Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! Én vettem egy mágnesszelepet, aminek annyi a lényege, hogy ha megszakítod az áramkört, nincs átfolyás rajta.Nincs szükségem rá, ha nektek jó lenne, átadnám. Bocs az értetlenkedésért, de millió féle mágnesszelep létezik már, és képet nem tettetek fel. Holnap dolgozok (nem tudok istentiszteletre menni), de hétfő délután teszek fel képet, ha érdekel.
Üdv.Alkatrész ügyben érdemes lenne képeket feltölteni, átmérő és menetemelkedés/ rögzítés és feszültség igénnyel kapcsolatban, hátha valamelyik autós boltban beszerezhető egy hasonló.
Mert pl. Yamaha robogó, automata szivató patront is megpatkoltam egy rézlappal, amit küszöbsínből vágtam ki.
Szeretnék infót is kérni tőletek.Egy 20-25 Le-s kis traktornak mekkora lehet a féltengely átmérője ( traki építésen gondolkodom)
Köszönettel audista80.
Sziasztok japán kis traktorosok.
Köszönöm a Dikics késes ötletet a kert tisztításhoz, jó a gép (olcsóbb Zippert vettem,de bírja). Sajnos az ágvágó és a láncfűrész nagyobb szerepet kapott, (fel sem jutottam a kert 1/3-áig irtás előtt).
Hogy ne legyen teljesen off topik, vasárnap visszatolom a belem, mert ma nagyon ki van
Üdv audista 80.
Még én sem szántok, de vasárnap sem fogok! Csak nem vasárnap, a legnagyobb ünnepünkön fogok szántani??? DMITRIJ fórumtárssal értek egyet, én is inkább templomba, vagyis istentiszteletre megyek. A munka az megvár.
"Hat napon át munkálkodjál, de a hetediket megszenteld!"
Hali sajna hirtelen nem találtam meg, de majd előkerűl ha nem keresem. A harmadik pontnál ami a rotának van feltéve annak a hellyére csináltuk meg, azt le vesszük és pont egy ugyan olyat csináltunk.
Tudod itt a fórumon a tagok összetartanak, és ha valaki kultúráltan fejti ki a véleményét, azzal nincs is semmi gond, de amit te művelsz az kritikán aluli...ennyit erről, mehetsz máshova vagánykodni...viszlát!
A trágyaszóró vontatására csináltunk egy vonó szerkezetet. Majd estére le fényképezem.
A trágyaszóró az 1.8 tonnás.
Ha sikerül el adni akkor minimum 3 tonnásat akarok venni de azt csak a Kiddel fogom húzni.
Ahogy néztem más topikokban is ilyen kulturáltan tudsz beszélni, és ott is az emberekkel van a baj ha hozzád szólnak!!
Tehát mindenki hülye csak te vagy a KIRÁLY.
Ezt ezze le is zártam!
Szerintem az a célszerű ha a provokációra nem is reagál senki!!
Válasz #19946. hozzászólásra
nem kellet te sehova se sulydjel,tokeletesen tukrozted emberi mivoltodat.palastolni lehet hogy taplo es kotozkodo vagy ugyanis most se en szoltam hozzad .a keerdesem csak annyi volna hogy MINEK?????:)
Tegnap kicsit feltuningoltam a traki hátulját,majd lefotózom holnap.a lényeg,hogy most már, az utánfutómat fel tudom akasztani mögé.A világítás is működik és az ajzat is ott van ahol kell ,fémből mert ügye előfordulhat néha egy egy baleset,aztán törik le minden műanyag izé.
Agrokid.
A trágyaszórót te a gyári vonószemre raktad a Yanmaron?Mert nekem a gyári, az a lengőkarok alatt van.Nekem úgy tűnt ,hogy a 3.pontra van rakva valamilyen vonószem neked.Egy fotót ha erről csinálnál az engem érdekelne.
A trágyaszóród az egyébként hány tonnás?A nagyobb trágyaszórót is a Yanmarral fogod húzni?
UGY LATOM LE KELL MENNEM A TE SZINTEDRE, HOGY MEG ERTSEM MIT IS AKARSZ, DE SAJNOS IGY SE TUDOM FEL FOGNI, LEHET VELEM VAN A BAJ ES NEM VELED, DE ISMET MEG KERLEK A FELESLEGES DUMADAT HAGYD A -BA HA A VICCET NEM ERTED HSPITYU RESZEROL AKKOR SZERTEM NEM KELL IDE IRKALNODM INT AZ ELEBB IS IRTAM.
