Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.2 FtUSD390.02 FtCHF442.28 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2092. hozzászólásra
Semmi különbség sincs,csak annyi hogy 3-pár kihelyezett csatlakozó van rajta gyárilag,de azt opcióként itt is meg tudod venni rá ha kell.
Kb. 10-en kérték már tőlem ezt a konzolt,meg a tömböt
Válasz #2091. hozzászólásra
Nem gondoltam, hogy nem magyar gép, mondjuk furcsálltam a johins matricát a fülke hátulján, de mondjuk az enyémen is van egy "ich mag deere" felirat pedig az egy echte tsz-szökevény.
Tényleg van valami különbség a magyarokhoz képest? Persze azt leszámítva, hogy nincs annyira legyalázva, mint az itthoniak.
Válasz #2088. hozzászólásra
Üdv!
Láthattad igen,ott parkolt,és ma hozták haza
Ez a gép németországból lett hozva pár éve,én 2 éve vettem meg váltóhibásan,és csak azt a részét raktam rendbe,máshoz még nem nyúltam.Dolgoztam vele már elég sokat,a motor még eredeti,nem volt bontva,az egész gépben 11000 óra van,de nem hibátlan
Válasz #2078. hozzászólásra
Persze hogy ott voltam, de csak nézőként.
Egyébként megcsodáltam az ötvenesedet (szép hangja van), csak akkor még nem tudtam, hogy a tiéd. Egyébként láthattam ma a gépedet Bogárd határában egy ház udvarában?
Ezt a gépet már rendberaktad?
Én meg elkezdtem tankolni, ment felfelé szépen, és egyszer csak kiakadt, tele állásban.
Kivettem, szétszedtem és akkor látszott a probléma.
Gondolom mikor néztétek pont érintkezett valahogy.
Gond egy szál se, bele nem láthattatok, meg beszéltük is, hogy nagyon sokban nem is jó.
Majd megoldódik ez is, ez legyen a legnagyobb baja
(legfeljebb nem lesz benne)
Válasz #2081. hozzászólásra
Dróttal emeltük,és mutatott végig.Az igaz hogy menet közben nem álltunk meg vele,így átverhetett,de szép fokozatosan ment fel,és le a mutató.
Persze nem vitatom,félreértés ne essék
Az üreset, és a tele tankot mutatja, de a közepén sajnos az ellenálláspályából ki van kopva kb 10-12mm ami szerintem olyan 150-200liternek felel meg
Sajnos javítani nem igen lehet, pedig szétszedtem apró darabokra
A tlt átalakítót megrendeltem a cégtől amit belinkeltél, szerintem holnap meg is jön, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Üdv!
Nincs valakinek bontott, de jó állapotú üzemanyagszint mérője 4650-be?
Esetleg valahol lehet-e újat kapni, vagy valamivel helyettesíteni?(a belenézel a tankba, vagy dugsz bele egy lécen kívül)
Próbáltam már egy másik szintjelzővel, de nem passzol az ellenállás értéke, így nem mér jól.
Válasz #2061. hozzászólásra
Üdv!
A gép működési elvéből eredően az nem adhatja a hangot abban a formában ahogy nálad jelentkezik. Sajna kell tovább mennetek.
mondjál már valamit a 4650 esemre mi a g....i lehet vele holnap jönn ki a hajtókar de az első hajtás kardánja lóg rendesen a váltó felőli rész most vettem észre hogy bontjuk adhat az ki kerrepelő hangot ami terhelésre erősödik alapjáraton alig ha nem megyek vele csak gázadásra jelentkezik utána nem is nagyon hallom
Rámértünk a gépre és csak a fele nyomás van mint aminek lennie kellene,ma szétszedtük ránézésre a ház egészségesnek tűnik,a csapágy az már hagy némi kivánnivalót. Ezekbe szoktak csak fogaskereket cserélni?
Válasz #2033. hozzászólásra
Üdv!
Egész délután egy elektromos hibával töltöttem az időt,ami még mindig nem oldódott meg,csak közelebb kerültem hozzá
Ezért nehéz időt mondanom rá,de azért küzdök
Válasz #2049. hozzászólásra
Voltak kisebb aggodalmai,de itt is megerősítem hogy nem járt vele rosszul,mert nagyon jó gép volt,pontosabban az is
Minden porcikáját láttam,és csináltam,nincs benne hiba sehol.
5196 hozzászólás
Válasz #2095. hozzászólásra
a lényeg hogy rábukantatok!
de miről válik le ilyen danamid darab??
nyomás akkor megvan?
