Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem.Hengerfejesre hajtottuk a GL 320 kubotánkat
GYári tömítést hol tudnék beszerezni hozzá? Vagy marad a legyártatás?
Üdv.:csuti
Szevasztok!
Ma volt időm kicsit bíbelődni a trakesszal. Elsőként kipróbáltam Balu tanácsát és lehúztam a szívó csonkban levő jeladóról a kábelt.
És a traktor megjavult, mert elaludt a lámpa!
Szóval annyi kiderült, hogy tényleg a légszűrő visszajelzője az a bizonyos lámpa.
Van valakinek valami ötlete (mármint azon kívül, hogy szereljem ki az izzót és akkor nem világít )?
A szűrő - gyakorlatilag - zsír új, tök tiszta.
Válasz 76 Ati #26403. hozzászólásáraCsatlakozok én is 76Ati kollégához.
Elnézést kérek én is. (megtévesztett a terhelésre jelentkezik című történet egyből a hidraulikára gondoltam én is, de utánna ezsembe jutott, hogy az valami fogaskerekes jel, ami Ati képén látszódik)
Válasz hspityu #26416. hozzászólásáraGyakorolnom kell még ezt a link küldést.A gazda nekem 30-asnak mondta,én nagyobbnak láttam a kormánylemezeket és a vasakat is mint az ott levő kétfejes ekéjé!
Üdv az Uraknak!
Ma vásároltam 4 db TZ4K keréksúlyt.Kabán volt egy idősebb bácsináL.Van nála még sok jó dolog.A jófogáson hirdeti.Van egy majdnem uj 30-as váltvaforgatós eke,nyolcvanra tartja
Válasz Bosel #26386. hozzászólásáraGratulálok mester, szép eredmény, csak így tovább! A következő találkozón kellene csinálni egy házi versenyt, ha sikerül végre eljussak közétek, állok elébe!
Válasz Bencsiki #26392. hozzászólásáraÜdvözletem az Uraknak
Bencsiki mélyen elnézést kérek mert hülyeséget állítottam. Ma este csináltam képeket de rájöttem hogy nem volt igazam mert a jel a levegöszüröért a hidraulikáért másabb de teszek fel képet.Mégegyszer elnézést kérek.
Válasz Dutrás-Pisti #26396. hozzászólására Teljesen igazad van anak idelyén volt ithon Rába 15 és ilyen eke én levettem a balos fejet és kapott egy mélység álitó kereket és igy jó volt most egy Yanmar 1500d trakim van teljesiményben és kapaszkodásra ugyan azt tudja csak 8 sebeséges a váltója és hajtja a kardánt négy kerékben is a japo traki ,ja és alányom 9évesen ment már vele mert olyan könyü kormányozni, de mindig szép emlék ként gondolok Rábára sajnos már Erdélyben járja az utakat .
Válasz Dutrás-Pisti #26396. hozzászólásáraAz egyik legnagyobb probléma szerintem, hogy az ehhez hasonló földeket mindenki megpróbálja jó mélyen szántan. Kicsivel kisebb mélységbe sokkal szebben átforgatja, jobban takar. Igaz, hogy nem kerül olyan mélyre a gaz, de legalább föld alatt van! Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem mindig bevált a sekélyebb szántás ilyen esetekben.
Az általad is felvetett hiányosságok, hogy semmi nem állítható, 1 fejes az eke és még a traktor is törzscsuklós ez így egybe szinte a legszerencsétlenebb trió.
Jó napot,sziasztok!Nagy olvasója vagyok ennek a fórumnak.Szeretem a japán technikát,sajnos még csak az autóm japán.Talán majd én is elérek odáig, hogy a trakim is japán lesz!
No,jelen pillanatban egy TZ4K-30 tulajdonosa vagyok. A Rába-15-ös videót én is párszor megnéztem.Ez a kis gép nagyon fel lett újítva!
