Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hello!
Megint kérdeznék :),amit mondtál hogy mi lehet azzal ha elindul néha ha sebességben van?Közben nyomom a kuplungot és egy kicsit lassan elindul de nem mindig.
lehet ezzel igy még dolgozni?
Válasz #2543. hozzászólásra
Üdv!
Mikor villog??? Menet közben??? Vagy ha gyujtáson van???
Önmagában a kérdőjel csak akkor világíthat,ha valami a kritikus határértéket eléri,és ha meghaladja,akkor a stop is világít,és a vészjelző síp is megszólal.
De általában a bal oldali panelen is valamelyik szimbólum kell hogy társuljon hozzá,és innen tudni mi is a nyűgje.
Egy esetben világíthat anélkül hogy a bal oldali panelen társúlna valmi hozzá,mégpedig ha alacsony az akkumlátorok feszültsége,azt viszont az ennek megfelelő órán láthatod.
Ha nem így működik,akkor valami nincs jól bekötve,vagy meg van "bolondúlva" a rendszer,ami lehet egy korábbi zárlat eredménye,vagy egy rosszul sikerült bikázásé,vagy akár egy hegesztésé.
A szivattyú zúgása több okból is adódhat,ha kerepelős a hang,akkor a meghajtásnál lévő gumibetétet kell megnézned,ha nem az akkor így kívülről a jóisten sem tudja megmondani,csak találgatni.
azt szeretném kétdezni hogy a 4650-esen miért villog a kérdőjel?
csak az villog de néha csak.
meg zug a szivattyúja de ha tkerem a kormányt akkor elhallgat.
Válasz #2539. hozzászólásra
Milyen kombájn motorja volt,hogy nem stimmelt???
Ha hidegen ennyi az olajnyomás,akkor egy kicsit karcsú,ha melegen,akkor jó.
A meleget a szó szoros értelmében gondolom.
nehéz szülés volt, blokkot is cseréltünk meg adagolót mert az én adagolóm nem jó a cserélt blokra az kombájn motor volt de kész van ez a lényeg. az olaj nyomásnak mennyinek kell lenni?nekem 900-on 2.8 fordulaton3.2
űdv jd 4650 a fülke alatt van két kis tartály jobb és bal oldalt is levegőt kell bele rakni a nevét nem tudom hoztak 2db zsir újak menyit lehet azokért adni ?????
űdv jd 4650 a fülke alatt van két kis tartály jobb és bal oldalt is levegőt kell bele rakni a nevét nem tudom hoztak 2db zsir újak menyit lehet azokért adni ?????
Válasz #2532. hozzászólásra
25 pisztolyorrú mátyást kért a kárpitos. Az eredeti gumi karfaborítások darabja tizenötezer lett volna, és azok csak a karfák.
Láttam voltál szántóversenyen. Sajnos én nem tudtam ott lenni más elfoglaltságom volt
Köszi a telszámot leírtam.Sikerült megoldani aproblémát.Levettük a vezértömböt figyelve a valamicsodára amire felhívtad a figyelmem. Megtaláltuk azt a két szelepet ami az emelésé és a süllyesztésé.Egyforma golyós szelepek amit rugó ellenében egy tűre hasonlító rudacska mozgat.A leeresztés rudacskája beszorult a furatba, ezért állandóan nyitva volt, ez okozta a hibát.Össze raktuk műűűűűködik!!!!!!!! Köszi a segítséget!
Hajdú Biharban lakom. A kihelyezettet bemértem,alapjáraton 150 bar.A szűrők szép tiszták.A vonóerő szabályzót mozgatom van hogy nagyon lassan elindul, de ha rá állok a súlyomat nem bírja el.Hozzá kezdtem a vezértömböt leszerelni,mire figyeljek . Kösz a választ!
Üdv mindenkinek! Vettem egy 4630-ast.A kipróbálásnál minden működött, de most a hátsó hidraulika nem emel.A kar hátra húzásakor hallatszik a motoron hogy dolgozik de az emelőkar meg sem mozdul.Ha van valakinek tippje a hiba okára szivesen venném Köszi!
