Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR413.39 FtUSD404.69 FtCHF441.5 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
én amit csináltam a kisgéphez az egy kis billenős pót egy kis kettes eke,egy fűnyíró, meg egy rendkezelő de azt csak átalakítottam, ja és egy fahasító. megkeresem a képeket ha érdekel
Üdv mindenkinek!Bocsánat a hozászoláshoz,nekem 1 kínai kistrakim van.Meg rengeteg munka gépem amiket én gyártottam hozzá.Most jelenleg ksmk mintára 2es sorközművelőt gyártok.Nekem van 1 kanalas vetőgépem 12soros.Érdekelne valakit?Szabolcs Megye:)Miről tegyek fel képeket?
Nógrád megye,Szécsény városában van egy mezőgazdassági iskola,annak az udvarán van 2db.13soros lovas vetőgép.Az egyik egész jó állapotban,a másik kissé szétrohadva,de alkatrésznek még van ami használható belőle.
Hirdetésekbe elég drágának találom a lovas vetőgépet.A gyári kistraktorhoz való vetők megfizethetetlenek!Most kezdtem el egy háromsoros kukorica vető épitését!Remélem szezonra kész leszek vele!
Sajna nálunk Baranyában nyoma nincs az ilyesminek. Pl. kanalas lovas vetőgépet még csak említés szintjén sem találok. Sorközművelő elemeket, kapákat sem. Még egy rendes borona levelet sem találtam. De abból legalább van új....
Kafa kis sorközművelőd van nekem tetszik,jó lenne nekem is gyártani valamit most hirtelen egy traktorra szerelhető hátsó trágyavilla kellene,de mivel se anyag se pénz maradni fog idén a villa meg a talicska.
Szevasztok!Szeretnék bekapcsolódni a beszélgetésetekbe ha lehet!Szeretnék véleményt kérni tőletek az orosz T-012-es kistrakit ismeri-e valaki közületek?Ha igen,akkor az volna a kérdésem, hogy jobb-e mint a Tz4k14b.?Gondolok a teljesítményére,és üza.fogyasztásra.Remélem ismeri valaki közületek!!!
Hm láttam már ékszíjhajtásos rotátort de trakiban csak a fűnyírótraktort.Érdekes megoldást csinálnak ezek az Amik gondolom az ékszíj bele nem egy ökör ára így elég olcsó a javítása.
Ha jól látom, ismét fellángol a "hülye" vs. "okos" aki Japán trakeszt vesz.
Kedves fórumtársak, tételezzük már fel egymásról, hogy senki sem zokni agyilag, kb. tudja, hogy mire van szüksége, mit szeretne, mire van pénze és igen: mi tetszik neki!
Kafa kis gép az és miért kell ez mellé egy kubota?Ez a gép léghűtéses diesel?A motor az 4-vagy 2 ütemű?Egyébként benzines gépek is vannak kb ilyen kinézettel.
Ehez még ha hozzáteszem azokat a műszaki megoldásokat amiket a Japánok már 30 évvel ezelőtt csináltak egy traktoron az szerintem a mérleget még jobban elbillenti.Lehet játékszernek emlegetni a kis trakikat meg csúfolni de ha kipróbálsz egyet már tetszeni is fog én is így jártam.
Kezdhetem mindjárt a gép külalakjával ami elég traktoros lett szerintem
Aztán van egy olyan váltó benne amin a szerelőm is nagyon csodálkozott -félautomata váltó 30 éves traktorban,(remélem nem romlik el mert még nem látott a szerelőm belülről ilyet)kíméli a kuplungot.
A tlt kihajtás 3 fokozatú 30-évvel ezelőtt,és nem függ a traktor sebességétől.(van ennél is több fokozat már)
A többi megoldást már egy szerelő jobban el tudná mondani,amire emlékszem még,az az izzítás ami a szerelőm szerint most is megállja a helyét.Nem szeretnék senkit rábeszélni ilyen-olyan gép vásárlásra kipróbálja tetszik nem tetszik veszi nem veszi.Nekem tetszik.
35454 hozzászólás
Válasz #901. hozzászólásra
Szia!Gratula a kaszához,nagyon szép munka!!
Válasz #901. hozzászólásra
Képek.
Válasz #875. hozzászólásra
Na azt el kell felejteni rövid úton, ha jót akarsz magadnak.
