Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az én tippem: nyírószeges eke szárát tartja. Ha megakasztod, elnyírja a szeget, és a szár hátrahajlik.
Más: ma hazahoztam a vetőgépem, íme a képek:
12 soros Kühne.
Szia!
Üdvüzlet a fórumon. Nem baj, ha nem Japó a trakid, attól még lehetünk hasznára egymásnak.
Nekem is réselt lemezes Keletagrós ekém van. 2 fejes. Nekem tetszik.
Várjuk a holnapi fotókat.
Üdvözlök Mindenkit!Kérdezősködtem itt már tőletek a Keletagró által gyártott réselt Komondor ekéről!Vettem tőlük csak egy réselt kormánylemezt amit rá szerkesztettem egy lovas eke testre!Ma próbáltam az ekét,igaz egy legelőn keresztül menő útba húztam egy csíkot vele,de holnap ha sikerül kipróbálom valami jobb terepen is!Igaz én nem nagyon tartozom közétek a Pannónia motoros traktorommal,de remélem ezért nem néztek ki!Akinek van ilyen ekével kapcsolatban tapasztalata,vélemény legyen szives írjon már róla!Egy pár képet remélem nem vesztek zokon tőlem!
Itt csak a sarat, lehet dagasztani. Lassan nekem is elő kellene vennem a talajmarót és átkapázni, hogy egyletesebben dolgozzon, na meg megkapja a rögtörő hengert!
Szia. Én is szántottam szombaton. Bár az inkább iszapbirkózás volt, mint szántás, de a tulajnak tetszett. Addig halogatta az ősszel, amíg egyszer csak elkésett. Úgy, hogy most örül. Én meg moshatom a gépet.
Üdv urak.
Én is szántottam ma egy pár kertet. Jó volt végre kint tevèkenykedni. Nálunk már veteménýezni akarnak. Holnap meg van marózni valóm. Az első napsütés elő csalogatta a veteményes kert gyöngy szemeit. Kérdeztem tőlük nem korai egy kicsit azt montàk,hogy a bórsónak a földbe van a helye.
Ez 1 kamu hirdetés én kíváncsiságból írtam nekik emilt, és 1 Lengyel árveréssel foglalkozó cég Varsotól 200km-re, ha küldesz előleget akkor licitálnak rá és nem kell elmenned a gépért hanem elhozzák neked 400Euroért. Amit valószínűleg sose fogsz látni és be buktad az előleget.
Ez 1 kamu hirdetés én kíváncsiságból írtam nekik emilt, és 1 Lengyel árveréssel foglalkozó cég Varsotól 200km-re, ha küldesz előleget akkor licitálnak rá és nem kell elmenned a gépért hanem elhozzák neked 400Euroért. Amit valószínűleg sose fogsz látni és be buktad az előleget.
Válasz #22667. hozzászólásra
Üdv.Balu2! Rettentően irigyellek!!! Nagyon jó lehetett(friss levegő, napsütés, traktorhang) Nem volt egy kicsit ragadós? Az első kerék elég "ragasztós" lett! Egyébként nagyon jó lett a szántásod!
Tavaly a keletagros tag írta itt a fórumon, hogy küldenek kezelésit akinek szüksége van rá. Ezt a linket adta meg akkor, hogy ezt az adatlapot kell kitölteni és e-mailben küldik:
üdv mindenkinek lenne egy olyan problémám hogy most vettem egy yanmar f15 kistraktort és nem működik a fordulatszámmérő megnéztem nincs benne spirál rendeltem egyet de nemtudom hogy hove kell bekötni a motortérben nemtaláltam a helyét tudna valaki segíteni esetleg képpel hogy hol van vagy hol keressem?
előre is köszönöm!!!
Kíváncsi lennék mennyibe fájhatott neki átalakítani ilyenre a Nivát, meg megcsinálni hozzá ezt az ekét. Valószínűleg nem ér annyit az egész, mint amire használni tudja. A gazosban látszik hogy az ekefejek nem forgatják át a földet, olyan mintha csak arrébb lökné. a másik meg, hogy valamit állítani kéne azon az ekén, mert folyamatosan a barázda felé húzza a Niva elejét, valószínűleg nem feszül neki az ekenád a barázdafalnak.
Én is tervezgetem, hogy egy ilyesmit még építek, de idén tavaszra ismét elmarad. A kapaegységekről mondanál valamit? Honnét való és mekkora?