Válasz #2519. hozzászólásra
Mi az hogy!! Megy mindenen mint kés a vajonMegint rájöttem a régi tulaj egyik (de nem az első) balfaszságára, gabonában nem tetszett a zúzó munkája, de az állókéseken már nem lehetett jobban betolni, az lett a gyanús hogy volt 1-1 útolagosan készített furat, na kiderült hogy az egész késtartó fordítva volt beszerelve, persze ugye naprát vágtunk vele legtöbbet oda bőven jóvolt az törik, de a szalma makacsabb.
Köszönöm! Megpróbáltam sok mindent rajta megcsinálni rendesen, mert vagy 10évig nincs tervbe hogy eladjam.
Majd lehet felhívnálak egyszer a napokban, mert lenne egy apró kérdésem.
Köszi! Az olyan pici volt hogy elkerülte a figyelmemet!
Tehát 99%ban kész, kilakatolva, kiegyengetve, nagy része fémig csiszolva,az egész újraalapozva(ami a gyárnál kimaradt), majd lefestve.
Vezetékek, lámpák, csövek átnézve.
Tető kiüvegszálazva kókler lámpák hely eltüntetve. Stb
Még két orrsúlyt kell megcsinálnom, mert ki van szakadva a közepe, de az is készül már
Volt vele munka rendesen, pedig nem is volt olyan rossz, de aki előttünk ecsettel kenegette, annak eltörném a kezét, mert csiszoltam miatta annyit
Nekem is ilyen volt egy perkins (ferguson) motoron. Gyári felújítottra cseréltem le. Féláron volt a stanadyne felújításhoz képest. A vicc az benne, hogy amit hoztak helyette az CAV-lucas már. Ilyt meg szerbiából lehetett volna még olcsóbban venni. Szóval ha valahogy áttudnád váltani hogy annak pontosan mi a lucas megfelelője akkor utána már sínen lennél.
Itt vannak a lucas másolatok:
http://www.ipm-factory.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=19
Válasz #2499. hozzászólásra
Üdvözletem ! Helyileg Jászboldogháza .
Az árat meg privátban e-mailen keresztül beszéljük meg ahol tudok küldeni fényképeket is róluk .
5196 hozzászólás
Szeretnék kérni egy 4650-es könyvet akinek van,amilre átküldhetné.
gelukory@freemail.hu
Válasz #2544. hozzászólásra
Hello!
Megint kérdeznék :),amit mondtál hogy mi lehet azzal ha elindul néha ha sebességben van?Közben nyomom a kuplungot és egy kicsit lassan elindul de nem mindig.
lehet ezzel igy még dolgozni?
Válasz #2543. hozzászólásra
Üdv!
Mikor villog??? Menet közben??? Vagy ha gyujtáson van???
Önmagában a kérdőjel csak akkor világíthat,ha valami a kritikus határértéket eléri,és ha meghaladja,akkor a stop is világít,és a vészjelző síp is megszólal.
De általában a bal oldali panelen is valamelyik szimbólum kell hogy társuljon hozzá,és innen tudni mi is a nyűgje.
Egy esetben világíthat anélkül hogy a bal oldali panelen társúlna valmi hozzá,mégpedig ha alacsony az akkumlátorok feszültsége,azt viszont az ennek megfelelő órán láthatod.
Ha nem így működik,akkor valami nincs jól bekötve,vagy meg van "bolondúlva" a rendszer,ami lehet egy korábbi zárlat eredménye,vagy egy rosszul sikerült bikázásé,vagy akár egy hegesztésé.
A szivattyú zúgása több okból is adódhat,ha kerepelős a hang,akkor a meghajtásnál lévő gumibetétet kell megnézned,ha nem az akkor így kívülről a jóisten sem tudja megmondani,csak találgatni.
azt szeretném kétdezni hogy a 4650-esen miért villog a kérdőjel?
csak az villog de néha csak.
meg zug a szivattyúja de ha tkerem a kormányt akkor elhallgat.
Válasz #2541. hozzászólásra
Ismerős a motor,a múlt héten néztem Én is egy ilyet.
Úgy jó az olajnyomás.
Remélhetőleg jó is lesz minden és beválik.