Válasz #900. hozzászólásra
Engem minden érdekel!Szeretek tanulni a dolgokból:)Én most töltöm a képeket felfele.
Válasz #898. hozzászólásra
én amit csináltam a kisgéphez az egy kis billenős pót egy kis kettes eke,egy fűnyíró, meg egy rendkezelő de azt csak átalakítottam, ja és egy fahasító. megkeresem a képeket ha érdekel
Hát nagyon ügyesek vagytok,hogy ilyeneket tudtok barkácsolni én ettől még fényévekre vagyok.
Csak gratulálni tudok
Válasz #896. hozzászólásra
Nem láncos,fogaskerekes.
Válasz #895. hozzászólásra
lánchajtásos? mert az rk-kaszára hasonlít
Válasz #894. hozzászólásra
Oké,megyek képeket készíteni.
Válasz #893. hozzászólásra
Kerestem képeket a trakiról.Ezt a kaszát én készíttetem a gép után.
Válasz #893. hozzászólásra
mindenről nem kerül semmibe a sorközművelő engem is érdekel hogy hogyan készül, én majd ezt szeretném lekoppintani
Üdv mindenkinek!Bocsánat a hozászoláshoz,nekem 1 kínai kistrakim van.Meg rengeteg munka gépem amiket én gyártottam hozzá.Most jelenleg ksmk mintára 2es sorközművelőt gyártok.Nekem van 1 kanalas vetőgépem 12soros.Érdekelne valakit?Szabolcs Megye:)Miről tegyek fel képeket?
Válasz #890. hozzászólásra
hová valósi vagy? hogy ennyire tudod Szécsénybe, a suli udvarán azokat a vetőgépeket? mert én is oda jártam suliba, vagyis oda is
Válasz #890. hozzászólásra
Köszi, de sajnos az akkora táv, hogy nem éri meg elmenni.
Válasz #888. hozzászólásra
Nógrád megye,Szécsény városában van egy mezőgazdassági iskola,annak az udvarán van 2db.13soros lovas vetőgép.Az egyik egész jó állapotban,a másik kissé szétrohadva,de alkatrésznek még van ami használható belőle.
Válasz #886. hozzászólásra
Ja, és tőletek nem túl messze vettem a lovamat. Diósviszló, Szávics Józsibácsi!
Nem tudod, nem ad el valaki kanalas lovas vetőgépet nálatok?
Ismeres a Berkes Mihályt? Mintha ott privatizált volna tszt-t. De lehet, hogy tévedek...
Válasz #884. hozzászólásra
Én meg Drávaszerdahely en.
Válasz #883. hozzászólásra
Hajrá! Várom az eredményt.
Válasz #882. hozzászólásra
Hosszúhetény.
Válasz #881. hozzászólásra
Hirdetésekbe elég drágának találom a lovas vetőgépet.A gyári kistraktorhoz való vetők megfizethetetlenek!Most kezdtem el egy háromsoros kukorica vető épitését!Remélem szezonra kész leszek vele!
Válasz #881. hozzászólásra
Baranyába az ilyesmit a méhtelepeken kell keresni.
Hol laksz?
Válasz #878. hozzászólásra
Sajna nálunk Baranyában nyoma nincs az ilyesminek. Pl. kanalas lovas vetőgépet még csak említés szintjén sem találok. Sorközművelő elemeket, kapákat sem. Még egy rendes borona levelet sem találtam. De abból legalább van új....
Kafa kis sorközművelőd van nekem tetszik,jó lenne nekem is gyártani valamit most hirtelen egy traktorra szerelhető hátsó trágyavilla kellene,de mivel se anyag se pénz maradni fog idén a villa meg a talicska.
Válasz #877. hozzászólásra
Köszönöm!Valami iljesmire számítottam!
A kapákat a vőmtől kaptam, de nyiregyen a piacon az ukránok is árulják!A többit a meglevő anyagokból ötletszerüen!
Ez helyett vegyél pónilovat inkább, abban legalább örömöd leled.Ne keresd a bajt magadnak.
Szia, Isten hozott a topikon.
Részemről passz. Sajnos nem segíthetek.
