Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3832. hozzászólásra
Ha JD-t akarsz,akkor keress egy megbízható kités szerelőt,és attól infót,hogy hol akarnak cserélni,és az milyen.A kinti beszerzés rizikós,mert specifikációs különbségek vannak,amit később méregdrágán lehet pótolni,meg nemigen olcsóbbak mire hazaér és honosítódik.
Ezek a magyar hírdetésok nekem olyan lerágott csontok.......ami valamire való annak rég meg van a gazdája, ami jó azt elviszik keletre, ami meg van azt hírdetik......
Persze én is látam ijet!!Mert amikor a 9420 ba ültem és téptük a symba-t és belementünk a laposba és a gépésznek hidr segiteni kelet majd egyet visza váltani az is azt mondta hogy bizony még egy kis erö nem ártana!!De hova még???!!
A lényeg tényleg az hogy minél nagyobb a szám az oldalán anál bikább!!Én is kérdeztem az öreg gépész havert hogy mijen is a 8300?? Azt mondta hogy a gép kib jó.. de egy kis erö nem ártana!!Szoval??
Válasz #3818. hozzászólásra
Magán hirdetésben láttam,nyilván beszámíttatták egy ih-ba.
A szomszéd faluban van régi,sokat használják-vetés(gaspardo,ih 6200,szántás 4 vasú kondorral)
Válasz #3812. hozzászólásra
Az se rossz! Tudok egy eladót csabacsűdön.Az árát nemtudom,mi az ekét akartuk megvenni mögüle,de azt mondták,hogy míg a traki megvan,addig csk egyben eladó.De az is csak 8220.
Válasz #3814. hozzászólásra
Az bizony!!Dupla kerékel szerelve..Ahogy halotam a srác alig tudta öszekaparni a zsét!!Már majdnem viszamaratt mire valahogy nagy nehezen!!
Csak szerintem felénk xarabbak a talajok......
A condort jóval könnyebb húzni, mint 1 5-ös vf kvernit, ez 7 szentség. Nagy ih tárcsám nincs, bár most kínáltak 1 7,2 bagóért......Lazítóból van 1 5 késes jympám ami már megdolgoztatott egy két nagy trakit. Nagyon nem kívánok utánna venni eszközt, a meglévőkkel akarok majd kompromisszumokat kötni. 4-es rapid, 5-ös carrier,bár ebből lehet, hogy csinálok 650-est ha kell.
Nem irtam el.. és nem is tévesztetek meg!!Ez amojan farmergép volt!!Látam a gépet és valós!!Kisebb példák--Alig tudtam behajtaniaz ajtót ugy tartot!!Nem volt még az ajtó korlátjárol lefogdosva a festék!!a küszöbnél lejárva a JD felirat..A gázpedálrol letaposva a kis tapadó csik..A hátsó huzó még pótkocsit sosem huzot!!Meg ijenek...!!
Válasz #3806. hozzászólásra
Mit akarsz vele húzni????
A mienk a csippel 220 ló. 6,2-es ih tárcsa 9-10-ik,rövidtárcsa 12-ik,most vettek utána egy 5 vasú kondort,decemberben 10-11-ikkel húzta 28 mélyen.Az IH lazítót 6-10-ik közt,és az Attilát is úgy 40 cm mélyen.
Jol gondolkodsz mert a plusz lóerö az sosem hátrány!!Én már csak tudom!!! És ha még pár éven belül valami fejlesztés is becsuszik akor is pászolnia kell a gépnek a munkagép elött mert ugye nem egyévre veszed?!!
Válasz #3796. hozzászólásra
Mi 15 ezer órával vettük,szántani,tárcsázni,lazítózni használjuk.
Most van benne 18,és még alig költöttünk rá.Mondjuk ez informált gép volt.(7-8 milla közt volt az ára)
25048 hozzászólás
Válasz #3847. hozzászólásra
????????
Én tegnap este szóra bírtam a vereset,voltam havat dúrni.
Válasz #3846. hozzászólásra
Köszönöm a képeket mindjárt küldök én is ha a freemail is ugy akarja!!
