Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #12733. hozzászólásra
Hát most már engem is érdekel menyiért vetted. Egyébként nem jártál vele rosszul mert nekem is bevált. Egyébként érdemes simítót rakni rá mert sokkal szebb lesz a szántás.Sok sikert hozzá.A nyíró csappal kapcsolatban érdemes magadnál tartani kétféle keménységű csavart de csak a 8-cast használd mert azt legalább elbírja nyírni hiszen azért nyíró csapos eke ez az ekét védi,hogy ne görbüljön el a váz.
Ne hogy bele babrálj! Az a nyírócsap, úgy jó, ahogy van! Viszont mindig legyen nálad 2-3 darab tartalé a zsebben, ha szántani mész. Örök életű lesz az ekéd.
Válasz #12726. hozzászólásra
Akkor valószínű, hogy a hátsó ekénél már fogtak valamit és az eredeti csavar elszakadt és ilyen csavarjuk volt, vagy nagyon féltették az ekét és azért rakták bele a vékonyabb csavart.Ahogy a képeket nézegettem nem sokat használhatták. Meg szabad kérdezni, hogy mennyibe fájt?
Ja és kérdés is lenne hozzá.
Második képen látszik is ,hogy az első fej felső csavarja 10es és le is van festve a másodiknál viszont látszik hogy a lentebbi lukban csak egy 8as csavar van és az is látszik hogy bent volt a másik csak ki lett véve.
Ez direkt ?
Ja és csak 5.8as a csavar.
Adott lehetőségeknél simán jó, de ha nulláról csinálok egyet egyértelműen szánok rá annyival többet, hogy lehessen oldalra állítani. Végül is csak egy plusz cső, meg arra két persely.
krizol
Ezt a konstrukciót már akkor is szemügyre vettem. Kicsit sok lenne nekem arra az évi pár órára.
hspityu
Semmi gond, elképzelés megvan, nézelődtem neten is. A "Hűha"-tól "Hááát"-ig látni mindent.
Sajnos a vizuális anyaggal jelenleg gondok vannak,nem akar párosodni az asszony teloja a számítógéppel az én telefonom meg nem tud mivel ez a funkció elromlott rajta már pár éve.Mondjuk ennyi pénzért vehettem volna egy komoly fényképezős kamerát, de akkor nektek mit írok ide.
Vizuális élmény, ha készülne róla, azt megköszönném. Én is akarok összehozni valamit, ami mindenképp oldalra kitolhatós lesz. Akkor 2 sor kukoricát lehet zúzni úgy, hogy a traktor sorközben megy.
Szép munka!Az én kertem még sokkal gazosabb igaz nem is érek rá a krumpliszedéstől másra,ja beújítottam egy szárzúzót oldalra kirakható yanmar-piros színben,szépen dolgozik.Állítható farkerék van, 2*2 lengőkés plusz egy állókés a házban.
Üdv.
A szőlő letetejelve, megpermetezve, a soralj megkapálva, a sorköz megrotázva, a "gyümölcsös" (egy sor, azaz 40 fa) és az út lekaszálva szárzúzóval. A kukorica is szép, már vagy 2 méter magas! Most lehet 1-2 hét nyugalom.
Válasz #12707. hozzászólásra Bencsiki szerintem lehet vele kukoricát vetni. Nem Monosem az biztos de el lehet vele vetni egy két kertet az enyémmel még babot is lehet vetni.
Nem valószínű,hogy egyáltalán fel bírná emelni a traktorja.Főleg ha még magot is tesz bele.Át kellene alakítani vontatottra..
Ezzel nem lehet kukoricát vetni csak búzát,árpát,zabot,rozsot stb.
Nézem a hireket, de nem találkozok a Keletagro elhatárolódásával.Vártam, hogy egy rövid cikben jelzik,hogy az ő komondorjuk nem áll semmijen rokonságban Balogh József képviselő vak komondorjával!
Lenne egy kérdésem , ugye Komondor név alatt futó eszközöket forgalmaztok és gyártotok ez oké, a találkozóra is kihoztátok a Komondor néven futó eszközöket. Ez is oké, De mi a francért hagytátok otthon a Komondor RDO 3221.-est? Azt szívesen kipróbáltam volna és a többieknek is tetszett volna.
35444 hozzászólás
Át fordult az üzemóra számláló
Igaz arra kíváncsi lenék ,hogy hányadszorra fordult át :)
Válasz #12742. hozzászólásra
Tényle, nem is figyeltem csak láttam a bordás kereket és annak vettem. Így már nem is kéne!