A kutyagép eléggé koncentrált valamire.
Köszi BanDom benézek ha arra járok, látom van 1 pár gépük. Én igazából 1milcsit szántam rá + felszerelés, de sokszor megéri többet adni és jó gépet venni már megtanultam.
35441 hozzászólás
Válasz #22690. hozzászólásra
Mi volt a baja ?Van hozzá új tömítés?
Sziasztok meglett bontva a Yanmar 1500d Motorja
Sziasztok!
Egy jó kis japán yanmar promó video:
Nem is tudtam hogy rotakapát is gyártanak. A kiscsajnak biztos a sok rotálástól ilyen formás a feneke.
Válasz #22687. hozzászólásra
Hát ez nem semmi
Én is belevágtam a féltengely szimering cserébe!
Hátha valakit érdekelhttp://olx.hu/hirdetes/tarcsa-ID38Elf.html#35d12bc340
Válasz #22683. hozzászólásra
Az én tippem: nyírószeges eke szárát tartja. Ha megakasztod, elnyírja a szeget, és a szár hátrahajlik.
Más: ma hazahoztam a vetőgépem, íme a képek:
12 soros Kühne.
Válasz #22683. hozzászólásra
Kép:
Mi az az Eketáska ?
http://olx.hu/hirdetes/elado-uj-eketaska-ID1OdPr.html#648b80bcb5
Válasz #22681. hozzászólásra
Szia!
Üdvüzlet a fórumon. Nem baj, ha nem Japó a trakid, attól még lehetünk hasznára egymásnak.
Nekem is réselt lemezes Keletagrós ekém van. 2 fejes. Nekem tetszik.
Várjuk a holnapi fotókat.
Üdvözlök Mindenkit!Kérdezősködtem itt már tőletek a Keletagró által gyártott réselt Komondor ekéről!Vettem tőlük csak egy réselt kormánylemezt amit rá szerkesztettem egy lovas eke testre!Ma próbáltam az ekét,igaz egy legelőn keresztül menő útba húztam egy csíkot vele,de holnap ha sikerül kipróbálom valami jobb terepen is!Igaz én nem nagyon tartozom közétek a Pannónia motoros traktorommal,de remélem ezért nem néztek ki!Akinek van ilyen ekével kapcsolatban tapasztalata,vélemény legyen szives írjon már róla!Egy pár képet remélem nem vesztek zokon tőlem!
Válasz #22678. hozzászólásra
Folyt:
Nem Japán, de nem olcsó. A hírdetésben szerelő árat megszorozhatod kb. 10-zel.
Itt csak a sarat, lehet dagasztani. Lassan nekem is elő kellene vennem a talajmarót és átkapázni, hogy egyletesebben dolgozzon, na meg megkapja a rögtörő hengert!
Válasz #22664. hozzászólásra
A KIOTI nem Japán. Koreai.
Válasz #22674. hozzászólásra
A zöldborsó már itt is a földben van.
Szia. Én is szántottam szombaton. Bár az inkább iszapbirkózás volt, mint szántás, de a tulajnak tetszett. Addig halogatta az ősszel, amíg egyszer csak elkésett. Úgy, hogy most örül. Én meg moshatom a gépet.
Válasz #22674. hozzászólásra
A földbe hát, csak nem m1 mikor. Saját tapasztalat szerint március közepe előtt semmit sehova.
Üdv urak.
Én is szántottam ma egy pár kertet. Jó volt végre kint tevèkenykedni. Nálunk már veteménýezni akarnak. Holnap meg van marózni valóm. Az első napsütés elő csalogatta a veteményes kert gyöngy szemeit. Kérdeztem tőlük nem korai egy kicsit azt montàk,hogy a bórsónak a földbe van a helye.
Helló.
Helló.
Jaa, hogy Te szántogatsz? Én még a havat lapátolgattam odébb onnét, ahol nem akar olvadni és útban van...
Válasz #22669. hozzászólásra
Az erdő előtt volt egy kis sár de amúgy jó volt.
Üdv.Balu2! Rettentően irigyellek!!! Nagyon jó lehetett(friss levegő, napsütés, traktorhang) Nem volt egy kicsit ragadós? Az első kerék elég "ragasztós" lett! Egyébként nagyon jó lett a szántásod!
Üdv. Misi! Ez valami olyasmi lehet, mint a múltkori ~12milliós Yanmar! (vagy valami nagyon nem ok!)
