Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
* Szerintem neked sem árulja el a kite a beszerzési árat. Mihelyst bejön bármi, beszorozza kettővel, és azt mondja nektek, hogy ez a beszerzési ár! :))
Na ja, de az én 7830-asom nem lenne meg 30-ból, még beszerzésin* sem.
(aktív ülés, fokozatmentes váltó, e-scv, AutoTrac stb. ;)
3pár E-SCV: Elektromos vezérlésű, programozható kihelyezett hidraulika szelepek
HMS csomag: Szántóföldi forduló automatika, egy pár kiegészítő opcióval, pl. automata összkerék és diffi kapcsolás, teljesítmény-monitor stb.
Legjobb ülés: rugózás hossz és keresztirányban, állítható háttámla toldat, alacsonyfrekvenciás rugózás, fűthető, nedvességelnyelő, vastagabb párnázású, hosszabb karfa. De nem aktív csillapítású (az nincs európai traktorban)
HCS fülkerugó: Nincs másféle, csak ez azért nem olyan, mint a legtöbb. Ez hidropneumatikus mint egy citroën.
Ha kertészetibe kell, akkor én ezt venném (feltéve, hogy magad hajtod):
6230 Premium, a kités alapfelszereltségen felül
-ECO-Shift váltó
-3 E-SCV
-HMS csomag
-legjobb ülés
-HCS fülkerugó
-automata légkondi
De ez csak olyan személyes elferdülés (ez párban egy 7830-assal elég is lenne itthonra, kb. 110 ha-ra)
Mi az, hogy jobbak?
Személy szerint nekem az amerikai hétezres a szívem csücske, de ez nem jelenti azt, hogy az európai "rosszabb" lenne. Már több helyen cseréltek 77/7810-est 7530-ra, és nem vallott szégyent. Kb annyit tud mint azok. Gyenge pontról egyiknél se tudok.
na eddig nem igazán mondtál számomra újat. a lényeg: kertészeti nyert van, ott vacillálok a 62-63-as között.a 62-es premi felszereltebb, meg 4 szelepes. majd vacillálok a 65-66 között. mire kellene ???: szállítás,vetőgép,vegyszerező légzsákos,műtrágyaszóró 2500 lityis,kulti,meg esetleg egy 3-as v.f.-os eke is.
Hali!
Korzotol szeretném megkérdezni hogy szerinte a waterloi vagy a német 7000 sek jobbak.Még érdekelne az is hogy vontatási teljesítményeket hol lehetne megnézni ezekről az ujabb tipusokról?
Rá. Szinte mindenhez van betét, amihez nincs, ahhoz meg könnyen lehet gyártani. Pl láttam már régi Zetoron is. Még kombájnra is rá lehet tenni.
Veszik. Már több mint 50 elkelt.
Ezt így nem lehet megmondani. Mindegyiknek megvan a maga előnye/hátránya.
Ha van hidromotoros hajtású munkagéped, akkor jobb a Premium. Ha van valami nehezebb géped (műtrágyaszórós kukoricavetőgép pl.) akkor jobb a hathengeres. Ha nincs, csak szaladgálós gép kell, akkor négyhenger (az a mi alapgumizásunkkal be tud menni sorközművelni is, a hathengeres már nem nagyon). Ha sokat pótkocsizik vagy bálát gyűjt homlokrakóval akkor legyen TLS-es. És így tovább.
fasza ! vehetek jd-t. mert ugye Schumi bele ül a vörösbe, és azt mondtam, hogy ha beleül akkor.........Én nem ültem volna vissza, nem kockáztatnám azt amit felépítettem, mert ki tudja milyen lesz a visszatérése ? és tudjátok mennyiért ??????
Nekünk van egy Jd W650-es kombájn de sok baj van vele úgy van össze hányva a csavarok potyognak ki belöle esik szét zörögnek rajta lemezek szar az egész a john Deere a Z-s kombájnhoz képest vissza felé fejlödött a 8-éves Z-s 2256-ossal nem volt ennyi baj a 8 év alatt mint evvel egy év alatt!! John Deere kombájnban gyenge!!! Traktorba John Deere Kombájnban Class!!
25046 hozzászólás
Válasz #2447. hozzászólásra
na erre gondoltam !!! :-))))
Válasz #2445. hozzászólásra
* Szerintem neked sem árulja el a kite a beszerzési árat. Mihelyst bejön bármi, beszorozza kettővel, és azt mondja nektek, hogy ez a beszerzési ár! :))
Válasz #2445. hozzászólásra
többes magammal azért látván a kinti árakat, nem ez jön le az itthoni árakkal szemben !
