ember nálunk, de majd megoldom !
Buék
Minden kedves fórumtársnak és családjának!
Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok, míg magamnál vagyok.
Ezzel a kis versel kívánnék mindenkinek boldog új évet!
Válasz Balázs1994 #27575. hozzászólásáraEz a 7es főút mellet van ? Tegnap délelött mintha elmentünk volna mellette . Láttam mozgolódást az udvarban mintha valamelyik gép el is lett volna indítva de csak egy - két másodpercre néztem oda .
Válasz lakatosr66 #27574. hozzászólásáraÜdv.
Köszönöm a linket,ha lesz pénzed igyál meg valamit.
Munkában gazdag Boldog új évet kívánok mindenkinek :)
Áll a traktor üresben a váltó, 2015 végéhez érkezett a számláló! Minden kedves fórumozónak, olvasónak, és családtagjaiknak Boldog Új Évet Kívánok!!!
Mégegyszer Boldog Békés Uj évet minden fórumtagnak és szeretteinek!
Keresek egy fémszórással foglalkozó céget, vagy vállalkozót.Az első hajtás függőcsapszegét szeretném felrakatni,A szimering felület kikopott.Ha tudtok segiteni szivesen veszem.
Boldog Új évet kívánok minden fórumtársnak,és családjának.Az olajnyomás legyen veletek!!
Dutra múzeumban meg nyíllot a bemutato terem
Sziszatok
Dutra Múzeumba jártam
Válasz bice #27571. hozzászólásáraScrew Drive Vehicle - Extreme Off Road - Part 11 - A New Hope
Boldog új évet mindenkinek!
Válasz bice #27571. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/watch?v=NgGZryCn2sc
Üdv urak.
Találtam a youtubon érdekes traktoros videót.A címe. Screw Drive vehicle-Extreme off Road-part11-New Hope.Bocsi de nem tudom belinkelni,ha valakinek sikerül megköszönném.
Válasz AGROKID #27559. hozzászólásáraNa ebben igazad van az biztos, meglátjuk, igazából még nem láttam ilyet munka közben, nem tudom mennyire fogja majd dobni az anyagot, viszont ennek a tipusnak a kidobó hengerei egy irányba forognak, ezért csak jobb oldalra fog kiszórni, balra nem... Szóval max akkor átállok a másik oldalra.
Vagy azon agyaltam, hogy ha nagyon nyomja ki oldalra, és tiszta szar lesz a fólia oldala, meg esetleg az egyéb idegen tárgyakkal is dobálja, akkor szerkesztek a jobb oldalra valahogy egy lemezt, ami ugymond megoldja ezt a problémát...
Na majd kiderül, ha a fórumozókat érdekli akkor majd csinálok képet, videót munka közben, meg leírom a tapasztalatokat!
Addig is ittvan néhány kép a hazajövetről, ma szedtük le a futóról, aztán az 50el (mivel még kis gép nincs) be is tolattam a fóliába
Buék!
Adjon a Jóisten mindenkinek borulásban és defektben szegény, boldog új évet!
Válasz Bencsiki #27567. hozzászólásáraÜdv urak.
Boldog Újévet kívánok minden fórumtársnak,és családjának.
Adjon az Úristen
Ennek a gazdának
Négy szép ökröt,
Két kis bérest;
A kisebbik béresnek
Arany üsztökenyelet;
A nagyobbik béresnek
Arany ostornyelet!
Haj, regö, rejtő!
Azt is megadhatja
Az a nagy Úristen.
Adjon az Úristen
Ennek a gazdának
Csöngös-pöngös szekeret,
Szekér mellé kereket,
Kerék mellé vasszeget,
Vasszeg mellé faszeget!
Haj, regö, rejtő!
Azt is megadhatja
Az a nagy Úristen.
B.U.É.K. !
Válasz 74 Misi #27561. hozzászólásáraÜdv! Hasonlóan töltöm a napjaimat mostanában én is!