Válasz #2540. hozzászólásra
a motor 6076-s de Byron motor volt 230-le szélesebb az adagolo felfogatás az olaj nyomás hidegen 3-3.5 melegen 2.8 -3.2
Válasz #2539. hozzászólásra
Milyen kombájn motorja volt,hogy nem stimmelt???
Ha hidegen ennyi az olajnyomás,akkor egy kicsit karcsú,ha melegen,akkor jó.
A meleget a szó szoros értelmében gondolom.
Válasz #2538. hozzászólásra
nehéz szülés volt, blokkot is cseréltünk meg adagolót mert az én adagolóm nem jó a cserélt blokra az kombájn motor volt de kész van ez a lényeg. az olaj nyomásnak mennyinek kell lenni?nekem 900-on 2.8 fordulaton3.2
Válasz #2537. hozzászólásra
Üdv!
Akkor csak gázt neki!:)
Közben elég jó áron sikerült motorikus alkatrészeket felkutatnom.
üdv. nagy nehezen össze állt a gép!
Hali!
Meg tudtad nézni a fedelet, amiről beszéltünk?
25 pisztolyorrú mátyást kért a kárpitos. Az eredeti gumi karfaborítások darabja tizenötezer lett volna, és azok csak a karfák.
Láttam voltál szántóversenyen. Sajnos én nem tudtam ott lenni más elfoglaltságom volt
Válasz #2531. hozzászólásra
Üdv!
Príma lett!
Nagy költség egy ilyen játék?
Válasz #2524. hozzászólásra
Hali!
Elkészült az ülés. Ráismersz? Tegnap beraktam a trakiba. és fejedelmi kényelem lett benne.
Köszi a telszámot leírtam.Sikerült megoldani aproblémát.Levettük a vezértömböt figyelve a valamicsodára amire felhívtad a figyelmem. Megtaláltuk azt a két szelepet ami az emelésé és a süllyesztésé.Egyforma golyós szelepek amit rugó ellenében egy tűre hasonlító rudacska mozgat.A leeresztés rudacskája beszorult a furatba, ezért állandóan nyitva volt, ez okozta a hibát.Össze raktuk műűűűűködik!!!!!!!! Köszi a segítséget!
Válasz #2528. hozzászólásra
a számom húsz/háromhatvanöt-harminckilenc-nyolcvanhét
ha felhívsz megadom apámét, beszéltem vele szívesen segít neked
Válasz #2527. hozzászólásra
arra, hogy ha leemeled van egy bizbasz ami a fedélbe akad meg, ezt ki kell akasztani, visszarakásnál érdekes
A másik ha rakod össze és fém csövet bontottál, akkor összerakásnál a fémcső másik felét is ki kell lazítani és csak utána szabad meghúzni.
Ha gondolod megadom apám számát és telón beszélhettek egymással, Ő jelenleg jobban képben van mint én.
Hajdú Biharban lakom. A kihelyezettet bemértem,alapjáraton 150 bar.A szűrők szép tiszták.A vonóerő szabályzót mozgatom van hogy nagyon lassan elindul, de ha rá állok a súlyomat nem bírja el.Hozzá kezdtem a vezértömböt leszerelni,mire figyeljek . Kösz a választ!
Válasz #2525. hozzászólásra
merre laksz ?
sok baja lehet, mozgasd meg a kihelyezett hidraulika karokat hátha valamelyik átenged
de valszeg a szivattyúd kopott
Üdv mindenkinek! Vettem egy 4630-ast.A kipróbálásnál minden működött, de most a hátsó hidraulika nem emel.A kar hátra húzásakor hallatszik a motoron hogy dolgozik de az emelőkar meg sem mozdul.Ha van valakinek tippje a hiba okára szivesen venném Köszi!
Válasz #2522. hozzászólásra
Üdv!
Került ide egy fülke,amiben nem nagy eresztés az űlés,de ha gondolod hívj fel,és megbeszéljük!
Sziasztok jd 4650-es trakiba keresnék gyári bontott ülést reális áron. Lehet szakadt kopott is.
A régi tulaj alatt nem téged értelek ám, tudom hogy te alig dolgoztál vele.