Szevasztok!Szeretnék bekapcsolódni a beszélgetésetekbe ha lehet!Szeretnék véleményt kérni tőletek az orosz T-012-es kistrakit ismeri-e valaki közületek?Ha igen,akkor az volna a kérdésem, hogy jobb-e mint a Tz4k14b.?Gondolok a teljesítményére,és üza.fogyasztásra.Remélem ismeri valaki közületek!!!
Válasz #871. hozzászólásra
A tagokat hol szerezted hozzá?
Elképesztő alkatrészkínálat Japókhoz. Az árfekvést nem tudom, azt sem, hogy hogyan szállítanak, de irdatlan a kínálat.
Sajnos Mitsu-t nem látok itt.
http://en.yenibiz.com/prime.php?catalogue=2
Válasz #871. hozzászólásra
Tök jó! Nekilátok cuccokat nézni hozzá.
A lovaskapa mintájára készitettem.A kapák rögzitése megeggyezik!
Válasz #868. hozzászólásra
Szevasztok!Boldog, békés munkában gazdag Ujévet mindenkinek!Bencsiknek egy házikészitésü sorközmüvelő!
Válasz #866. hozzászólásra
Hát mondjuk a linket nem kellett volna kifelejteni!
Íme:
http://www.trattore.it/
Válasz #865. hozzászólásra
Bocs, kicsit más és nem is Japán, de érdemes megjegyezni ezt a linket is.
Én a BCS kaszámhoz találtam itt rajzot. De van rajta egy csomó más gép is.
Kistraktorosok figyelem találtam egy oldalt angol nyelven vannak robbantot ábrák pl elsőhajtásról.
http://www.hoyetractor.com/
A yanmaromhoz találtam de gondolom van más traki is.
Válasz #862. hozzászólásra
2 éve működik hibátlanul.
Válasz #855. hozzászólásra
,,remélem nem romlik el"
Leírtad a lényeget, amit már én is párszor. Ha igen, na akkor van a balhé a japókkal.
Válasz #859. hozzászólásra
Hát, legyen sok örömöd a trakeszban.
Nekem sz Iseki TU180F jobban tetszik.
Válasz #860. hozzászólásra
Még a gyári ékszíj van rajta.Ékszíj viszi át az erőt a váltóba onnét meg lánc hajtás megy a hátsókerekekre.
Hm láttam már ékszíjhajtásos rotátort de trakiban csak a fűnyírótraktort.Érdekes megoldást csinálnak ezek az Amik gondolom az ékszíj bele nem egy ökör ára így elég olcsó a javítása.
Válasz #858. hozzászólásra
Ékszíj hajtásos. az egész.
Válasz #856. hozzászólásra
4 ütemű benzines.Léghűtéses.Hogy rendes mélységbe tudjak dolgozni ekével meg bármivel.
Ha jól látom, ismét fellángol a "hülye" vs. "okos" aki Japán trakeszt vesz.
Kedves fórumtársak, tételezzük már fel egymásról, hogy senki sem zokni agyilag, kb. tudja, hogy mire van szüksége, mit szeretne, mire van pénze és igen: mi tetszik neki!
Válasz #854. hozzászólásra
Kafa kis gép az és miért kell ez mellé egy kubota?Ez a gép léghűtéses diesel?A motor az 4-vagy 2 ütemű?Egyébként benzines gépek is vannak kb ilyen kinézettel.
Ehez még ha hozzáteszem azokat a műszaki megoldásokat amiket a Japánok már 30 évvel ezelőtt csináltak egy traktoron az szerintem a mérleget még jobban elbillenti.Lehet játékszernek emlegetni a kis trakikat meg csúfolni de ha kipróbálsz egyet már tetszeni is fog én is így jártam.
Kezdhetem mindjárt a gép külalakjával ami elég traktoros lett szerintem
Aztán van egy olyan váltó benne amin a szerelőm is nagyon csodálkozott -félautomata váltó 30 éves traktorban,(remélem nem romlik el mert még nem látott a szerelőm belülről ilyet)kíméli a kuplungot.
A tlt kihajtás 3 fokozatú 30-évvel ezelőtt,és nem függ a traktor sebességétől.(van ennél is több fokozat már)
A többi megoldást már egy szerelő jobban el tudná mondani,amire emlékszem még,az az izzítás ami a szerelőm szerint most is megállja a helyét.Nem szeretnék senkit rábeszélni ilyen-olyan gép vásárlásra kipróbálja tetszik nem tetszik veszi nem veszi.Nekem tetszik.