Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!4630-hoz keresek normális,beépíthető állapotú vízhűtőt.Püspökladány,agroinform,jófogás már végigböngészve.Abban bízok van valakinél elfekvőbe és tudna rajtam segíteni.Felújítás felejtős,egekben a réz ára a hűtősök szerint.Valbertnél van,de arany áron.
Köszönöm a segítséget.
06302697707 Kremzner Tamás
Válasz A.I. #4938. hozzászólásáraJó a Fleetguard is és a Donaldson is én zömében ezeket használom, viszont sűrűbben cserélgetem, a hidraulikát évente, az nálam kb 400-500 a motort meg 200 körül cserélem és persze az olajat is, de ami a nagy gépből lejön hidraulika olaj az még megy a 30-asokba.
Válasz JD 4630 #4937. hozzászólásáraNem mellesleg szinte semmivel nem olcsóbb (1-200Ft/liter) a rimula, ahogy gyorsan ránéztem!
Váltóban mi is a farm jdt használjuk, annó öreg kite szervizes javasolta csere terméknek!
Ami érdekes lehet azok még a szűrők! Mi mindenhol igyekszünk eredetit használni, van aki állítja, hogy pl a Donaldson ugyan az! Igaz lehet, ti mit tapasztaltok, használtok?
Válasz jozef19 #4933. hozzászólásáraCsak mert a biztonsági adatlapon egyiknek sem egyeznek a kinetikai értékei és a lobbanáspontja, ez alapján van különbség a rimulák és a plus 50 között.
Válasz John Deere Power Shift #4923. hozzászólásáraSzekszárdon a KSZE csináltatta valami helyi öntödében, 3 furat nincs benne meg ha jól emlékszem, csak a helye, meg kicsit csúnyább az öntési sorja rajta, de elvileg méretpontos másolatok.
Na akkor legalább tud róla apám is már, reggel megyek hozzá akkor akartam mondani neki.
Válasz JD 4630 #4922. hozzászólásáraBiztos. Nehéz legyen !
Édesapádat most hívtam/nem tudtam kinek melyik a telefon számja/ azt mondta szétnéztek majd,mondtam ráér nem sürgős.
Válasz cuncin #4917. hozzászólásáraSzia! Nem én kerestem alkatrészt, hanem valaki kicsit lentebb kormányösszekötőt!
Neki szerintem kellhet kép, ha még azóta még nem oldódott meg a gondja!
Válasz Fsanyi88 #4914. hozzászólásáraTudom láttam, de nem mondhattam, hogy Jóska, mert ugye ő Pista, és nem is ismerem, csak alkatrészeket turkálva a piactéren láttam, hogy valaki ott is foglalkozik az öreg vasakkal!
Válasz jjuhaszfekete #4910. hozzászólásáraÜdv
Katalógus csak ezt hozza (nem tudom ZF és JD hídnál is egyezik-e ez a rész).
Gyári JD gömbfej 26.000+áfa/db, összekötőrúd 35.000+áfa/db.
Granit-os vagy Vapormatic-os (utángyártott) gömbfej 18.000+áfa/db. Rudat nem találtam náluk.
Válasz jjuhaszfekete #4910. hozzászólásáraPüspökladány Valbert, valaki Mohácsi is hirdetett valamikor alkatrészeket!
Újat kérdeztél már? (Jd technika, kocsis agro, gammapolisz, hogy a nagyokat ne is mondjam!)
Gömb fejét már többször is cseréltem, kopott is volt, 2x tört is, de ode újakat vettem, ha jól emlékszem 40 ezer körül voltak, de már évekkel ezelőtt, gondolom azóta olcsóbb nem lett!
Válasz tisztafem78 #4902. hozzászólására1 ötlet, ne a traktort b*sztasd, rakj a bálázóra lassító hajtóművet, apámnak is a permetezőre volt rakva nem a traktorra.
Nézd meg hogy kivehető e a tengelycsonk egy seeger gyűrű szerű drót fogja. Ha igen akkor keresni kell hozzá 6bordásat és annak a vége úgy van fogaskerekezve hogy 540 legyen.
Válasz tisztafem78 #4900. hozzászólásáraNézted már milyen motorfordulatnál ad le 540 TLT fordulatot, mert egy 160 lovas gép nem biztos, hogy mondjuk 1400 motorfordulattal nem elviszi a bálázót gond nélkül!
5196 hozzászólás
Válasz kremzner.tomi #4944. hozzászólásáraÜdv próbáld meg a Gépesitett Paraszt kollégát.
