Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD395.57 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tomi19921220 #24436. hozzászólásáraSziasztok!
Tomi1992 érdeklődöm, hogy a szárzúzód hajtóműve szabadon futós-e és ha publikus, akkor hol és mennyiért sikerült beszerezni?
A munkája tényleg szép, nekem is tetszik.
Válasz 74 Misi #24433. hozzászólásáraSzevasztok! Remélem mindenki szerencsésen haza jutott és kipihente a szombati nap fáradalmait. Misi és kis csapatodnak pedig kulôn kívánok jó pihenést, mert bele adtatok apait-anyait.Én csak elégedett arcokkal találkoztam, akikkel élmény volt személyesen is elcsevegni nemcsak a trakikról, hanem 100 más témával kapcsolatban is.Szóval kôszônôm a szives vendéglátást és remélem jôvôre újra ,ugyanitt találkozunk
Válasz emcett #24431. hozzászólásáraFőként nem csak engem illet a dicséret és az elismerés. Péntek szombat és vasárnap rengeteget segítettek Agrokid, Ilokos, Plútó, és családjai, nélkülük nem lett volna ilyen gördülékeny és szervezett az egész rendezvény. És még sok Fórum társ aki a szervezés előkészülete alatt ötletekkel is segített, Nekik is köszönjük meg, jó kis banda kovácsolódott össze. Persze végül de nem utolsó sorba a támogatókról se felétkezzünk meg akik anyagi támogatással és elég érdekes és különböző technikákkal hozzá járultak a találkozóhoz.Agroinform.hu, agrotechnik.hu, agroapro.hu, Bagodi Mezőgép, Kelet-Agro Kft., Rugó Center és Újszilvás Önkormányzata. KÖSZÖNJÜK.
Nagyon szépen köszönöm, hogy a szomszéddal ott lehettem Újszilváson köztetek, külön köszönet érte Misinek a szervezésért, rengeteg jó embert tudtam megismerni!
Ha élünk addig, akkor jövőre is találkozunk!
Üdv. Mindenkinek! Fantasztikus élmény volt veletek személyesen is találkozni Újszilváson! Sajnos nem mindenkire jutott idő (elfoglalt volt vagy nem találtam). Már csak emiatt is érdemes lesz újra felkeresni ezt a fantasztikus rendezvényt, amit NAGYON KÖSZÖNÖK Vágó Misinek és családjának, segítőinek, a támogatóknak, és persze nektek hogy itt voltatok (képek, videók feltöltése folyamatban)
Válasz hspityu #24418. hozzászólásáraSzép napot !A feleségem készitett egy képet a családról szeretném elküldeni milyen mail cimre tudom ezt megtenni már második éve együtt kocsikáztak.
Üdvözlettel
Mindenkinek köszönöm aki részt vett a találkozón, remélem jól éreztétek magatokat. Mindenkitől elnézést kérek akivel nem bírtam beszélgetni. Jövőre megpróbálom bepótolni.
Személy szerint nagyon jól éreztem magam a találkozón.A családom is csak jókat tudot mondani a szervezésről a hangulatról.Köszönet érte Vágó Misinek és családjának.Azért egy kérdésem lenne:az időjárást kivel hoztad össze?
Köszönjük a találkozó megszervezését,nagyon jól éreztük magunkat.
Remélem nem ment el a kedved a szervezéstől,és jövőre is hasonlót szervezel.Vagy ha más akarja, máshová oda is szívesen elmegyünk.
Válasz BanDom #24415. hozzászólásáraErről a képről jut eszembe mindenkitől elnézést kérek de az idén elmaradt a megszokott pálinkás kép De aki jön élőbe megnézheti, be van hűtve
Sajnálatos dolog történt ma velem yanmar f15 gyengéljedik eddig csak recsegett a kormánymű ma elszállt az egész minden széthulot benne. Szétszedtem és a keletargoban volt raktáron szal hétfőn megis jön mellékelek oár képet a műtétről.