Mi az hogy!! Megy mindenen mint kés a vajonMegint rájöttem a régi tulaj egyik (de nem az első) balfaszságára, gabonában nem tetszett a zúzó munkája, de az állókéseken már nem lehetett jobban betolni, az lett a gyanús hogy volt 1-1 útolagosan készített furat, na kiderült hogy az egész késtartó fordítva volt beszerelve, persze ugye naprát vágtunk vele legtöbbet oda bőven jóvolt az törik, de a szalma makacsabb.
Válasz #2515. hozzászólásra
A 1450-es még darál?
Válasz #2516. hozzászólásra
Üdv!
Köszi!
Válasz #2515. hozzászólásra
Üdv!
Muszáj bírnom a gyűrődést B variáció nincs
Én már 15 éve meguntam az oroszt!
Válasz #2514. hozzászólásra
Nagyon szép!Erről simán elhinnék a szomszédaim ,hogy új
Válasz #2514. hozzászólásra
, nagyon fasza. Bírod még a gyűrődést kolléga? Hátha egyszer megunom Ivánt aztán megalkudunk egy ilyenre.
Üdv!
Többen kérték hogy szóljak ha van elkészűlt gépem,ezért ide is felrakom!
Válasz #2512. hozzászólásra
Rendben
Válasz #2511. hozzászólásra
Köszönöm! Megpróbáltam sok mindent rajta megcsinálni rendesen, mert vagy 10évig nincs tervbe hogy eladjam.
Majd lehet felhívnálak egyszer a napokban, mert lenne egy apró kérdésem.
Válasz #2509. hozzászólásra
Üdv Kolléga!
Gratulálok,jól sikerült megcsinálnod,amit terveztél!
Jövő héten rakok Én is képet,mert elkészült ismét egy.
Válasz #2509. hozzászólásra
Jól néz ki szépen meg csináltad!
Válasz #2507. hozzászólásra
Köszi! Az olyan pici volt hogy elkerülte a figyelmemet!
Tehát 99%ban kész, kilakatolva, kiegyengetve, nagy része fémig csiszolva,az egész újraalapozva(ami a gyárnál kimaradt), majd lefestve.
Vezetékek, lámpák, csövek átnézve.
Tető kiüvegszálazva kókler lámpák hely eltüntetve. Stb
Még két orrsúlyt kell megcsinálnom, mert ki van szakadva a közepe, de az is készül már
Volt vele munka rendesen, pedig nem is volt olyan rossz, de aki előttünk ecsettel kenegette, annak eltörném a kezét, mert csiszoltam miatta annyit
Válasz #2506. hozzászólásra
Beilleszt gomb!
Mit cseszek el hogy nem teszi ki a képet?
Kiválasztom a mappából, feltöltöm, látom is a képet, rányomok hogy küld és semmi?
Köszi
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20140627222007_kep_610.jpg
Remélem most sikerül a kép is
Höhő
Válasz #2501. hozzászólásra
Köszi, megpróbálom beazonosítani!
Válasz #2490. hozzászólásra
Nekem is ilyen volt egy perkins (ferguson) motoron. Gyári felújítottra cseréltem le. Féláron volt a stanadyne felújításhoz képest. A vicc az benne, hogy amit hoztak helyette az CAV-lucas már. Ilyt meg szerbiából lehetett volna még olcsóbban venni. Szóval ha valahogy áttudnád váltani hogy annak pontosan mi a lucas megfelelője akkor utána már sínen lennél.
Itt vannak a lucas másolatok:
http://www.ipm-factory.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=19
Válasz #2499. hozzászólásra
Üdvözletem ! Helyileg Jászboldogháza .
Az árat meg privátban e-mailen keresztül beszéljük meg ahol tudok küldeni fényképeket is róluk .
Válasz #2498. hozzászólásra
Üdv!
Mennyi lenne a csomag???
És merre vagy helyileg???
Köszi!
Eladó John Deere 4650-es alkatrészek !
RE16825
tömítések
1-RE13035 3 db
R79995 3db
R86062 1db
R502011 1db
R130573 3db
R520580 1db
R58900 1db
Érdeklődni : Borsányi Dávid 06302597906
e-mail: borsanyi.david@freemail.hu
JD-4755 után keresnék valami olcsó középmély lazítót!