Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kedvrs fórum társak remélem készül a találkozón sok kép és sok hasznos tanácsot kapunk itt a fórumon is. Én sajnos nem tudok elmenni mrt most estée már mindkét lányom beteget jelentett így holnapra marad az ápolás mindenkink jó időtöltés FOTÓk legyenek
Válasz #12381. hozzászólásra
Videót és fotókat majd készitsetek és tegyétek fel a fórumra!Legalább tudjam miről maradtam le!Szivesen mentem volna én is, de...............
Úgy gondoltam 09:00 Gyülekező, 10:00 valami megnyitó féle, 12:00 körül ebéd 13:00 Abony TAK bemutató utána ki-ki alapon lovaglás séta kocsikázás a faluba, traktor és munka eszköz nézegetés kipróbálás. Este nyársalás az egész tali alatt szól a zene.
Eddig úgy volt, hogy egyedűl megyek de, jön az asszony meg a fiam is.
Úgyhogy +2 fő. Bencsikinek nem bírtam írni mert xaraxik a freemail de remélem ezt olvassa.
Krizol le a kalappal a türelmed és az ügyes megoldáshoz.Én biztos,hogy első pár órába feladtam volna.Remélem sokáig tudod gond nélkül használni.
Az olaj amit írtál az a gép minden részébe jó (motor,hidraulika,váltó)?
Olyan kérdésem lenne,hogy a Hinomoto C144-en a hidraulika nem emel.Volt már ilyen gondom vele régebben.Légtelenítve lett,szerelő csinálta.Viszont én nem vagyok olyan nagy szaki.Letudná írni esetleg valaki,hogy kell légteleníteni?Olaj van bent,szűrőt lecseréltem, az ülés alatt van a cső aminek az ülés felöli végét lecsavartam, és semmi. Vagy a motor felöli részét kellene?Olvastam valahol,hogy dugulás is okozhatja a gondot?Köszi
Talán Kumitsu!Az épités az ment a furás faragás, heggesztés, ujra tervezés!A vége felé már kezdtem türelmetlen lenni magammal,de mikor beinditottam és megmozdult a szerkezet akkor az jó érzés volt!A hidraulika viszont nagyon megszivatott.Tudva, hogy előtte müködött és most nem, az kiboritott!Még a micsu szivattyuját is átalakitottam és felszereltem rá, de végül egy hidraulika cső volt a bünös!
Utántöltésre kis túlzással szinte mindegy, hogy milyen hidraulika olajat öntesz bele. Amikor már 5 liter veszteség van, akkor talán jobban megéri lecserélni az egészet. Mi ezt használjuk. A C144-esbe nem tudom mennyi, de a C174-esbe 14 liter kell hátra. A maradék meg jól jön a legközelebbi motorolaj cserekor. Ha a csere mellett döntesz, akkor a hidraulikaszűrőt is cseréld ki.
Még nem dolgoztam vele, mert minden csupa sár az esőzések miat!Jól indul, szép a hangja, remélem a teljesitményével sem lessz problémám.Egy kicsit hangos mert nem tudtam nagy kipufogó dobot késziteni,csak egy rövid csövet!A légszürőt akarom még trabantéra kicserélni.
Üdv.Segítséget szeretnék kérni olaj témában.Lenne egy Hinomoto C144 típusú gépem,amihez szeretnék venni hidraulika és váltó olajat.Felönteni szeretném,kb 5L-re lenne szükségem.Tudna valaki esetleg segíteni,hogy hol lehet hozzá kapni, vagy esetleg valakinek nem lenne akitől megtudnám venni?Köszi
Ügyes vagy én nem mertem volna szétszedni,mert lehet,hogy nem sikerülne összerakni.
A találkozón nem ihatok most szóltak,hogy vasárnap melózok.Ráadásnak a legkisebb gyerek elkezdett belázasodni.Addigra mire indulni kell remélem jobban lesz,már voltunk orvosnál kapja is a gyógyszert.
Készen vagyok vele!Már csak apró igazitgatások vannak rajta!A hidraulika nagyon megszivatott!Szétkaptam mindent,és végül egy csövet kellet kicserélni!Ráfért viszont a tisztitás a szelepekre,és egyet fel is kellet csiszolni!
Érezzétek jól magatokat! :)
Én meg majd dolgozok helyettetek! :)
Azon gondolkozom, hogy ősszel meg erre felénk vasba kellene szervezni, hozznátok a sok gépet, és csinálhatnánk, egy szántó versenyt is! :)))) Lenne szabad föld! :))))
Jó bulit neketek a 7végére, és utána szeretnék sok fotót látni a hangulatról !:)
Válasz #12351. hozzászólásra
Géped kész,MITKUBI-nak hívják mostantól?Szerintem sorba rakta már a Misi a gyógyszereket,sőt kiékelte,hogy el ne guruljanak.
Nem vagyok biztos ,hogy ebben az esetben az a "szamár" amelyikre Te gondolsz.
Nem feltétlen a netes statisztikák a mérvadóak. A Yanmar sem egy noname cég, a világ legnagyobb és legjobb motorgyára.
