Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR410.85 FtUSD391.7 FtCHF442.28 FtGBP492.61 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Joker #2942. hozzászólásáraMesélték,hogy valaki megnézetett szakemberrel egy általatok 0xxxx üzemórásként árult traktort és bizony a 0 az nem 0 volt hanem egy. Úgyhogy csak óvatosan azokkal a nullákkal ott az elején .
Válasz Mf-es #2929. hozzászólásáraElvileg papírosak, sok agyalás szülte meg ezt a döntést, de lényegében a 2 áráért nem lenne olyan 8000 amit szeretnék, így viszont 1 kb akkora súlyú és erejű gépem lesz már nyárra, meg még egy tavaszra, és ami nem mellékes olcsó javítani, meg ha valami kell ott a 4650-es abból át lehet rakni.
Egyébként 11000-ért egy olasz 4755-ös lett volna az első aztán vagy 30 gépet nézegettem, amiből ez a 2 lett a befutó.
Válasz JD 4630 #2928. hozzászólásáraÉn is így gondolkodom.Több olcsóbb gép,mint egy drága fullos.A megáll egy,nincs gond,van másik.Meg kevesebb az átszerelgetési idő,egyszerre több munkaművelet.
Merről valók a gépek?Gondolom,rendszámozhatók.
Válasz Mf-es #2927. hozzászólására2 jó gép kell területtől függetlenül, ami ha kell egymás után tud dolgozni, idén ezt megtapasztaltuk.
A másik bejött a szemszállítás és azt is a 4955-ösökkel tervezem, idén 1 szerelvénnyel jövőre mindkét traki + 1 pót, és végül bejött az állattartás is ami miatt szintén fognak gyarapodni az üzemórák.
Terület miatt 1 is bőven befedné, de már megvolt a drágább, amikor bejött az olcsóbb.
Válasz Gépesített paraszt #2918. hozzászólásáraigen, mind kettő az
1 újabb szériás 4755-ös volt vagy a régebbi 4955 -ötös sztán a régebbi 4955 lett, mert a másik nagyon szét volt gyalázva
A másik 4955 meg aránylag jó bőrben van adagolót kell rajta csinálni nehezen indul, meg a légfékhez kell ezt azt rajta matekolni.
Válasz Gépesített paraszt #2914. hozzászólásáraEgyenlőre ennyi kb 2-3 hét és az udvarban van ez az egyik szépség év van a másikról is csak szarabb foto, és akkor el is árultam 2 vasat is vettünk, nem tudtam dönteni
Válasz Mf-es #2907. hozzászólásáraIgazán nincs is ezzel baj.
De most Én is kiváncsiskodom
Mitől gondolod hogy jobb a 4755-ös?
Egyébként van 3 db.4755-ös trakim,ami várja az általam végzett felújítást
Válasz Mf-es #2905. hozzászólásáraAkkor kár dobálózni a szavakkal,és a számokkal.
Reméljük minél tovább így is marad,és nem lesz vele gondod.
Ha mégis,akkor meg konkrétumok lesznek amiről lehet beszélni.
Most pl. hiába vagy kíváncsi egy váltófelújítás összegére,ha holnap mondjuk a fülkéd fog kiégni.Rögtön más lenne a kérdés
Válasz Mf-es #2903. hozzászólásáraLehet hogy látnom sem kell ahhoz,hogy megmondjam hogy mit kell kidobni belőle ha szétszedem.
A többi meg az amit látni is lehet.Tegnap ecseteltem,villany,burkolatok,hiányosságok,és nem is sorolom tovább.
De igazán ha jól értelmezem akkor a tiéd üzemképes.
Ha igen,akkor mit akarsz rajta javítgatni???
Ha meg fel akarod újítani,akkor miért nem felújítottat vettél???
Válasz Gépesített paraszt #2900. hozzászólásáraNe érts félre.Én azt állítom,vagyis gondolom,te se látsz bele a gépbe.Gyere el,nézd meg az enyém,és mond meg,mikor,milyen baja lesz.Mert valami szinten,ezt állítod,hogy írtad,úgy vásárolsz,hogy beleférj a keretbe.
