Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv az uraknak van egy pár terra kistraktor keréksúlyom külső belső eladó. Fejér megye Úrhida a lakcímem akit érdekel megtudunk egyezni valami baráti árban. holnap teszek fel képeket.
Válasz Agronomus #31107. hozzászólásáraKöszönöm!
Ennél nagyobb elismerés és dicséret nem illethette volna, mint az,hogy egyszerű, mint egy faék. :)
A puffancsot (ez hatalmas!) 3 csavar tartja 4 furattal kísérve. Nem tudtam beforgatni, úgy, ahogy szerettem volna, ezért maradt a jó öreg flex+hegesztés duett.
Még lenne 2 kérdésem:
Manualja nincs valakinek?
Mi a rossebb surlódik a kerekenél menet közben? Olyan, mintha pet palackban követ rázogatnának. Lehet a fék meghalódott vagy olajhiányos?
Volna egy kérdésem.
Valaki keresett váltva forgatós ekét, most nem tudom ki,de ilyen váltva forgatós ekét esetleg készíteni is lehet.
Én igaz nem értek hozzá,de van aki igen.
Esetleg a PON25 ekefejek is felhasználhatóak lehetnének,igaz mindjárt kell 2db PON25-ös eke.
Erre az ekére gondolok:http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Valtva_forgatos_eke_54270892.htm
Kisebb traktorokra, önmagában is jó megoldás lehetne.
Valaki járt úgy hogy berozsdásodott a kardán hajtás kapcsoló karja és együt mozog a difizár karjával mert én most szembesültem vele hogy így nem használhatom.Valami jó trükk a kar lehúzására mert én csak a melegítést tudom:
Válasz hspityu #31115. hozzászólásáraAmilyen kardánt találok olyat teszek én is rá, de nekem is háromszöges van mindenhol kivéve a rotán.
Olyan helyen ásva én is le szoktam venni ahol bizonytalan az, hogy mit találok a talajban. Ha nagyon vizes akkor igen hálás a sárkaparó.
Hiányzik az egész? Én nem bajlódnék vele, a simító lemez helyére tennék valamit, ami megfogja a földet, hogy ne szórja hátra. A kerek helyett meg egyértelműen rögtörő henger.
Válasz máris szomszéd #31118. hozzászólásáraEz"csak" 4 kapasoros, egy 25Le erős kínai trakival használták.A mélység az annyi amit írtál.Akkor kell kuplung,és milyen a kardánod?
Válasz hspityu #31115. hozzászólásáraMi 160 cm széleshez kuplungos kardánt használunk megtudja viccelni az embert ha a kapa talál valamit a földben és a csavar nem nyíródik el a rögzítésnél.
Nem tudom hány lovas a géped de a 45 lovas kínait megmorgatja 40 cm mélyen.
Válasz AGROKID #31114. hozzászólásáraNincs rajta,homokról vettem,ha kell majd rá akkor lesz rajta.
Milyen kardánt vegyek rá?Elég a háromszög,vagy kel a belsőbordás?
Válasz psycho #31110. hozzászólásáraSzép a táj,ide az alföldre is kéne egy hegy,vagy legalább egy nagyobb domb.
A tárcsázást itt jó ideig nem kell csinálni,mert nagyon ragad.
Remélem beválik,a mélyebb művelés ,és a barázda nélküli talaj, iránti igény miatt már régóta nézegettem.A trágyát is jobban belekavarja,mondjuk ez majd kiderül.
Sajnos újat nem sikerült összespórolni,de hátha ez is megteszi.
Válasz Zsömlye #31106. hozzászólásáraSzia.Nekem d 1500-asom volt, meg is van még.Hasonló konstrukciók egyszerű mint a faék.Én Mol 15-W40-est használok,nincs vele gondom.A puffancsot 4csavar fogja sztem....kitekered, puffancsot lehajtod, visszatekered és kész.Alkatrész Kelet agro, Oraker és autós bolt....én ezzel a 3-al letudtam minden gondot(ami eddig adódott).
Nagyvonalakban ez érdekelne elsősorban:
-Milyen olajat kell(ene) használni?