Üdv. Mindenkinek! Egy kicsit -leszek. Csak szeretném felhívni a figyelmet hogy holnap a képen szereplő "szerzemények", a készlet erejéig nálam megtalálhatók lesznek: Találkozunk Újszilváson,és mindenkinek jó utat! (csak bírjam majd megtalálni azt a roppan szimpatikus embert akit keresni kell.)
Válasz Tomi19921220 #24392. hozzászólásáraNem tudom a gyárival, hogy dolgozik, mert ezen még nem is volt. A beforgatok pedig IH eke kormánylemez kopptató betétjei, talán a 35-s lemezé. Szép munkát végez nekünk be vált!
Válasz 74 Misi #24397. hozzászólásáraMisikém most itt a fórumon megragadom a lehetőséget és mondok neked egy hatalmas KÖSZÖNJÜK MISI!!!! Igaz sajnos nem tudok ott lenni veletek de a képeket és videókat már alig várom. Az időtök legyen szép teljen mindenkinek jól és hasznosan a nap és a nap végén pihenj végre egy nagyot, mert amit futkostál ezért a találkozóért az példaértékü ilyen emberből kellene sok ebbe az országba :).
KÖSZÖNJÜK MISI AHJRÁ ÚJSZÍLVÁS
Köszi az infót.
Bízom benne hogy egyre jobban elterjednek ezek a gépek és egyszerűbb lesz az alkatrész beszerzés.
Amúgy pont a mérete miatt tetszett meg ez a típus, van pár kisebb fóliánk is ahova nagyon jól jönne, meg nehéz munkát nem is kellene végeznie csak kis marózás meg árút mozgatni egy kis futóval, ill permetezésre használnám.
35441 hozzászólás
Kedves Fórumtársak!
Köszönöm mindenkinek a jó kis bulit szombaton,és hogy elviseltetek
jót aludtunk a kutyával a hazaúton:))
geresz
Még eggy.
T urak! Fűnyiró. 70 5624979
T urak! Tárcsa ha vkit érdekel.70 5624979
Válasz Tomi19921220 #24436. hozzászólásáraSziasztok!
Tomi1992 érdeklődöm, hogy a szárzúzód hajtóműve szabadon futós-e és ha publikus, akkor hol és mennyiért sikerült beszerezni?
A munkája tényleg szép, nekem is tetszik.
Válasz hspityu #24430. hozzászólásáraigen ez volt az éles bevetése. meg vagyok elégedve vele :)
Kedves Misi! Köszönjük a vendéglátást!
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a találkozó, a kaja pedig nagyon finom.
Üdvözlettel: DIMITRIJ
Válasz 74 Misi #24433. hozzászólásáraSzevasztok! Remélem mindenki szerencsésen haza jutott és kipihente a szombati nap fáradalmait. Misi és kis csapatodnak pedig kulôn kívánok jó pihenést, mert bele adtatok apait-anyait.Én csak elégedett arcokkal találkoztam, akikkel élmény volt személyesen is elcsevegni nemcsak a trakikról, hanem 100 más témával kapcsolatban is.Szóval kôszônôm a szives vendéglátást és remélem jôvôre újra ,ugyanitt találkozunk
Válasz emcett #24431. hozzászólásáraFőként nem csak engem illet a dicséret és az elismerés. Péntek szombat és vasárnap rengeteget segítettek Agrokid, Ilokos, Plútó, és családjai, nélkülük nem lett volna ilyen gördülékeny és szervezett az egész rendezvény. És még sok Fórum társ aki a szervezés előkészülete alatt ötletekkel is segített, Nekik is köszönjük meg, jó kis banda kovácsolódott össze. Persze végül de nem utolsó sorba a támogatókról se felétkezzünk meg akik anyagi támogatással és elég érdekes és különböző technikákkal hozzá járultak a találkozóhoz.Agroinform.hu, agrotechnik.hu, agroapro.hu, Bagodi Mezőgép, Kelet-Agro Kft., Rugó Center és Újszilvás Önkormányzata. KÖSZÖNJÜK.
