Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.67 FtUSD389.26 FtCHF438.79 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv urak!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy nem lenne-e valakinek nagyobb mennyiségben ( 10-15 db ) műtrágyás kivágott big-bag zsákja. Én fejér megyei vagyok Székesfehérvártól 10 km-re lakom.
( A munkahelyemre kéne fóliát tárolni )
A válaszokat előre is köszi.
Válasz Lacika... #26569. hozzászólásáraSzép estét mindenkinek
Egy ismerös intézte a komámnak. Érdröl hoztuk egy volt traki kereskedötöl.Hoz motort ha kell kedvezö áron. Trakikat is hoz de csak megrendelésre. Igen ez a motor 18LE.
Válasz nemetiandras #26551. hozzászólásáraÜdv nézd meg az üzemanyagszűrőt(tisztítsd,cseréld),én is jártam így dugulás miatt.Ha megérinted indítózáskor a kipufogó cső,kivezetést(közv.henger mellett)megtudod melyik henger nem megy!Csak Óvatosan különben fújhatod
Válasz Lacika... #26553. hozzászólásáraSzia én is az orakernél vettem a porlasztócsúcsokat.A szaki akihez elvittem beállítani azt mondta hogy a száma alapján autóba valót is lehet hozzá kapni.
Válasz Felvidéki67 #26554. hozzászólásáraFélre értesz valamit!
A henger meg a kés azért kell a trakesz végére, hogy el ne süllyedjen a gép a homokban.
Nézd meg mi történt, amikor nem volt rajta!
Válasz Elitjocko #26532. hozzászólásáraSzevasztok!
Én még csak most fogom kezdeni a mélységet még nem tudom mert elég kötött a talaj, na meg ez lesz az első komolyabb nagyobb szántásom.
Válasz bt66 #26542. hozzászólásáraA gyári motorja K3B 849köb ,és szintén 3 hengerest kap K3D 949 köbcentis. A képen a bele kerülö motor van. A sajátját 360-tól vállalták volna javítani.Ez fele annyi volt és tökéletes motor
Válasz Bencsiki #26541. hozzászólásáraIgen ha sikerül akkor marad mitsubishi mint traktor,de ha elcseszem akkor helikopter. Vagy át alakítom BENZINESRE és lesz belöle mitsubishi colt.
Válasz Lacika... #26553. hozzászólására AZ enyém a jani a videon én az Oraker től rendeltem a porlasztó csúcsokat de 2ből csak az egyiket kelet cserélni én magvagyok elégedve a termékeikel, és az árrakal is.
Válasz 76béci #26499. hozzászólásáraSziasztok!
Szóval akkor akinke van bármi információja az alábbi tárcsával kapcsolatban, kérem ne tartsa magában!
(Méret, súly, ár, LE igény)
Esetleg majd felhívom az Agritechniket.
Lenne egy kérdésem mindenkihez!
Olvasom a fórumon a porlasztós dolgokat,hol érdemes porlasztócsúcsot venni,ami jó is?
Ki hol vette aki cserélt már?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz bice #26535. hozzászólásáraKöszönöm a választ a porlasztó már kint a gépből. Az izzítás az jó. Hidegen nehezen indul alig füstöl csak sok forgatás után indul be de akkor is egyenletlen az alpjárat, meg mintha 1 henger nem menne. Majd kis gáz adásra nehezen pörög fel majd lök egy nagy füstöt mintha beindul még egy henger aztán minden oké
Válasz bice #26535. hozzászólásáraMég én annyit tennék hozzá,mivel hasonló cipőben jártam,(porlasztócsúcs csere,izzító ellenőrzés stb.)egy jó kondícióban lévő aksi,továbbá tiszta levegőszűrő.Én már az összes felsorolt tényezőt megszívtam
Válasz Kioti #26545. hozzászólásáraNincs mit! Egyébként ez egy fórumtársunk trakija, tőle kaptam az infót anno. És az ő haverja a szerelő. (köszi Sanyi Balatonöszöd)
Válasz Elitjocko #26532. hozzászólásáraSzevasztok!Itt "fent" nálunk már befejezve a kert szántások(66 kert).Mivel kegyes volt hozzánk az időjárás,jó három hét alatt (munka mellett) sikerült befejeznem a munkát.Én általában 20-25cm között szántok talajtól függően 2x20-as lengyel ekével
35439 hozzászólás
Válasz BanDom #26585. hozzászólásáraKöszi!
