Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD401.93 FtCHF439.37 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
66-ba gondolkodom használtban kintit. azt még csak nem baxták szét. és felcsipszelni 16 pacira. nálunk szétbaxnak mindent, mert többet akarnak kihozni belöle, mint amit tud.
de a legjobb egy 6485 alap ferga lenne
Ne gondolkozz iyenben...
Van itt cimborának 6920-as, igaz azis dolgozott sokat 5méteres carriert húzgált ami azért nagy neki szerintem egy cseppet de 10000 üzemóra alatt háromszor volt széthúzva 3000 óráig csak apróbb bajok voltak nagyjából, utána a vízözön...
mostmár csak a 6soros White direktvetőt húzza meg apró dolgokat meg vagy 4-5éve egy 6499-es a vezérgép
Válasz #10488. hozzászólásra
Hát igen,a Kiténél azért van mit eltartani.Meg lenne is mit átszervezni.Csak addig míg valaki nem teszi rendbe a dolgokat nem várható változás.Sőt,a tapasztalat azt mutatja hogy rosszabb lesz.De ez legyen az ő bajuk.
Én 6920-at nyergeltem. Finom kis masina, mindenki szerette a cégnél. Azzal is voltak gondok,de a zsebbenyúlósat mi okoztuk,mert túlsúlyoztuk,és a commonrail motor nem tágított,és így a váltó bánta.
Az 1 4 vasú rabe albatros ekével, 1 6,8-as kongskilde kombival, 5,2 IH tárcsával, 6m 740-es gabonavetőgéppel, 2 HW-8011 póttal, 3 méteres lézerrel dolgozott (ami az ő feladata volt a cégnél). De kaszált 5m kuhn kaszával,rendképzőzött,trágyát szórt,bálázott stb. 5 évig ez volt a vezérgép a cégnél. Dióhéjban ennyi. Erős,kényelmes eszköz.
Remélem azt találtad ki hogy ne arany áron legyenek a gépek, mert nem hiszem hogy minden gazda azért dolgozik verejtékesen hogy amit plusszban keres azt egy újabb traktor árába oda adja a gépkereskedőknek. Mi 9 éve vettünk egy 6820-at rugózott hídas stb felszerelt, semmi nagy extra, ha most kellene megvenni majdnem dupla pénz lenne forintban a kiténél. Na ez a nagy csalás...
Válasz #10485. hozzászólásra
Biznic mindíg van
Vannak dolgok amiket csaj a JD központon keresztül lehet intézni.Ez mint tudjuk svájc.
A többi pedig nem hétpecsétes titok,hanem szigorúan TOP SECRET.Mindenki gondoljon azt amit akar.Valamit kigondoltam és azt végig is fogom vinni.Röviden ennyi a történet.
Válasz #10483. hozzászólásra
Hát azt nem tudom.De van egy sejtésem hogy nem egyszerü a történet.Márcsk hallomásból tudok egy két szösszenetet.Azt is gazdáktól
Válasz #10474. hozzászólásra
Ez ebben a formában nem igaz!!
Csak nem kell mindenkinek mindent tudni.
Az végülis mindegy!
Igen teljes támogatással végezhetem a munkám,ez biztonság a cégnek és a gazdáknak is.És mindíg jól jön egy kis segítség kintről.És ha több forrásból jön az infó az aztán a hab a tortán.
Válasz #10464. hozzászólásra
Csoda hogy még lehet szerezni
négyhengeres prémium csak ebben a hónapban elment 6 darab
és még jön egy pár megrendelésre.
De utána csak az elfekvőket lehet megvenni németbe is.De három kereskedőtől már csak be esik valami.
Egy elég jó ki felszerelt masina lesz,egyedül a fülkerugó hiányzik belőle.De állítólag az egész bolygón nincs olyan traktor amibe lenneA kite sem tudott felmutatni olyat
Térj át a körbálás kazánra és csinálok neked is pár ezret szívesen
Válasz #10454. hozzászólásra
Ennek örülök!
Remélem az az egy érv sem volt annyira probléma.És biztosan meg lesztek elégedve velünk.A szervízzel tuti nem lesz gond!Azt én intézem :)
Válasz #10442. hozzászólásra
6330 P. lesz 64-re felhúzva(eredetileg 6430 lett volna a terv)sok-sok millával olcsóbban mint amit a kite ajánlott.Néztem mind a 2 árajánlatot,sajnos a kite mellett is szólt 1 érv,de semmi több.Az Od. mellett lényegesen több!úgyhogy hamarosan jön a verda.
De én nem nyitom ki a számat
és épp azért mert sokat tudok.