Kivánok Uram. Namármost pityu nem kötekedett, hanem esetleg egy kis viccet ha elkövetett a ,,szarzúzóval", amiben szerintem semmi rossz nincs, és ha nem tetszik vagy sértő akkor azt kultúrált módon közölni lehet, úgy gondolom.Ez egy nyílt fórum, ok nélkül senki nem lett még elhajtva innen.Aki okot ad rá az meg így járt.Amugy meg senki nem mondta meg, hogy neked mi a jobb, csak véleményt és tapasztalatot osztottak meg veled, amire ez a fórum való.Ennyi a véleményem.És most a te stílusodban,drága barátom: Ha nem tetszik valami te tapló tajparaszt, akkor fogd meg magad a kérdéseiddel és a nagy p.fáddal eggyütt és szépen csendesen told el a biciklit a fórumról, mert az ilyen nagyképű pofátlan emberekre itt SEMMI szükség.Köszönöm szives figyelmedet pajtás!!
aztaaaaaaaaaaaa,te agyonkulturalt vagy mint a masik en az elejen normalisan irtam de ne vard hogy mindenfel senkitol elturjem hogy oktasson :)amugy tegd ki kerdzett?
35441 hozzászólás
Válasz #19990. hozzászólásra
kÖSZI A KÉPET ,SAJNOS KÖZELSEM ILYEN ILYEN KELLENE
Válasz #19984. hozzászólásra
A képek ahogy igértem:
Remélem jó lesz valakinek.
Válasz #19988. hozzászólásra
Szia Zsolt. www.agrotechnik.hu...itt megtalálod a gépeket...Az Attila telefonszáma is fent van, ő a tulaj, szerintm hívd fel a részletekért.
Válasz #19982. hozzászólásra
szia ti adtok el traktort? a mitsubishi mt24 érdekelne
Sziasztok
Adis.A Füri kft szokott meghirdetni , most nem láttam az oldalukon ugyan, de régebben volt talajmaró mélységállító kerék is.http://www.traktorimport.hu/hu/ Itt egyébként bontanak traktorokat.
Egyszer vettem egy talajmarót ettől az úrtól: http://szerszampiac.hu/mezogazdasag_kert_allattartas/traktor_alkatresz/_mitsubisi_yanmar_hinomoto_kistraktorokhoz_rotakapa_elado korrekt volt,azt viszont nem tudom,hogy ad e el kereket külön és van e neked való.
A továbbiakban a kis traktor kereskedőket kellene még megkérdezned.
Sziasztok!
Talajmaróhoz keresnék mélységállító kereket. Esetleg nem tudtok valahol eladót?
Köszönöm
Válasz #19983. hozzászólásra
Szia Geri
Az Agrotechnik KFT telepe,sztem vedd fel a kapcsolatot az Attilával,ö kézségesen áll rendelkezésedre .Ha van tuti segít.
Válasz #19978. hozzászólásra
érdekelne a szelep ,kellene róla kép!
Válasz #19982. hozzászólásra
Szia Ati!
Érdeklődnék!
Nincs véletlenül itt a szép gépparkon, munkaeszköz 3pontos gyorskapcsoló vagy gyorscsatlakozó? Ki hogy nevezi.
Köszönöm.
Mi már ma megszenteltük a hetet.Össze raktuk ezt a sok szép gépet.Nagyon jól haladtunk,és jól is éreztük magunkat.
Ráadásul nem 3 centis a menet, hanem kb 8 mm.
Válasz #19979. hozzászólásra
Akkor felejtős, nekem a klasszikus átfolyós szelepem van, amin két oldalról vannak a csőtoldatok.
Válasz #19978. hozzászólásra
Most csak ez a kép van, de egyszer majd kiszerelem és úgy lefényképezem. De elég vastag darab, a menet átmérője kb. 3 cm.
Válasz #19975. hozzászólásra
Sziasztok! Én vettem egy mágnesszelepet, aminek annyi a lényege, hogy ha megszakítod az áramkört, nincs átfolyás rajta.Nincs szükségem rá, ha nektek jó lenne, átadnám. Bocs az értetlenkedésért, de millió féle mágnesszelep létezik már, és képet nem tettetek fel. Holnap dolgozok (nem tudok istentiszteletre menni), de hétfő délután teszek fel képet, ha érdekel.
