Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR401.77 FtUSD383.88 FtCHF424.27 FtGBP482.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszi a hozászolásokat.
Hétvégén visszajut hozzám az új de nem indító aksi meg fogom a régit és elmegyek a helyi autóvillamosság szerelőhöz hogy nézzen rá mindegyikre és kérek tőle kölcsön egy 74es aztán majd meglátjuk.
De érdekes 15 lóvas gépek Daniéba 74 ,Balázséba 55ah aksi van. Vajon gyárilag mi lehet benne?
Az valamennyivel újabb, fejlettek konstrukció azt hiszem. Sógoromnak egy b1600 van. Annyi biztos, hogy borulékonyabb mint a b7000, sajnos megtapasztaltuk.... Persze a 3 henger, meg a két körös hidraulika mellette szól.
Válasz #8794. hozzászólásra
Azt nem mondom hogy olcsó, de szerintem ez a zöld "Kühne" eke többé-kevésbé reális áron van, azonban nagyon "nyakatlan" eke, rövid a köldöke. Viszont a piros Bagodiért nem adnák én sem annyit amennyi.
Az én ekém 2 éve újonnan 370€-ba került, de még ma sem adnám 320€ alatt, össze-vissza 60-70 ár föld volt vele szántva, a vadi új sem jobb. Van nekem hozzá még +1 fej is gyári köldökkel meg gyári gerendely-toldalékkal, ezért a 2+1 -es kivitelért 380€-t sem szégyelnék elkérni, de azért csak ennyit mert maga a harmadik ekefej nem eredeti, kicsit másféle mint a két első. (de még nem eladó)
Üdv Bt66!
Ekkora méretben ajánlanám neked a Kubota B7000-et. Nekem volt ezért is merem mondani, hogy nem lenne rossz választás. a Kubot név elmond mindent, megfelel azoknak az elvárásoknak amiket írtál. Én 120cm-es rotával használtam 8 évig. 1 fejes ekét is szépen vitte, mélyen ahogy kell. Az ára pedig jóval a tiedé alatt van. Én másfél éve 750-ben számíttattam be. Semmi baja nem volt, csak kinőttük. Esetleg ajánlanám a B7001-et. Az már 3 hengeres, kicsit még finomabb masina. Szélességét mindegyiknek lehet variálni, 6 féle képpen legalább.
Az én Yanimban egy 55Ah akkumulátor van,ha ez segít.A töltésem meg egészen tavaly novemberig nem volt.Egy hónapig is elvolt ha egyszer feltöltöttem akkutöltővel.Remélem ezután még jobb lesz mert,most már egy felújított fesszabályzó van feltéve a gépre,tölt is szépen.Amíg nem volt töltés,addig a világítást nem használtam,meg beindulás után levettem a gyújtást is.
Akkor én néznék egy töltést is, ha töltőről veszi a töltést, akkor a generátor is utántöltené. Nekem is 40-45 Ah akksi volt benn, indult azzal is, de nem éreztem benn annyi pluszt, hogy egy esetleges 3-4x indításnál is bírná. Az enyémen a dinamó, vagy a fesszabályzó megdöglött, ezen felindulva tettem fel egy generátort, meg egy 74 Ah akksinak csináltam helyet. Így van egyenletes töltés alapjáraton is és energiatartalék is van.
Azt nem tudom pedig most megnéztem. De azon semmi adat nincs. De ez csak olyan személyautósnak néz ki, szerintem olyan 40-50A-s lehet, de 4 éve ez van benne és forgat mint a félőrült. Legalábbis eddig, majd tavasszal meglátom.
Válasz #8775. hozzászólásra
Az enyémben 55Ah-ás van. Lehet ,hogy az önindítód bronzkeféi kopottak.Szedjétek szét, lehet, hogy egy takarítás is javít a dolgon.Nem feltétlen az akksi rossz.
Üdv!
Nem igazán volt időm mostanába ide írni ,de próbáltam figyelemmel kísérni a dolgokat.
Olyan kérdésem lenne kinek milyen ,mekkora aksi van a gépbe?
Az enyém halálán van és japán íráson nem tudom elolvasni. Vettem bele egyet de nem tekeri rendesen, vissza is vittük bevízsgálták és elvileg jó.
Válasz #8767. hozzászólásra
Nekem meg egy kisebb, olcsóbb is elég lenne. A lényeg az lenne hogy ne legyem szélesebb a "legszükebb" helyzetben mint 90-92 centi, és elég volna a 14 le is. Ha sikerülne a Mitsut eladni akkor még eladnám a 2x20-as ekémet is és vennék az "új" kisebbhez egy 1x25-ös ekét.
