Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tisztelt Kollégák!
4650-es traktorhoz keresek forgalmi engedélyt és alváztáblát.(esetleg rendszámtáblát). Ha valaki tud kérem jelezze. Tel.:20/322-1552 segítségeteket előre is köszönöm.
cikkszám szerint a schwitzer odavaló bruttó 232 ezer a traktorféknél vagy mte special vagy mi a cég neve..pesten ahol felújítanák ott brutto 260 lenne az új ha esetleg nem megy a javítás..
Válasz Mf-es? #4188. hozzászólására240 körül már van márkás, amit nem kell fabrikálni, valamikor régebben amikor még sok volt a céges 50-es volt 800 is az új és vették a népek.
Válasz Mf-es? #4190. hozzászólásáraHolnap rálesek,de valahogy feltették ,meg működik is pár éve nekik.Annyi hogy piacon vették valami 380 euró körül monda hogy megúszták.
Válasz mtz1221 #4189. hozzászólásáraCsupán a levegő torka nem passzol.Ott valami egyéni találmányt kell be iktatni.
Amit be linkeltem,meg a tiedet,hasonlítsd össze.A két képet.
Válasz kori01 #4170. hozzászólásáraAzt nem vennèm meg, mire rendbevágod maj egy ùj mtz ára benne van ès tutira meggyűlölöd egy èletre.
Ezekből olcsot csak donornak szabad megvenni.
Válasz Fsanyi88 #4166. hozzászólásáraGondolom úgy van vele,h ennyit alkatrésznek is megér.
De komolyan egy szakadt 80as mtz-t adnak ennyiért (800eft láttam fent a múltkor egy 50es bukócsöves mtz-t)
Válasz Fsanyi88 #4166. hozzászólásáraÉrtelek akkor!!
Tipikus "tele van az ínyem " és én vok, a valaki ,mert nem derogál stb...
Akkor az ilyen ne áruljon és ne szédítse a vevőt
Válasz John Deere Power Shift #4164. hozzászólásáraNE szarj be, menj el, próbáld ki. Jó hogy jöttetek, jobb ha mentek. Éppen nem ez volt a hozzáállás! A gép kétesélyes volt. Ha viszonylag normálisan szólt volna, elhozom. De ha normálisan szól így áll a dologhoz?!?!?! Bár gondolom nem mi voltunk az elsők akik megnézték, meg ott hagyták. Valószínű ez is hozzájátszhatott a dologhoz. Én meg nem akadékoshatok, hogy márpedig indítsuk már be, próbáljuk ki. Neki eladó! Én csak megvenném, ha meg tudunk egyezni, de körbenézve nem az a gép volt amit gondolkodás nélkül, háttal állva,azonnal.
Válasz Fsanyi88 #4161. hozzászólásáraVan ott bőven forint ,már nem görcsöl annyit az eladáson,mint mikor kezdte. Én múltkor a gumikkal jártam meg. Most nincs kedvem lemenni, gyere vissza holnap. Itt van tőlem kb 20km-re.
Válasz Fsanyi88 #4161. hozzászólásáraMi ez a badarság
Ha valahova elmegyek ,akkor meg is nézem,méghozzá alaposan,látszik az egyből,ha fantáziát lát benne az ember!
Hogy hogy 200 méterre van a telepen? a bejárati ajtóból néztétek meg ?
bexarok az ilyeneken.........
Válasz JD 4630 #4159. hozzászólására4630 volt, nem átépített járgány, de hát elég érdekes volt a hozzáállás. Beindítani akkor lett volna hajlandó, ha biztosan meg is nézhettük veszem. A barátom akivel mentem Ő 6-7000-esekben is gondolkodik szállítások miatt. Mondta ott hátul a szinben van az is. Megnézhettük vagy 200 m-ről, majd tovább indultunk.
Válasz JD 4630 #4151. hozzászólásáraMegnézem, mert István felé visz az utam. Amúgy sztem a számát kértem volna el a hátuljáról a telefonos beszélgetésünk alapján. Az megválaszolna sok mindent.
Válasz balazoooo #4147. hozzászólásáraismerheti épp valaki ja ,de kicsi az esély rá
mindegy csak azért irtam hogy inkább menjen oda ne várjon hogy valaki ir vagy nem hetekig.
5197 hozzászólás
Tisztelt Kollégák!
