Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen, vedd meg a másik szimmeringet is, akkor is, ha később cseréled ki.
Szerintem jól gondolkodsz, amikor klingeritből készített tömítésben spekulálsz. Kicsit több munka, mint a paszta, de megbízhatóbb is (szerintem), meg eredetileg is az volt közte. Összeszerelés előtt megkened egy kis (grafitos) zsírral és tökéletes lesz.
Szia!
Ne klingeritből váj oda tömítést mert az nem tömíti az olajat,és egy idő után szivárogni fog.Levegőszűrőnek a papír dobozából vágj.Ha annyira szét van szedve a szimeringet mindenképp cseréld ki.
Kérés:
Csináljak e tömítést a féltengely házhoz,vagy csak pasztát használjak?A gyári tömítés nem bírta ki a szétszedést.Klingeritből kalapáccsal szépen kikalapálnám,majd egy golyóval megcsinálnám a lyukakat is rá.
A másik kérdés:Megvegyem meg a másik oldalra is a szimeringet, és még az olajbetöltés előtt,kicserélem azt is?
Tudom sok a kérdés...
Lassan kezd körvonalazódni a váltó olajcsere,szűrővel szimeringel.Remélhetőleg kedden összerakódik a gépezet,végre mivel tegnap szétszedtem elég apró darabokra.Kép van de nem tudom felrakni, megint van valami a géppel, nem kapcsolódik a telefonnal.
Majd bluetooth adapterrel is megpróbálom a feltöltést.
Egyébként a legnagyobb probléma a szimeringel van most.Mivel a szűrő is és az olaj is rendelhető,de a szimering, az valamiért bonyolultabb, mivel nem európai.A mérete sem szokványos,holnap beviszem az öntvényt és a tengelyt is,aztán majd így rendelnek, vagy keresnek szimeringet.
A sortáv állítható,a tőtáv is ha jól emlékszem a meghajtó lánckerék változtatásával,mely régi orosz versenybicikliről származik.
Többet én sem tudok róla.
Szia Balu,
de ahogy nézem azt az ekét azon sem a gyári ekefejek vannak hanem lovas eke. Gondolom neki sem tetszett ahogy forgatnak az eredeti ekefejek.
Szevasz Zoli! Az ekét Szlovákiában vettem és 210 euró kôrul kínálják. Nem tudok hivatalos forgalmazóról, de tôbb hirdetésben is már találkoztam vele. Amint tudom, bekopírozom az egyik hirdetést, ha sikerul?
Válasz #19413. hozzászólásra
Hello Szem! Jobbulást kivánok! Én is motorozok nap mint nap, az ember nem lehet eléggé óvatos...
A marókések beállitása mellett a feliratok jelentéséről tudsz valamit?
Mennyiben dolgozik másképp?
Válasz #19399. hozzászólásra
A sajátomon én ( Hinomoto) kettesével váltogattam , vagyis 2 jobbos után 2 ballos. Nekem szintén egyenesre voltak kopva a kések és egy darabig eltartott mire kispekuláltam a legoptimálisabb megoldást, vagyis hogy egyenletesen terítsen magam után .Láttam olyan megoldást is hogy 4-2-4-2 , de gondolom típusonként változnak a felfogatások a tengelyen.
Szia Pityu!
6/1990(IV.-12) köhém rendelet pdf verziót keresd.
39§,40§ 43§ 44§!! 51§ 52§ 54§ 55§,de az egész 6-os a gépjárművek üzemeltetéséről és üzembe helyezéséről szól igen tartalmas és hosszú olvasmány.
Elvileg meg vannak jelölve betűvel a kések. Ugyhogy először olyat vegyél le amin látszik egy kicsit a hajlás. utána már csak a jelölést kell figyelned.
És honnan lesz? Mennyiért?
Valaki tud e arról valamit,hogy műszaki vizsgán, elfogadják e a helyzetjelzőt,és az irányjelzőt a hátsó sárvédőíven,természetesen előre nézve.Mert én oda szeretném rakni,a faágak miatt ne törjön le hamar.
Megrendeltem a késeket a maróhoz.
Mivel teljesen egyenesre koptak a kapák, talán 2-3db-on látszik a hajlitás.
Ez lesz az első kés cserém. De mivel egyenesek a kapák, igy nem tudom hogy hogyan kell sorrendbe rakni.
Megtudná mondani valaki, hogy hogyan kell sorrendbe rakni? Egy balos egy jobbos vagy hogyan?
30 db-os ebből 1-1 a szélső.
Köszönöm.
Én a télen vettem az Oraker-tôl egy új szett kést, amit a tavasszal használtam és megvagyok elégedve veluk, semmi kulonosebb kopást nem észleltem rajtuk.
