Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.69 FtUSD395.41 FtCHF442.09 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Járt már valaki úgy,hogy olajcsere után megnőtt a kartergáz?
Agip olajat tettem bele ,utána nagyon nagy lett a kartergáz.
Dolgoztam vele aztán majdnem hogy megszűnt.
Persze szokott ilyet mert a gyűrűk forognak de ennyire még nem láttam.
Sziasztok, régi fajta 4630 hidraulika tömböt hogyan lehetne az ih típusú gyorscsatlakozósra átalkítani, vagy csak akár apás véget szerezni amire rá lehetne tenni
az újabb csatlakozó anyáját? Minden megoldás érdekel!
Igazából, ezt most haver töltötte fel. Nyomást mindent tartott. De csak elszökött valahol. Mivel be sem volt utána indítva egy hétig, ezért gondoltam hogy első körben valahol a kompresszornál szivároghat. Tavaly volt uv festékezés is, akkor 1 szezont kibírt úgy voltam vele ha így okés akkor nem állok neki bontogatni, de úgy látom ez nem lesz járható út...
Olyan kérdésem volna, hogy 4955 fel lett töltve 1,8 kg klímagázzal, szépen dolgozott is a feltöltés során. Utána csak 1 hét mulva mentem vele dolgozni, szóval addig be sem volt indítva, de gáz sehol. A kérdésem, h ilyenkor a kompresszornál engedheti el valahol a gázt?
Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz menyus #4816. hozzászólásáraSzia, én most vettem ilyen gépet de egyelőre tapasztalat szinte nulla viszont nagyon szimpatikus mtz és jumz után :).
Sziasztok érdeklődnék ismeri e valaki a 4230-as john deere tipust lenne egy eléggé csábitó áron de abszolút nem ismerem a tipust azt tudom hogy 73-tól 77ig volt gyártásban mire kell vásárláskor odafigyelni vannak e tipushibái és vajon lehet e alkatrészt kapni hozzá és hogy mennyire megbizható nem összkerekes békéscsabán hirdeti egy cég...előre is köszönöm!
Sajnos durvább lett a helyzet mint gondoltam. Sikerült megindítani kifele a beletört részt de valami oknál fogja megjelent egy repedés a cső foglalattól a váz irányába.. Komolyan szívat ez a szutyok....
Válasz Gépesített paraszt #4810. hozzászólásáraÜdv kollega, letettem a projektről hogy eljuttasam hozzád a szerkezetet ugyanis kb 5 kilóba fájna a körút, de úgynéz ki hogy nekifutunk a hibafeltárásnak az újévben mégegyszer hátha szerencsével járnánk.
Válasz boloke0123 #4802. hozzászólásáraÜdv!
Itt az a nagy helyzet,hogy ez a menet kúposan tömít,így nem biztos hogy könnyen megindúl,attól függ mennyire húzták meg utoljára.
Meg kell próbálni vágóval hogy meg indúl-e?
Ha nem akkor a legjobb lenne valahogy berogyasztani egyik ítányból,és úgy kibányászni.
Válasz boloke0123 #4806. hozzászólásáraEsztergakés nix?vagy 3szög reszelő.? 3 oldalát leköszörülni azt beleütni ovatosan. Lefele hegyesen. El ne törjön. Ha elmozdul lejebb ütöd. Ha az a menet alul nem feneklett meg akkor a söprünyéllel is ki kéne jönni. Gondolom a hatszög nyaka tömit.
Válasz boloke0123 #4806. hozzászólására Igen ,a kép alapján nem tudtam megsaccolni a méretet , a kép jobb alsó sarkában lévő 6 lap fejű csavar feje 13-as kulcsnyílásúnak tűnik.
Válasz R Sándor #4804. hozzászólásáraErre is gondoltam, de én még életemben nem láttam akkora torx kulcsot mint ami ebbe kellene. Pontosan még nem mértem le mert dolgozott az ideg bennem, de ennek az átmérője közel 2,5 cm. Ekkora eszközöm nincs. Továbbá ezt is bele kellene vernem hogy fogjon rendesen a szög forma, szóval ott vagyok mint a csavarkiszedővel. Meglátásom szerint. De neked is köszönöm az észrevételt.
Válasz boloke0123 #4802. hozzászólásáraAz a kupos csavarkiszedő szerintem nem jó mert befeszíti a csavart a házba, én szerintem a legjobb megoldás egy torx kulcs beleütése , mert az hosszan és párhuzamosan tart.
A mellékelt képen látható a problémám. Elfáradt az anyag s mikor ki akartam csavarni a motorblokkból beleszakadt . Vannak gondolat szintjén ötleteim hogyan tudnám a tört darabot kitekerni, viszont szívesen várom a meglátásaitokat/tapasztalataitokat.