35444 hozzászólás
Mi is itthon vagyunk már,de nagyon szuper volt minden remélem jövőre még többen leszünk.!!!
sziasztok!
Sajnos előbb el kellett indulunk de nagyon jó éreztük magunkat örülök ,hogy elmentünk.
Köszönöm ezt a mai napot nagyon király volt minden!!!!
Ember tervez ccsalád végez
Nálunk is van még hőemelkedés a legkisebbnél,ha reggel is lesz akkor nem tudom vinni a családot
Egyedül meg nem mennék.
Kedvrs fórum társak remélem készül a találkozón sok kép és sok hasznos tanácsot kapunk itt a fórumon is. Én sajnos nem tudok elmenni mrt most estée már mindkét lányom beteget jelentett így holnapra marad az ápolás mindenkink jó időtöltés FOTÓk legyenek
Válasz #12385. hozzászólásra
Nekem nincs, de szerintem pontosítsd hogy melyik fajta gömbölyü kell. Mert van kétféle! Amiről én tudok.
Üdv!
Így áll a pótkocsi.
Még a zárak és teljesen kész!
Szevasztok!
Esetleg ha valakinek van tz4k kerek első fényszórója és holnap jön az hozza el magával nekem legyen olyan kedves.
Szép estét mindenkinek!!!Ha esetleg valakinek eszébe jutnék holnap 1-2 izzó erejéig nagyon megköszönném!!!
Videót és fotókat majd készitsetek és tegyétek fel a fórumra!Legalább tudjam miről maradtam le!Szivesen mentem volna én is, de...............
Válasz #12379. hozzászólásra
Úgy gondoltam 09:00 Gyülekező, 10:00 valami megnyitó féle, 12:00 körül ebéd 13:00 Abony TAK bemutató utána ki-ki alapon lovaglás séta kocsikázás a faluba, traktor és munka eszköz nézegetés kipróbálás. Este nyársalás az egész tali alatt szól a zene.
Eddig úgy volt, hogy egyedűl megyek de, jön az asszony meg a fiam is.
Úgyhogy +2 fő. Bencsikinek nem bírtam írni mert xaraxik a freemail de remélem ezt olvassa.
Válasz #12378. hozzászólásra
Minek bot, kita akarsz elverni?
Hányra van a találkozó?
Jelentem Útra kész.
Nyárs botot aki tud hozzon.
Valaki?
Válasz #12373. hozzászólásra
Ahogy mondod, igazad van. Hátsó híd 17 liter, tank 14.
Válasz #12374. hozzászólásra
Köszi!Az olajat csak a váltóba használom.A motorba külön motorolajat használtam.A mostani motorban még a Keletagróban feltöltött Agip van!
Krizol le a kalappal a türelmed és az ügyes megoldáshoz.Én biztos,hogy első pár órába feladtam volna.Remélem sokáig tudod gond nélkül használni.
Az olaj amit írtál az a gép minden részébe jó (motor,hidraulika,váltó)?
Válasz #12372. hozzászólásra
Az üzemanyag tank 14l-res.
Válasz #12364. hozzászólásra
A Hinomoto C174 hidraulikába 17l olaj kell nem 14l.
Válasz #12369. hozzászólásra
Jobban megnézva a képet ez is elég.
Válasz #12369. hozzászólásra
GPS kordináták sokat segítenének.
Egy kis segítség.
Az abonyi útról ahol lekel fordulni kirakok egy piros Nyilat hátha így egyszerűbb lesz ide találni.
Válasz #12362. hozzászólásra
Jelentem én is le pucoltam a gépet csak elkelletett szaladnom otthonról , és mire haza értem leszakadt az ég, sebaj holnap újra kezdem.
Olyan kérdésem lenne,hogy a Hinomoto C144-en a hidraulika nem emel.Volt már ilyen gondom vele régebben.Légtelenítve lett,szerelő csinálta.Viszont én nem vagyok olyan nagy szaki.Letudná írni esetleg valaki,hogy kell légteleníteni?Olaj van bent,szűrőt lecseréltem, az ülés alatt van a cső aminek az ülés felöli végét lecsavartam, és semmi. Vagy a motor felöli részét kellene?Olvastam valahol,hogy dugulás is okozhatja a gondot?Köszi
Válasz #12365. hozzászólásra
Talán Kumitsu!Az épités az ment a furás faragás, heggesztés, ujra tervezés!A vége felé már kezdtem türelmetlen lenni magammal,de mikor beinditottam és megmozdult a szerkezet akkor az jó érzés volt!A hidraulika viszont nagyon megszivatott.Tudva, hogy előtte müködött és most nem, az kiboritott!Még a micsu szivattyuját is átalakitottam és felszereltem rá, de végül egy hidraulika cső volt a bünös!
Válasz #12363. hozzászólásra
Nagyjából követtem az eseményeket. Az első kemény teszt eredményére nagyon kiváncsi vagyok. Remélem elégedetten dőlhetsz hátra utána.