Van nekem egy 2 fejes ekém eladó ha valakit érdekel nyugodtan írhat. Körülbelül 40 cm-t visz kb 15 cm mélyen de ez talaj függő :). Ugyanitt vállalok bármilyen eszköz elkészítését egyéni elképzelések alapján is.http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5878764/Kistraktor_eke.html
35441 hozzászólás
Válasz #19437. hozzászólásra
Igen, vedd meg a másik szimmeringet is, akkor is, ha később cseréled ki.
Szerintem jól gondolkodsz, amikor klingeritből készített tömítésben spekulálsz. Kicsit több munka, mint a paszta, de megbízhatóbb is (szerintem), meg eredetileg is az volt közte. Összeszerelés előtt megkened egy kis (grafitos) zsírral és tökéletes lesz.
Válasz #19437. hozzászólásra
Szia!
Ne klingeritből váj oda tömítést mert az nem tömíti az olajat,és egy idő után szivárogni fog.Levegőszűrőnek a papír dobozából vágj.Ha annyira szét van szedve a szimeringet mindenképp cseréld ki.
Válasz #19438. hozzászólásra
dobtam mélt.
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
http://www.jofogas.hu/zala/Kupos_fahasito__cserelheto_heggyel_elado_15433015.htm
Kérés:
Csináljak e tömítést a féltengely házhoz,vagy csak pasztát használjak?A gyári tömítés nem bírta ki a szétszedést.Klingeritből kalapáccsal szépen kikalapálnám,majd egy golyóval megcsinálnám a lyukakat is rá.
A másik kérdés:Megvegyem meg a másik oldalra is a szimeringet, és még az olajbetöltés előtt,kicserélem azt is?
Tudom sok a kérdés...
Sziasztok
Lassan kezd körvonalazódni a váltó olajcsere,szűrővel szimeringel.Remélhetőleg kedden összerakódik a gépezet,végre mivel tegnap szétszedtem elég apró darabokra.Kép van de nem tudom felrakni, megint van valami a géppel, nem kapcsolódik a telefonnal.
Majd bluetooth adapterrel is megpróbálom a feltöltést.
Egyébként a legnagyobb probléma a szimeringel van most.Mivel a szűrő is és az olaj is rendelhető,de a szimering, az valamiért bonyolultabb, mivel nem európai.A mérete sem szokványos,holnap beviszem az öntvényt és a tengelyt is,aztán majd így rendelnek, vagy keresnek szimeringet.
Pedig azt hittem lovas ekék vannak rajt.
Válasz #19432. hozzászólásra
Ez de jó volna, újnak aranyba mérik az árát!:-)
Válasz #19430. hozzászólásra
Szia!
Azok bagodi fejek,elsőre én is ezt hittem hogy más kormánylemez de aztán össze hasonlítottuk egy másik bagodival és ugyan az.
Árban és állapotban megfelelőburgonyaszedő
Válasz #19418. hozzászólásra
A sortáv állítható,a tőtáv is ha jól emlékszem a meghajtó lánckerék változtatásával,mely régi orosz versenybicikliről származik.
Többet én sem tudok róla.
Válasz #19398. hozzászólásra
Szia Balu,
de ahogy nézem azt az ekét azon sem a gyári ekefejek vannak hanem lovas eke. Gondolom neki sem tetszett ahogy forgatnak az eredeti ekefejek.
Válasz #19427. hozzászólásra
Elég érdekes ez a kasza egy szíjjal van csak meg hajtva!!
Válasz #19397. hozzászólásra
Szia,
még nem próbáltam. Csak most készült el hétvégén.
A multkorában nagy volt az érdeklődés a kaszák iránt!dobkasza kistraktorhoz
Válasz #19425. hozzászólásra
Ha van ismerôsôd Komárom kôrnyékén, akkor futárszolgálattal oda is lekuldik, kb 30-40 euro koltséggel, ezt ma érdeklôdtem.
Válasz #19424. hozzászólásra
Hát nekem Komárom megye feletti részen lenne ideális, én Fejér felső részén lakok.
Válasz #19423. hozzászólásra
Én Poprád mellôl vettem és kb 90 km -t utaztam érte.
Válasz #19422. hozzászólásra
Hát ez mesze van. Te hol veted? Közelebb nem lehet ilyet venni?
Az hiszem bt66 nem ajánlotta ez a környéket.
Válasz #19421. hozzászólásra
http://stroje.bazos.sk/inzerat/38995515/pluh.php
Válasz #19420. hozzászólásra
Válasz #19416. hozzászólásra
Szevasz Zoli! Az ekét Szlovákiában vettem és 210 euró kôrul kínálják. Nem tudok hivatalos forgalmazóról, de tôbb hirdetésben is már találkoztam vele. Amint tudom, bekopírozom az egyik hirdetést, ha sikerul?
Hello Szem! Jobbulást kivánok! Én is motorozok nap mint nap, az ember nem lehet eléggé óvatos...