Üdv.Alkatrész ügyben érdemes lenne képeket feltölteni, átmérő és menetemelkedés/ rögzítés és feszültség igénnyel kapcsolatban, hátha valamelyik autós boltban beszerezhető egy hasonló.
Mert pl. Yamaha robogó, automata szivató patront is megpatkoltam egy rézlappal, amit küszöbsínből vágtam ki.
Válasz #19971. hozzászólásra
Szia. Ha teheted, és neked úgy tetszik, akkor tedd azt.
Válasz #19973. hozzászólásra
Üdv!
Nekem pedig Mitsubishi L3E típusú motorra kellene egy hibátlanul müködő leállító mágnesszelep.
Szeretnék infót is kérni tőletek.Egy 20-25 Le-s kis traktornak mekkora lehet a féltengely átmérője ( traki építésen gondolkodom)
Köszönettel audista80.
Sziasztok! Nincs valakinek kubota D1005 motor bontva? A leállító mágnesszelep kellene!
Sziasztok japán kis traktorosok.
Köszönöm a Dikics késes ötletet a kert tisztításhoz, jó a gép (olcsóbb Zippert vettem,de bírja). Sajnos az ágvágó és a láncfűrész nagyobb szerepet kapott, (fel sem jutottam a kert 1/3-áig irtás előtt).
Hogy ne legyen teljesen off topik, vasárnap visszatolom a belem, mert ma nagyon ki van
Üdv audista 80.
Még én sem szántok, de vasárnap sem fogok! Csak nem vasárnap, a legnagyobb ünnepünkön fogok szántani??? DMITRIJ fórumtárssal értek egyet, én is inkább templomba, vagyis istentiszteletre megyek. A munka az megvár.
"Hat napon át munkálkodjál, de a hetediket megszenteld!"
Csa !
Én vasárnap templomba megyek, vagyis istentiszteletre.
DIMITRIJ
Sziasztok!
Mi van? Áll a topik! Mindenki szánt?
Én csak vasárnap kezdem.....
Talán így majd sikerül:http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Potkocsi_es_tarcsa_17336005.htm?g=i0ih0qrv-c5xtlxv4513-S.ITEM_PAGE.C.c17_a26.pt.C4-0lgo8bo&gp=2
Üdv Mindenkinek!
Találtam valamit, nekem nem aktuális, de hátha valakinek jól jön:http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Potkocsi_es_tarcsa_17336005.htm?g=i0ih0qrv-c5xtlxv4513-S.ITEM_PAGE.C.c17_a26.pt.C4-0lgo8bo&gp=2http://
Minden Jót!
Válasz #19961. hozzászólásra
Szia Geri !
1-1 kés van rajta azért nem darabol annyira
Válasz #19964. hozzászólásra
Hali sajna hirtelen nem találtam meg, de majd előkerűl ha nem keresem. A harmadik pontnál ami a rotának van feltéve annak a hellyére csináltuk meg, azt le vesszük és pont egy ugyan olyat csináltunk.
Üdv.
Sikerült a fotózásom végre,és a telo is párosodott a géppel.
Helló!
Geri jól néz ki a traktorod, tehetnél fel róla pár fotót a saját galériádba. Kíváncsi volnék rá.
Válasz #19952. hozzászólásra
Tudod itt a fórumon a tagok összetartanak, és ha valaki kultúráltan fejti ki a véleményét, azzal nincs is semmi gond, de amit te művelsz az kritikán aluli...ennyit erről, mehetsz máshova vagánykodni...viszlát!
Válasz #19931. hozzászólásra
2x2 vagy csak 1-1 kés van rajt? Ellenkés is van rajta?
Válasz #19957. hozzászólásra
Bocsi, de későn értem haza és a sötétban már nem akartam botorkálni, de holnap megkeresem a vonószerkzetet.
Válasz #19950. hozzászólásra
komolyan mondom pont mint az ovodaba:)
Válasz #19956. hozzászólásra
Szia
Köszi a választ.Akkor valószínű, hogy nekem is kellhet.
Válasz #19951. hozzászólásra
A trágyaszóró vontatására csináltunk egy vonó szerkezetet. Majd estére le fényképezem.
A trágyaszóró az 1.8 tonnás.
Ha sikerül el adni akkor minimum 3 tonnásat akarok venni de azt csak a Kiddel fogom húzni.