Csak azt szeretném már hogy hagyjanak békén végre.
Aztán lehet hogy egyszer besokalok azt elgurul a gyógyszer.Na akkor aztán leszen bajság
25046 hozzászólás
Válasz #10495. hozzászólásra
te pont ugyanazt akarod vele tenni, ha feltekered 160-ra!
Nem!
Neked a legjobb egy 6495-ös lenne rúgós híddal kabinnal monitorral hokiztatóval miegymással hehe
mármint 160pacira
Válasz #10494. hozzászólásra
66-ba gondolkodom használtban kintit. azt még csak nem baxták szét. és felcsipszelni 16 pacira. nálunk szétbaxnak mindent, mert többet akarnak kihozni belöle, mint amit tud.
de a legjobb egy 6485 alap ferga lenne
Válasz #10493. hozzászólásra
Ne gondolkozz iyenben...
Van itt cimborának 6920-as, igaz azis dolgozott sokat 5méteres carriert húzgált ami azért nagy neki szerintem egy cseppet de 10000 üzemóra alatt háromszor volt széthúzva 3000 óráig csak apróbb bajok voltak nagyjából, utána a vízözön...
mostmár csak a 6soros White direktvetőt húzza meg apró dolgokat meg vagy 4-5éve egy 6499-es a vezérgép
Válasz #10491. hozzászólásra
mennyire volt súlyozva? milyen gumikkal használtátok?
Hát igen,a Kiténél azért van mit eltartani.Meg lenne is mit átszervezni.Csak addig míg valaki nem teszi rendbe a dolgokat nem várható változás.Sőt,a tapasztalat azt mutatja hogy rosszabb lesz.De ez legyen az ő bajuk.
Válasz #10489. hozzászólásra
Én 6920-at nyergeltem. Finom kis masina, mindenki szerette a cégnél. Azzal is voltak gondok,de a zsebbenyúlósat mi okoztuk,mert túlsúlyoztuk,és a commonrail motor nem tágított,és így a váltó bánta.
Az 1 4 vasú rabe albatros ekével, 1 6,8-as kongskilde kombival, 5,2 IH tárcsával, 6m 740-es gabonavetőgéppel, 2 HW-8011 póttal, 3 méteres lézerrel dolgozott (ami az ő feladata volt a cégnél). De kaszált 5m kuhn kaszával,rendképzőzött,trágyát szórt,bálázott stb. 5 évig ez volt a vezérgép a cégnél. Dióhéjban ennyi. Erős,kényelmes eszköz.
Válasz #10489. hozzászólásra
Inkább nem a miénk külön kategória volt, de már jó. 7500 óra van benne, drága volt eddig, remélem mostanában nem kell rá költeni sokat...
mesélj nekem arról a 6820-ról. mit bír?
Válasz #10486. hozzászólásra
Remélem azt találtad ki hogy ne arany áron legyenek a gépek, mert nem hiszem hogy minden gazda azért dolgozik verejtékesen hogy amit plusszban keres azt egy újabb traktor árába oda adja a gépkereskedőknek. Mi 9 éve vettünk egy 6820-at rugózott hídas stb felszerelt, semmi nagy extra, ha most kellene megvenni majdnem dupla pénz lenne forintban a kiténél. Na ez a nagy csalás...
http://gigamad.hu/hasznalthaszongepjarmu/john_deere/5510_n/john_deere_5510_n/3072-091f
erről nem tud valaki valamien infót?
Válasz #10485. hozzászólásra
Biznic mindíg van
Vannak dolgok amiket csaj a JD központon keresztül lehet intézni.Ez mint tudjuk svájc.
A többi pedig nem hétpecsétes titok,hanem szigorúan TOP SECRET.Mindenki gondoljon azt amit akar.Valamit kigondoltam és azt végig is fogom vinni.Röviden ennyi a történet.
Válasz #10484. hozzászólásra
Az agromasosban olvastam a múltkor, valami svájciakat emlegettél. Tán valami svájcióra biznicen is töröd a fejed?
Válasz #10483. hozzászólásra
Hát azt nem tudom.De van egy sejtésem hogy nem egyszerü a történet.Márcsk hallomásból tudok egy két szösszenetet.Azt is gazdáktól
Válasz #10481. hozzászólásra
No majd kiderül a valóságban,hogy sikerül ez.....
És amoda nem nézik könnyes szemmel a mostani tevékenységedet???
Válasz #10478. hozzászólásra
jön a tavasz
Válasz #10480. hozzászólásra
Meg meg
Válasz #10475. hozzászólásra
Hmmm-hmmmmmm! Mindent a gazdákért! No majd meglátjuk....