A marókések beállitása mellett a feliratok jelentéséről tudsz valamit?
Mennyiben dolgozik másképp?
Válasz #19406. hozzászólásra
Egy pár adatot kérhetnék pl a sor és tőtáv??
Sziasztok!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5924990/125cm-es_hótoló_lap.html
Ha esetleg valakit érdekel.
A képen látható egykaros emelő is eladó.
Szia Felvidéki67.
Hol forgalmaznak olyan ekét mint neked van?
Menyiért vetted? Hol?
Erre nem is gondoltam. Gyorsan kimentem megnézni, hogy az enyémen nincs-e ilyen.
Lám van!
Köszi a segitséget!
Sajna a traki csak áll...
Motoroztam és nem adták meg az elsőbbséget.
Gipszelve elég nehéz írni,de olvasni azért szoktalak titeket.
Ha valakinek segít akkor itt van egy fénykép.
A taljmarómon van a matrica.
Válasz #19411. hozzászólásra
Mennyibe került? Hol lett vágatva?
Válasz #19410. hozzászólásra
30-as kazánlemezből vágatva.17,5kg/db és 6 db van.
Válasz #17331. hozzászólásra
Miből van az orrsúly? Hány kg?
Válasz #19408. hozzászólásra
Majd tegyél fel képeket a késekről.
Válasz #19404. hozzászólásra
Köszi a tanácsot, majd figyelek a jelölésekre.
Megpróbálkozom az Oraker Kft féle késekkel.
48e ebbe benne van a futár is.
A sajátomon én ( Hinomoto) kettesével váltogattam , vagyis 2 jobbos után 2 ballos. Nekem szintén egyenesre voltak kopva a kések és egy darabig eltartott mire kispekuláltam a legoptimálisabb megoldást, vagyis hogy egyenletesen terítsen magam után .Láttam olyan megoldást is hogy 4-2-4-2 , de gondolom típusonként változnak a felfogatások a tengelyen.
Válasz #19403. hozzászólásra
Igen hasonló elven működik.
Válasz #19401. hozzászólásra
Szia Pityu!
6/1990(IV.-12) köhém rendelet pdf verziót keresd.
39§,40§ 43§ 44§!! 51§ 52§ 54§ 55§,de az egész 6-os a gépjárművek üzemeltetéséről és üzembe helyezéséről szól igen tartalmas és hosszú olvasmány.
Helló!
Elvileg meg vannak jelölve betűvel a kések. Ugyhogy először olyat vegyél le amin látszik egy kicsit a hajlás. utána már csak a jelölést kell figyelned.
És honnan lesz? Mennyiért?
Válasz #19400. hozzászólásra
A krumpliültető elvén működik ugye?
Válasz #19400. hozzászólásra
A krumpliültető elvén működik ugye?
Sziasztok
Valaki tud e arról valamit,hogy műszaki vizsgán, elfogadják e a helyzetjelzőt,és az irányjelzőt a hátsó sárvédőíven,természetesen előre nézve.Mert én oda szeretném rakni,a faágak miatt ne törjön le hamar.
Válasz #19396. hozzászólásra
Szia!
Van pár képem egy négysoros hagymavetőről.Jól működik.
Ismerősömé többet nem tudok róla.
Jó estét!
Megrendeltem a késeket a maróhoz.
Mivel teljesen egyenesre koptak a kapák, talán 2-3db-on látszik a hajlitás.
Ez lesz az első kés cserém. De mivel egyenesek a kapák, igy nem tudom hogy hogyan kell sorrendbe rakni.
Megtudná mondani valaki, hogy hogyan kell sorrendbe rakni? Egy balos egy jobbos vagy hogyan?
30 db-os ebből 1-1 a szélső.
Köszönöm.
Válasz #19392. hozzászólásra
Én ilyen átalakítást láttam Dabason.
Válasz #19392. hozzászólásra
Probáltad már, be váltak a beforgatok?:-)
Hagymaültető géphez várok ötleteket. Mást is érdekelhet asszem....
Hagymaültető géphez várok ötleteket. Mást is érdekelhet asszem....
Válasz #19389. hozzászólásra
Én a télen vettem az Oraker-tôl egy új szett kést, amit a tavasszal használtam és megvagyok elégedve veluk, semmi kulonosebb kopást nem észleltem rajtuk.
Sziasztok barkácsolók!!!
Van nekem egy 2 fejes ekém eladó ha valakit érdekel nyugodtan írhat. Körülbelül 40 cm-t visz kb 15 cm mélyen de ez talaj függő :). Ugyanitt vállalok bármilyen eszköz elkészítését egyéni elképzelések alapján is.http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5878764/Kistraktor_eke.html
Helló mindenkinek!
Egy kis átalakítást végeztem az ekén és gondoltam megosztom veletek is.
Szép napot! ;-)