Sziasztok!
Nem bírtam magammal a hétvégén és kimentem szántani.
Válasz #22664. hozzászólásra MISi ez annyira olcsonak tünik hogy több mint gyanus.
Jó a telefonszám. Upor tutira kamu lehet.
Sziasztok Urak!
Esetleg ha valakinek van egy kis felesleges tökélye és nem tud vele mit kezdeni ajánlom figyelmébe ezt a " JAPÁN" kis traktort. http://olx.hu/hirdetes/kioti-japan-kistraktor-nelku-ID38o7f.html#35d12bc340
Sziasztok.
Valaki tudna nekem segíteni? Yanmar F7-hez kellene kezelési leírás.
Válasz #22660. hozzászólásra
Tavaly a keletagros tag írta itt a fórumon, hogy küldenek kezelésit akinek szüksége van rá. Ezt a linket adta meg akkor, hogy ezt az adatlapot kell kitölteni és e-mailben küldik:
https://docs.google.com/forms/d/1h9FWPr0bu5pYGRbZS5nWfozYU_5oFOJqFMe9EcZk0yo/viewform?c=0&w=1
Ha nincs itt közkézen másnak, akkor szerintem érdemes megpróbálnod. A kezelésiben meg csak van valami robbantott ábra amin rajta van a spirál.
Válasz #22660. hozzászólásra
Őket próbáltad már hívni?
Válasz #22659. hozzászólásra
Zalaegerszeg
Válasz #22658. hozzászólásra
Trakit hol vetted ?
Válasz #22657. hozzászólásra
Igen de nemtaláltam. Más tipp esetleg
Válasz #22656. hozzászólásra
Balu a 22617 hozzá szólásba írta , hogy valószínű az adagoló környékén van. Hol vetted a trakit esetleg a kereskedő nem tud segíteni?
üdv mindenkinek lenne egy olyan problémám hogy most vettem egy yanmar f15 kistraktort és nem működik a fordulatszámmérő megnéztem nincs benne spirál rendeltem egyet de nemtudom hogy hove kell bekötni a motortérben nemtaláltam a helyét tudna valaki segíteni esetleg képpel hogy hol van vagy hol keressem?
előre is köszönöm!!!
Válasz #22652. hozzászólásra
Kíváncsi lennék mennyibe fájhatott neki átalakítani ilyenre a Nivát, meg megcsinálni hozzá ezt az ekét. Valószínűleg nem ér annyit az egész, mint amire használni tudja. A gazosban látszik hogy az ekefejek nem forgatják át a földet, olyan mintha csak arrébb lökné. a másik meg, hogy valamit állítani kéne azon az ekén, mert folyamatosan a barázda felé húzza a Niva elejét, valószínűleg nem feszül neki az ekenád a barázdafalnak.
Válasz #22650. hozzászólásra
A kapatagok az Agro-Alfától valók(Győr). Melynek a rugó része 13-as, a kapa 200-as. És a kutya a munkaellenőr!
Válasz #22649. hozzászólásra
Köszi!
http://youtu.be/XBXkkjZ2_Vg
Orosz testvéreink dolgoznak :)
Válasz #22646. hozzászólásra
Én is tervezgetem, hogy egy ilyesmit még építek, de idén tavaszra ismét elmarad. A kapaegységekről mondanál valamit? Honnét való és mekkora?
A kutyagép eléggé koncentrált valamire.
Válasz #22646. hozzászólásra
Jó féle!
Válasz #22643. hozzászólásra
És haza is vitted? (mintha egy kicsit bekékült volna a Hinomoto)
Faszállítás, faszállítás?
Üdv. Mindenkinek! Elkezdtük a Yani kompaktorának építését! Ennyire jutottunk!(tudom hogy nem sok, de egy kis esti csemegének megteszi!)
Kékült,zöldült is a narancs trakid ettől az eszeveszett rakománytól.Ehhez periszkóp is kell,vagy megy emlékezetből is a hazaút.
Ehhez navigátor is kell. Nyomorult első híd.
Voltam ma kint az erdőbe egy kis fáért .
Válasz #22610. hozzászólásra
Köszi BanDom benézek ha arra járok, látom van 1 pár gépük. Én igazából 1milcsit szántam rá + felszerelés, de sokszor megéri többet adni és jó gépet venni már megtanultam.