Válasz 76 Ati #26584. hozzászólásáraKüldtem e-mailt privátba!
Válasz Bencsiki #26573. hozzászólásáraHúú ezt a magas labdát irgalmatlanul lecsaptadMisi bocs,de a Bencsiki az ilyen helyzeteket kegyetlenül bevarja
Üdv urak!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy nem lenne-e valakinek nagyobb mennyiségben ( 10-15 db ) műtrágyás kivágott big-bag zsákja. Én fejér megyei vagyok Székesfehérvártól 10 km-re lakom.
( A munkahelyemre kéne fóliát tárolni )
A válaszokat előre is köszi.
Válasz Tomi19921220 #26575. hozzászólásáraHali! Tényleg nem olyan rossz ez, sőt ahhoz képest hogy nem kapott tárcsát, nagyon jó lett!
Válasz Lacika... #26569. hozzászólásáraSzép estét mindenkinek
Egy ismerös intézte a komámnak. Érdröl hoztuk egy volt traki kereskedötöl.Hoz motort ha kell kedvezö áron. Trakikat is hoz de csak megrendelésre. Igen ez a motor 18LE.
Válasz krizol #26580. hozzászólásáraKöszi a választ!
Válasz Gábor Gábor #26581. hozzászólásáraSzégyenemre, nem tudom. :D
nekem az a kúpos volt mind a 4 keréken, de sose vettem le róla megmérni mennyi is :D
Válasz Tomi19921220 #26576. hozzászólásáraTE Tomi Rába-15 öd volt és nem tudod))
Válasz Tomi19921220 #26576. hozzászólására20 Kg-osak.Igy 80 kg-mal lesz nagyobb a traktor tömege.
Válasz nemetiandras #26551. hozzászólásáraÜdv nézd meg az üzemanyagszűrőt(tisztítsd,cseréld),én is jártam így dugulás miatt.Ha megérinted indítózáskor a kipufogó cső,kivezetést(közv.henger mellett)megtudod melyik henger nem megy!Csak Óvatosan különben fújhatod
Válasz Lacika... #26553. hozzászólásáraSzia én is az orakernél vettem a porlasztócsúcsokat.A szaki akihez elvittem beállítani azt mondta hogy a száma alapján autóba valót is lehet hozzá kapni.
Válasz Tomi19921220 #26575. hozzászólásáraSzia
Majd a tavasszal megdolgozod, a tél sokat fog rajta javítani.
Válasz krizol #26574. hozzászólásáraÉn is ilyenekre vadászom. hány kg egy?
Sziasztok!
Ma megszántottam a tegnapi lezúzott területet.
Nos, kicsit jobbra számítottam, de nem lett olyan rossz azért.
hspityu kolegának igaza van, egy tárcsa nem ártana neki.
Felszereltem a kerék sulyokat!
Válasz Felvidéki67 #26554. hozzászólásáraFélre értesz valamit!
A henger meg a kés azért kell a trakesz végére, hogy el ne süllyedjen a gép a homokban.
Nézd meg mi történt, amikor nem volt rajta!
Na ilyen,amikor nincs rajta az úszóhenger!
Sziasztok!
Ma reggelre gyönyörű fehér lett a Zengő és a Hármas-hegy is.
Itt a tél ismét.
Válasz Felvidéki67 #26554. hozzászólására
Válasz 76 Ati #26564. hozzászólására
Válasz 76 Ati #26565. hozzászólásáraHol vetted a motort?
Válasz 76 Ati #26565. hozzászólásáraAkkor eléri nagykoruságát 18LEsz
Talajmunkázni nem fog,egy 500-as szalagfürészt meg egy fahasítót fog müködtetni.
Válasz Elitjocko #26532. hozzászólásáraSzevasztok!
Én még csak most fogom kezdeni a mélységet még nem tudom mert elég kötött a talaj, na meg ez lesz az első komolyabb nagyobb szántásom.
Válasz bt66 #26542. hozzászólásáraA gyári motorja K3B 849köb ,és szintén 3 hengerest kap K3D 949 köbcentis. A képen a bele kerülö motor van. A sajátját 360-tól vállalták volna javítani.Ez fele annyi volt és tökéletes motor
Válasz Bencsiki #26541. hozzászólásáraIgen ha sikerül akkor marad mitsubishi mint traktor,de ha elcseszem akkor helikopter. Vagy át alakítom BENZINESRE és lesz belöle mitsubishi colt.
