Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz VMisi #24061. hozzászólásáraNem is írom le mibe kerül egy 936-os Fendt nagyszervíze de közel 300 liter olaj kell bele ha mindenhol cserélve van!!! sőt...
Ez sajnos ilyen, ami árban korrekt számomra az a kis kubotáknak a szervíze, kiszállással, szervíz óra díjakkal anyaggal együtt is elviselhető. Nyilván drága az is, de tudok viszonyítani más márkákhoz és bizony ez élhető.
Ilyen világot élünk, a valóság ugyanaz, csak valamiért egyre nagyobb számokkal kell dolgoznunk.
Válasz ..,-:) #24052. hozzászólásáraÉn is ezt látom amit leírtál, sokan belefogtak gyerünk csináljuk kicsi pénzért legyen munka, testvér testvér alá ment árban csak mehessen legyen mint csinálni, A gépek összefosták magukat mert még szinte olajat sem cseréltek bennük! Pár évre rá meg vitt a bank mindent mert amit kerestek még arra sem volt elég hogy mindent kifizessenek munkásokat hitelt stb.....! volt ám !
Válasz VMisi #24061. hozzászólásáraTe és miért is húzós?? Az olaj literje már 2000ft meg a több szűrő meg minden más! Még örüljön neki hogy csak ennyi és nem több! Vagy csinálhatja maga akkor olcsóbb lesz, legalább a felével!
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraMiért mit gondoltál hogy annyi minden hozzá mint a T-25 trakihoz???????? Dob itt mindenki hátast ha valami alkatrész kell a nyugati trakihoz! Ha még élne a Klapka György szerintem nála már aranyat kilóra olcsóbban lehetne venni mint némely forgalmazónál alkatrészt vasból vagy műanyagból!
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraNem akarok belevauzni de milyen 1000 órás szerviz van JD nél? Tudtommal vannak 500,750,1500órások vagy két év amelyik előbb lesz.
Válasz Sk Laci #24051. hozzászólásáraEbben van hidraulika-váltó olaj és szűrők is? Azok a nyomóági szűrők viszonylag drágák, meg kell vagy 60 liter olaj is, de ez a 1000+ igen húzós!
Válasz III.Gyula #24059. hozzászólásáraNem az! A Kocsis valamikor a JDnél dolgozott vagy mi, vagy 4-5 éve külön van!
Kocsis Agrotechnika Kft és Agro jd technika Kft!
Szerintem mindkettő korrekt, jó! Keresni kell őket és dönteni kinek mi kell!
Válasz III.Gyula #24049. hozzászólásáraKocsis agro sem rossz ő is győri, szerintem mind kettő postáz neked szlovákba is!
Olajat egy jó ismerős autós boltostól szoktam többnyire venni(motort meg extreme hardot, váltóban én mindegyikben MOL farm JD-t használok 15 éve), most vettem egy 20 kitörést, 33000Ft bruttó, de ezt egyszer már beszéltük, hogy nálatok mennyivel drágább a cucc!
Jah Agrogalaxy honlapján árak is vannak, attól a győriek jobbak szoktak lenni, annyi hogy az Agrogalaxy olajat is postáz! Minap néztem náluk a JD plusz 50II olajat 37e valahányszáz volt bruttó!
Magyarba 100 Ft-től ingyen szállítottak legutóbb!
Válasz ..,-:) #24054. hozzászólásáraMára már nem bérmunkázok. Regebben igen, de fokozatosan kiengedtem. Menjenek azok, akik rá vannak szorulva......
Régebben is csak pár helyi céget seítettem ki permetezéssel, vagy rövidtárcsával, mikor a környékünkön sok tsz-nek nem volt RT, csak V tárcsák.
Válasz Sk Laci #24051. hozzászólásáraHozzá kell szokni…….sajnos még rosszabb lesszzzzzzz……..brutális pénzromlás előtt állunk még mindig…….de globálisan. Akik szaré-húgyé dolgoznak, dolgoztak eddig a csilliárdos gépeikkel(sok ilyen van) azok fognak vakarózni majd igazán. Nem megyek évek óta senkinek sem.
Illetve igen, mennyiért csinálja más ? Na akkor én +50%, tetszik vagy nem. Az elmúlt években azért lehetett venni ezt azt mondjuk. Nem az volt a nagy dolog, hanem majd azokat 3-5-7 év múlva belenyúlni, javítani, barkácsolni…..
Válasz ..,-:) #24050. hozzászólásárataxasszal talán április-május 700 euró a szerviz alkatrész+munka. Mostan alkatrész /olaj, szürők/ 1000+euró és még a munka megy rá, plusz az áfa.