Válasz #3838. hozzászólásra
Azt a derék embert!!!Az szerintem már is mene...Tudod minél hoszabb az ut anál jobb!!Csak a garnéla el ne fogyjon!!!
Válasz #3846. hozzászólásra
jó lenne már hallani a hangját de 1 üzemelöt is müvészet lenne ilyen vad hidegben belöni nem hogy ezt !!
Válasz #3843. hozzászólásra
Az lesz az első lépés?
Válasz #3794. hozzászólásra
a talajlazitós topicban mesélnél róla?
Válasz #3842. hozzászólásra
1 et értek veled persze!!
Válasz #3840. hozzászólásra
1 2 apróság de a hideg miatt még nem járt körbe magától a moci
Válasz #3836. hozzászólásra
De nincs igazam !!??
Válasz #3839. hozzászólásra
azért csak kell még ha szinte elnyühetetlen is valójában
Válasz #3836. hozzászólásra
Hali! Lett már valami csinálva "Mártonnal"?
Válasz #3835. hozzászólásra
JD-hez nem kell.
Válasz #3834. hozzászólásra
Valakivel ki kell, hogy menjek majd.....de visszük az ismerősöd is, ha már olyan rendes ember !!!!
Ha JD-t akarsz,akkor keress egy megbízható kités szerelőt,és attól infót,hogy hol akarnak cserélni,és az milyen.A kinti beszerzés rizikós,mert specifikációs különbségek vannak,amit később méregdrágán lehet pótolni,meg nemigen olcsóbbak mire hazaér és honosítódik.
........azok meg a xarnak nem kell
Válasz #3831. hozzászólásra
nincs hozzá alkatrész csak USA-ban
Szabi kora tavaszal ráérek tekeregni nyugat európában ha gondolod ??!!
Válasz #3830. hozzászólásra
Mént egy emil?
Ezek a magyar hírdetésok nekem olyan lerágott csontok.......ami valamire való annak rég meg van a gazdája, ami jó azt elviszik keletre, ami meg van azt hírdetik......
Válasz #3829. hozzászólásra
Alkatrész,javítási szakértelem rázós.Meg öreg.
Válasz #3829. hozzászólásra
Menyit kérhetnek érte??Szerintem ez inkább gyüjtöknek..
Válasz #3827. hozzászólásra
És ez?Kicsi??http://www.agroinform.com/gepkereskedok/573788/John-Deere-8640-es-traktor.html
Válasz #3827. hozzászólásra
És még vetni is!!Mondjuk.. Esetleg szálitani is!!Sajnos nem univerzális!!!
Válasz #3826. hozzászólásra
Gondolkodás nélkül vennék egy rábát, csak hát függ. 5-ös ekével érdekes vele dolgozni.
Akkor marad a rába seyger JD motorral.
Válasz #3824. hozzászólásra
Persze én is látam ijet!!Mert amikor a 9420 ba ültem és téptük a symba-t és belementünk a laposba és a gépésznek hidr segiteni kelet majd egyet visza váltani az is azt mondta hogy bizony még egy kis erö nem ártana!!De hova még???!!
Válasz #3823. hozzászólásra
Az is MB-1600! Bármilyen trakiba ülsz,mindíg azt mondod,h még egy kicsi jó lenne!!
Válasz #3821. hozzászólásra
Lajos ez már egész más!! A külsö ne téveszen meg..Ez egy fijatalabb inkább öszvérnek nevezhetö!!Azt mondják ez inkább a MB utódja..
Válasz #3819. hozzászólásra
A lényeg tényleg az hogy minél nagyobb a szám az oldalán anál bikább!!Én is kérdeztem az öreg gépész havert hogy mijen is a 8300?? Azt mondta hogy a gép kib jó.. de egy kis erö nem ártana!!Szoval??
Válasz #3818. hozzászólásra
Magán hirdetésben láttam,nyilván beszámíttatták egy ih-ba.
A szomszéd faluban van régi,sokat használják-vetés(gaspardo,ih 6200,szántás 4 vasú kondorral)
Válasz #3817. hozzászólásra
Végülis??? ez a méret már el gondolkodtató!!Ezekhez a munka gépekhez..