Válasz 74 Misi #27560. hozzászólásáraEz már nekemis eszembe jutott. Már rajtavagyok a témán. Előbb utóbb csak sikerül valamit összehozni
Válasz 74 Misi #27561. hozzászólásáraMisikém még szerencse hogy nem szántottál ebben a szép idöben. Nem tudtam kihagyni. A bab karókat nem viszi a daráló hogy felraktad vagy elfogyott a zsák?????? Kultúr?? mikor???
Szép idő volt ma is dolgoztunk egy kicsit így év végén.
Válasz nagybalazs189 #27558. hozzászólásáraDe ha sikerülne egy olyan benzines aggregátort szerezned aminek a motorja van ki feküdve akkor olcsóbb lenne.
Válasz Gulyas85 #27550. hozzászólásáraÉn félnék a trágyában rejlő akár tégladaroboktól és egyébb kemény anyagoktól, mivel az állóhengeres tényleg jobban dobja a szélére is.
Óhatatlan, az hogy ne kerüljön bele valami.
Így dolgozott a fekvőhengeres trágyaszóróm.
Válasz 74 Misi #27540. hozzászólásáraKöszi. Hát igen nem olcsó.
Szőllőbe és a gyümölcsösben kellene, de az árakat látva nem veszek.
Ebben tudna segiteni a kereskedő vany inkább lehuzna?
Válasz limi1977 #27553. hozzászólásáraNormális esetben rajta van! (a hasa alatt) Tehát érdemes figyelni a vásárlásnál!
Válasz BanDom #27552. hozzászólásáraNekem speciel 6,5 hónapba telt a rendszámoztatás ebböl 4 hónap volt mire japánból, visszaigazolták a körözési eljárást. Errefele az is elég ha "minőségileg" elkészit az ember valami csavarozható pontra egy vonórészt, nem muszály gyárinak lenni, legalábbis itt a kpmnél ezt mondták!
Válasz Kioti #27521. hozzászólásáraKöszönöm a választ, valami ilyesmire számítottam. A kereskedők persze simán rámondanák, hogy viszi az.
És honnan lehet gyári vonófejet szerezni hozzá traktorhoz?
Válasz limi1977 #27551. hozzászólásáraÜdv.! 800-900 kg körüliek! De ez persze típusonként változik! Esetleg nézd meg ezt:
katt IDE itt majdnem minden japán kistraktor adata megtalálható (nagyjából pontosan) A vizsgafeltételek: Vámpapír, számla, teljes világítás kiépítés (E betűs)+ prizma és gyári vonófej! Meg sok-sok nyugtató+ idő (másfél hónap) mert nem olyan egyszerű!
Jo reggelt azt szeretném meg tudni menyi 1 japán kistraktor ősztőmege kb20 loerősre gondoltam.meg még azt szeretném tudni hogy vontatni szeretnék vele ráfutofékes utánfutot.mik a vizsga feltételek huzzá
Válasz AGROKID #27542. hozzászólásáraSzerintem igen, de majd gyakorlatba fog minden kiderülni
Azért választottam ezt mert ez oldalra is szór, míg a fekvő hengeres csak hátra, és a fólia széléhez nem tudok annyira szorosan állni hogy ott is beszórja a fekvőhengeres. Ugy gondolom ez a típus majd beszórja és nem marad csík amit villázni kell... legalábbis ez a terv
Válasz lakatosr66 #27548. hozzászólásáraTeljesen meg kavartál Mért kell a vinkli nyilat fel bontani
Válasz 74 Misi #27547. hozzászólásárajó van máá ! Rosssz a fölbontás !
Válasz lakatosr66 #27546. hozzászólására
Nekem ilyen billentyűm nincs a gépen. Olyan van aminek a szára rövidebb.
Válasz 74 Misi #27544. hozzászólásáraEgyébként nem a hosszú billentyűvel csináltam !, hanem ezzel:
Válasz 74 Misi #27544. hozzászólásáraNincs mit ! Igen, a hivatkozás jó volt, csak a dolgok összeakadtak.