Válasz nemetiandras #26561. hozzászólásáraMost hogy kinnt vannak a csúcsok,méress kompressziót.t
Válasz Balázs1994 #26560. hozzászólásáraSzerintem is alkatrész utánpótlásban a legjobbak,bár Oravecz úr mosolyoghatna többet is
Válasz Felvidéki67 #26557. hozzászólásáraAz elején is füstöl csak nem annyira mint régebben a rendszer nem volt bontva csak most h kivettem a csúcsokat
Válasz Lacika... #26553. hozzászólására AZ enyém a jani a videon én az Oraker től rendeltem a porlasztó csúcsokat de 2ből csak az egyiket kelet cserélni én magvagyok elégedve a termékeikel, és az árrakal is.
Válasz 74 Misi #26556. hozzászólásáraAkkor már értem hogy a találkozón mért kínlódtak annyit a trakik a kettes ekékkel
Esetleg ha valakit érdekel.Nem rossz az ára.Kombinátor
Válasz nemetiandras #26551. hozzászólásáraA leírtakból nekem gyanús hogy valahol Neked belevegőzik a rendszer,(késve füstöl,fokozatosan pörög föl stb)
Válasz Felvidéki67 #26554. hozzászólásáraA teteje homok csak az alja tiszta agyag.
Válasz 76béci #26499. hozzászólásáraSziasztok!
Szóval akkor akinke van bármi információja az alábbi tárcsával kapcsolatban, kérem ne tartsa magában!
(Méret, súly, ár, LE igény)
Esetleg majd felhívom az Agritechniket.
Válasz 74 Misi #26529. hozzászólásáraMisi ilyen laza homokon mi indokolja a talajlazítást?Vagy Te valóban így relaxálsz?
Lenne egy kérdésem mindenkihez!
Olvasom a fórumon a porlasztós dolgokat,hol érdemes porlasztócsúcsot venni,ami jó is?
Ki hol vette aki cserélt már?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz Felvidéki67 #26550. hozzászólásáraIzzítás jó, akksi is, levegőszűrő új ugyhogy csak ez maradt.
Válasz bice #26535. hozzászólásáraKöszönöm a választ a porlasztó már kint a gépből. Az izzítás az jó. Hidegen nehezen indul alig füstöl csak sok forgatás után indul be de akkor is egyenletlen az alpjárat, meg mintha 1 henger nem menne. Majd kis gáz adásra nehezen pörög fel majd lök egy nagy füstöt mintha beindul még egy henger aztán minden oké
Válasz bice #26535. hozzászólásáraMég én annyit tennék hozzá,mivel hasonló cipőben jártam,(porlasztócsúcs csere,izzító ellenőrzés stb.)egy jó kondícióban lévő aksi,továbbá tiszta levegőszűrő.Én már az összes felsorolt tényezőt megszívtam
Válasz Kioti #26545. hozzászólásáraNincs mit! Egyébként ez egy fórumtársunk trakija, tőle kaptam az infót anno. És az ő haverja a szerelő. (köszi Sanyi Balatonöszöd)
Válasz BanDom #26544. hozzászólásáraHeló!
Remélem is hogy jó lesz :D
Válasz Elitjocko #26532. hozzászólásáraHeló!
Nálam is akad mindig szántani való, csak ma reggelre esett 5 mm eső.
2x25, 18-20 cm.
Válasz Elitjocko #26532. hozzászólásáraSzevasztok!Itt "fent" nálunk már befejezve a kert szántások(66 kert).Mivel kegyes volt hozzánk az időjárás,jó három hét alatt (munka mellett) sikerült befejeznem a munkát.Én általában 20-25cm között szántok talajtól függően 2x20-as lengyel ekével
Válasz BanDom #26543. hozzászólásáraEz a videó tényleg nagyszerű, köszi hogy megosztottad velünk! Jó pap is ..... .
Válasz Tomi19921220 #26524. hozzászólásáraHali! Na erre szokták azt mondani hogy SZÉP munka!!! Itt tényleg öröm lesz szántani.
Válasz nemetiandras #26518. hozzászólásáraHali itt van egy nagyszerű videó a porlasztó javításról, igaz nem pont olyan típus mint a tiéd, de nagyon érdekes.
Válasz 76 Ati #26540. hozzászólásáraMilyen motor lesz belszerelve?
Válasz 76 Ati #26539. hozzászólásáraEldöntöttétek már, hogy mi lesz belőle?
Motor nem lesz felújítva ,teszünk bele másikat.