Válasz kremzner.tomi #4944. hozzászólásáraNormális hűtőt találni nem lesz egyszerű, korából adódóan, mi a baj a mostanival?
Bontott hűtőkkel vigyázz, van vasbordás, az kalap kaki, nem hűt rendesen.
Sziasztok!4630-hoz keresek normális,beépíthető állapotú vízhűtőt.Püspökladány,agroinform,jófogás már végigböngészve.Abban bízok van valakinél elfekvőbe és tudna rajtam segíteni.Felújítás felejtős,egekben a réz ára a hűtősök szerint.Valbertnél van,de arany áron.
Köszönöm a segítséget.
06302697707 Kremzner Tamás
B.Ú.É.K.
Segítséget kérek. A 4650-esen hogy lehet állítani a hidraulika milyen magasra emeljen?
Köszönet
Válasz JD 4630 #4941. hozzászólásáraÉrtem és magyarnyelvü könyvet honnan lehetne szerezni .
Válasz Janbá #4940. hozzászólásáraA raktárunkból, de mióta nem talaj munkáznak nemigen kell őket szegelni.
Gumigyűrűt veszek újat Axiál, Wyxabo, Waldkauz vagy JD technika az utóbbi időben nincs árban fix befutó, tételenként más nyer.
Válasz JD 4630 #4939. hozzászólásáraAz alkatrészeket honnan szerzed be 4630 hoz?
Válasz A.I. #4938. hozzászólásáraJó a Fleetguard is és a Donaldson is én zömében ezeket használom, viszont sűrűbben cserélgetem, a hidraulikát évente, az nálam kb 400-500 a motort meg 200 körül cserélem és persze az olajat is, de ami a nagy gépből lejön hidraulika olaj az még megy a 30-asokba.
Válasz JD 4630 #4937. hozzászólásáraNem mellesleg szinte semmivel nem olcsóbb (1-200Ft/liter) a rimula, ahogy gyorsan ránéztem!
Váltóban mi is a farm jdt használjuk, annó öreg kite szervizes javasolta csere terméknek!
Ami érdekes lehet azok még a szűrők! Mi mindenhol igyekszünk eredetit használni, van aki állítja, hogy pl a Donaldson ugyan az! Igaz lehet, ti mit tapasztaltok, használtok?
Válasz jozef19 #4933. hozzászólásáraCsak mert a biztonsági adatlapon egyiknek sem egyeznek a kinetikai értékei és a lobbanáspontja, ez alapján van különbség a rimulák és a plus 50 között.
Válasz JD 4630 #4935. hozzászólásáraEsetleg R4 X?
Válasz jozef19 #4933. hozzászólásáraRimula R4 15W-40 re gondoltál?
Válasz Gépesített paraszt #4928. hozzászólásáraMegkésve is viszont! A kolbászt meg lehetett enni István?
Válasz JD 4630 #4930. hozzászólásáraAz Shell rimula 4 magyarul..
Válasz JD 4630 #4930. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz Gépesített paraszt #4928. hozzászólásáraBoldog Karácsonyt így megkésve is !
Válasz Janbá #4929. hozzászólásáraMotor JD+50 II
Váltó Mol Farm JD
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék ,hogy JD 4630 hoz, ki milyen motor- és váltó olajat használ ?
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden ismerősömnek,barátomnak,és kollégámnak!
Válasz JD 4630 #4926
hozzászólására
Ok, majd hívlak!
Válasz John Deere Power Shift #4925. hozzászólására2 darabbal számolhatsz, annyit tudunk bizniszelni/bartelezni.
Válasz JD 4630 #4924. hozzászólására
Válasz John Deere Power Shift #4923. hozzászólásáraSzekszárdon a KSZE csináltatta valami helyi öntödében, 3 furat nincs benne meg ha jól emlékszem, csak a helye, meg kicsit csúnyább az öntési sorja rajta, de elvileg méretpontos másolatok.
Na akkor legalább tud róla apám is már, reggel megyek hozzá akkor akartam mondani neki.
Válasz JD 4630 #4922. hozzászólásáraBiztos. Nehéz legyen !
Édesapádat most hívtam/nem tudtam kinek melyik a telefon számja/ azt mondta szétnéztek majd,mondtam ráér nem sürgős.
Válasz John Deere Power Shift #4920. hozzászólásáraJó a magyar is belőle?
Válasz John Deere Power Shift #4920. hozzászólásáraA héten átbogarászom a készleteinket, sajnos elég sokat elpotyáztunk, és már ritkán jön be.
