Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1134. hozzászólásra
Tudok küldeni neked képet olyan gépről ami nagyon jól nézett ki,szuperul üzemelt rajta minden,és mikor szétszedtem semmi sem volt benne jó.
KITE által beszámított 4755-ös volt.
Meg volt nem egy külföldről hozott nagyon szép gép,amin több javítani való volt mint egy hazai szervizelt gépen.
Ezek konkrét tények,nem sejtések!
Üdv!
Ha rám hallgatsz csak rendberakott gépet veszel meg,vagy ha értessz hozzá akkor egy szart és rendberakod magadnak!
A kettő közötti a legrosszabb,bárki dícsérgeti:)
Csak azért írom mert láttam már egy pár csodát,meg hallottam pár ökörséget
eredeti a festék rajta+a komplett véglehajtás.(még)
azért írom hogy még mert még nem szántuk rá magunkat erre a bontásra pedig nem ártana megelőzés szempontjából(26000 óra után).
powert cseréltünk benne illetve új rövid motort kapott.meg persze sok apróságot is
Nálunk 25-35 között.Faterék régen 5ös ih-húztak vele mint a picsa.csak ismerőstől vennék vagy talán GP-től.de mindenképpen megnézném.nagyon rá vagyok izgulvacsak még be van tárolva a kukko.az ára meg nem túl jó irányba halad.
homokos talajban is sokat szántott a mienk új korábban az eredeti gazdájánál 5 fejes condort 11.-12.-ben húzta!!még nevetett is mikor mesélte mert akkora sebességnél már elég kikapni meg kifordulni a barázdából a forgóbaazt a területet kényelmesen ellátja neked ezek a gépek koruk ellenére,csak legyen rendben a masina.
a fogyasztás meg olyan hogy nem mindegy hogy 4 vagy 5 ekefej meg a talaj....
Hali.
Nálunk az Arany-féle kötöttség (KA) 40-45 között mozog tehát ha "normálisak" a feltételek akkor könnyen szántható.
jó ötlet egy ilyen gép csak ne keljen sokat javitani mert akkor jaj neked
Hali!Mennyire kötött a talaj nálatok?Az a 40 cm jól hangzik.én tl 90-el 20-25 l körül szántottam haonként 32-34 cmre.nagyon tetszik a 4650.lényegesen többet eszik mint new hollandom?nálunknem középkötött,homokos a talaj. csak 150 ha kéne neki csinálni évente egyszer kiváltanám vele a nyuszit a nehéz munkából.
Válasz #1126. hozzászólásra
Röviden igen.
Nem kell levenni elég elfordítani és le kell blindelni a végét,aztán oda viszel egy tömlőt a kihelyezett csatlakozórol,mindegy melyikről.lehetőleg olyanról amin az áramlást max-ra tudod tenni és jól is működik.
Amíg próbálod addig vagy széthúzod a hidraulika elektromos főcsatlakozóját,vagy teljes süllyesztésen hagyod a hárompont emelő karját.
Válasz #1108. hozzászólásra
Meg sokmindent felújíttatok,van amihez Én vettem mintadarabot,meg olyan is van amit gyártatok,pl.vízpumpatengelyt,meg sorolhatnám hogy miket csinálok ahoz hogy megérje csinálni.
Nem nagy haszonnal csinálom őket:(
De élni kell valamiből.
Alkatrészem rengeteg van,elfekvő raktárkészleteket felvásároltam régebben meg sok bontott gépet meg kidobált félrerakott alkatrészt vettem meg.
De mindenem Nekem sincs,akkor jön a Valbert:)
Meg a KITE meg az AXIÁL,és így tovább.
Válasz #1106. hozzászólásra
Erre születtem:)
Amit most csinálok,azon semmi se volt jó,a kupkerékcsapágya meg volt szorulva,a váltóbolgóháza halott volt,egy bolygókerék is le volt szédülve róla,a motorja szét volt fagyva az első híd meg vérzett ahol csak tudott,és az egész még le is volt harcolva.
El tudod képzelni mekkora munka egy ilyen gépből olyat csinálni ami a képen látszik?
Válasz #1097. hozzászólásra
Én nem Szekszárdra szoktam vinni,hanem a szomszéd faluba.
Most nem emlékszem pontosan,pedig egyszer már próbálkoztam vele,de egyébként nem Én szoktam bűvölni az adagolót,csak pöckölni szoktam:)
5197 hozzászólás
Válasz #1145. hozzászólásra
szolnok??