Válasz Tomi81 #2886. hozzászólásáraHa erre jársz,nézz be hozzám,mert van sok lehetőség itt
Vannak még indítható gépek is,és ha megtetszik,át tudjuk akár beszélni mi legyen vele,és akár előre is tudjuk venni ha komoly a szándék.
Nem akarok senkire semmit rásózni,de ha valahol lehet válogatni,itt lehet.
Válasz Mf-es #2887. hozzászólásáraTévedsz barátom
Ha látnád hogy Én miből javítok,és mi van nálam,lehet hogy lemennél hídba
Nem egy villáskulcskészlettel állok az udvaron,és rendelgetem az alkatrészeket ami épp szar.
15 éve javítom őket csak otthon,azóta vásárolok fel gépeket,elfekvő raktárkészleteket,és még bezárt bolt készleteire is volt példa.
Tehát sokszor van,hogy az alkatrészekhez veszem a gépet,nem pedig fordítva.
Csak azért írtam,hogy ne alkoss negatív véleményt,ha nem tudod miről is van szó!!!
Válasz JD 4630 #2893. hozzászólásáraAkkor az már tanya dimenzió :)
Hosszú sorba tudod te is állítani akkor őket mint Pista :P
Mondjuk én eddig 4 öreg szarvasról tudtam,kicsit lemaradtam
5196 hozzászólás
Válasz .Szabi. #2945. hozzászólásáraTény, hogy szépen cseng.
Válasz Mokári Ádám #2944. hozzászólásáraPedig milyen jól hangzik......
Válasz Joker #2942. hozzászólásáraMesélték,hogy valaki megnézetett szakemberrel egy általatok 0xxxx üzemórásként árult traktort és bizony a 0 az nem 0 volt hanem egy. Úgyhogy csak óvatosan azokkal a nullákkal ott az elején .
Válasz Joker #2942. hozzászólásáraTípusszámnál igazad van, ezt eddig rosszul tudtam.
Magától a festéktől, meg az új kárpittól.
Csodák nincsenek, de ez használt gép és biza benne van a pakliban, hogy a kiglancolt előbb megy tropára mint a korának megfelelő kinézetű.
4960-as tipusszámmal az usa-ba eladott gépeket jelezték.
1994-ig volt 4955 Európàban.
09000 órás gép magától szép.
A 4000-es sorozat nyugaton legtöbbször drágább mint itthon, ha nagyon olcsó akkor annak nagyon oka van.
Válasz Mf-es #2933. hozzászólásáraKellett hiányolnod már van kép, és elég jól kirittyentett gép.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/john-deere-4955-230-le-09000-uzemora-legfiatalabb-kiadas-legfek-8-db-kerek/h_6532522
Viszont 93-as nem lehet 92 ig gyártották 92 év végétől 4960-asként jöttek már ki.
Válasz Gépesített paraszt #2937. hozzászólásáraPedig bennem volt a kisördög, had totózzon egy kicsit a nép
Válasz Gépesített paraszt #2938. hozzászólásáraA legjobb boltról lecsúsztam volt egy kikönyökölt blokkos 4755 1992-es az újabb másfélért, csak elhappolták az orrom elől.
Még van egy üzemképtelen, ha megmarad novemberig és enged az árból a madár, akkor azon nagyon agyalok.
A hazaút annyira nem gáz sőt a belföldi árakhoz képest kellemes, többet sikerült 1 gépen alkudni, mint a 2 nek a hazafuvardíja.
Válasz JD 4630 #2936. hozzászólásáraJó választás volt,ha ennyi pénzért sikerült összekukázni őket.
A hazaút bonyolúlt lesz???
Válasz JD 4630 #2924. hozzászólásáraPontosan
Válasz Mf-es #2933. hozzászólásáraés nem mellékesen kint lehet alkudni normálisan 2-4 000 eurót simán engednek
Válasz Mf-es #2933. hozzászólásárakicsik a hátsó kerekei, én 42-est kerestem eleve.
Meg kicsit többért veszem a 2 őt, mint amiért Ők adnák az 1et.