1000+ euró kivágta a biztosítékot.....
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni, mibe kerülnek JD 6120m traktorra az olajszürők, levegőszürők, olajak?
Máma kaptam árajánlatot a traktor 1000 motorórás szervizelésére, azt hittem "hanyat vágom magamat" az ár hallatán.
Válasz GREVEN #24040. hozzászólásáraHát az tuti hogy az a fényes szigetelős sokáig bírja az tuti! Tegyél bele kicsit vastagabbat vagy kettőt, és jobban bírja a rezgést is.
Válasz GREVEN #24028. hozzászólásáraBemész komám egy vizes műszaki, vagy szigetelő anyagokat áruló boltba és veszel olyan aminek az egyik oldalán még hőálló alumínium is van! Belefaragod és mehet minden vissza! Nekem a puffer tartály ilyennel van szigetelve fekete az anyag ezüstös az egyik fele! Merre laksz kicsi hazánkban??
Válasz GREVEN #24028. hozzászólásáraBemész komám egy vizes műszaki, vagy szigetelő anyagokat áruló boltba és veszel olyan aminek az egyik oldalán még hőálló alumínium is van! Belefaragod és mehet minden vissza! Nekem a puffer tartály ilyennel van szigetelve fekete az anyag ezüstös az egyik fele! Merre laksz kicsi hazánkban??
Válasz bandigh #24032. hozzászólásáraAnnyit írnak,de a manusz azt mondta jobban szereti az 50 fok környékét. Ő nem ajánlotta inkább, mivel gumiból van.
Ma kibontottuk a nagyvadból, hát a műanyag tetejénél a könyök van elrepedve.
Nagy a tanácstalanság, holnap ránéz szakember, de öreg mint az országút a műanyag, a gép meg igen reszketős fajta, nem tudom milyen megoldás lenne jó rá ha ezt szeretnénk meghagyni.
Válasz bandigh #24016. hozzászólásáraCsak azt ne, csak ne legyenek kertek. Nem csak a forgolódás, hanem amikor le van aratva vagy nincsen hová kiengedni, vagy zsákozni akarnak egyenesen a kombájnból
Leg jobb volt, mikor az 517-esel learattam a kertjét az egyik falubelinek, mondja vigyem neki le a házhoz, felhúzza a cserepet és nyomassam a padlásra.
Valahogyan olyan tiszteségesen válaszoltam, hogy az illetőnek utoljára kellett aratnom.
Egy biztos, a 517 nem fogom lekocsizni, hogy valakinek beszaladjak a faluba kombájnnal, majd még nyomassam a padlásra is.....
Vannak megtévedt emberek.
Válasz Vinkó #24018. hozzászólásáraCsak résen kell lenni ezzel a nyirkos búzával, a zsizsik nagyon imád belebújni, attól hogy nem melegszik vagy ilyesmi
25068 hozzászólás
Üdv!John Deere 7530-hoz keresnék hidraulikus alsó húzóhoz trágyaszóró kampó!
Válasz Sk Laci #24055. hozzászólásáraIrtam emai t légyszíves olvasd el
Válasz VMisi #24061. hozzászólásáraNem is írom le mibe kerül egy 936-os Fendt nagyszervíze
de közel 300 liter olaj kell bele ha mindenhol cserélve van!!! sőt...
Ez sajnos ilyen, ami árban korrekt számomra az a kis kubotáknak a szervíze, kiszállással, szervíz óra díjakkal anyaggal együtt is elviselhető. Nyilván drága az is, de tudok viszonyítani más márkákhoz és bizony ez élhető.
Ilyen világot élünk, a valóság ugyanaz, csak valamiért egyre nagyobb számokkal kell dolgoznunk.
Válasz ..,-:) #24052. hozzászólásáraÉn is ezt látom amit leírtál, sokan belefogtak gyerünk csináljuk kicsi pénzért legyen munka, testvér testvér alá ment árban csak mehessen legyen mint csinálni, A gépek összefosták magukat mert még szinte olajat sem cseréltek bennük! Pár évre rá meg vitt a bank mindent mert amit kerestek még arra sem volt elég hogy mindent kifizessenek munkásokat hitelt stb.....! volt ám![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
!
