Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2242. hozzászólásra
EGY UJSZERÜ STS NEKEM IS JÓ LENNE HA IJEN MARAD AZ IDÖ mERT MOSTMÁR TÉNYLEG NAGYON FONTOS LETT A GÉPEK PILANATNYI NAGY TELJESITMÉNYE!! MERT MOSTMÁR TÉNYLEG ÉRTÉKMENTÉSRÖL SZOL A TÖRTÉNET NEM EGY ARATÁS NEVÜ HOBBI ROL..
Fogalmam sincs. Nálunk (meg az amerikaiak) szeretik ezt a hibrid kombájnt, mert sokkal kevésbé érzékeny a nedvességre (pl. harmat) mint a ládás, és még nem töri úgy össze a szalmát mint a rotoros. Meg elég megbízható/strapabíró is.
"Támogatás kizárólag
- a támogatási rendelet 2. és 3. sz. mellékletében meghatározott gépcsoportokba és
gépkatalógusban szereplő gépkódok alá tartozó,
- a támogatási kérelem benyújtására nyitva álló időszak első napján hatályos
(verziószám: 090612, lezárás dátuma: 2009.06.08.) gépkatalógusban szereplő,
- első üzembe-helyezésű mezőgazdasági gépek és technológiai berendezések
(továbbiakban együtt: gépek)
beszerzésére nyújtható."
Bocsánat. Valóban összekevertem a forgalomba helyezést és az üzembehelyezést. Üzembehelyezetlen gépet nem lehet eladni, csak másik dealernek.
Korzó!!!Ne légy már ennyire buta!Olvasd el a kiirást!!!
Azt bizony ha valaki teljesíti a JD feltételet nektek nem a legjobb!Kaput JD terén lehet becsukni az tuti.
Ezzel a szervizszolgáltatással meg ilyen szerelőkkel nem sokáig lesz fent a JD tábla:)Ha kint tudnának a szerelők dolgairól már holnap leveretnék a táblát!!!
-A pályázati kiírás új gépekre vonatkozik.
-Új gépet csak hivatalos JD forgalmazó árulhat.
-Ha egy JD forgalmazó elad egy gépet (pl. nem hivatalos JD árusnak) akkor azt forgalomba kell helyeznie, ergo az onnantól kezdve jogilag használt gép.
-Persze, most el lehet vele számolni, mert nem ellenőrzik vissza. Most. Ez nem jelenti azt, hogy egy-két év múlva valami unatkozó kislányt nem-é állítanak rá az EU adatbázissal való összevetésre.
-És igen, bárki árulhat JD gépet, bárki lehet hivatalos JD dealer. Hisz ez EU előírás. Fel kell vennie a kapcsolatot a John Deere-el*, teljesítenie kell a "John Deere Dealer Standard"-jait, meg kell vásárolnia(!) a ServiceAdisor-t, és hajrá. Szabad a pálya.
CH-8200 Schaffhausen
Tel. +41(0)52-6329-600
Fax +41(0)52-6329-529
De van más kereskedő, akitől tudok átkérni gépet, ha kell (pl. a csehek ajánlottak fel IVT-s 7830-ast, ha az kell, két héten belül akár számlázható is)
A Mannheim-i traktorból (5020, 5R) nincs* kétkerék-hajtásos, a Rovigo-iból (5015) van. Hozzuk ha kell, de nincs rá igény.
Válasz #2202. hozzászólásra
Üdv Korzo!
Lenne egy kérdésem: 5000-es traktor szériában ,van e 2wd változat,ha igen miért nem forgalmazza a KITE,és kb mennyivel lehet olcsóbb?
6830.
Anno az ECE-R24 szerinti teljesítmény volt megadva, és azt nézve a 6820 = 6830 Standard = 6830 Premium IPM (szállítási/TLT nagyobb teljesítményű üzemmód) nélkül
JD 6820-asunk van most és cserélnénk esetleg le, egy újra. Kérdésem az hogy a rengeteg lóerő adat közül melyiket kell figyelni? 6820 ugye 135 LE na akkor ennek mi most váltója egy prémium 30-as szériában?
25046 hozzászólás
Válasz #2247. hozzászólásra
Állat!! :O
Válasz #2244. hozzászólásra
Van telefonszámom a kereskedelmi vezetőhöz, ha erre gondolsz 8-)
Válasz #2243. hozzászólásra
Bizony.