Válasz Mf-es #2932. hozzászólásáramindenhol, nincs kiemelt kedvenc
autoline, machinio, landwirt.com
truckscout24
Lusták a képfeltöltésre .
Válasz JD 4630 #2931. hozzászólásáraMilyen hirdetéseken keresgélsz?Melyik hirdető oldalakon?
Válasz Mf-es #2929. hozzászólásáraElvileg papírosak, sok agyalás szülte meg ezt a döntést, de lényegében a 2 áráért nem lenne olyan 8000 amit szeretnék, így viszont 1 kb akkora súlyú és erejű gépem lesz már nyárra, meg még egy tavaszra, és ami nem mellékes olcsó javítani, meg ha valami kell ott a 4650-es abból át lehet rakni.
Egyébként 11000-ért egy olasz 4755-ös lett volna az első aztán vagy 30 gépet nézegettem, amiből ez a 2 lett a befutó.
Válasz Mf-es #2929. hozzászólásáraDánia és Németország
Válasz JD 4630 #2928. hozzászólásáraÉn is így gondolkodom.Több olcsóbb gép,mint egy drága fullos.A megáll egy,nincs gond,van másik.Meg kevesebb az átszerelgetési idő,egyszerre több munkaművelet.
Merről valók a gépek?Gondolom,rendszámozhatók.
Válasz Mf-es #2927. hozzászólására2 jó gép kell területtől függetlenül, ami ha kell egymás után tud dolgozni, idén ezt megtapasztaltuk.
A másik bejött a szemszállítás és azt is a 4955-ösökkel tervezem, idén 1 szerelvénnyel jövőre mindkét traki + 1 pót, és végül bejött az állattartás is ami miatt szintén fognak gyarapodni az üzemórák.
Terület miatt 1 is bőven befedné, de már megvolt a drágább, amikor bejött az olcsóbb.
Válasz JD 4630 #2923. hozzászólásáraMekkora területhez kell ennyi?Vagy más okból??
Válasz Gépesített paraszt #2922. hozzászólására
Válasz 4755 #2921. hozzászólásáraEgyébként ha már veszek, akkor olyat akartam, amitől ha 4-5 év múlva meg akarok szabadulni, hamar eladható.
Válasz Gépesített paraszt #2922. hozzászólásáraA sonkák?
Válasz 4755 #2921. hozzászólásáraAz egyik ára a hazai 4650 esek alja vagy alatta, a másik az a 4650 es árak teteje, 4755 alja.
Külföldiek 11-12 000 órával légfékkel, és nagyon nem voltak bontva még.
Egyébként a Valbertnél akartam venni 4640-est és 4650 est de 2 ronggyá szaggatott szarért kért annyit mint amibe ez a két darab lesz.
És van még egy kilátásban, ha nagyon összejönne a szotyi idén lehet azt is elhozzuk.
Válasz JD 4630 #2920. hozzászólásáraA röntgen szemem látta messziről
Nem is sejted miből lehet tudni ezek a képek alapján???
Válasz JD 4630 #2920. hozzászólásáraüdv nem aprózod magyar gépek publikus az áruk?
Válasz Gépesített paraszt #2918. hozzászólásáraEgyébként miből látszott, hogy 4955?
Válasz Gépesített paraszt #2918. hozzászólásáraigen, mind kettő az
1 újabb szériás 4755-ös volt vagy a régebbi 4955 -ötös sztán a régebbi 4955 lett, mert a másik nagyon szét volt gyalázva
A másik 4955 meg aránylag jó bőrben van adagolót kell rajta csinálni nehezen indul, meg a légfékhez kell ezt azt rajta matekolni.
Válasz JD 4630 #2916. hozzászólásáraÜdv!
Grat hozzájuk,remélem be fog válni mindkettő
Látom ez 4955-ös,a másik is???
Válasz JD 4630 #2916. hozzászólására
Válasz Gépesített paraszt #2914. hozzászólásáraEgyenlőre ennyi kb 2-3 hét és az udvarban van ez az egyik szépség év van a másikról is csak szarabb foto, és akkor el is árultam 2 vasat is vettünk, nem tudtam dönteni
Válasz Gépesített paraszt #2914. hozzászólásáraOksa rakok föl ha összejön a bot.