Én a srác helyében a függesztő karokat lecserélném állíthatósra.Az eke, ha ki lett volna fényesítve talán könnyeben vitte volna a gép.A harmadik pontot is állíthatósra kellene cserélni,dőlésszög miatt.Ha én szántottam volna,előtte egy lovas boronával megjártam volna.Gyárilag ezek az ekék vannak hozzá!
Én is azt mondom,hogy nem könnyű szántani!
Srác javára írva,hogy első szántás és nem egy otthonülő típus!Bocsánat hogy bele szóltam a fórumba!István
35441 hozzászólás
Válasz quonqreet #26440. hozzászólásáraSzia!
Igen már néztem,de GL 33 ami van nekik. Nem hiszem,hogy megegyezne a 32 -el.
Válasz csuti0 #26439. hozzászólásáraItt már nézted, hogy valamelyik nem egyezik-e ?http://webshop.keletagro.hu/21_hengerfejtomitesek-japan-kistraktorokhoz/9#teteje
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem.Hengerfejesre hajtottuk a GL 320 kubotánkat
GYári tömítést hol tudnék beszerezni hozzá? Vagy marad a legyártatás?
Válasz Bencsiki #26436. hozzászólásáraA jeladót nem lehet kivenni és megtisztítani?
Válasz Geresz1 #26435. hozzászólásáraA Misié pedig rá is ül a tengelyére!
" traktor megfordul a tengelye körül."
Szevasztok!
Ma volt időm kicsit bíbelődni a trakesszal. Elsőként kipróbáltam Balu tanácsát és lehúztam a szívó csonkban levő jeladóról a kábelt.
És a traktor megjavult, mert elaludt a lámpa!
Szóval annyi kiderült, hogy tényleg a légszűrő visszajelzője az a bizonyos lámpa.
Van valakinek valami ötlete (mármint azon kívül, hogy szereljem ki az izzót és akkor nem világít )?
A szűrő - gyakorlatilag - zsír új, tök tiszta.
Válasz wernerj #26418. hozzászólásáraSziasztok!
ez a walter nem semmi...
aszongya a traktor megfordul a tengelye körül...
azt Balué is tudja,hossztengelyben is
jót röhögtem ezen a "hirdetésen"
Válasz AGROKID #26432. hozzászólásáraKüldtem levelet !
Válasz AGROKID #26432. hozzászólásáraSzomorú ez a mai világ ! Minden a pénzlehúzásról szól, sajnos ! (biztosító, bank, stb.)
Válasz lakatosr66 #26429. hozzászólásáraNem hagyom magam azért.
E-mail ?
Válasz AGROKID #26428. hozzászólásáraIgen ! OK ! Természetes.
Válasz AGROKID #26427. hozzászólásáraNem is fogják ! Az a gyanum...
Válasz lakatosr66 #26425. hozzászólásáraJön a fülkés Af-es is? Meg nézném mielött el adod ha lehet!!!!!
Válasz lakatosr66 #26426. hozzászólásáraKész van majden fél milla volt a javítás meg az anyagköltség, de még torsankodok a biztosítóval nem fizették még ki.
Mi a helyzet az Opellel ?
Válasz AGROKID #26424. hozzászólásáraNov. végére.
Válasz lakatosr66 #26423. hozzászólásáraHé sefu mikor lesz itt az új konténer, vagy már itt van?
Válasz quonqreet #26421. hozzászólásáraCsupán csak jó árban eladta a kínaiakat !
(és még marad pénze festékre is)
Válasz wernerj #26418. hozzászólására EDig szita a japán trakit mint álat most meg japánt árul milehet ezt pálfordulo?
Válasz wernerj #26418. hozzászólásáraErre a Valterra rászakadt a bank. Ezt a trakit is ő árulja.
http://www.jofogas.hu/nograd/Kistraktor_Hinomoto_E1804_elado_rendszamos_csere_is_38621303.htm?first=1
Válasz lakatosr66 #26419. hozzászólásáraezsembe=eszembe
Válasz 76 Ati #26403. hozzászólásáraCsatlakozok én is 76Ati kollégához.