-Honnan érdemes alkatrészeket/kiegészítőket vásárolni?
-Istálló kitrágyázásához szeretnék rakodót/villát venni. Ötletek, hogy honnan?
-Le szeretném fordítani a kipufogóját, mert sok az alacsony rész a telepemen. Vannak buktatók?
-Vonólapot lehet hozzá venni vagy jó a homemade megoldás?
Válasz jagadics78 #31074. hozzászólásáraSzia!Valahol olvastam,hogy a japóknál a TLT-n mért teljesítmény szerepel a típusnál...tehát a te trakid a TLT-n leadott teljesítmény 16Le.Ez a teljesítmény+20% a motor teljesítménye.
Spurit használtam már,most meg a shell kúton, a drágábbik gázolajat vettem a trakinak.
SHELL V-POWER NITRO+ DIESEL
Eddig jó a tapasztalat a naftával.A spurival szintén jó volt.Azt autóba is használtam.A kocsi még keveset kapott, a shell üzemanyagból így ott még komoly hatást nem vettem észre.
35441 hozzászólás
Üdv az uraknak van egy pár terra kistraktor keréksúlyom külső belső eladó. Fejér megye Úrhida a lakcímem akit érdekel megtudunk egyezni valami baráti árban. holnap teszek fel képeket.
sziasztok. lene egy kerdesem, kapcsoloszekrenyben cserelt valaki olajat ? mijen fajta kene ? a hidraulikus olaj kulon van ? kubota l1 215 .
Válasz YanmarFF245Gergő #31136. hozzászólásáraGratula nagyon jó.
Válasz YanmarFF245Gergő #31136. hozzászólásáraSzép munka!
Válasz kristof.jani #31129. hozzászólásáraSajnos csak a melegítés és a nagykalapács segített kb4 óra volt mert nem lehet hozzáférni.
Hétvégi meló
https://www.youtube.com/watch?v=5hRWBzUKfqw&feature=youtu.be
Válasz Agronomus #31107. hozzászólásáraKöszönöm!
Ennél nagyobb elismerés és dicséret nem illethette volna, mint az,hogy egyszerű, mint egy faék. :)
A puffancsot (ez hatalmas!) 3 csavar tartja 4 furattal kísérve. Nem tudtam beforgatni, úgy, ahogy szerettem volna, ezért maradt a jó öreg flex+hegesztés duett.
Még lenne 2 kérdésem:
Manualja nincs valakinek?
Mi a rossebb surlódik a kerekenél menet közben? Olyan, mintha pet palackban követ rázogatnának. Lehet a fék meghalódott vagy olajhiányos?
Volna egy kérdésem.
Valaki keresett váltva forgatós ekét, most nem tudom ki,de ilyen váltva forgatós ekét esetleg készíteni is lehet.
Én igaz nem értek hozzá,de van aki igen.
Esetleg a PON25 ekefejek is felhasználhatóak lehetnének,igaz mindjárt kell 2db PON25-ös eke.
Erre az ekére gondolok:http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Valtva_forgatos_eke_54270892.htm
Kisebb traktorokra, önmagában is jó megoldás lehetne.
Válasz 74 Misi #31131. hozzászólásáraSzép munka.
Válasz psycho #31113. hozzászólásáraMég jó hogy kapni lehet))
Délutáni móka.
Válasz kristof.jani #31129. hozzászólásáraNem akarom elhinni, hogy annyira összeette a fene, hogy egy kis víztaszító 40-es formula ne segítene rajt.
Valaki járt úgy hogy berozsdásodott a kardán hajtás kapcsoló karja és együt mozog a difizár karjával mert én most szembesültem vele hogy így nem használhatom.Valami jó trükk a kar lehúzására mert én csak a melegítést tudom:
Válasz AGROKID #31125. hozzászólására
Köszi a választ.Majd ünnep után veszek rávalót.
Válasz sermangabor84 #31126. hozzászólásáraHello!
Megterveztem, kivágattam, megfúrtam-martam. CNC forgácsoló műhelybe dolgozok, nekem kézenfekvő a dolog.