Válasz #19954. hozzászólásra
Ahogy néztem más topikokban is ilyen kulturáltan tudsz beszélni, és ott is az emberekkel van a baj ha hozzád szólnak!!
Tehát mindenki hülye csak te vagy a KIRÁLY.
Ezt ezze le is zártam!
Szerintem az a célszerű ha a provokációra nem is reagál senki!!
vajon az eletbe is igy bele mertek szolni masnaka dolgaba nagyon nem hiszem D::D:Ddehat itt lehet koztozkodni vaganykodniD:D
Válasz #19952. hozzászólásra
Kedves Belorus! Kérem kapcsolja ki! Tetszik érteni?
Tudom, engem sem kérdezett senki...
nem kellet te sehova se sulydjel,tokeletesen tukrozted emberi mivoltodat.palastolni lehet hogy taplo es kotozkodo vagy ugyanis most se en szoltam hozzad .a keerdesem csak annyi volna hogy MINEK?????:)
Üdv.
Tegnap kicsit feltuningoltam a traki hátulját,majd lefotózom holnap.a lényeg,hogy most már, az utánfutómat fel tudom akasztani mögé.A világítás is működik és az ajzat is ott van ahol kell ,fémből mert ügye előfordulhat néha egy egy baleset,aztán törik le minden műanyag izé.
Agrokid.
A trágyaszórót te a gyári vonószemre raktad a Yanmaron?Mert nekem a gyári, az a lengőkarok alatt van.Nekem úgy tűnt ,hogy a 3.pontra van rakva valamilyen vonószem neked.Egy fotót ha erről csinálnál az engem érdekelne.
A trágyaszóród az egyébként hány tonnás?A nagyobb trágyaszórót is a Yanmarral fogod húzni?
Ferencnek!!!!!
meg lesztek szivatva vigyázni, befutott joppofa haverotok
Válasz #19945. hozzászólásra
UGY LATOM LE KELL MENNEM A TE SZINTEDRE, HOGY MEG ERTSEM MIT IS AKARSZ, DE SAJNOS IGY SE TUDOM FEL FOGNI, LEHET VELEM VAN A BAJ ES NEM VELED, DE ISMET MEG KERLEK A FELESLEGES DUMADAT HAGYD A -BA HA A VICCET NEM ERTED HSPITYU RESZEROL AKKOR SZERTEM NEM KELL IDE IRKALNODM INT AZ ELEBB IS IRTAM.
Válasz #19945. hozzászólásra
Kivánok Uram. Namármost pityu nem kötekedett, hanem esetleg egy kis viccet ha elkövetett a ,,szarzúzóval", amiben szerintem semmi rossz nincs, és ha nem tetszik vagy sértő akkor azt kultúrált módon közölni lehet, úgy gondolom.Ez egy nyílt fórum, ok nélkül senki nem lett még elhajtva innen.Aki okot ad rá az meg így járt.Amugy meg senki nem mondta meg, hogy neked mi a jobb, csak véleményt és tapasztalatot osztottak meg veled, amire ez a fórum való.Ennyi a véleményem.És most a te stílusodban,drága barátom: Ha nem tetszik valami te tapló tajparaszt, akkor fogd meg magad a kérdéseiddel és a nagy p.fáddal eggyütt és szépen csendesen told el a biciklit a fórumról, mert az ilyen nagyképű pofátlan emberekre itt SEMMI szükség.Köszönöm szives figyelmedet pajtás!!
Válasz #19943. hozzászólásra
aztaaaaaaaaaaaa,te agyonkulturalt vagy mint a masik en az elejen normalisan irtam de ne vard hogy mindenfel senkitol elturjem hogy oktasson :)amugy tegd ki kerdzett?
Válasz #19938. hozzászólásra
Köszönöm a képeket, látom rajta a lényeget, kipróbálom majd én is igy.
Válasz #19939. hozzászólásra
TEEEE, SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁD ÉS A MARHASÁGAIDRA, HA NEM TUDSZ NORMÁLIS LENNI AKKOR NEM KELL IDE ÍROGATNI MENNYÉL AZ -BA ÉS OTT KI ÉLHETED MAGAD.
Ha esetleg valakit érdekel hamarosan piacra dobom a trágyaszórómat!!
Venni akarok egy nagyobbat, legalább egy 3 tonnásat.
Ezt a szórót már 20 lovas trakival simán lehet húzni.