Elnézést kérek én is. (megtévesztett a terhelésre jelentkezik című történet egyből a hidraulikára gondoltam én is, de utánna ezsembe jutott, hogy az valami fogaskerekes jel, ami Ati képén látszódik)
Valter barátunk újra feltűnt az éterben, érdemes végigolvasni, hogy árulja a portékát:http://www.jofogas.hu/nograd/Yanmar_FX255_kistraktor_25Le_rendszamos_szerszamok_csere_is_32700502.htm?first=1
Kedvenc részem:
"1150 kg 3-as ekét röhögve húzza .
2-es ekénél könnyezik a szemed munka közben ."
Szerintem szánalmas. Ha valaki megnéz egy ilyet, úgyis tudja, vagy jó, vagy nem.
Válasz hspityu #26416. hozzászólásáraGyakorolnom kell még ezt a link küldést.A gazda nekem 30-asnak mondta,én nagyobbnak láttam a kormánylemezeket és a vasakat is mint az ott levő kétfejes ekéjé!
Válasz hspityu #26415. hozzászólásáraIlletve van egy Pon-25 eke a fotókon de, az nem harmincas,ahogy én tudom.Én másik ekére gondoltam valamiért.
(Egy 2*2 fejesre harmincas fejekkel 80-ért vonzó ajánlat lenne)
Válasz krizol #26414. hozzászólásárahttp://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Tz4k_14b_kistraktor_kertitraktor_38636161.htm?first=1
Így már aki rákattint nem csak a kép jelenik meg.A 30-as váló ekéről nem láttam fotókat sajnos.Viszont annyiért nem drága, akár üzletre is.
Válasz krizol #26413. hozzászólásáraBocsi a rossz fogalmazásért!A traktort, csak az eszközökkel eggyüt!
Válasz hspityu #26412. hozzászólásárahttp://img.jofogas.hu/images/Tz4k_14b_kistraktor_kertitraktor_18461191169984.jpgItt vettem a keréksulyokat.A munkagépeket, eszközöket eladják külön is,de a traktort csak egyben!
Válasz krizol #26411. hozzászólásáraSzia
másold be a hirdető linket,hátha valakit érdekel.
Üdv az Uraknak!
Ma vásároltam 4 db TZ4K keréksúlyt.Kabán volt egy idősebb bácsináL.Van nála még sok jó dolog.A jófogáson hirdeti.Van egy majdnem uj 30-as váltvaforgatós eke,nyolcvanra tartja
Válasz wernerj #26409. hozzászólásáraBocs, módosítok, a 3. itt van:
Hidraulika olajszûrõ Iseki hez 93x145mm | Helyettesíthetõ eredeti gyári cikkszám ISEKI 1643 515 202 10 Régi gyári cikk | Nettó ár 10 506 |
Bencsiki!
Találtam olajszűrőt 3 félét is, az egyik:
Hajtómû olajszûrõ Iseki hez 80x76 6mm | Helyettesíthetõ eredeti gyári cikkszám ISEKI P103 521 302 00 Régi gyári cikk | Nettó ár 3 983 |
A másik:
Hajtómû olajszûrõ Iseki hez 95x139mm | Helyettesíthetõ eredeti gyári cikkszám ISEKI 1560 515 272 00 Régi gyári cikk | Nettó ár 9 829 |
Harmadik, szerintem neked ez kell:
Hajtómû olajszûrõ Iseki hez 95x139mm | Helyettesíthetõ eredeti gyári cikkszám ISEKI 1560 515 272 00 Régi gyári cikk | Nettó ár 9 829 |
Mindárom agroshop.hu. Remélem segítettem.
Válasz krizol #26407. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Lacika... #26402. hozzászólásáraÜdv!