Válasz JD 4630 #4919. hozzászólására2-4 darab.
Válasz John Deere Power Shift #4916. hozzászólásáraMennyi kéne?
Válasz cuncin #4917. hozzászólásáraSzia! Nem én kerestem alkatrészt, hanem valaki kicsit lentebb kormányösszekötőt!
Neki szerintem kellhet kép, ha még azóta még nem oldódott meg a gondja!
Válasz A.I. #4915. hozzászólásáraVan.Szegeden
Képet küldhetek.
Sziasztok.Keresek hátsó kerékre súlyt a nagyobbik érdekelne inkább.
Szóljatok ha van eladó. Hajdú Bihar előnyben,de messzebb is érte megyek.
Köszönöm.
Válasz Fsanyi88 #4914. hozzászólásáraTudom láttam, de nem mondhattam, hogy Jóska, mert ugye ő Pista, és nem is ismerem, csak alkatrészeket turkálva a piactéren láttam, hogy valaki ott is foglalkozik az öreg vasakkal!
Válasz A.I. #4911. hozzászólásáraPista 3 hsz. - el előtted írta ki, hogy egy felújított gép hagyta el Mohacsot. Ő az a valaki Mohacsi
Válasz A.I. #4911. hozzászólásáraPista 3 hsz. - el előtted írta ki, hogy egy felújított gép hagyta el Mohacsot. Ő az a valaki Mohacsi
Válasz jjuhaszfekete #4910. hozzászólásáraÜdv
Katalógus csak ezt hozza (nem tudom ZF és JD hídnál is egyezik-e ez a rész).
Gyári JD gömbfej 26.000+áfa/db, összekötőrúd 35.000+áfa/db.
Granit-os vagy Vapormatic-os (utángyártott) gömbfej 18.000+áfa/db. Rudat nem találtam náluk.
Válasz jjuhaszfekete #4910. hozzászólásáraPüspökladány Valbert, valaki Mohácsi is hirdetett valamikor alkatrészeket!
Újat kérdeztél már? (Jd technika, kocsis agro, gammapolisz, hogy a nagyokat ne is mondjam!)
Gömb fejét már többször is cseréltem, kopott is volt, 2x tört is, de ode újakat vettem, ha jól emlékszem 40 ezer körül voltak, de már évekkel ezelőtt, gondolom azóta olcsóbb nem lett!
Üdv Keresek John Deere 4650- es traktorhoz kormányösszekötő rudat gömbcsuklóval.
Előre is köszönöm????
Válasz Gépesített paraszt #4908. hozzászólásáraEz igen!
Üdv Kollégák!
Újabb felújított gép hagyta el Mohácsot.
Válasz JD 4630 #4906. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz A.I. #4901. hozzászólására1250 körül ha jól emlékszem
1300 nál már a műtrágyaszóró 600-as fordulatot ír ki.
Válasz tisztafem78 #4902. hozzászólására1 ötlet, ne a traktort b*sztasd, rakj a bálázóra lassító hajtóművet, apámnak is a permetezőre volt rakva nem a traktorra.
Válasz Isssti #4903. hozzászólásáraNem kivehető, fix 1000 fordulatos.
Nézd meg hogy kivehető e a tengelycsonk egy seeger gyűrű szerű drót fogja. Ha igen akkor keresni kell hozzá 6bordásat és annak a vége úgy van fogaskerekezve hogy 540 legyen.
Azért érdeklődők miatta mert egy 4630 patika állapotú van eladó és nekem kell az 540 csak ez az egy dolog ami vissza tart
Válasz tisztafem78 #4900. hozzászólásáraNézted már milyen motorfordulatnál ad le 540 TLT fordulatot, mert egy 160 lovas gép nem biztos, hogy mondjuk 1400 motorfordulattal nem elviszi a bálázót gond nélkül!
Valaki amúgy próbálta már ennél a típusnál a fordulat szám átalakítást
Körbálázot szeretnék használni vele azért kérdezem
Válasz mtz1221 #4897. hozzászólásáraCsak példának raktam be, szerintem ilyen átalakító kell hogy legyen 1000 ről 540-re is.
Szia, nálam a 4230-nál cserélni kell a kardánvéget, oda van gyárilag stiftelve, ki venni a 6bordásat és helyette berakni a sűrű bordásat.
Válasz tisztafem78 #4895. hozzászólásárahttps://www.alibaba.com/product-detail/540-rpm-pto-gearbox-60001-5_60469787249.html