A mellékelt képen látható a problémám. Elfáradt az anyag s mikor ki akartam csavarni a motorblokkból beleszakadt. Vannak gondolat szintjén ötleteim hogyan tudnám a tört darabot kitekerni, viszont szívesen várom a meglátásaitokat/tapasztalataitokat.
5196 hozzászólás
Járt már valaki úgy,hogy olajcsere után megnőtt a kartergáz?
Agip olajat tettem bele ,utána nagyon nagy lett a kartergáz.
Dolgoztam vele aztán majdnem hogy megszűnt.
Persze szokott ilyet mert a gyűrűk forognak de ennyire még nem láttam.
Válasz nikola #4844. hozzászólásáraSzerintem denso.
Válasz kori01 #4837. hozzászólásáraMilyen kompresszor van? Küldj egy képet!
sase@tolna.net
Válasz vargapal1979 #4839. hozzászólásáraHelló Nekem van eladó magyarnyelvü gép könyv + szerelési útmutató az egész gépre!
Válasz vargapal1979 #4839. hozzászólásáraNekem van magyar nyelvű gépkönyvem
Írj rám hogy hova küldhetem
Már mint alkatrész katalógus.
Ingyenes online katalógus minden traktor típusúhoz, ez a 4650 linkje.
https://partscatalog.deere.com/jdrc/navigation/equipment/83696
Sziasztok. JD 4650-ee traktorhoz keresnék gépkönyvet,illetve alkatrész katalógust.
Köszönöm a segitséget.
Válasz Hús Futár #4836. hozzászólásáraFelfűzve biztos nem!
4650eshez keresek klíma kompresszort, vagy helyette valamilyen.
Valaki felismeri milyen gépbe valók ezek az alkatrészek ?
Válasz Petke82 #4834. hozzászólásáraNekem van, írj egy mail címet és küldöm.
Sziasztok John deere 4650hez magyar nyelvű gépkönyvet keresek valakin nincsen meg véletlenül ? Köszönöm!
El kell vinni klímáshoz. Meg kell festeni és keresni a szivárgást.
Mi azt a belső csúszó részt kivettük és oda egy menetes betétet esztergáltunk és abba bele a csatlakozó.
Sziasztok, régi fajta 4630 hidraulika tömböt hogyan lehetne az ih típusú gyorscsatlakozósra átalkítani, vagy csak akár apás véget szerezni amire rá lehetne tenni
az újabb csatlakozó anyáját? Minden megoldás érdekel!
Válasz Attila000 #4829. hozzászólásáraVidd el egy olyan szerelőhöz, műhelybe stb. Ahol van olyan gép, ami tud szivárgást is ellenőrizni.
Lehet most nem látod, sőt biztos nem, hogy hol szivárog.
Én egy helyi autószerelőnél klímáztatok, ott a gép megcsinál mindent, ha szivárgás van, csak a helyét kell megkeresni.
Válasz Nyomasek Bobo #4828. hozzászólásáraHello!
Igazából, ezt most haver töltötte fel. Nyomást mindent tartott. De csak elszökött valahol. Mivel be sem volt utána indítva egy hétig, ezért gondoltam hogy első körben valahol a kompresszornál szivároghat. Tavaly volt uv festékezés is, akkor 1 szezont kibírt úgy voltam vele ha így okés akkor nem állok neki bontogatni, de úgy látom ez nem lesz járható út...
Válasz Attila000 #4827. hozzászólásáraSzivárgásra ellenőrizték töltés előtt?
Hello!
Olyan kérdésem volna, hogy 4955 fel lett töltve 1,8 kg klímagázzal, szépen dolgozott is a feltöltés során. Utána csak 1 hét mulva mentem vele dolgozni, szóval addig be sem volt indítva, de gáz sehol. A kérdésem, h ilyenkor a kompresszornál engedheti el valahol a gázt?
Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz menyus #4825. hozzászólásáraSzia, Vodafone 326 ötvenegy 29, keress nyugodtan.
Válasz Isssti #4822. hozzászólásáraAdnál légyszives egy elérhetőséget?
Válasz szanyo #4823. hozzászólásáraMol dynamic transit 15w 40
Sziasztok! 4650 jd -be motorolajat mit használtok!???
Válasz menyus #4816. hozzászólásáraSzia, én most vettem ilyen gépet de egyelőre tapasztalat szinte nulla viszont nagyon szimpatikus mtz és jumz után :).
Igen!
Válasz szanyo #4819. hozzászólásáraKerékagy
Válasz RkTomi #4818. hozzászólásáraElsömeghalytás kerékagy szimering!!
Válasz szanyo #4817. hozzászólásáraKicsit pontosabban lehetne? Gyári cikkszámot tudok mondani.
Sziasztok! Valaki tudja hogya 4650 jd trakiba mekkora szimering van a bolygomü kerékagynál!?