Találkozó Képei !!!
Üdvözlet!
Nagyon szépen köszönöm, hogy a szomszéddal ott lehettem Újszilváson köztetek, külön köszönet érte Misinek a szervezésért, rengeteg jó embert tudtam megismerni!
Ha élünk addig, akkor jövőre is találkozunk!
Válasz Tomi19921220 #24423. hozzászólásáraSzépen dolgozik,ha ez volt a főpróba,akkor szerintem sikerült.
Üdv. Mindenkinek! Fantasztikus élmény volt veletek személyesen is találkozni Újszilváson! Sajnos nem mindenkire jutott idő (elfoglalt volt vagy nem találtam). Már csak emiatt is érdemes lesz újra felkeresni ezt a fantasztikus rendezvényt, amit NAGYON KÖSZÖNÖK Vágó Misinek és családjának, segítőinek, a támogatóknak, és persze nektek hogy itt voltatok (képek, videók feltöltése folyamatban)
Válasz Feritz #24427. hozzászólásáraAz 5 éves Dani az DÁVID!!
http://www.agroinform.com/gepeszet/iii-japan-kistraktoros-talalkozo-kepek-23228
Válasz szabola52 #24424. hozzászólásáraKöszönöm.Küldtem egy belső agroinformos üzenetet.Ha esetleg nem érne oda akkor kiírom az email címem.
Válasz hspityu #24418. hozzászólásáraSzép napot !A feleségem készitett egy képet a családról szeretném elküldeni milyen mail cimre tudom ezt megtenni már második éve együtt kocsikáztak.
Üdvözlettel
Sziasztok!
Tegnap meg volt a teszt :)
Remélem jó pár kép és videó készült a találkozón?!!
Mindenkinek köszönöm aki részt vett a találkozón, remélem jól éreztétek magatokat. Mindenkitől elnézést kérek akivel nem bírtam beszélgetni. Jövőre megpróbálom bepótolni.
Személy szerint nagyon jól éreztem magam a találkozón.A családom is csak jókat tudot mondani a szervezésről a hangulatról.Köszönet érte Vágó Misinek és családjának.Azért egy kérdésem lenne:az időjárást kivel hoztad össze?
Válasz gabi.gabor #24416. hozzászólásáraSzia.
Jobbulást a betegnek,remélem hamar meggyógyítod.Szépen szét szedted,én nem biztos,hogy merném.
Válasz 74 Misi #24417. hozzászólásáraSzia
Köszönjük a találkozó megszervezését,nagyon jól éreztük magunkat.
Remélem nem ment el a kedved a szervezéstől,és jövőre is hasonlót szervezel.Vagy ha más akarja, máshová oda is szívesen elmegyünk.
Válasz BanDom #24415. hozzászólásáraErről a képről jut eszembe mindenkitől elnézést kérek de az idén elmaradt a megszokott pálinkás kép De aki jön élőbe megnézheti, be van hűtve
Sajnálatos dolog történt ma velem yanmar f15 gyengéljedik eddig csak recsegett a kormánymű ma elszállt az egész minden széthulot benne. Szétszedtem és a keletargoban volt raktáron szal hétfőn megis jön mellékelek oár képet a műtétről.
Üdv. Mindenkinek! Egy kicsit -leszek. Csak szeretném felhívni a figyelmet hogy holnap a képen szereplő "szerzemények", a készlet erejéig nálam megtalálhatók lesznek: Találkozunk Újszilváson,és mindenkinek jó utat! (csak bírjam majd megtalálni azt a roppan szimpatikus embert akit keresni kell.)
Holnap végre TALÁLKOZÓ! Köszönjük neked Misi!
Válasz 74 Misi #24407. hozzászólásáraSziasztok!