Válasz #2241. hozzászólásra
valami so hard & strong
Még a gyártótól is megtudod tudni?
EGY UJSZERÜ STS NEKEM IS JÓ LENNE HA IJEN MARAD AZ IDÖ mERT MOSTMÁR TÉNYLEG NAGYON FONTOS LETT A GÉPEK PILANATNYI NAGY TELJESITMÉNYE!! MERT MOSTMÁR TÉNYLEG ÉRTÉKMENTÉSRÖL SZOL A TÖRTÉNET NEM EGY ARATÁS NEVÜ HOBBI ROL..
Válasz #2238. hozzászólásra
Még nem. A munkagépes kolléga nem tudta (új fiú), használtgépes meg nem volt bent, amikor még eszemben volt :-( ...
Legfeljebb megkérdezem a gyártót.
Válasz #2239. hozzászólásra
Vlm. hardot?
Válasz #2236. hozzászólásra
Nézük meg csak azokat is.
Azokat is C-nek izélem...
Válasz #2233. hozzászólásra
keress valami keményet!! :D
Válasz #2236. hozzászólásra
Hali!
Nem sikerült?
tényleg elnyomtam 8-)
Válasz #2234. hozzászólásra
Nincs benne. Legyen mondjuk 10-15 ha csak a C-ket nézzük, és a CTS-eseket nem.
Válasz #2234. hozzászólásra
No ugyiugyi......
Akkor keress valami puhát: foggalmam sincs.
De várj, mingyá' megnézem, hogy ki tudom-é szedni a JD rendszerből...
Válasz #2232. hozzászólásra
Elnyomtad.
Na azt ne mond, h. nemtod mennyi C van az országban mert lefejelek itt vlm.t helyben!
Válasz #2227. hozzászólásra
Fogalmam sincs. Nálunk (meg az amerikaiak) szeretik ezt a hibrid kombájnt, mert sokkal kevésbé érzékeny a nedvességre (pl. harmat) mint a ládás, és még nem töri úgy össze a szalmát mint a rotoros. Meg elég megbízható/strapabíró is.
Válasz #2230. hozzászólásra
( lehet tényleg megvette, mer a Vinci el akarta adni valóban... )
Válasz #2228. hozzászólásra
Az már van, megvettem Vincéjét.
Válasz #2218. hozzászólásra
Mennyi fut? stb.stb....
Válasz #2225. hozzászólásra
Mitakarsz?
STSET?????????
Válasz #2222. hozzászólásra
Szerintem is lassan leveri a Gál a Jd táblát náluk :)
Válasz #2225. hozzászólásra
csodálkoztam is 8-)
Válasz #2223. hozzászólásra
Mert nem tom leírni még az emil címem se :)))))))
Bocsi!
antalzoli kukac citromail.hu
Erre kéne!
Válasz #2222. hozzászólásra
"Támogatás kizárólag
- a támogatási rendelet 2. és 3. sz. mellékletében meghatározott gépcsoportokba és
gépkatalógusban szereplő gépkódok alá tartozó,
- a támogatási kérelem benyújtására nyitva álló időszak első napján hatályos
(verziószám: 090612, lezárás dátuma: 2009.06.08.) gépkatalógusban szereplő,
- első üzembe-helyezésű mezőgazdasági gépek és technológiai berendezések
(továbbiakban együtt: gépek)
beszerzésére nyújtható."
Bocsánat. Valóban összekevertem a forgalomba helyezést és az üzembehelyezést. Üzembehelyezetlen gépet nem lehet eladni, csak másik dealernek.
Válasz #2221. hozzászólásra
Küldtem, de nem jött semmi.
Válasz #2220. hozzászólásra
Korzó!!!Ne légy már ennyire buta!Olvasd el a kiirást!!!
Azt bizony ha valaki teljesíti a JD feltételet nektek nem a legjobb!Kaput JD terén lehet becsukni az tuti.
Ezzel a szervizszolgáltatással meg ilyen szerelőkkel nem sokáig lesz fent a JD tábla:)Ha kint tudnának a szerelők dolgairól már holnap leveretnék a táblát!!!
Válasz #2219. hozzászólásra
Hali!