Válasz #2094. hozzászólásra
Megvan a tettes az a sárga kis műanyag darab akadt be a szelep alá ami ettől úgy megszorult hogy 2 óra volt a kivétele még levett tömbnél is.
Válasz #2093. hozzászólásra
10en?
és akkor én még benne sem vagyok!!!
persze hogy megvehető rá de kérdés mennyi az az annyi??
Válasz #2092. hozzászólásra
Semmi különbség sincs,csak annyi hogy 3-pár kihelyezett csatlakozó van rajta gyárilag,de azt opcióként itt is meg tudod venni rá ha kell.
Kb. 10-en kérték már tőlem ezt a konzolt,meg a tömböt
Válasz #2091. hozzászólásra
Nem gondoltam, hogy nem magyar gép, mondjuk furcsálltam a johins matricát a fülke hátulján, de mondjuk az enyémen is van egy "ich mag deere" felirat pedig az egy echte tsz-szökevény.
Tényleg van valami különbség a magyarokhoz képest? Persze azt leszámítva, hogy nincs annyira legyalázva, mint az itthoniak.
Válasz #2088. hozzászólásra
Üdv!
Láthattad igen,ott parkolt,és ma hozták haza
Ez a gép németországból lett hozva pár éve,én 2 éve vettem meg váltóhibásan,és csak azt a részét raktam rendbe,máshoz még nem nyúltam.Dolgoztam vele már elég sokat,a motor még eredeti,nem volt bontva,az egész gépben 11000 óra van,de nem hibátlan
Válasz #2089. hozzászólásra
Az még sima ellenállás nem kerámia???Szerintem 250-300 ohm körüli az ellenállás,de meg kellene mérni egyet ami jó...
Válasz #2087. hozzászólásra
Az ellenállás fél oldala is le van kopva ahol a nyelv hozzáér, és az úszó tengelye is nagyon kotyog már, úgyhogy jobb lenne egy másik.
Válasz #2078. hozzászólásra
Persze hogy ott voltam, de csak nézőként.
Egyébként megcsodáltam az ötvenesedet (szép hangja van), csak akkor még nem tudtam, hogy a tiéd. Egyébként láthattam ma a gépedet Bogárd határában egy ház udvarában?
Ezt a gépet már rendberaktad?
Válasz #2086. hozzászólásra
Ha 50-es akkor azon már lehet kerámia lapra van felrakva az ellenállás,ott lehet csak a nyelv kopott el...
Válasz #2083. hozzászólásra
Ami viszont érdekes, hogy ebay-on sem látok hozzá. ú
Igaz nem is sok mindent árulnak már ott sem hozzá.
Válasz #2083. hozzászólásra
Kb ennek is ez a baja.
De az ellenállást jó hogy írtam, hátha találok egy olyan jeladót ami itt körül tud, a többit meg megoldom!
Válasz #2082. hozzászólásra
Én meg elkezdtem tankolni, ment felfelé szépen, és egyszer csak kiakadt, tele állásban.
Kivettem, szétszedtem és akkor látszott a probléma.
Gondolom mikor néztétek pont érintkezett valahogy.
Gond egy szál se, bele nem láthattatok, meg beszéltük is, hogy nagyon sokban nem is jó.
Majd megoldódik ez is, ez legyen a legnagyobb baja
(legfeljebb nem lesz benne)
Válasz #2075. hozzászólásra
250-300 ohm körül szokott lenni ezeknek az ellenállása,a drót elszakad a nyelv elkopik...
Válasz #2081. hozzászólásra
Dróttal emeltük,és mutatott végig.Az igaz hogy menet közben nem álltunk meg vele,így átverhetett,de szép fokozatosan ment fel,és le a mutató.
Persze nem vitatom,félreértés ne essék
Válasz #2080. hozzászólásra
Hát a jótól messze van kolléga
Az üreset, és a tele tankot mutatja, de a közepén sajnos az ellenálláspályából ki van kopva kb 10-12mm ami szerintem olyan 150-200liternek felel meg
Sajnos javítani nem igen lehet, pedig szétszedtem apró darabokra
A tlt átalakítót megrendeltem a cégtől amit belinkeltél, szerintem holnap meg is jön, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Válasz #2075. hozzászólásra
Üdv Kolléga!
Mire kell neked ilyesmi????
Mert azon a gépen amit vittél tőlem,azon jó volt az adó,kipróbáltuk
Válasz #2076. hozzászólásra
Köszi
Válasz #2074. hozzászólásra
Üdv!
Ezekszerint Te is ottvoltál???