(lehet, hogy Te már egy másik listát kapsz Gézútól!!!!:-))))
Válasz #2443. hozzászólásra
Na ja, de az én 7830-asom nem lenne meg 30-ból, még beszerzésin* sem.
(aktív ülés, fokozatmentes váltó, e-scv, AutoTrac stb. ;)
Válasz #2442. hozzászólásra
területteljesítmény (ha/óra), megtett távolság (munkahelyzetben), szerviz figyelmeztetés ilyesmik.
Válasz #2440. hozzászólásra
én 110 hekire akkor megvenném a 7830-ast beszerzésin a Géza-tól, mikor jó kedve van, meg vennék alá művelő kereket inkább, mint egy 62-est 15-ért(legalább)!
Válasz #2439. hozzászólásra
Köszi!
A teljesítmény-monitor a motor teljesítményét mutatja?
Válasz #2438. hozzászólásra
csak ide nem adja ki !!!!!!!
Válasz #2433. hozzászólásra
Mondom, az a gyengém. Meg sajnos normális alapműveléshez kell kb. 180LE :-(
Válasz #2432. hozzászólásra
AutoQuad ECO-Shift váltó: 40 km/h végsebesség alacsonyabb motorfordulat mellett (1880 1/perc), meg a terhelés alatt kapcsolható fokozatokat automatika is kezelheti.
3pár E-SCV: Elektromos vezérlésű, programozható kihelyezett hidraulika szelepek
HMS csomag: Szántóföldi forduló automatika, egy pár kiegészítő opcióval, pl. automata összkerék és diffi kapcsolás, teljesítmény-monitor stb.
Legjobb ülés: rugózás hossz és keresztirányban, állítható háttámla toldat, alacsonyfrekvenciás rugózás, fűthető, nedvességelnyelő, vastagabb párnázású, hosszabb karfa. De nem aktív csillapítású (az nincs európai traktorban)
HCS fülkerugó: Nincs másféle, csak ez azért nem olyan, mint a legtöbb. Ez hidropneumatikus mint egy citroën.
Válasz #2437. hozzászólásra
Más is kíváncsi rá, csak nem titkos. Nem a beszerzési árat kell beírni.
Válasz #2430. hozzászólásra
privátban sem nyomnád be az árát ????
Válasz #2435. hozzászólásra
azért az már kur.ára túlzás lenne !!!! az olyan 30 misi !!!!!
Válasz #2433. hozzászólásra
Nem úgy értette, hogy a felsorolt felszereltséggel "árban" van egy 7830-assal? :)
Válasz #2432. hozzászólásra
eco az az eco, olyan, mint a valtra. az e scv az elektromos hidraulika csomag(ujj hegy vezérlés)
110 hekire még egy 7830-ast !!!!????? kulák !!! :-))))
Mi az a ECO-Shift váltó, meg a 3 E-SCV és a HMS csomag?
A legjobb ülés oldalra is mozog mint az aktív ülés?
Van sima meg HCS fülkerugó is?
Válasz #2428. hozzászólásra
A két hathengeres közül meg a nagyobbik, mert nem drágább annyival, amennyivel erősebb
Válasz #2428. hozzászólásra
Ha kertészetibe kell, akkor én ezt venném (feltéve, hogy magad hajtod):
6230 Premium, a kités alapfelszereltségen felül
-ECO-Shift váltó
-3 E-SCV
-HMS csomag
-legjobb ülés
-HCS fülkerugó
-automata légkondi
De ez csak olyan személyes elferdülés (ez párban egy 7830-assal elég is lenne itthonra, kb. 110 ha-ra)
Válasz #2427. hozzászólásra
Mi az, hogy jobbak?
Személy szerint nekem az amerikai hétezres a szívem csücske, de ez nem jelenti azt, hogy az európai "rosszabb" lenne. Már több helyen cseréltek 77/7810-est 7530-ra, és nem vallott szégyent. Kb annyit tud mint azok. Gyenge pontról egyiknél se tudok.
Válasz #2424. hozzászólásra
na eddig nem igazán mondtál számomra újat. a lényeg: kertészeti nyert van, ott vacillálok a 62-63-as között.a 62-es premi felszereltebb, meg 4 szelepes. majd vacillálok a 65-66 között. mire kellene ???: szállítás,vetőgép,vegyszerező légzsákos,műtrágyaszóró 2500 lityis,kulti,meg esetleg egy 3-as v.f.-os eke is.
Hali!
Korzotol szeretném megkérdezni hogy szerinte a waterloi vagy a német 7000 sek jobbak.Még érdekelne az is hogy vontatási teljesítményeket hol lehetne megnézni ezekről az ujabb tipusokról?
