Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.84 FtUSD393.24 FtCHF433.65 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
-és persze mindig mindennek az árát lehet betolni fokozatosan....... illetve fokozat mentesen is hehee
-elvégre ha én vagyok a legfaszább meg legolcsóbb legbecsületesebb firma a porondon akkor oda is merek ......ni az asztalra
hánem????
meg lesöpörni az ellent
-elvégre mögöttem a tudás a hatalom meg a tartalom
-és persze a dicsőség is majd ha beszimpatizál velem a sok paraszt aki végre idén vehet RRRS-t HMMMM......
itt már csak nyilt lapokkal lehet 20000eseket kicsikarni a dzsipósoktul hehe
Válasz #11297. hozzászólásra
Szeressétek!
Ha meg vagytok elégedve vele akkor jó.
Nektek az a lényeg hogy kényelmesen és hatékonyan tudjatok termelni,dolgozni.Az meg hogy ki mivel teszi az az ő dolga.Izlések és pofonok.Kinek a pap kinek a papné
Hasonló felszereltségben kb % ban mennyi lehet az áreltérés? Tudom nagyobb tengelytáv és önsúly miatt mondtad de van olyan aki azt mondta hogy amcsi pótkocsi húzásra találta ki nem talajmunkára. Erről mi a véleményed?
tudom hogy nem gáz annyira csak elso ránézésre kicsit emészteni kell aztán ha leulepedik akkor elfogadhato meg jol kell tudni alkudni. Nem Hun-ba hanem Sk- kaptam az ajjánlatott.
Válasz #11279. hozzászólásra
Nem tudom.de ha soknál lenne hiba akkor kint mondták volna.Majd kiderül a vallatásnál.Ami nálunk fut azoknak nincs hasonló gondja.
Adblus szerintem költségesebb 1000 literhez buritassz 25 litert azt hiszem literje meg vagy 300 ft körűl mozog! azért 5000 űó ráig egypár liter adblut bele kell ónteni!
A válasz igen. Csak sok munkád lesz benne :-) Alapvetően három lehetőséged van:
-Ha újonnan vettél egy JD-t, akkor kb. fél év múlva kapsz egy levelet, hogy hogy vagy megelégedve a géppel meg a kiszolgálással stb. Azon jelezheted az ilyen irányú ötleteidet, azt elolvassák, és igaz, hogy a marketing oldalról de általában végül eljut az igény az arra érdemes helyre, annak függvényében, hogy hányan kérik azt. (tudod, marketinges, aki a statisztikában hisz)
-Haverkodsz a hivatalos forgalmazó termékmenedzserével és/vagy szervízmérnökével, és meggyőzöd őket, hogy milyen korszakalkotó ötleted van, és ők általában direktbe meg tudják vele támadni a fejlesztési irányt befolyásolni tudó "gépcsalád gazdákat" (pl. anno Dr. Roland Forstner volt ilyen a mannheim-i traktorokhoz)
-Még jobban összehaverkodsz a hivatalos forgalmazó termékmenedzserével/szervízmérnökével, és ha 4-5 évente jön egy felkérés, hogy küldjenek egy "parasztot" egy fókuszcsoportba az új gép prototipusának vevők általi véleményezéséhez akkor te juss először az eszükbe :-)
25048 hozzászólás
-és persze mindig mindennek az árát lehet betolni fokozatosan....... illetve fokozat mentesen is hehee
-elvégre ha én vagyok a legfaszább meg legolcsóbb legbecsületesebb firma a porondon akkor oda is merek ......ni az asztalra
hánem????
meg lesöpörni az ellent
-elvégre mögöttem a tudás a hatalom meg a tartalom
-és persze a dicsőség is majd ha beszimpatizál velem a sok paraszt aki végre idén vehet RRRS-t HMMMM......
itt már csak nyilt lapokkal lehet 20000eseket kicsikarni a dzsipósoktul hehe
ide 1 Jokert Hodolits
Válasz #11298. hozzászólásra
Héjj jú térjünk a lényegre
Sok itt a melléduma
évek óta
ha szijjelhullik az autopóverom azt mennyiért adod waze???
ezek az adatok kellenek ide nem a maszlag ----
Válasz #11297. hozzászólásra
Szeressétek!
Ha meg vagytok elégedve vele akkor jó.
Nektek az a lényeg hogy kényelmesen és hatékonyan tudjatok termelni,dolgozni.Az meg hogy ki mivel teszi az az ő dolga.Izlések és pofonok.Kinek a pap kinek a papné
Válasz #11295. hozzászólásra
Mi a kényelmet szeretjük és a varijóóót Azért szép nagy dög az a csuklós paripa
Mint például ezt is
Válasz #11293. hozzászólásra
Jd általában talajmunkára fejleszt.
Nem úgy mint fendiék.
20 éve mutatkozott be itthon a 20-as széria (teszt repülés Mohács-Új barázda mgtsz)
Válasz #11292. hozzászólásra
Hasonló felszereltségben kb % ban mennyi lehet az áreltérés? Tudom nagyobb tengelytáv és önsúly miatt mondtad de van olyan aki azt mondta hogy amcsi pótkocsi húzásra találta ki nem talajmunkára. Erről mi a véleményed?
Válasz #11291. hozzászólásra
Minden képpen 7R
Válasz #11290. hozzászólásra
Talajmunkára 6190 vagy 7200 at ajánlanál? Kíváncsi vagyok mert ezt is azt is hallottam már.
Válasz #11289. hozzászólásra
Veszik veszik.
Mit néztél ki?
A szálitási ido 3-4 honap ebbol csak az jon le hogy vesszik.