Válasz #12741. hozzászólásra
Jó csak nem 4x4-es
Egész jó árban van ha valakit érdekel!!
Szia Misi néztem aTZ4 k váltva forgatos ekélyét nézmeg a youtobon az jó lene átalakitva a traki után .
Egy kis tegnapi meló. Terep 3-és difi zár. Szerintetek.
Hát most már engem is érdekel menyiért vetted. Egyébként nem jártál vele rosszul mert nekem is bevált. Egyébként érdemes simítót rakni rá mert sokkal szebb lesz a szántás.Sok sikert hozzá.A nyíró csappal kapcsolatban érdemes magadnál tartani kétféle keménységű csavart de csak a 8-cast használd mert azt legalább elbírja nyírni hiszen azért nyíró csapos eke ez az ekét védi,hogy ne görbüljön el a váz.
Válasz #12734. hozzászólásra
Le is lopom a megoldását!.
Válasz #12735. hozzászólásra
Bocs, módosítok!
Mindkettőnek a "lentebbi" lyukban kell lennie és egyformának kell lennie.
A többit, amit leírtam, tartom.
Válasz #12724. hozzászólásra
Ne hogy bele babrálj! Az a nyírócsap, úgy jó, ahogy van! Viszont mindig legyen nálad 2-3 darab tartalé a zsebben, ha szántani mész. Örök életű lesz az ekéd.
Ja és Szamócának a befordítója is nagyon jól sikerült.
Válasz #12732. hozzászólásra
Hát megvárom Szamócát meg Győzőt ,nem lövöm le előre a poént!
Válasz #12731. hozzászólásra
Sok sikert hozzá. Szamócának a simítóját érdemes le koppintanod. Diplomatikusan ki tértél az ár felől. garatula.
Válasz #12730. hozzászólásra
Előbb volt az eke mint a traktor, a traktor meg nagyobb lett a tervezetnél. Így röviden.
Válasz #12729. hozzászólásra
Mért adták el azt tudod?
Válasz #12727. hozzászólásra
Elvileg még használva sem volt.
Hát nem is tudom győző kitér a hitéből hogy ha megtudja hogy menyiért vettem , és lényegében új.
Ja szerintem elég az 5.8-as csavar a 8.8-ast nembiztos hogy sérülés nélkül elnyírná.
Válasz #12726. hozzászólásra
Akkor valószínű, hogy a hátsó ekénél már fogtak valamit és az eredeti csavar elszakadt és ilyen csavarjuk volt, vagy nagyon féltették az ekét és azért rakták bele a vékonyabb csavart.Ahogy a képeket nézegettem nem sokat használhatták. Meg szabad kérdezni, hogy mennyibe fájt?
Válasz #12725. hozzászólásra
Hát én is arra gondoltam hogy nyírócsapos , de csak az egyik?
És akkor mér rakták bele a másik csavart először?
Magánembertől van.
Gondolom mivel, hogy nyíró csapos hamarább elszakad. Győzőéktől vetted vagy magán embertől?
Válasz #12722. hozzászólásra
Ja és kérdés is lenne hozzá.
Második képen látszik is ,hogy az első fej felső csavarja 10es és le is van festve a másodiknál viszont látszik hogy a lentebbi lukban csak egy 8as csavar van és az is látszik hogy bent volt a másik csak ki lett véve.
Ez direkt ?
Ja és csak 5.8as a csavar.
Válasz #12722. hozzászólásra
Hű de ismerős ez az eke ! Nem ez szánt egy tacskó mélyen?
Üdv Urak!
Mai szerzeményem!
74 Misi
Adott lehetőségeknél simán jó, de ha nulláról csinálok egyet egyértelműen szánok rá annyival többet, hogy lehessen oldalra állítani. Végül is csak egy plusz cső, meg arra két persely.
krizol
Ezt a konstrukciót már akkor is szemügyre vettem. Kicsit sok lenne nekem arra az évi pár órára.
hspityu
Semmi gond, elképzelés megvan, nézelődtem neten is. A "Hűha"-tól "Hááát"-ig látni mindent.
Sajnos a vizuális anyaggal jelenleg gondok vannak,nem akar párosodni az asszony teloja a számítógéppel az én telefonom meg nem tud mivel ez a funkció elromlott rajta már pár éve.Mondjuk ennyi pénzért vehettem volna egy komoly fényképezős kamerát, de akkor nektek mit írok ide.