Az eredeti belső szimering, AE2666E
Amire cserétem 45x68x10 mm
kívülre porvédőként45x68x8 mm
Válasz Bosel #26386. hozzászólásáraGratulálok mester, szép eredmény, csak így tovább! A következő találkozón kellene csinálni egy házi versenyt, ha sikerül végre eljussak közétek, állok elébe!
A kép.
Válasz Bencsiki #26392. hozzászólásáraÜdvözletem az Uraknak
Bencsiki mélyen elnézést kérek mert hülyeséget állítottam. Ma este csináltam képeket de rájöttem hogy nem volt igazam mert a jel a levegöszüröért a hidraulikáért másabb de teszek fel képet.Mégegyszer elnézést kérek.
Válasz krizol #22687. hozzászólásáraÜdv Krizol!
Meg tudnád mondani nekem a féltengely szimering méretét amit cseréltél?
Köszönöm!
Válasz 74 Misi #26377. hozzászólásáraHali Misi! EzDe legalább könnyebb volt leszállnod.
Válasz Dutrás-Pisti #26396. hozzászólására Teljesen igazad van anak idelyén volt ithon Rába 15 és ilyen eke én levettem a balos fejet és kapott egy mélység álitó kereket és igy jó volt most egy Yanmar 1500d trakim van teljesiményben és kapaszkodásra ugyan azt tudja csak 8 sebeséges a váltója és hajtja a kardánt négy kerékben is a japo traki ,ja és alányom 9évesen ment már vele mert olyan könyü kormányozni, de mindig szép emlék ként gondolok Rábára sajnos már Erdélyben járja az utakat .
Kérnék egy kis segítséget,mindenkitől!!!
Mitsubishi MT1601D cserélt valaki féltengely szimeringet?
Méret kellene?
Válasz Dutrás-Pisti #26396. hozzászólásáraAz egyik legnagyobb probléma szerintem, hogy az ehhez hasonló földeket mindenki megpróbálja jó mélyen szántan. Kicsivel kisebb mélységbe sokkal szebben átforgatja, jobban takar. Igaz, hogy nem kerül olyan mélyre a gaz, de legalább föld alatt van! Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem mindig bevált a sekélyebb szántás ilyen esetekben.
Az általad is felvetett hiányosságok, hogy semmi nem állítható, 1 fejes az eke és még a traktor is törzscsuklós ez így egybe szinte a legszerencsétlenebb trió.
Válasz Dutrás-Pisti #26396. hozzászólásáraSzerintem köszönjük hogy hozzászóltál. Tedd ezt nyugodtan máskor is.
Jó napot,sziasztok!Nagy olvasója vagyok ennek a fórumnak.Szeretem a japán technikát,sajnos még csak az autóm japán.Talán majd én is elérek odáig, hogy a trakim is japán lesz!
No,jelen pillanatban egy TZ4K-30 tulajdonosa vagyok. A Rába-15-ös videót én is párszor megnéztem.Ez a kis gép nagyon fel lett újítva!
Én a srác helyében a függesztő karokat lecserélném állíthatósra.Az eke, ha ki lett volna fényesítve talán könnyeben vitte volna a gép.A harmadik pontot is állíthatósra kellene cserélni,dőlésszög miatt.Ha én szántottam volna,előtte egy lovas boronával megjártam volna.Gyárilag ezek az ekék vannak hozzá!
Én is azt mondom,hogy nem könnyű szántani!
Srác javára írva,hogy első szántás és nem egy otthonülő típus!Bocsánat hogy bele szóltam a fórumba!István
Válasz Bencsiki #26376. hozzászólásáraReméljük nem így tervezi, vagy vitte véghez.
Válasz Bencsiki #26390. hozzászólására30L
Válasz Bencsiki #26391. hozzászólásáraNem tudom, sok különbség nincs közte.
A 775 természetesen marad,ezt csereberéltem de nem kell kettő,így eladom.
Válasz 74 Misi #26377. hozzászólásáraÉs hol van itt kanyar?