Válasz #1143. hozzászólásra
köszönöm!bár jól aludtam viszont arról már álmodtam hogy piros ekét húzok a Johnimal....a remény még nem halt meg nálam......
Válasz #1144. hozzászólásra
23500
Válasz #1142. hozzászólásra
üzemóra mennyi volt benne??
Válasz #1141. hozzászólásra
Semmi baj kolléga:)
Én megalkuvó vagyok
Nem fog kihatni a további dolgainkra ez a történet,ettő nyugodtan alhatsz!:)
Tudok küldeni neked képet olyan gépről ami nagyon jól nézett ki,szuperul üzemelt rajta minden,és mikor szétszedtem semmi sem volt benne jó.
KITE által beszámított 4755-ös volt.
Meg volt nem egy külföldről hozott nagyon szép gép,amin több javítani való volt mint egy hazai szervizelt gépen.
Ezek konkrét tények,nem sejtések!
Válasz #1139. hozzászólásra
sejtettem!!
na ezt nemigen fogom helyre lökni egy hamar nálad
Üdv!
Ha rám hallgatsz csak rendberakott gépet veszel meg,vagy ha értessz hozzá akkor egy szart és rendberakod magadnak!
A kettő közötti a legrosszabb,bárki dícsérgeti:)
Csak azért írom mert láttam már egy pár csodát,meg hallottam pár ökörséget
Válasz #1133. hozzászólásra
Üdv!
Úgy tűnik elcsúsztunk vele
Válasz #1136. hozzászólásra
eredeti a festék rajta+a komplett véglehajtás.(még)
azért írom hogy még mert még nem szántuk rá magunkat erre a bontásra pedig nem ártana megelőzés szempontjából(26000 óra után).
powert cseréltünk benne illetve új rövid motort kapott.meg persze sok apróságot is
Válasz #1135. hozzászólásra
annyi kilométernek felel meg.
Válasz #1133. hozzászólásra
Zsír a gép!!!
Válasz #1132. hozzászólásra
11-12 ben mekkora a sebesség?én a kis nyuszival kb 9,5 el húzom a három fejet olyan 27-30 cm re,persze csak akkor ha jó csinálni.
Válasz #1131. hozzászólásra
Nálunk 25-35 között.Faterék régen 5ös ih-húztak vele mint a picsa.csak ismerőstől vennék vagy talán GP-től.de mindenképpen megnézném.nagyon rá vagyok izgulvacsak még be van tárolva a kukko.az ára meg nem túl jó irányba halad.
Válasz #1129. hozzászólásra
vesznek még idén ekét?
Válasz #1130. hozzászólásra
homokos talajban is sokat szántott a mienk új korábban az eredeti gazdájánál 5 fejes condort 11.-12.-ben húzta!!még nevetett is mikor mesélte mert akkora sebességnél már elég kikapni meg kifordulni a barázdából a forgóbaazt a területet kényelmesen ellátja neked ezek a gépek koruk ellenére,csak legyen rendben a masina.
a fogyasztás meg olyan hogy nem mindegy hogy 4 vagy 5 ekefej meg a talaj....
Válasz #1130. hozzászólásra
Hali.
Nálunk az Arany-féle kötöttség (KA) 40-45 között mozog tehát ha "normálisak" a feltételek akkor könnyen szántható.
jó ötlet egy ilyen gép csak ne keljen sokat javitani mert akkor jaj neked
Válasz #546. hozzászólásra
Hali!Mennyire kötött a talaj nálatok?Az a 40 cm jól hangzik.én tl 90-el 20-25 l körül szántottam haonként 32-34 cmre.nagyon tetszik a 4650.lényegesen többet eszik mint new hollandom?nálunknem középkötött,homokos a talaj. csak 150 ha kéne neki csinálni évente egyszer kiváltanám vele a nyuszit a nehéz munkából.
Válasz #1128. hozzászólásra
Akkor az elektronikus vezérlésben kell keresni a hibát,vagy az emelőszelepben
Válasz #1127. hozzászólásra
és ha így jobban emel?mi a teendő.
Válasz #1126. hozzászólásra
Röviden igen.
Nem kell levenni elég elfordítani és le kell blindelni a végét,aztán oda viszel egy tömlőt a kihelyezett csatlakozórol,mindegy melyikről.lehetőleg olyanról amin az áramlást max-ra tudod tenni és jól is működik.
Amíg próbálod addig vagy széthúzod a hidraulika elektromos főcsatlakozóját,vagy teljes süllyesztésen hagyod a hárompont emelő karját.