Válasz VMisi #24061. hozzászólásáraTe és miért is húzós?? Az olaj literje már 2000ft meg a több szűrő meg minden más! Még örüljön neki hogy csak ennyi és nem több! Vagy csinálhatja maga akkor olcsóbb lesz, legalább a felével!![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraMiért mit gondoltál hogy annyi minden hozzá mint a T-25 trakihoz???????? Dob itt mindenki hátast ha valami alkatrész kell a nyugati trakihoz! Ha még élne a Klapka György szerintem nála már aranyat kilóra olcsóbban lehetne venni mint némely forgalmazónál alkatrészt vasból vagy műanyagból!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraNem akarok belevauzni de milyen 1000 órás szerviz van JD nél? Tudtommal vannak 500,750,1500órások vagy két év amelyik előbb lesz.
Válasz Sk Laci #24051. hozzászólásáraEbben van hidraulika-váltó olaj és szűrők is? Azok a nyomóági szűrők viszonylag drágák, meg kell vagy 60 liter olaj is, de ez a 1000+ igen húzós!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz III.Gyula #24059. hozzászólásáraNem az! A Kocsis valamikor a JDnél dolgozott vagy mi, vagy 4-5 éve külön van!
Kocsis Agrotechnika Kft és Agro jd technika Kft!
Szerintem mindkettő korrekt, jó! Keresni kell őket és dönteni kinek mi kell!
Válasz A.I. #24056. hozzászólásáraSzerintem a JD technika és a Kocsis ugyan az!!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz A.I. #24056. hozzászólásáraLacinak ment bocsi Gyula!
kitörést=literest
hardot=gardot
Válasz III.Gyula #24049. hozzászólásáraKocsis agro sem rossz ő is győri, szerintem mind kettő postáz neked szlovákba is!
Olajat egy jó ismerős autós boltostól szoktam többnyire venni(motort meg extreme hardot, váltóban én mindegyikben MOL farm JD-t használok 15 éve), most vettem egy 20 kitörést, 33000Ft bruttó, de ezt egyszer már beszéltük, hogy nálatok mennyivel drágább a cucc!
Jah Agrogalaxy honlapján árak is vannak, attól a győriek jobbak szoktak lenni, annyi hogy az Agrogalaxy olajat is postáz! Minap néztem náluk a JD plusz 50II olajat 37e valahányszáz volt bruttó!
Magyarba 100 Ft-től ingyen szállítottak legutóbb!
Válasz ..,-:) #24054. hozzászólásáraMára már nem bérmunkázok. Regebben igen, de fokozatosan kiengedtem. Menjenek azok, akik rá vannak szorulva......
Régebben is csak pár helyi céget seítettem ki permetezéssel, vagy rövidtárcsával, mikor a környékünkön sok tsz-nek nem volt RT, csak V tárcsák.
Válasz Sk Laci #24053. hozzászólásáraMeg nem is kell azok áraival versenyezni a bérmunka piacon……
Válasz ..,-:) #24052. hozzászólásáraDe lássuk be, hogy MTZ-kel vagy 20-30-40 éves Zetorokkal nem lehet örökké dolgozni. Itt ott kell valami új is![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz Sk Laci #24051. hozzászólásáraHozzá kell szokni…….sajnos még rosszabb lesszzzzzzz……..brutális pénzromlás előtt állunk még mindig…….de globálisan. Akik szaré-húgyé dolgoznak, dolgoztak eddig a csilliárdos gépeikkel(sok ilyen van) azok fognak vakarózni majd igazán. Nem megyek évek óta senkinek sem.
Illetve igen, mennyiért csinálja más ? Na akkor én +50%, tetszik vagy nem. Az elmúlt években azért lehetett venni ezt azt mondjuk. Nem az volt a nagy dolog, hanem majd azokat 3-5-7 év múlva belenyúlni, javítani, barkácsolni…..
Válasz ..,-:) #24050. hozzászólásárataxasszal talán április-május 700 euró a szerviz alkatrész+munka. Mostan alkatrész /olaj, szürők/ 1000+euró és még a munka megy rá, plusz az áfa.
1000+ euró kivágta a biztosítékot.....
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraOlaj kb +30%
Szűrők +15-40%
2020-hoz képest……
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraKérdezz rá a JD technikára!
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraItt vagy cikszámmal itt
Válasz Bobo77 #24046. hozzászólására2018
Válasz Sk Laci #24045. hozzászólásáraMondasz egy évjáratot megkérdezem neked itt nálunk somogy megyében az árakat tételesen
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni, mibe kerülnek JD 6120m traktorra az olajszürők, levegőszürők, olajak?
Máma kaptam árajánlatot a traktor 1000 motorórás szervizelésére, azt hittem "hanyat vágom magamat" az ár hallatán.