4650-es traktorhoz keresek forgalmi engedélyt és alváztáblát.(esetleg rendszámtáblát). Ha valaki tud kérem jelezze. Tel.:20/322-1552 segítségeteket előre is köszönöm.
dobok gyorsan 2 képet
üdv!
cikkszám szerint a schwitzer odavaló bruttó 232 ezer a traktorféknél vagy mte special vagy mi a cég neve..pesten ahol felújítanák ott brutto 260 lenne az új ha esetleg nem megy a javítás..
Válasz Mf-es? #4188. hozzászólására240 körül már van márkás, amit nem kell fabrikálni, valamikor régebben amikor még sok volt a céges 50-es volt 800 is az új és vették a népek.
Válasz shazi #4175. hozzászólásáraVagy keresel egy kamionos boltot. 130 ér adtak pár éve a 208-asra egy Garrett turbót.
amúgy milyen turbó van rajta?
én még nem néztem vagyis nem jegyeztem meg.
Válasz Mf-es? #4190. hozzászólásáraHolnap rálesek,de valahogy feltették ,meg működik is pár éve nekik.Annyi hogy piacon vették valami 380 euró körül monda hogy megúszták.
Válasz mtz1221 #4189. hozzászólásáraCsupán a levegő torka nem passzol.Ott valami egyéni találmányt kell be iktatni.
Amit be linkeltem,meg a tiedet,hasonlítsd össze.A két képet.
Válasz Mf-es? #4181. hozzászólásáraPedig passzol.Itt az egyik az mtzmről vette a méreteket.Valamit el kellett rajta forgatni de jó lett neki.
Válasz JD 4630 #4184. hozzászólásáraA szerelő,mikor csinálta a motort,azt mondta,valahol, még egy eredeti van,valami 400 ezerért.Nézte a laptopján.
Válasz John Deere Power Shift #4183. hozzászólásáraPersze hogy,nekem is az van.
Válasz JD 4630 #4185. hozzászólásáraúgy kaptam már készen.lefotózom nektek :)
Válasz John Deere Power Shift #4183. hozzászólásáraátraktad a turbinaházat mi?
Nekünk is van olyan ami buszon kezdte a karrierjét, d10 Rába mocin aztán most az egyik 4650es motoron szolgál a közepe.
Válasz Mf-es? #4180. hozzászólásáraAz szerintem mintakép, cikkszám alapján ez eredeti.
Válasz Mf-es? #4181. hozzászólásáraHidd el beszerelhető
Van ilyen is a portámon
Ez olyan.
Válasz mtz1221 #4179. hozzászólásáraÉs ez se passzol,hidd el.Ezt az utcát megjártam.
Válasz JD 4630 #4178. hozzászólásáraEnnek nem passzol a levegő vég.
Válasz shazi #4175. hozzászólásárahttps://webshop.keletagro.hu/mtz-turbo-feltolto-k27-61-cseh-mtz-1221--1523-fiat-180-90-john-deere-4640--4650_id23092?visit_source=search
Válasz Mf-es? #4176. hozzászólásárahttps://turbo-diesel.co.uk/product/turbo-466608-re16971-ar53174-ar64626-ar80311-ar81387-john-deere-6466a-tb4129-to4b23-new-garrett/
Válasz Mf-es? #4176. hozzászólásáraEredeti ?
Van márkás meg kevésbé márkás.
Airesearch/Garrett/Schwitzer/Holset ezek a márkásak szerintem van belőle új csak az ára miatt nem akar senki vele bajlódni.
Válasz shazi #4175. hozzászólásáraEredeti újat,nem fogsz kapni.A régit fel újíttatni,vagy veszel,180-as fiat,vagy a 160-as zetorét.Ez a kettő egy.
üdv!
4650-en schwitzer felíratú turbó van megtudná valaki mondani a pontosabb típusát? vagy ezen belül is többféle van?
Válasz JD 4630 #4173. hozzászólásáraok.
Válasz John Deere Power Shift #4172. hozzászólásáraKonkrètan èn most nem tudom, de általánosságba 1 milla körül ami 4650-est lehet venni, na èn arra irtam, amit ìrtam.
Válasz JD 4630 #4171. hozzászólásáraSzia!melyikről beszéltek?
Válasz kori01 #4170. hozzászólásáraAzt nem vennèm meg, mire rendbevágod maj egy ùj mtz ára benne van ès tutira meggyűlölöd egy èletre.
Ezekből olcsot csak donornak szabad megvenni.
Válasz Fsanyi88 #4166. hozzászólásáranem sokkal többért láttam itt fent egy 4650-et is.nem nézted ,kérdezted?
Válasz Tomi81 #4168. hozzászólásárade legalább engedné oda az embert
Válasz Fsanyi88 #4166. hozzászólásáraGondolom úgy van vele,h ennyit alkatrésznek is megér.