Válasz #10477. hozzászólásra
Remélem a nézegetésből vásárlás lesz hamarosan
Válasz #10477. hozzászólásra
Csak nem?? A végén ki zöldül az udvar??
Válasz #10476. hozzászólásra
veszek én is bárányt, hátha megszalad nekem is.
én a 150-160 használt pacisakat nézegettem rugózott híddal. nem is olyan vészes
Válasz #10473. hozzászólásra
Volt róla szó. De hogy mi kerekedett ki belőle a végén azt nem tudom
Válasz #10474. hozzászólásra
Ez ebben a formában nem igaz!!
Csak nem kell mindenkinek mindent tudni.
Az végülis mindegy!
Igen teljes támogatással végezhetem a munkám,ez biztonság a cégnek és a gazdáknak is.És mindíg jól jön egy kis segítség kintről.És ha több forrásból jön az infó az aztán a hab a tortán.
Válasz #10471. hozzászólásra
Ilyen nehéz bevallani,hogy ilyen sok ö-vel kezdted?????
Válasz #10472. hozzászólásra
a zetort beszámítottad?
Válasz #10470. hozzászólásra
Igen megy.Jövő hét vége felé megy.
Látod hogy nem is vagy messze
Válasz #10469. hozzászólásra
ÖÖÖÖ Izé szóval ja
Válasz #10468. hozzászólásra
van ott egy kicsi is. és állítólag jön a közelbe még egy kicsi
Válasz #10458. hozzászólásra
A német kapcsolataidat is vitted ody-hoz?????
Válasz #10467. hozzászólásra
Ahha.Például!
Válasz #10457. hozzászólásra
arra a 300 pacisra gondolsz?
Válasz #10465. hozzászólásra
Standard-ból meg annyi van mint a szemét
Válasz #10464. hozzászólásra
Csoda hogy még lehet szerezni
négyhengeres prémium csak ebben a hónapban elment 6 darab
és még jön egy pár megrendelésre.
De utána csak az elfekvőket lehet megvenni németbe is.De három kereskedőtől már csak be esik valami.
Válasz #10463. hozzászólásra
Egy elég jó ki felszerelt masina lesz,egyedül a fülkerugó hiányzik belőle.De állítólag az egész bolygón nincs olyan traktor amibe lenneA kite sem tudott felmutatni olyat
Térj át a körbálás kazánra és csinálok neked is pár ezret szívesen
Válasz #10459. hozzászólásra
Lesz annyi bála,mint égen a csillag.........
Válasz #10455. hozzászólásra
Rendben
Válasz #10450. hozzászólásra
Te kis tudós! :) Csak nehogy valaki beadjon valami igazságszérumot.....
Válasz #10458. hozzászólásra
Ezt jó hallani!
Válasz #10456. hozzászólásra
Előbb Imi a vetőgéppel betöri,azután amikor már meg szelídült akkor Gabika a nyakába akassza a Variantot és usgyi!
Válasz #10454. hozzászólásra
Ennek örülök!
Remélem az az egy érv sem volt annyira probléma.És biztosan meg lesztek elégedve velünk.A szervízzel tuti nem lesz gond!Azt én intézem :)
Válasz #10453. hozzászólásra
Szervezni kell tudni.Feléd is van gép ahová menni kell.ugyhogy akkor már nem is olyan drága
Válasz #10434. hozzászólásra
Noooo! Odaadtad neki a tel számot? Kit ér a megtiszteltetés,hogy nyergelheti? Imi a vetőgéppel?
Válasz #10452. hozzászólásra
Holnap tudom csak olvasni mer itthon vagyok
de reagálok rá minden képp
És köszi az érdeklődést
Válasz #10442. hozzászólásra
6330 P. lesz 64-re felhúzva(eredetileg 6430 lett volna a terv)sok-sok millával olcsóbban mint amit a kite ajánlott.Néztem mind a 2 árajánlatot,sajnos a kite mellett is szólt 1 érv,de semmi több.Az Od. mellett lényegesen több!úgyhogy hamarosan jön a verda.
Válasz #10451. hozzászólásra
tudom. jó pénzért minden!
Válasz #10438. hozzászólásra
Elküldtem a mail-t.
Válasz #10449. hozzászólásra
Távolság nincs.Megegyezés kérdése a dolog
Válasz #10448. hozzászólásra
De én nem nyitom ki a számat
és épp azért mert sokat tudok.
Csak azt szeretném már hogy hagyjanak békén végre.
Aztán lehet hogy egyszer besokalok azt elgurul a gyógyszer.Na akkor aztán leszen bajság
Válasz #10447. hozzászólásra
túl mesze vagy sajnos