Válasz #11287. hozzászólásra
Válasz #11286. hozzászólásra
Majd az uj traktor szag helyre rak.
Válasz #11285. hozzászólásra
Na látod!
Nem is annyira drágább.Csak szódabikarbóna kell ha ég a gyomrod :)
Válasz #11284. hozzászólásra
tudom hogy nem gáz annyira csak elso ránézésre kicsit emészteni kell aztán ha leulepedik akkor elfogadhato meg jol kell tudni alkudni. Nem Hun-ba hanem Sk- kaptam az ajjánlatott.
Válasz #11282. hozzászólásra
Annyira azért nem gáz!
Kitől kaptad??
Válasz #11282. hozzászólásra
Tálalj itt a vacsoraidő..........
Válasz #11280. hozzászólásra
hát azt inkább hagyuk én tegnap kaptam ajánlatott
Válasz #11279. hozzászólásra
Nem tudom.de ha soknál lenne hiba akkor kint mondták volna.Majd kiderül a vallatásnál.Ami nálunk fut azoknak nincs hasonló gondja.
Válasz #11278. hozzászólásra
hány %al ugrott az ár 1 uolyan lovas ... tudású? ....30ashoz képest?
Válasz #11278. hozzászólásra
én halottam 2 elentétes helyről is a 7R nnek telilöki kipufogoját gázolajal valami vezérlő elektronika megbolondul benne!
Válasz #11277. hozzászólásra
Arról nem tudok.
Válasz #11273. hozzászólásra
van ott a turbónál lévő injektornál is baj de lehet javitották tudod amikor teliküldi a kipufogot gázolajjjal
Válasz #11275. hozzászólásra
jah valami hasonló
Válasz #11271. hozzászólásra
Okitáson ? Szervizes vagy?
Válasz #11272. hozzászólásra
hú a standart jó nagyon elnyűhetetlen de a belseje meg mi egymás nagyon elba....szott rajta! de valakinek meg ez a nyerő!
Válasz #11270. hozzászólásra
7R hibáit javították.Autopwr nek volt baja.
A többinek meg van új váltószoftver.Avval is volt gond.
Válasz #11269. hozzászólásra
Hát ha premium nem lesz akkor R-lesz. Standard nem passzol nekem.
Válasz #11268. hozzászólásra
Nincs gond velük.
eddig 0 hiba.
Tegnap meg tegnapelőtt voltam okításon.
jók az új R-s ek az tuti szalad már belölűk pár azért itt az országba! igaz a 7R s ről halanni némi hibákat de a 6R 8R jó!!!
ja de prémium azt mondják már nem annyira van inkább standart azt még gyártják egy darabig!
Akkor lehet hogy még most bekéne ujitani egy 30-as ameddig lehet és az uj forjon ki?
Válasz #11265. hozzászólásra
Adblus szerintem költségesebb 1000 literhez buritassz 25 litert azt hiszem literje meg vagy 300 ft körűl mozog! azért 5000 űó ráig egypár liter adblut bele kell ónteni!
Válasz #11265. hozzászólásra
Szűrős.
Ez egyértelmű.
Most akkor mi a jobb az abdul vagy a szuros ? Venni vagy várni még vele?
Válasz #11261. hozzászólásra
Ezen még kár agyalni.
Ha évi 1000 órát elmész akkor 5 év mulva az akkori euró/forint eldönti
Válasz #11261. hozzászólásra
Akár mennyibe is kerűl nem nagyon tudsz válogatni jd ben ez már mind ilyen lessz esetleg még pár elfekvő 30 as széria van!
Válasz #11260. hozzászólásra
Ha rendesen van karbantartva akkor jó minőségű üzemanyaggal kibír többet is .
és kb mennyibe fáj egy szuro csere gondolom hogy nem olcso?
Válasz #11259. hozzászólásra
töletek halottam
Válasz #11257. hozzászólásra
Merész szám az!!!
Válasz #11256. hozzászólásra
Majd az idő megmondja!!
Válasz #11256. hozzászólásra
5000 űó rát halottam rá!
Van tapasztalata valakinek 6140R vagy 6150R ? A részecske szuro mennyit bir ki?
Válasz #11253. hozzászólásra
Csak az amcsi másra rá se néz !
Válasz #11253. hozzászólásra
Ez az új 10 000 széria eleje???
Válasz #11251. hozzászólásra
HMM és o óóó
vágjuk
Válasz #11250. hozzászólásra
A válasz igen. Csak sok munkád lesz benne :-) Alapvetően három lehetőséged van:
-Ha újonnan vettél egy JD-t, akkor kb. fél év múlva kapsz egy levelet, hogy hogy vagy megelégedve a géppel meg a kiszolgálással stb. Azon jelezheted az ilyen irányú ötleteidet, azt elolvassák, és igaz, hogy a marketing oldalról de általában végül eljut az igény az arra érdemes helyre, annak függvényében, hogy hányan kérik azt. (tudod, marketinges, aki a statisztikában hisz)
-Haverkodsz a hivatalos forgalmazó termékmenedzserével és/vagy szervízmérnökével, és meggyőzöd őket, hogy milyen korszakalkotó ötleted van, és ők általában direktbe meg tudják vele támadni a fejlesztési irányt befolyásolni tudó "gépcsalád gazdákat" (pl. anno Dr. Roland Forstner volt ilyen a mannheim-i traktorokhoz)
-Még jobban összehaverkodsz a hivatalos forgalmazó termékmenedzserével/szervízmérnökével, és ha 4-5 évente jön egy felkérés, hogy küldjenek egy "parasztot" egy fókuszcsoportba az új gép prototipusának vevők általi véleményezéséhez akkor te juss először az eszükbe :-)