Elküldenéd a mailcímed ide: anatlzoli kukac citromail.hu?
Szeretnék v.mit kérdezni.
Válasz #2216. hozzászólásra
ez megint nem arról szól, amit én felvetettem:
-A pályázati kiírás új gépekre vonatkozik.
-Új gépet csak hivatalos JD forgalmazó árulhat.
-Ha egy JD forgalmazó elad egy gépet (pl. nem hivatalos JD árusnak) akkor azt forgalomba kell helyeznie, ergo az onnantól kezdve jogilag használt gép.
-Persze, most el lehet vele számolni, mert nem ellenőrzik vissza. Most. Ez nem jelenti azt, hogy egy-két év múlva valami unatkozó kislányt nem-é állítanak rá az EU adatbázissal való összevetésre.
-És igen, bárki árulhat JD gépet, bárki lehet hivatalos JD dealer. Hisz ez EU előírás. Fel kell vennie a kapcsolatot a John Deere-el*, teljesítenie kell a "John Deere Dealer Standard"-jait, meg kell vásárolnia(!) a ServiceAdisor-t, és hajrá. Szabad a pálya.
CH-8200 Schaffhausen
Tel. +41(0)52-6329-600
Fax +41(0)52-6329-529
Válasz #2215. hozzászólásra
Ki?Vagyok.
Válasz #2214. hozzászólásra
Szaporodnak, gyilkolnak. Mire gondolsz? :-)
Válasz #2213. hozzászólásra
Már ki is lett ajánlva Szabolcsba.
Korzo, erre illene reagálnod, pont ezzel (is) nyomtad itt a KITÉ-t:
cikk
Korzó vagy?
Válasz #2212. hozzászólásra
A C-kkel mi a helyzet??????
Milyen további opciókkal van?
Válasz #2211. hozzászólásra
De van más kereskedő, akitől tudok átkérni gépet, ha kell (pl. a csehek ajánlottak fel IVT-s 7830-ast, ha az kell, két héten belül akár számlázható is)
Válasz #2210. hozzászólásra
A pályázat miatt erről már októberben számla kellene, azt meg úgy tudom míg nincs bent a gép az országban alvázszám nélkül nem tudtok számlázni.
Válasz #2209. hozzászólásra
Novemberi gyártás(!) van, de mondd mi kell, és megszerzem (nagyjából).
Korzó
7730as traktort tudtok-e rendelésre hozni októberre?
Nem a készletesre gondolok mert az elég sovány felszereltséggel van.
Válasz #2205. hozzászólásra
nekem úgy mondták hogy alapgépre(trakor, kombájn) nem jár a 35% csak a célgépre(bálázó,kasza), axiális üzletkötő mondta
Válasz #2203. hozzászólásra
Miccsodii???
Elsőnélküliiiit????????
Válasz #2204. hozzászólásra
A 5015 a keskeny nyomtávú kertészeti traktor,ha jól tudom. Nekem szántóföldre kellene traktor.
Üdv !
Kösz. Én is így látom.
Van valami infód az állatos pályázati 35 %-ról ????
Válasz #2203. hozzászólásra
A Mannheim-i traktorból (5020, 5R) nincs* kétkerék-hajtásos, a Rovigo-iból (5015) van. Hozzuk ha kell, de nincs rá igény.
Üdv Korzo!
Lenne egy kérdésem: 5000-es traktor szériában ,van e 2wd változat,ha igen miért nem forgalmazza a KITE,és kb mennyivel lehet olcsóbb?
Válasz #2200. hozzászólásra
Én vagy 7830-ast, vagy 8130-ast vennék. (De ez csak az én véleményem)
Válasz #2199. hozzászólásra
6830.
Anno az ECE-R24 szerinti teljesítmény volt megadva, és azt nézve a 6820 = 6830 Standard = 6830 Premium IPM (szállítási/TLT nagyobb teljesítményű üzemmód) nélkül
korzo !!!!!
Akkor ismét elő hozom a témát....
7830, vagy 7930 ?????????
JD 6820-asunk van most és cserélnénk esetleg le, egy újra. Kérdésem az hogy a rengeteg lóerő adat közül melyiket kell figyelni? 6820 ugye 135 LE na akkor ennek mi most váltója egy prémium 30-as szériában?