Válasz #8765. hozzászólásra
Igazad van mer a 4-új gumi minimum 140000 ezer de az enyimek meg rehültek ha nekem is újak lennének akkor 1,600,000-ft lenne.
Válasz #8749. hozzászólásra
A Bagodi eke kormánylemezzel kapcsolatban (tapasztalat alapján) ajánlom neked,hogy amennyiben nem egy-két kert szántást akarsz csinálni akkor inkább más tip. kormánylemezbe gondolkodjál.Ugyanis én úgy jártam pár évvel ezelőtt,hogy rendeltem a fenti lemezből kettőt,ősszel.Tavasz közepén meglepődtem, mikor láttam,hogy a lemez ivében kilyukadt./pedig nem volt olcsó
Válasz #8753. hozzászólásra
Akkor meg az enyém sem rosszabb mint a másé. Én nem törekszem a nagy mélységre, nekem elég a 18 centi is, de az meg van országúti 2-vel, a fordulat hasonló mint Neked, lesúlyozva meg le van nekem is, hátul 2x50 kg, elől meg 2x18kg +33 kg orrsúly.
Országúti 1-el már 3x20 fejjel húztam az ekét, igaz a múlt ősszel nagyon jó volt a föld szántani.
Válasz #8754. hozzászólásra
Nekem így jól müködik szépen belemegy a földbe és szépen dolgozik eddig még jó így de majd hogyha sokat dolgozok meg lásuk hogy működik de azért nem felejtettem el hogy montad nekem hogy a tieden úgy lett jó hogy előrébb vitted.
Válasz #8752. hozzászólásra
Kérdezd meg a Kiskunhalasi Satamo plus kft től mert náluk van azt tudom és szerintem ők adnak el külön is akár ojat is amin nicsenek kapák az jóval olcsobb.
35454 hozzászólás
Válasz #8803. hozzászólásra
Hát ez az üzlet! A vasat is aranyáron mérni.
Válasz #8800. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Hát ja. Talajmarót is néztem, Bagodiék 1,2M-ért adnak 160-ast.
Köszi a hozászolásokat.
Hétvégén visszajut hozzám az új de nem indító aksi meg fogom a régit és elmegyek a helyi autóvillamosság szerelőhöz hogy nézzen rá mindegyikre és kérek tőle kölcsön egy 74es aztán majd meglátjuk.
De érdekes 15 lóvas gépek Daniéba 74 ,Balázséba 55ah aksi van. Vajon gyárilag mi lehet benne?
Válasz #8800. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Szinte ingyen adják
http://www.bagodimezogep.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=189&flypage=shop.flypage&product_id=3457&option=com_virtuemart&Itemid=26
Mer szerinted ezek normálisak?
http://www.bagodimezogep.hu/index.php?page=shop.cart&option=com_virtuemart&Itemid=26&category_id=&product_id=3463
Ugyanilyen fejekkel és nagyon erős szakember által készített vázzal (mert a bagodi széthullott...) vettem a 2x25-öst 25 EZERÉRT két éve.
Válasz #8798. hozzászólásra
. Persze a 3 henger, meg a két körös hidraulika mellette szól.
Az valamennyivel újabb, fejlettek konstrukció azt hiszem. Sógoromnak egy b1600 van. Annyi biztos, hogy borulékonyabb mint a b7000, sajnos megtapasztaltuk...
Válasz #8795. hozzászólásra
Hát az még odébb van, majd ha eladtam a Mitsut. De ha úgy alakul akkor előbb beszélek a szomszéddal, neki egy Kubota B1400 van, és jelenleg eladó.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130214183022_Foto-0205.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130214183058_Foto-0254.jpg)
Azt nem mondom hogy olcsó, de szerintem ez a zöld "Kühne" eke többé-kevésbé reális áron van, azonban nagyon "nyakatlan" eke, rövid a köldöke. Viszont a piros Bagodiért nem adnák én sem annyit amennyi.