Csatlakozom én is 76Béci írásához.
Köszönjük neked MISI bácsi, hogy megszervezted megint a találkozót.
Válasz AGROKID #24410. hozzászólásáraOks, végül is igaz.
Sziasztok!
Nincs valakinek egy kis mázsája eladó(1-2 mázsás). Ha holnap jön én vevő lenék rá. Kérem elötte csörgesen meg: 06302625124
Válasz Bencsiki #24409. hozzászólásáraSzerintem dobd fel a bringára nem sok az és hozd el!
Sziasztok!
Érdekel valakit a 3 db szinte új burgonya töltögető kapa 5000/db-ért? Ha igen, akkor leviszem.
Válasz Tomi19921220 #24392. hozzászólásáraNem tudom a gyárival, hogy dolgozik, mert ezen még nem is volt. A beforgatok pedig IH eke kormánylemez kopptató betétjei, talán a 35-s lemezé. Szép munkát végez nekünk be vált!
Válasz 76béci #24406. hozzászólásáraKöszi ez jól esett. Nem csak nekem szól a dicséret vannak segítőim is.
Válasz 74 Misi #24397. hozzászólásáraMisikém most itt a fórumon megragadom a lehetőséget és mondok neked egy hatalmas KÖSZÖNJÜK MISI!!!! Igaz sajnos nem tudok ott lenni veletek de a képeket és videókat már alig várom. Az időtök legyen szép teljen mindenkinek jól és hasznosan a nap és a nap végén pihenj végre egy nagyot, mert amit futkostál ezért a találkozóért az példaértékü ilyen emberből kellene sok ebbe az országba :).
KÖSZÖNJÜK MISI AHJRÁ ÚJSZÍLVÁS
Válasz BanDom #24403. hozzászólásáraKöszönöm az elismerést tudjátok szegény ember vízzel fő majd ha meglesz a kiszúzó akkor már könyebb lesz.
Válasz 74 Misi #24397. hozzászólásáraA jó időt csak megerősíteni tudom! (már 2 hete folyamatosan nézem)
Válasz 76béci #24367. hozzászólásáraÜdv.! Minden elismerésem! Én ezt nem mertem volna bevállalni! De a végeredmény önmagáért beszél.
Válasz Tomi19921220 #24362. hozzászólásáraKöszi! Én meg majd a szárzúzódról várom! (eddig egészen jól néz ki!)
Válasz Virth Roland #24400. hozzászólásáraEz csak természetes.
Sziasztok.videok készüljenek.aki lemarad az legaláb igy élvezhesse.köszi
Most se sokon múlott mert volt egy csúnya balesetem kb egy hónapja.
Alig várom, tavaly nemtudtam menni mert eltört a lábam.
Válasz DIMITRIJ #24395. hozzászólásáraA próféta szóljon belőled már nagyon izgulok. Aludni sem sokat birok.
Sziasztok!
Én is viszek a találkozóra :Terra orrsúlyt tartóval,váltvaforgatós ekét,lovasekéket,fogasokat.
Szombatra jóidőt mondanak.
Válasz Felvidéki67 #24391. hozzászólásáraÜdv Felvidéki!
Köszi az infót.
Bízom benne hogy egyre jobban elterjednek ezek a gépek és egyszerűbb lesz az alkatrész beszerzés.
Amúgy pont a mérete miatt tetszett meg ez a típus, van pár kisebb fóliánk is ahova nagyon jól jönne, meg nehéz munkát nem is kellene végeznie csak kis marózás meg árút mozgatni egy kis futóval, ill permetezésre használnám.
Sziasztok!
A találkozóra elviszem a két alig használt újszerű áll. lévő terra keréksúlyaimat kb.16 kg/db
Válasz Elitjocko #24385. hozzászólásáraSzia!
ezekkel a beforgatókkal jobban dolgozik mint a gyáriakkal?
IH eke beforgató lemezei?