Válasz psycho #31110. hozzászólásáraSzia te a súlyokat csináltattad vagy vetted ?
Válasz hspityu #31115. hozzászólásáraAmilyen kardánt találok olyat teszek én is rá, de nekem is háromszöges van mindenhol kivéve a rotán.
Olyan helyen ásva én is le szoktam venni ahol bizonytalan az, hogy mit találok a talajban. Ha nagyon vizes akkor igen hálás a sárkaparó.
Sziasztok!
Tudom, nem sok esély van rá. De gondoltam teszek egy próbát!
Nincs véletlenül valaki eladó hattyúnyakas bagodi?
Köszönöm
Válasz kristof.jani #31122. hozzászólására1601-hez 150-es maró?
Hiányzik az egész? Én nem bajlódnék vele, a simító lemez helyére tennék valamit, ami megfogja a földet, hogy ne szórja hátra. A kerek helyett meg egyértelműen rögtörő henger.
Yanmar 1601d típusú traktor 150cm-es talajmaróhoz keresek símító lemezét és mélységállító kerekeket a tengelyel együt.
Válasz hspityu #31120. hozzászólásáraHogy milyen azt nem tudom az biztos,hogy erős.Bordázata nincs hanem 3 szög formájú.
Válasz máris szomszéd #31118. hozzászólásáraEz"csak" 4 kapasoros, egy 25Le erős kínai trakival használták.A mélység az annyi amit írtál.Akkor kell kuplung,és milyen a kardánod?
Valaki keresett szalagfűrészt csak lusta vagyok visszakeresni, hogy ki volt az.
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Elado_Hinomoto_22_Le_traktor_a_kepeken_lathato_munkagepekkel__57276622.htm?first=1
Válasz hspityu #31115. hozzászólásáraMi 160 cm széleshez kuplungos kardánt használunk megtudja viccelni az embert ha a kapa talál valamit a földben és a csavar nem nyíródik el a rögzítésnél.
Nem tudom hány lovas a géped de a 45 lovas kínait megmorgatja 40 cm mélyen.
https://www.google.hu/search?q=k%C3%BCll%C5%91skapa&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjr1aCxwYDQAhXLXCwKHbeTD9MQ_AUIBygC#imgrc=VtS8auzKtLazwM%3A
Misi!
Itt az eszköz amiről beszéltem:
Válasz AGROKID #31114. hozzászólásáraNincs rajta,homokról vettem,ha kell majd rá akkor lesz rajta.
Milyen kardánt vegyek rá?Elég a háromszög,vagy kel a belsőbordás?
Válasz hspityu #31108. hozzászólására
Sárkaparók merre vannak?
Válasz Áki 897 #31112. hozzászólásáraÜdv!
Hirtelen ezt találtam, a kettő beépítési hossza nem egyforma, szóval telefonos egyeztetést mindenképp igényel.
http://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/kardan-csuklok-kubota-iseki/kardan-iseki-tu-szeria
http://webshop.keletagro.hu/traktor-kardantengely-iseki-tu-200-motor-es-valto-koze_id26669
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Iseki TU200-as japán kistraktorhoz keresnék kardáncsuklót a motor és a váltó közé.
Előre is köszönöm.
Válasz psycho #31110. hozzászólásáraSzép a táj,ide az alföldre is kéne egy hegy,vagy legalább egy nagyobb domb.
A tárcsázást itt jó ideig nem kell csinálni,mert nagyon ragad.
Remélem beválik,a mélyebb művelés ,és a barázda nélküli talaj, iránti igény miatt már régóta nézegettem.A trágyát is jobban belekavarja,mondjuk ez majd kiderül.
Sajnos újat nem sikerült összespórolni,de hátha ez is megteszi.
Válasz m.szabolcsy #31102. hozzászólásáraIgazából fejtegethetném hosszasan, hogy miért, de sokkal egyszerűbb, ha visszakérdezek. Miért ne?