Válasz JD 4630 #2912. hozzászólásáraKépeket szeretnénk!
Talán úgy néz ki összejött az új szarvas
Talán úgy néz ki összejött az új szarvas
Válasz John Deere Power Shift #2910. hozzászólásáraKb.200 ha.
Válasz Mf-es #2907. hozzászólásáraMekkora területet kell összesen /saját,bér/ lefedned ?
Válasz Gépesített paraszt #2908. hozzászólásáraFiatalabb,és erősebb.
Válasz Mf-es #2907. hozzászólásáraIgazán nincs is ezzel baj.
De most Én is kiváncsiskodom
Mitől gondolod hogy jobb a 4755-ös?
Egyébként van 3 db.4755-ös trakim,ami várja az általam végzett felújítást
Válasz Gépesített paraszt #2906. hozzászólásáraKíváncsiságom oka,tervbe van egy másik vétele.De inkább 4755 lenne a jobb.
Válasz Mf-es #2905. hozzászólásáraAkkor kár dobálózni a szavakkal,és a számokkal.
Reméljük minél tovább így is marad,és nem lesz vele gondod.
Ha mégis,akkor meg konkrétumok lesznek amiről lehet beszélni.
Most pl. hiába vagy kíváncsi egy váltófelújítás összegére,ha holnap mondjuk a fülkéd fog kiégni.Rögtön más lenne a kérdés
Válasz Gépesített paraszt #2904. hozzászólásáraIgen üzemképes,és nem akarom javítani.Ha lesz idő,egy két olajfolyást szeretnénk megszüntetni.
Válasz Mf-es #2903. hozzászólásáraLehet hogy látnom sem kell ahhoz,hogy megmondjam hogy mit kell kidobni belőle ha szétszedem.
A többi meg az amit látni is lehet.Tegnap ecseteltem,villany,burkolatok,hiányosságok,és nem is sorolom tovább.
De igazán ha jól értelmezem akkor a tiéd üzemképes.
Ha igen,akkor mit akarsz rajta javítgatni???
Ha meg fel akarod újítani,akkor miért nem felújítottat vettél???
Válasz Gépesített paraszt #2900. hozzászólásáraNe érts félre.Én azt állítom,vagyis gondolom,te se látsz bele a gépbe.Gyere el,nézd meg az enyém,és mond meg,mikor,milyen baja lesz.Mert valami szinten,ezt állítod,hogy írtad,úgy vásárolsz,hogy beleférj a keretbe.
Válasz Tomi81 #2886. hozzászólásáraHa erre jársz,nézz be hozzám,mert van sok lehetőség itt
Vannak még indítható gépek is,és ha megtetszik,át tudjuk akár beszélni mi legyen vele,és akár előre is tudjuk venni ha komoly a szándék.
Nem akarok senkire semmit rásózni,de ha valahol lehet válogatni,itt lehet.
Válasz Tomi81 #2888. hozzászólásáraÜdv!
Egész pontosan jól látod,és értelmezed kolléga!
Válasz Mf-es #2887. hozzászólásáraTévedsz barátom
Ha látnád hogy Én miből javítok,és mi van nálam,lehet hogy lemennél hídba
Nem egy villáskulcskészlettel állok az udvaron,és rendelgetem az alkatrészeket ami épp szar.
15 éve javítom őket csak otthon,azóta vásárolok fel gépeket,elfekvő raktárkészleteket,és még bezárt bolt készleteire is volt példa.
Tehát sokszor van,hogy az alkatrészekhez veszem a gépet,nem pedig fordítva.
Csak azért írtam,hogy ne alkoss negatív véleményt,ha nem tudod miről is van szó!!!
Válasz JD 4630 #2898. hozzászólásáraAz most a porta büszkesége
Válasz John Deere Power Shift #2897. hozzászólásáraHM2266 jött legutóbb
Válasz JD 4630 #2893. hozzászólásáraAkkor az már tanya dimenzió :)
Hosszú sorba tudod te is állítani akkor őket mint Pista :P
Mondjuk én eddig 4 öreg szarvasról tudtam,kicsit lemaradtam