Válasz #12714. hozzászólásra
Bammeg, ez mintakert!
Válasz #12716. hozzászólásra
Egy hirdetésből mentettem!
Válasz #12716. hozzászólásra
Nekem sikerült az alsó karokkal annyit játszani hogy pont két sort vitte taposás nélkül.
Válasz #12715. hozzászólásra
Vizuális élmény, ha készülne róla, azt megköszönném. Én is akarok összehozni valamit, ami mindenképp oldalra kitolhatós lesz. Akkor 2 sor kukoricát lehet zúzni úgy, hogy a traktor sorközben megy.
Válasz #12714. hozzászólásra
Szép munka!Az én kertem még sokkal gazosabb igaz nem is érek rá a krumpliszedéstől másra,ja beújítottam egy szárzúzót oldalra kirakható yanmar-piros színben,szépen dolgozik.Állítható farkerék van, 2*2 lengőkés plusz egy állókés a házban.
Üdv.
A szőlő letetejelve, megpermetezve, a soralj megkapálva, a sorköz megrotázva, a "gyümölcsös" (egy sor, azaz 40 fa) és az út lekaszálva szárzúzóval. A kukorica is szép, már vagy 2 méter magas! Most lehet 1-2 hét nyugalom.
Válasz #12707. hozzászólásra Bencsiki szerintem lehet vele kukoricát vetni. Nem Monosem az biztos de el lehet vele vetni egy két kertet az enyémmel még babot is lehet vetni.
Válasz #12711. hozzászólásra Nem győzöm mondani ide mindig érdemes be nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #12710. hozzászólásra
A felső két szöghajtást két fogaskerékkel és ékszíj tárcsákkal is ki lehet váltani.
Sziasztok!
Most találtam az egyik ismerősömnél . Ügyes kezű barkácsolós emberek szépen megtudják csinálni a fűkaszát. Nagyon ötletes és elég hatékony.
Válasz #12708. hozzászólásra
Én nem azért raktam be mert nekem kell hanem azért mert hátha valakit érdekel.
Válasz #12707. hozzászólásra
Üdv!
Nem valószínű,hogy egyáltalán fel bírná emelni a traktorja.Főleg ha még magot is tesz bele.Át kellene alakítani vontatottra..
Ezzel nem lehet kukoricát vetni csak búzát,árpát,zabot,rozsot stb.
Válasz #12706. hozzászólásra
Nekem tetszik. De mielőtt megvenném, kipróbálnám, hogy nem esik-e hanyat a trakesz ha felemelem háromponttal.
Mit vet? Mindent és kukoricát is?
http://aprod.hu/hirdetes/vetogep-IDVA23.html#cb88f78422
Válasz #12704. hozzászólásra
Lehet, hogy rokonságban áll?
Válasz #12703. hozzászólásra
Nézem a hireket, de nem találkozok a Keletagro elhatárolódásával.Vártam, hogy egy rövid cikben jelzik,hogy az ő komondorjuk nem áll semmijen rokonságban Balogh József képviselő vak komondorjával!
Válasz #12702. hozzászólásra
Ne haragudjatok, erről nem beszélhetek. :)
Válasz #12701. hozzászólásra
A színe furcsa ,hogy nem narancs sárga, de ekkora gép hülyén is nézne ki.
Válasz #12700. hozzászólásra
Én is mentem volna egy kör vele
Válasz #12693. hozzászólásra
Szia Győző!
Lenne egy kérdésem , ugye Komondor név alatt futó eszközöket forgalmaztok és gyártotok ez oké, a találkozóra is kihoztátok a Komondor néven futó eszközöket. Ez is oké, De mi a francért hagytátok otthon a Komondor RDO 3221.-est? Azt szívesen kipróbáltam volna és a többieknek is tetszett volna.
KOMONDOR RDO 3221
Válasz #12691. hozzászólásra
Köszi a jókívánságot neked és a többieknek.
Rendben,írhatsz e-mailt ott megbeszéljük hogy hová kell küldjem.
sziasztokhttp://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Axial_ventillatoros_permetezo_10434879.htm
Válasz #12696. hozzászólásra
Épp ma láttam egyet, nem tudom jó ár-e, meg mit tud, vagy sem, azért bemásolom.
axiál permetező
Válasz #12695. hozzászólásra
sziasztok! Nem tud valaki ilyen kariberű permetezőt ,eladót?
Nálunk a sláger most a vegyszerezéshttps://www.facebook.com/groups/japankistraktortulajdonosok/