Azt hiszem ezt nem sokan tudnák utánad csinálni, egy ilyen szívtranszplantáció nem kis meló.
Át fogod nevezni? Kubishi, Mitsubota :)
Válasz #12357. hozzászólásra
Utántöltésre kis túlzással szinte mindegy, hogy milyen hidraulika olajat öntesz bele. Amikor már 5 liter veszteség van, akkor talán jobban megéri lecserélni az egészet. Mi ezt használjuk. A C144-esbe nem tudom mennyi, de a C174-esbe 14 liter kell hátra. A maradék meg jól jön a legközelebbi motorolaj cserekor. Ha a csere mellett döntesz, akkor a hidraulikaszűrőt is cseréld ki.
Válasz #12361. hozzászólásra
Még nem dolgoztam vele, mert minden csupa sár az esőzések miat!Jól indul, szép a hangja, remélem a teljesitményével sem lessz problémám.Egy kicsit hangos mert nem tudtam nagy kipufogó dobot késziteni,csak egy rövid csövet!A légszürőt akarom még trabantéra kicserélni.
Szevasztok!
Jelentem traktor lemosva lepucolva,szemlére előállt.
Válasz #12358. hozzászólásra
Ez a traki minden porcikájába jó (motor,váltó,hidraulika)?
Válasz #12356. hozzászólásra
Szia!
Gyors gyógyulást kívánok neki (nektek). Remélem találkozunk!
Kisebb kiszerelésben nem tud valaki?Esetleg valakinek nem maradt valamennyi amennyit eladna? Ha egészet cserélni szeretném mennyi kellene bele?
Válasz #12357. hozzászólásra
Én a tavasszal vettem Lubricants Mol-Farm JD kétfunkciós olajat.Tiz literes kiszerelésben 11500 ft volt.Nem Mol kuton,hanem egy kereskedésben.
Üdv.Segítséget szeretnék kérni olaj témában.Lenne egy Hinomoto C144 típusú gépem,amihez szeretnék venni hidraulika és váltó olajat.Felönteni szeretném,kb 5L-re lenne szükségem.Tudna valaki esetleg segíteni,hogy hol lehet hozzá kapni, vagy esetleg valakinek nem lenne akitől megtudnám venni?Köszi
Válasz #12355. hozzászólásra
Sziasztok
Ügyes vagy én nem mertem volna szétszedni,mert lehet,hogy nem sikerülne összerakni.
A találkozón nem ihatok most szóltak,hogy vasárnap melózok.Ráadásnak a legkisebb gyerek elkezdett belázasodni.Addigra mire indulni kell remélem jobban lesz,már voltunk orvosnál kapja is a gyógyszert.
Válasz #12352. hozzászólásra
Készen vagyok vele!Már csak apró igazitgatások vannak rajta!A hidraulika nagyon megszivatott!Szétkaptam mindent,és végül egy csövet kellet kicserélni!Ráfért viszont a tisztitás a szelepekre,és egyet fel is kellet csiszolni!
Érezzétek jól magatokat! :)
Én meg majd dolgozok helyettetek! :)
Azon gondolkozom, hogy ősszel meg erre felénk vasba kellene szervezni, hozznátok a sok gépet, és csinálhatnánk, egy szántó versenyt is! :)))) Lenne szabad föld! :))))
Jó bulit neketek a 7végére, és utána szeretnék sok fotót látni a hangulatról !:)
Jó lvan na akkor CAVINTON.
Válasz #12351. hozzászólásra
Géped kész,MITKUBI-nak hívják mostantól?Szerintem sorba rakta már a Misi a gyógyszereket,sőt kiékelte,hogy el ne guruljanak.
Válasz #12349. hozzászólásra
Misi!
A zsebkendődre, biztonságképpen kössél csomót, hogy elne feledd a kavintont bevenni!
Válasz #12349. hozzászólásra
Sziasztok Népek!
Misikém olyan gépet vegyél aminek a nevét szombat este is ki tudod mondani
a micsubicsi..nem fog menni marad a janmaaa" és az iszeki""
Szombaton gyülekező Újszilváson!
Kiűzőm van és pálinkám is!
eGerész
Válasz #12347. hozzászólásra
Ha ennyire felejtősek vagytok akkor viszek ki KAVINTONT és mindenki kap 2 szemet, " én napi 4 szemet szedek "..
Ja bocs Hyundai h200-as
Plútó:Az a baj,hogy soha nem iszok sört mégis felejtek (öregség ez). Talán a fejre ki írni mind a szám háborúnál.
Misi:Én vigyek kamiont?Mesit könnyen meg ismeritek mert a Hunday-val megyünk.
Válasz #12309. hozzászólásra
Nem vagyok biztos ,hogy ebben az esetben az a "szamár" amelyikre Te gondolsz.
Nem feltétlen a netes statisztikák a mérvadóak. A Yanmar sem egy noname cég, a világ legnagyobb és legjobb motorgyára.
Válasz #12344. hozzászólásra
Ez jó ötlet.Teszek fel kettőt mert nem tudom melyik szerkóba megyek.