Válasz #1125. hozzászólásra
sejtem a munka henger végébe megy a vastag vas cső azt le venni és oda csatlakozni?
Válasz #1124. hozzászólásra
Próbáld meg egy kihelyezettről működtetni a hárompontot hogy nem-e lesz jobb.
Azt tudod hogy lehet megoldani?
Válasz #1122. hozzászólásra
nem volt kb 2éve volt utoljára,de akkor sem emelt jobban.
Válasz #1121. hozzászólásra
Elég nagy a tol-ig határ,attól függ mi a baja
Válasz #1120. hozzászólásra
Volt mostanában kalibrálva a hidraulikája?
Válasz #1117. hozzászólásra
Köszönöm a számot majd felhívom. Kb mennyibe van egy ilyen jaavítás?
Válasz #1118. hozzászólásra
igen hidegen is egyébként müködik rajta minden a potméterekre gondolok
Válasz #1116. hozzászólásra
Az enyém is lassan emeli az ekét, de csak melegen. Igaz nagyobb fordulaton javul a helyzet.
Válasz #1116. hozzászólásra
Hidegen is?
Válasz #1115. hozzászólásra
Nem kell privátban,publikus is lehet.
Surugli Jenő
06 20 941-9920
Válasz #1114. hozzászólásra
lassan emeli az ekét.
Válasz #1113. hozzászólásra
Az elérhetőségét meg tudnád esetleg adni privátban?
Válasz #1112. hozzászólásra
Akár jónak is tűnhet:)
Mi a bajod vele? Mármint a géppel,vagy a hidraulikával???
Válasz #1110. hozzászólásra
csak azt tudom akihez Én is járok
Válasz #1089. hozzászólásra
a 170-bár és 65-l jónak tünik??
Meg sokmindent felújíttatok,van amihez Én vettem mintadarabot,meg olyan is van amit gyártatok,pl.vízpumpatengelyt,meg sorolhatnám hogy miket csinálok ahoz hogy megérje csinálni.
Válasz #1109. hozzászólásra
Valami adagolós emberkét nem tudsz esetleg, aki korrektül dolgozik, és látott már ilyen adagolót?
Nem nagy haszonnal csinálom őket:(
De élni kell valamiből.
Alkatrészem rengeteg van,elfekvő raktárkészleteket felvásároltam régebben meg sok bontott gépet meg kidobált félrerakott alkatrészt vettem meg.
De mindenem Nekem sincs,akkor jön a Valbert:)
Meg a KITE meg az AXIÁL,és így tovább.
Válasz #1107. hozzászólásra
Tekintve hogy nekem is vanegy ilyen gépem, ezért pontossan el tudom képzelni. Ezért is csodálkozok, hogy megéri ez neked.
Válasz #1106. hozzászólásra
Erre születtem:)
Amit most csinálok,azon semmi se volt jó,a kupkerékcsapágya meg volt szorulva,a váltóbolgóháza halott volt,egy bolygókerék is le volt szédülve róla,a motorja szét volt fagyva az első híd meg vérzett ahol csak tudott,és az egész még le is volt harcolva.
El tudod képzelni mekkora munka egy ilyen gépből olyat csinálni ami a képen látszik?
Válasz #1105. hozzászólásra
Honnan van ennyi energiád/alkatrészed/időd ennyi rossz vasat rendbetenni?
Válasz #1104. hozzászólásra
50-est is csináltam idén kettőt,sőt!hármat:)
55-öst most csinálom a harmadikat idén,a jövő héten megy rá a fülke
Válasz #1100. hozzászólásra
Bár inkább az ötvenes jönne be.
Válasz #1102. hozzászólásra
Tetszik eléggé, de sajnos a kukoricával idén eléggé ráfaragtam, úgyhogy marad a régi traki.
Válasz #1099. hozzászólásra
Új rövidmotorral,megpöckölve 220,7 lóerőt mértek az egyik gépemen:)
Válasz #1099. hozzászólásra
Ahoz nem kell levenni az adagolót
Hogy tetszik az avataromon lévő masina?
Válasz #1098. hozzászólásra
Ha levinném hozzád megpöckölnéd az enyémet is?
Én nem Szekszárdra szoktam vinni,hanem a szomszéd faluba.
Most nem emlékszem pontosan,pedig egyszer már próbálkoztam vele,de egyébként nem Én szoktam bűvölni az adagolót,csak pöckölni szoktam:)