Az én ekém 2 éve újonnan 370€-ba került, de még ma sem adnám 320€ alatt, össze-vissza 60-70 ár föld volt vele szántva, a vadi új sem jobb. Van nekem hozzá még +1 fej is gyári köldökkel meg gyári gerendely-toldalékkal, ezért a 2+1 -es kivitelért 380€-t sem szégyelnék elkérni, de azért csak ennyit mert maga a harmadik ekefej nem eredeti, kicsit másféle mint a két első. (de még nem eladó)
Szamoca . Az 1 Szerletics féle eke. Hidd el minöségi dolog.:)
Válasz #8774. hozzászólásra
Üdv Bt66!
Ekkora méretben ajánlanám neked a Kubota B7000-et. Nekem volt ezért is merem mondani, hogy nem lenne rossz választás. a Kubot név elmond mindent, megfelel azoknak az elvárásoknak amiket írtál. Én 120cm-es rotával használtam 8 évig. 1 fejes ekét is szépen vitte, mélyen ahogy kell. Az ára pedig jóval a tiedé alatt van. Én másfél éve 750-ben számíttattam be. Semmi baja nem volt, csak kinőttük. Esetleg ajánlanám a B7001-et. Az már 3 hengeres, kicsit még finomabb masina. Szélességét mindegyiknek lehet variálni, 6 féle képpen legalább.
http://aprod.hu/hirdetes/2-es-eke-elado-IDQfGT.html#93d41f4842;r:;s:Emberek nem tugyák mit kérjenek egyes munkaeszközökért.
http://aprod.hu/hirdetes/bagodi-2-es-eke-IDAi4d.html#adb504448f;r:;s:
Válasz #8791. hozzászólásra
ym1500d 4 wd 74 ah -20 fokban is indít
Válasz #8787. hozzászólásra Zoli82 nekem ugyan ilyen YAnmarom van,55ah aksi van bent de mérd meg a töltését mert nem mindig tölt rendesen![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Üdv
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Az én Yanimban egy 55Ah akkumulátor van,ha ez segít.A töltésem meg egészen tavaly novemberig nem volt.Egy hónapig is elvolt ha egyszer feltöltöttem akkutöltővel.Remélem ezután még jobb lesz mert,most már egy felújított fesszabályzó van feltéve a gépre,tölt is szépen.Amíg nem volt töltés,addig a világítást nem használtam,meg beindulás után levettem a gyújtást is.
Válasz #8777. hozzászólásra
Akkor én néznék egy töltést is, ha töltőről veszi a töltést, akkor a generátor is utántöltené. Nekem is 40-45 Ah akksi volt benn, indult azzal is, de nem éreztem benn annyi pluszt, hogy egy esetleges 3-4x indításnál is bírná. Az enyémen a dinamó, vagy a fesszabályzó megdöglött, ezen felindulva tettem fel egy generátort, meg egy 74 Ah akksinak csináltam helyet. Így van egyenletes töltés alapjáraton is és energiatartalék is van.
Válasz #8787. hozzászólásra
Azt nem tudom pedig most megnéztem. De azon semmi adat nincs. De ez csak olyan személyautósnak néz ki, szerintem olyan 40-50A-s lehet, de 4 éve ez van benne és forgat mint a félőrült. Legalábbis eddig, majd tavasszal meglátom.
Válasz #8784. hozzászólásra
Oké most jött egy.
És ekkora is van benne?
Válasz #8783. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130213223633_L3E.jpg)
De találtam egy másik specifikációt, ez már JPG és be lehet ide rakni. Ez szerint az én Mitsum L3E típusú motorjához 80 amperes akksi kell!
Az adatlapodon jó az e-mail cím???
Megint küldtem. Nekem azt írja vissza hogy rendben elment.
Válasz #8782. hozzászólásra
Ez az jelenti hogy nem jött e-mail.
Válasz #8780. hozzászólásra
Akkor ez azt jelenti hogy O.K.?
Válasz #8779. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Tudod a kis embereknek a nagy gépek jutnak!
Válasz #8778. hozzászólásra
Nekem ez jött át.
Válasz #8772. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
A gyerek meg John Deere-rel nyomja?
Eléggé vegyes a géppark
Küldtem Neked e-mailt!
Válasz #8776. hozzászólásra
Hát azért gondoltam hogy aksi mert a régi megy a töltőn éjjel és reggel faszán indít este meg ép hogy van még benn annyi erő hogy beindítja.
Az enyémben 55Ah-ás van. Lehet ,hogy az önindítód bronzkeféi kopottak.Szedjétek szét, lehet, hogy egy takarítás is javít a dolgon.Nem feltétlen az akksi rossz.
Üdv!
Nem igazán volt időm mostanába ide írni ,de próbáltam figyelemmel kísérni a dolgokat.