Válasz #3815. hozzászólásra
Legalább !
Válasz #3815. hozzászólásra
Ez nem szabinak való!! Oda nagy gép kell!! Ez a gép ismerös mintha látam volna már!!
Válasz #3812. hozzászólásra
Az se rossz! Tudok egy eladót csabacsűdön.Az árát nemtudom,mi az ekét akartuk megvenni mögüle,de azt mondták,hogy míg a traki megvan,addig csk egyben eladó.De az is csak 8220.
Válasz #3814. hozzászólásra
Az bizony!!Dupla kerékel szerelve..Ahogy halotam a srác alig tudta öszekaparni a zsét!!Már majdnem viszamaratt mire valahogy nagy nehezen!!
Válasz #3813. hozzászólásra
De ez is csak 160 lú....... Neki meg 260 kéne.
Válasz #3810. hozzászólásra
Akkor az ajándék vót!
Válasz #3811. hozzászólásra
Itt egy jó gép.http://www.agrobekes.hu/hasznaltgepek/page184/page184.htmlMerci.
Válasz #3810. hozzászólásra
Nem találom azt a 8420-ast, de találtam egy 6500 ü.ó-st, cca. 15-ért.
Válasz #3809. hozzászólásra
Csak szerintem felénk xarabbak a talajok......
A condort jóval könnyebb húzni, mint 1 5-ös vf kvernit, ez 7 szentség. Nagy ih tárcsám nincs, bár most kínáltak 1 7,2 bagóért......Lazítóból van 1 5 késes jympám ami már megdolgoztatott egy két nagy trakit. Nagyon nem kívánok utánna venni eszközt, a meglévőkkel akarok majd kompromisszumokat kötni. 4-es rapid, 5-ös carrier,bár ebből lehet, hogy csinálok 650-est ha kell.
Válasz #3807. hozzászólásra
Nem irtam el.. és nem is tévesztetek meg!!Ez amojan farmergép volt!!Látam a gépet és valós!!Kisebb példák--Alig tudtam behajtaniaz ajtót ugy tartot!!Nem volt még az ajtó korlátjárol lefogdosva a festék!!a küszöbnél lejárva a JD felirat..A gázpedálrol letaposva a kis tapadó csik..A hátsó huzó még pótkocsit sosem huzot!!Meg ijenek...!!
Mit akarsz vele húzni????
A mienk a csippel 220 ló. 6,2-es ih tárcsa 9-10-ik,rövidtárcsa 12-ik,most vettek utána egy 5 vasú kondort,decemberben 10-11-ikkel húzta 28 mélyen.Az IH lazítót 6-10-ik közt,és az Attilát is úgy 40 cm mélyen.
Jol gondolkodsz mert a plusz lóerö az sosem hátrány!!Én már csak tudom!!! És ha még pár éven belül valami fejlesztés is becsuszik akor is pászolnia kell a gépnek a munkagép elött mert ugye nem egyévre veszed?!!
Válasz #3803. hozzászólásra
Az szerintem 13!!!!!! 10-nél újraindul a számolás,mert 4 jegyű a kijelző!
Válasz #3803. hozzászólásra
Az eddigi traki tapasztalataimból kiindúlva legalább 8400-tól kell felfelé indulnom(8400,8410,8320,8420)
Válasz #3804. hozzászólásra
Szabi az agrárkeresö honlapon is látni egy 8420-at 6500üó val..Most néztem!!!
Válasz #3802. hozzászólásra
Én nem vagyok ilyen bátor !
Válasz #3802. hozzászólásra
Most halotam elkelni egy 8100 at 3000 val 10+ áfa-ért Kitünö álapotban!!
Válasz #3796. hozzászólásra
Mi 15 ezer órával vettük,szántani,tárcsázni,lazítózni használjuk.
Most van benne 18,és még alig költöttünk rá.Mondjuk ez informált gép volt.(7-8 milla közt volt az ára)
Válasz #3800. hozzászólásra
Igaz.. mert szépeket látni belg. hol. ba is!!És az a kis táv már akor mit se jelent..