Válasz GREVEN #24035. hozzászólásáraA vízcső is gumi![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz GREVEN #24040. hozzászólásáraTűzálló hangszigetelő szivacs ???
Válasz GREVEN #24040. hozzászólásáraTűzálló hangszigetelő szivacs ???
Válasz GREVEN #24040. hozzászólásáraHát az tuti hogy az a fényes szigetelős sokáig bírja az tuti! Tegyél bele kicsit vastagabbat vagy kettőt, és jobban bírja a rezgést is.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Ares 826 #24038. hozzászólásáraEz volt az utolsó alternativa hogy veszek bele hőtükrös polifoam-ot.
De próbáltam volna valami tartósat találni bele, mert látván hogy a mezei szivacsok mennyit bírnak, az egy éven belül el is tünik onnan.
Válasz Vinkó #24034. hozzászólásáraEzt is megkérdeztem 36 pénz egy tábla belőle.
Válasz Vinkó #24033. hozzászólásáraJaja, kellene 4 csík
és darabja annyi hála istennek.
Válasz bandigh #24032. hozzászólásáraAnnyit írnak,de a manusz azt mondta jobban szereti az 50 fok környékét. Ő nem ajánlotta inkább, mivel gumiból van.
Válasz GREVEN #24028. hozzászólásáraVagy habosított szilikonszivacs 200fokig.
Válasz GREVEN #24028. hozzászólására19-36 dolcsi..plusz mire ideér.
Válasz GREVEN #24031. hozzászólására105C- ot írnak. Hány fok van ott neked?
Válasz bandigh #24029. hozzászólásáraUtánakérdeztem. Sajnos nem bírja a hőt.
Válasz bandigh #24029. hozzászólásáraAkár még jó is lehet. Ha nagyon nem lesz más biztos megpróbálom.
Válasz GREVEN #24028. hozzászólásáraEsetleg
A képen 28-29-es számmal jelzett szivacsot hol lehet beszerezni?
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20210830131022_h_t_szivacs.jpg)
Cikkszám alapján elég vérlázító az ára.
Ilyen fekete-szürkés, grafitosnak tűnő 8 mm vastag szivacs.
Elég strapabíró is, csak szétszedéskor elszakadt sajnos.
Válasz 72 #24026. hozzászólásáraElvileg meg tudják javítani. Gyártanak rá fémből új tetőt.
Bejavítják ahol még folyik, tisztítják nagy generál.
Válasz GREVEN #24024. hozzászólásáraKérdezd meg az agrogalaxyt is.
Válasz GREVEN #24024. hozzászólásáraRagasztani vagy gyártani rá lemezből.
Susán kft.Hódmezővásárhely.
Válasz 72 #24021. hozzászólásáraolcsót és jót hehe
Ma kibontottuk a nagyvadból, hát a műanyag tetejénél a könyök van elrepedve.
Nagy a tanácstalanság, holnap ránéz szakember, de öreg mint az országút a műanyag, a gép meg igen reszketős fajta, nem tudom milyen megoldás lenne jó rá ha ezt szeretnénk meghagyni.
Válasz Sk Laci #24015. hozzászólásáraMega kihúzva. Nem mutatnak az üzemórák, és már vagy az 5. gazdája.
Marad egyenlüre a zöld-sárga vonal.
Válasz bandigh #24016. hozzászólásáraCsak azt ne, csak ne legyenek kertek. Nem csak a forgolódás, hanem amikor le van aratva vagy nincsen hová kiengedni, vagy zsákozni akarnak egyenesen a kombájnból![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Leg jobb volt, mikor az 517-esel learattam a kertjét az egyik falubelinek, mondja vigyem neki le a házhoz, felhúzza a cserepet és nyomassam a padlásra.
Valahogyan olyan tiszteségesen válaszoltam, hogy az illetőnek utoljára kellett aratnom.
Egy biztos, a 517 nem fogom lekocsizni, hogy valakinek beszaladjak a faluba kombájnnal, majd még nyomassam a padlásra is.....
Vannak megtévedt emberek.
Válasz GREVEN #24013. hozzászólásáraVadi új hűtőt szeretnél vagy csak javíttatni?
Válasz bandigh #24019. hozzászólásáraAhogy átengedték a szárítón...már utazott is fel a Dunán.
Válasz Vinkó #24018. hozzászólásáraCsak résen kell lenni ezzel a nyirkos búzával, a zsizsik nagyon imád belebújni, attól hogy nem melegszik vagy ilyesmi