Olyan kérdésem lenne kinek milyen ,mekkora aksi van a gépbe?
Az enyém halálán van és japán íráson nem tudom elolvasni. Vettem bele egyet de nem tekeri rendesen, vissza is vittük bevízsgálták és elvileg jó.
Nekem meg egy kisebb, olcsóbb is elég lenne. A lényeg az lenne hogy ne legyem szélesebb a "legszükebb" helyzetben mint 90-92 centi, és elég volna a 14 le is. Ha sikerülne a Mitsut eladni akkor még eladnám a 2x20-as ekémet is és vennék az "új" kisebbhez egy 1x25-ös ekét.
Válasz #8771. hozzászólásra
Annyi munkám lett nekem már, hogy a 22 lovas már nekem kicsi volt.
A fiam is készűl a szezonra!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130213213112_john_deere_064.jpg)
Válasz #8769. hozzászólásra
Én egy 22 ló körülit szeretnék mert azzal lehet mindent csinálni.
Válasz #8769. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Jólvan értem a viccet
Persze csak viccelődtem, én is 22 lovassal kezdtem és most egy 26 lovas van, néha nekem is jó volna 30 ló körüli pedig nem is szántok vele.
Válasz #8765. hozzászólásra
Igazad van mer a 4-új gumi minimum 140000 ezer de az enyimek meg rehültek ha nekem is újak lennének akkor 1,600,000-ft lenne.
Válasz #8764. hozzászólásra
Nagyobbat szeretnék venni hejette és ha sikerülne eladnom az jó lenne semmi baja neki csak nekem kicsi.
Válasz #8749. hozzászólásra
A Bagodi eke kormánylemezzel kapcsolatban (tapasztalat alapján) ajánlom neked,hogy amennyiben nem egy-két kert szántást akarsz csinálni akkor inkább más tip. kormánylemezbe gondolkodjál.Ugyanis én úgy jártam pár évvel ezelőtt,hogy rendeltem a fenti lemezből kettőt,ősszel.Tavasz közepén meglepődtem, mikor láttam,hogy a lemez ivében kilyukadt./pedig nem volt olcsó
Válasz #8763. hozzászólásra
Nekem az kevés, én ha nem kapok 5800€-t (esetleg 5700€) akkor el sem adom. Ezen azért van 4 új gumi is.
Itt sok a japós traki tulajdonos de sokan árúlján!![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #8762. hozzászólásra
Látom hirdeted a gépet én is eladnám az enyémet én 1,400.000-kérek ha valakit érdekel természetesen sújok nélkül.
Válasz #8760. hozzászólásra
...és csak a felfüggesztést, mert a Yanmaron az kicsit véknyabb, a Mitsun meg vastagabb, 32mm.
Válasz #8744. hozzászólásra
Ilyen ekém nekem is volt!
szerletics féle
Válasz #8758. hozzászólásra
Minden megoldható!
Itt egy Mitsus barátomnak 110-es Yanmar rotája van, kicsit kellett csak neki átalakítani.
Válasz #8753. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130213204806_Foto-0255.jpg)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Akkor meg az enyém sem rosszabb mint a másé. Én nem törekszem a nagy mélységre, nekem elég a 18 centi is, de az meg van országúti 2-vel, a fordulat hasonló mint Neked, lesúlyozva meg le van nekem is, hátul 2x50 kg, elől meg 2x18kg +33 kg orrsúly.
Országúti 1-el már 3x20 fejjel húztam az ekét, igaz a múlt ősszel nagyon jó volt a föld szántani.
Válasz #8756. hozzászólásra
nem tudom fel lehet -e tenni a yanmarira a micsu rotát...
Válasz #8754. hozzászólásra
Nekem így jól müködik szépen belemegy a földbe és szépen dolgozik eddig még jó így de majd hogyha sokat dolgozok meg lásuk hogy működik de azért nem felejtettem el hogy montad nekem hogy a tieden úgy lett jó hogy előrébb vitted.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130213203810_PA0607910.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130213203903_88147412.jpg)
Ha hozol egy 120 centis Mitsubishi P1203 rotát, akkor cserélek Veled. Az enyém 130-as (Mitsubishi P1303) de kisebb kellene egy kicsit.
Kérdezd meg a Kiskunhalasi Satamo plus kft től mert náluk van azt tudom és szerintem ők adnak el külön is akár ojat is amin nicsenek kapák az jóval olcsobb.