Voltam tárcsázni a napokba. Akinek tériszonya van ne nézze meg.
http://abload.de/img/111cds4r.jpg
http://abload.de/img/222zfsoy.jpg
Válasz hspityu #31108. hozzászólásáraSzuper! Kíváncsi leszek a traktor mit szól hozzá. Tapasztalatok természetesen jöhetnek.
Sziasztok.
Új vasat hoztam a traktor mögé,én örülök a nejem kevésbé...
Még kevés javítgatás,és egy kardántengely kell hozzá.
Válasz Zsömlye #31106. hozzászólásáraSzia.Nekem d 1500-asom volt, meg is van még.Hasonló konstrukciók egyszerű mint a faék.Én Mol 15-W40-est használok,nincs vele gondom.A puffancsot 4csavar fogja sztem....kitekered, puffancsot lehajtod, visszatekered és kész.Alkatrész Kelet agro, Oraker és autós bolt....én ezzel a 3-al letudtam minden gondot(ami eddig adódott).
Kimaradt:
Fűkaszát is szeretnék hozzá venni, itt mire kellene figyelnem?
Esetleg valakinek nincs egy elfekvő manual-ja?
Köszi ismételten! :)
Válasz m.szabolcsy #31100. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm!
Nagyvonalakban ez érdekelne elsősorban:
-Milyen olajat kell(ene) használni?
-Honnan érdemes alkatrészeket/kiegészítőket vásárolni?
-Istálló kitrágyázásához szeretnék rakodót/villát venni. Ötletek, hogy honnan?
-Le szeretném fordítani a kipufogóját, mert sok az alacsony rész a telepemen. Vannak buktatók?
-Vonólapot lehet hozzá venni vagy jó a homemade megoldás?
Köszönöm szépen a válaszotokat!
Válasz erdohazi1980 #31099. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm, épp ezt próbáltam megúszni, de azért lelkesen olvasom!
Válasz jagadics78 #31074. hozzászólásáraSzia!Valahol olvastam,hogy a japóknál a TLT-n mért teljesítmény szerepel a típusnál...tehát a te trakid a TLT-n leadott teljesítmény 16Le.Ez a teljesítmény+20% a motor teljesítménye.
Válasz psycho #31101. hozzászólásáraMinek neked kettő?
Kapott társat télire, ne unatkozzon.
http://abload.de/img/14895679_131310899540phs1a.jpg
http://abload.de/img/14881743_131310885206z1s8b.jpg
Válasz muntyan.ferenc #31097. hozzászólásáraSzia!
Tedd fel a kérdéseket és ha tudunk segítünk!
Ha nem válaszolnak akkor nem tudják.
Válasz muntyan.ferenc #31097. hozzászólásáraÜdv! Olvasd végig a fórumot, és mindent tudni fogsz.Tudom az idő drága..
Válasz sermangabor84 #31094. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon is, valamint a kistraktor tulajdonosok között is.
Sikerült hozzájutnom egy Mitsubishi D1600-ashoz. Ezzel kapcsolatban lenne jópár kérdésem.
Van olyan, aki járatos a témában?
Köszönettel:
Fecó
Válasz hspityu #31095. hozzászólásáraKöszi! Kipróbálom èn is ezt az üzemanyagot!
Válasz jagadics78 #31089. hozzászólásáraSzia
Spurit használtam már,most meg a shell kúton, a drágábbik gázolajat vettem a trakinak.
SHELL V-POWER NITRO+ DIESEL
Eddig jó a tapasztalat a naftával.A spurival szintén jó volt.Azt autóba is használtam.A kocsi még keveset kapott, a shell üzemanyagból így ott még komoly hatást nem vettem észre.
Válasz gyusza7 #31092
http://ersatzteilshop.at/landwirtschaft/bodenbearbeitung/pfluege
Én innen rendeltem!!
Válasz DZoli25 #31091. hozzászólásáraNincs mit!
Már el is küldtem, remèlem azèrt olvasható..
Válasz sermangabor84 #31053. hozzászólásáraSzia! Tudnál tippet adni, hogy honnan lehetne kopóalkatrészeket rendelni hasonló eszközhöz.
Köszönettel. Gyusza.