Válasz #2425. hozzászólásra
Rá. Szinte mindenhez van betét, amihez nincs, ahhoz meg könnyen lehet gyártani. Pl láttam már régi Zetoron is. Még kombájnra is rá lehet tenni.
Veszik. Már több mint 50 elkelt.
Válasz #2424. hozzászólásra
Van ez a rászerelhetős kormányos cuccotok.....
Ezt mindenre rálehet tenni?
Kéri ezt vlk. ?
Válasz #2420. hozzászólásra
Ezt így nem lehet megmondani. Mindegyiknek megvan a maga előnye/hátránya.
Ha van hidromotoros hajtású munkagéped, akkor jobb a Premium. Ha van valami nehezebb géped (műtrágyaszórós kukoricavetőgép pl.) akkor jobb a hathengeres. Ha nincs, csak szaladgálós gép kell, akkor négyhenger (az a mi alapgumizásunkkal be tud menni sorközművelni is, a hathengeres már nem nagyon). Ha sokat pótkocsizik vagy bálát gyűjt homlokrakóval akkor legyen TLS-es. És így tovább.
Válasz #2422. hozzászólásra
Ott a Nadjáé az apraja.
Itt meg az apraja csinálja a Nadját.
Válasz #2421. hozzászólásra
Amerikában manapság a 8000 az apraja ott ez nem kérdés!!
Válasz #2420. hozzászólásra
Jólenne eldönteni:
kell 6 henger nekem????????
nem kell 6 henger nekem??????? .....
korzo !
a 6030-asok között melyikek a legtökösebb: 62-66-ig, kisebb és közepes munkára.
Válasz #2418. hozzászólásra
(végre válaszoltam)
Válasz #2417. hozzászólásra
Schumi ide Schumi oda már épp ideje volna !!! :-))))))))
fasza ! vehetek jd-t. mert ugye Schumi bele ül a vörösbe, és azt mondtam, hogy ha beleül akkor.........Én nem ültem volna vissza, nem kockáztatnám azt amit felépítettem, mert ki tudja milyen lesz a visszatérése ? és tudjátok mennyiért ??????
napi 1 miska..........de........euro-ban !:-))
Köszi Korzo az infot, ezek szerint jöhet a szervizes!
Válasz #2409. hozzászólásra
igen az ö nevében lökte az imát :))))
Válasz #2412. hozzászólásra
Hátsó hárompont-függesztés korlátozott működés. A kód valószínűleg a jobboldali vonóerő-érzékelő hibája lesz.
Válasz #2412. hozzászólásra
Vlm. BaCilUs van benne.
Csősztök!Valaki nem ismeri véletlenül ezt a prémiumos hibakódot? Hitch system with restricted function. BCU 33 523703.17
Válasz #2410. hozzászólásra
Nálunk van egy W-s és egy C-s semmi bajuk,de viszont azzal egyet értek,hogy a Z-s a siker szériája a JD-nek!
Nekünk van egy Jd W650-es kombájn de sok baj van vele úgy van össze hányva a csavarok potyognak ki belöle esik szét zörögnek rajta lemezek szar az egész a john Deere a Z-s kombájnhoz képest vissza felé fejlödött a 8-éves Z-s 2256-ossal nem volt ennyi baj a 8 év alatt mint evvel egy év alatt!! John Deere kombájnban gyenge!!! Traktorba John Deere Kombájnban Class!!
Válasz #2408. hozzászólásra
Miért? Valaki Búvár Géza nevében viccelődött?
korzo, akkor nem olvastad Búvárt ???
Igaz, hogy reklám, de akkor is.
http://www.bruder.de/sortiment/video-player/?artnum=02132&type=4000&lang=en
www.necsaknezd.hu
Válasz #2403. hozzászólásra
Én ilyenbe már ültem :O Igaz el is vitte a bank egy idő után
De úgy vitte a 6 méteres carriert mint foxi a láb törlőt!
Válasz #2404. hozzászólásra
konyhakertek vetése :-))
Válasz #2403. hozzászólásra
ezek már jobban vinnék a tápdáunt :DDD
kva jó ez a zene
Válasz #2400. hozzászólásra
Ebben meg biztos voltam ! :-))))
Válasz #2399. hozzászólásra
(Ahogy nézem a moderálást: nem)
Oszt még csodálkoztam, hogy nem érti "csórikám" a kérdésem. :-)
Válasz #2398. hozzászólásra
nem mond semmit nekem. én csak a KÉT KATA vezérét ismerem
Válasz #2387. hozzászólásra
korzo !!!!!!!!!
Lehet, hogy már te sem olvastad B.Géza írását ????????????