De komolyan egy szakadt 80as mtz-t adnak ennyiért (800eft láttam fent a múltkor egy 50es bukócsöves mtz-t)
Válasz Fsanyi88 #4166. hozzászólásáraÉrtelek akkor!!
Tipikus "tele van az ínyem " és én vok, a valaki ,mert nem derogál stb...
Akkor az ilyen ne áruljon és ne szédítse a vevőt
Válasz John Deere Power Shift #4164. hozzászólásáraNE szarj be, menj el, próbáld ki. Jó hogy jöttetek, jobb ha mentek. Éppen nem ez volt a hozzáállás! A gép kétesélyes volt. Ha viszonylag normálisan szólt volna, elhozom. De ha normálisan szól így áll a dologhoz?!?!?! Bár gondolom nem mi voltunk az elsők akik megnézték, meg ott hagyták. Valószínű ez is hozzájátszhatott a dologhoz. Én meg nem akadékoshatok, hogy márpedig indítsuk már be, próbáljuk ki. Neki eladó! Én csak megvenném, ha meg tudunk egyezni, de körbenézve nem az a gép volt amit gondolkodás nélkül, háttal állva,azonnal.
Válasz Fsanyi88 #4161. hozzászólásáraVan ott bőven forint ,már nem görcsöl annyit az eladáson,mint mikor kezdte. Én múltkor a gumikkal jártam meg. Most nincs kedvem lemenni, gyere vissza holnap. Itt van tőlem kb 20km-re.
Válasz Fsanyi88 #4161. hozzászólásáraMi ez a badarság
Ha valahova elmegyek ,akkor meg is nézem,méghozzá alaposan,látszik az egyből,ha fantáziát lát benne az ember!
Hogy hogy 200 méterre van a telepen? a bejárati ajtóból néztétek meg ?
bexarok az ilyeneken.........
Válasz Fsanyi88 #4161. hozzászólásáraérdekes hozzá állás
Válasz kori01 #4160. hozzászólásáraVan egy hibrid hazánkban ès 3lsőre ezt nèztem annak.
Válasz JD 4630 #4159. hozzászólására4630 volt, nem átépített járgány, de hát elég érdekes volt a hozzáállás. Beindítani akkor lett volna hajlandó, ha biztosan meg is nézhettük veszem. A barátom akivel mentem Ő 6-7000-esekben is gondolkodik szállítások miatt. Mondta ott hátul a szinben van az is. Megnézhettük vagy 200 m-ről, majd tovább indultunk.
Válasz JD 4630 #4159. hozzászólásáramost nézem hogy a 4620 totál máshogyan néz ki
Válasz JD 4630 #4158 hozzászólásár
Visszaszívom lehet én néztem be
Válasz hejjatamas79 #4156. hozzászólásáraRosszul látod
A motorját nézd meg
Válasz hejjatamas79 #4156. hozzászólásáramiben?
én sem tudom ezt
Válasz Fsanyi88 #4155. hozzászólásáraEzen látszik hogy 4630 a 20-as nagyon máskénz néz ki
Válasz kori01 #4154. hozzászólására Hogy 4620 vagy 4630?
Válasz Fsanyi88 #4153. hozzászólásáraa száma mit válaszolna meg azon kivűl hogy hol mikor gyártották?
Válasz JD 4630 #4151. hozzászólásáraMegnézem, mert István felé visz az utam. Amúgy sztem a számát kértem volna el a hátuljáról a telefonos beszélgetésünk alapján. Az megválaszolna sok mindent.
Válasz JD 4630 #4151. hozzászólásárahát ja ugy szoktuk
de értem én amit mondasz.
Válasz kori01 #4150. hozzászólásáraNyilván, de pl ha kap 1 infot lehet megvsem kell nèzni az meg minusz fèl nap neg fèl tank benga.
Egyèbbkènt èn idèn is vettem 3 gèpet fènykèp alapján, a 4955 ösöket is meg a vetőgèpet is fènykèpre vettem.
Válasz JD 4630 #4149. hozzászólásáraértem de az igazi ugyis az ha megnézi
nem?
Válasz kori01 #4148. hozzászólásáraKb 600 db 4630- as jött be anno, ebből kb 200-250 lehet mèg forgalomban, csak èn ismerek 20-25 gèpet.
Válasz balazoooo #4147. hozzászólásáraismerheti épp valaki ja ,de kicsi az esély rá
mindegy csak azért irtam hogy inkább menjen oda ne várjon hogy valaki ir vagy nem hetekig.