Nem csodáltad az 50-es trakit??? Nem volt több csak ez az egy
Válasz #2073. hozzászólásra
Köszi
Válasz #2070. hozzászólásra
gratula hozzá
Üdv!
Nincs valakinek bontott, de jó állapotú üzemanyagszint mérője 4650-be?
Esetleg valahol lehet-e újat kapni, vagy valamivel helyettesíteni?(a belenézel a tankba, vagy dugsz bele egy lécen kívül)
Próbáltam már egy másik szintjelzővel, de nem passzol az ellenállás értéke, így nem mér jól.
Köszi
Hali!
Te is ott voltál a szántóversenyen?
Kár hogy nem tudtuk előre, mert akkor találkozhattunk volna személyesen is.
Gratula!
Válasz #2071. hozzászólásra
Elég sokmindenkinek szimpi volt a 4650-es
Köszi
A zsűribizottságnak biztos szimpatikus a 4650 JD!!
GRATULÁLOK BARÁTOM!!!
Üdv Kollégák!
Idén is a régi technika volt a nyerő versenyen
Válasz #2067. hozzászólásra
Na ezt nem találtam meg!
Köszi
Válasz #2065. hozzászólásra
Csak fel a fejjel!
Válasz #2064. hozzászólásra
Meg is találtamhttp://www.agroinform.com/aprohirdetes/3768820/KARDAN-atalakitok.html
Válasz #2064. hozzászólásra
Üdv!
Itt az oldalon is hírdettek,nem is egyszer
Válasz #2063. hozzászólásra
megyünk tovább kollega de nem akariom :-(
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet tlt átalakítót kapni 20-ról 6 bordásra?
Mindent találok csak azt nem
Válasz #2061. hozzászólásra
Üdv!
A gép működési elvéből eredően az nem adhatja a hangot abban a formában ahogy nálad jelentkezik. Sajna kell tovább mennetek.
Válasz #2059. hozzászólásra
amúgy a csapágy fontos!!újat tegyél bele és fémragasztóval rögzítsd!!
tudod mit megcsörgetlek hívj vissza!!
hoszú ez nincs kedvem gépelni!!
Válasz #2058. hozzászólásra
mondjál már valamit a 4650 esemre mi a g....i lehet vele holnap jönn ki a hajtókar de az első hajtás kardánja lóg rendesen a váltó felőli rész most vettem észre hogy bontjuk adhat az ki kerrepelő hangot ami terhelésre erősödik alapjáraton alig ha nem megyek vele csak gázadásra jelentkezik utána nem is nagyon hallom
Válasz #2057. hozzászólásra
volt már erről szól ha vissza olvasol !
Van aki beviszi a fülkébe hid.tömlövel egy órával és igy kontrollálja.
Ha nem akarod a véletlenre bízni!
Válasz #2058. hozzászólásra
Ok,ha lesz időd meséld el hogy is kell ezt csinálni,mert én még kezdő vagyok a zöld javításában
Válasz #2057. hozzászólásra
később leírom de javítható nem kell kidobni!
no meg a nyomás tartó szelepet lehet hézagolni alátéttel !!
még jó hogy meg néztétek!!
Válasz #2056. hozzászólásra
Rámértünk a gépre és csak a fele nyomás van mint aminek lennie kellene,ma szétszedtük ránézésre a ház egészségesnek tűnik,a csapágy az már hagy némi kivánnivalót. Ezekbe szoktak csak fogaskereket cserélni?
Mi a panasz Kisvuk??
Válasz #2053. hozzászólásra
Válasz #2052. hozzászólásra
Ne engedj neki, hajrá
Vissza a jövöbe.. egy zsir VAS LÓ...
Válasz #2033. hozzászólásra
Üdv!
Egész délután egy elektromos hibával töltöttem az időt,ami még mindig nem oldódott meg,csak közelebb kerültem hozzá
Ezért nehéz időt mondanom rá,de azért küzdök
Üdv!
4955-ös adagolót nem tud valaki?????
Rossz is megfelelne!!!!!!!
Válasz #2049. hozzászólásra
Voltak kisebb aggodalmai,de itt is megerősítem hogy nem járt vele rosszul,mert nagyon jó gép volt,pontosabban az is
Minden porcikáját láttam,és csináltam,nincs benne hiba sehol.
Válasz #2048. hozzászólásra
Haver a srác már évek óta fáj a szíve egy ilyen gépre
Válasz #2045. hozzászólásra
Üdv!
Nem titok,persze hogy meg szabad tudni:)
Csanádapácára.
Gépesített paraszt tudnál telefonszámot adni ???