Sziasztok érdeklődnék ismeri e valaki a 4230-as john deere tipust lenne egy eléggé csábitó áron de abszolút nem ismerem a tipust azt tudom hogy 73-tól 77ig volt gyártásban mire kell vásárláskor odafigyelni vannak e tipushibái és vajon lehet e alkatrészt kapni hozzá és hogy mennyire megbizható nem összkerekes békéscsabán hirdeti egy cég...előre is köszönöm!
Válasz Velemi Béla #4814. hozzászólására76misimokus@gmail.com e- mailben küldenek
Sziasztok! Van esetleg valakinek Jd 4650 traktorhoz gépkönyve? Előre is köszönöm a segítséget.
Sajnos durvább lett a helyzet mint gondoltam. Sikerült megindítani kifele a beletört részt de valami oknál fogja megjelent egy repedés a cső foglalattól a váz irányába.. Komolyan szívat ez a szutyok....
Válasz Kisvuk #4811. hozzászólásáraÜdv!
Hát igen,a távolság nagy úr sok esetben:(
Reméljük könnyen rátaláltok a problémára.
Válasz Gépesített paraszt #4810. hozzászólásáraÜdv kollega, letettem a projektről hogy eljuttasam hozzád a szerkezetet ugyanis kb 5 kilóba fájna a körút, de úgynéz ki hogy nekifutunk a hibafeltárásnak az újévben mégegyszer hátha szerencsével járnánk.
Válasz boloke0123 #4802. hozzászólásáraÜdv!
Itt az a nagy helyzet,hogy ez a menet kúposan tömít,így nem biztos hogy könnyen megindúl,attól függ mennyire húzták meg utoljára.
Meg kell próbálni vágóval hogy meg indúl-e?
Ha nem akkor a legjobb lenne valahogy berogyasztani egyik ítányból,és úgy kibányászni.
Válasz boloke0123 #4806. hozzászólásáraEsztergakés nix?vagy 3szög reszelő.? 3 oldalát leköszörülni azt beleütni ovatosan. Lefele hegyesen. El ne törjön. Ha elmozdul lejebb ütöd. Ha az a menet alul nem feneklett meg akkor a söprünyéllel is ki kéne jönni. Gondolom a hatszög nyaka tömit.
Válasz boloke0123 #4802. hozzászólásáraHidegvágóval kijön,mi a hengerfejcsavar szedtük ki vele kettőt is.
Válasz boloke0123 #4806. hozzászólására Igen ,a kép alapján nem tudtam megsaccolni a méretet , a kép jobb alsó sarkában lévő 6 lap fejű csavar feje 13-as kulcsnyílásúnak tűnik.
Válasz R Sándor #4804. hozzászólásáraErre is gondoltam, de én még életemben nem láttam akkora torx kulcsot mint ami ebbe kellene. Pontosan még nem mértem le mert dolgozott az ideg bennem, de ennek az átmérője közel 2,5 cm. Ekkora eszközöm nincs. Továbbá ezt is bele kellene vernem hogy fogjon rendesen a szög forma, szóval ott vagyok mint a csavarkiszedővel. Meglátásom szerint. De neked is köszönöm az észrevételt.
Válasz mtz1221 #4803. hozzászólásáraValami ilyesmire gondoltam első körben én is. Szerintem működhetne. Köszi a linket.
Válasz boloke0123 #4802. hozzászólásáraAz a kupos csavarkiszedő szerintem nem jó mert befeszíti a csavart a házba, én szerintem a legjobb megoldás egy torx kulcs beleütése , mert az hosszan és párhuzamosan tart.
Válasz boloke0123 #4802. hozzászólásárahttps://www.obi.hu/csavarhuzok/lux-csavarkihajto-comfort/p/5204060
Sziasztok szakik.
A mellékelt képen látható a problémám. Elfáradt az anyag s mikor ki akartam csavarni a motorblokkból beleszakadt . Vannak gondolat szintjén ötleteim hogyan tudnám a tört darabot kitekerni, viszont szívesen várom a meglátásaitokat/tapasztalataitokat.
Előre is köszi.
Sziasztok szakik.
A mellékelt képen látható a problémám. Elfáradt az anyag s mikor ki akartam csavarni a motorblokkból beleszakadt. Vannak gondolat szintjén ötleteim hogyan tudnám a tört darabot kitekerni, viszont szívesen várom a meglátásaitokat/tapasztalataitokat.
Előre is köszi.
https://www.agroinform.hu/files/forum/agroinform_20191220203509_78507168_2619015751484929_4278027390933794816_n.jpg
Válasz Kisvuk #4798. hozzászólásáraOkés!
Válasz Gépesített paraszt #4772. hozzászólásáraPisti
Nem kaptál kedvet gépvásárláshoz?
Válasz John Deere Power Shift #4797. hozzászólásáraBocs hogy most válaszolok, a géptetőnek akkor nem lett baja a fülketető sarka tört be de az meg ki lett cserélve.
Válasz Kisvuk #4789. hozzászólásáraRászakadt a fa .Vagy ki lett egyengetve ?