Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.5 FtUSD397.14 FtCHF434.97 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1290. hozzászólásra
Egyébként a perselyt mondta a pilótája,hogy esedékes lesz,a vzíkuttykutty meg enyűtt. Keverőt már kicseréltem 2 6000-ben is,és 5,5 ezer óra volt bennük...........
Válasz #1278. hozzászólásra
Nincs igazán gyenge pontjuk!!!! A szervizesektől kell infózni,ők tudják melyek voltak normálisan "hajtva"!
Mi 15000-est vettünk,most van benne 17800-körül,eddig szűrö és olaj kellett bele:-)) Ja bocs a függ kar tengelyének perselyét cseréltük.meg egy vízkeverőt.De ezek nem oly nagy gondok 17000-fölött úgy gondolom....
Ez elég jól néz ki, csak sokba lenne mire áthajóznád az óvilágba :-(
A tapasztalat az, hogy az amerikai JD-ket nem nagyon adják el itthon 10-12ezer üó alatt.
A mannheimiek néha előfordulnak 7-8ezer alatt, de azok meg nem túl sokat pihennek az udvaron, már ha bejönnek egyáltalán. Általában elmennek ismeretségi körön belül.
Érdeklődnék hogy 8000 es szériába használtak közül ti milyet ajánlanátok? javithatóság ár érték alapján.permetezésen kivül 220 hekit csinálok 1 tm155 el.kötött talajba nehéz neki 4 kés,meg amugy is szezonba 2 müszakba megy bérmunkát meg nemigen tudok ezekután csinálni hiába lenne igény rá.ha lesz keret rá lehet veszek 1használtat,külföldön drágábbak nálunk olcsóbbak de az mind nagyüzemi ,szerintetek mit bir 1 ilyen,mik a gyenge pontjai?
Valahogy igy....(korzo biztos jobban tudja), csak a 8000-es az kb. 1500 kg.al nehezebb mint a 7000-es.
Nekem egyébként 8110 van,de szerény véleményem szerint megalázna egy 7930-at, de nem vagyok elfogult :))
Hááát...
Igazából valami ilyesmi, bár a családok közötti váltás nem feltétlenül zökkenőmentes. Én személy szerint inkább kettesével számolnám. Pláne annak fényében, hogy a 00-10 és a 20-30 nem az az igazi típusváltás, inkább modellfrissítésnek mondanám.
Nekem egyszer úgy adta elő egy értékesítő, hogy az új szériából egyel kisebb az előző szériával azonos.(asszem jól írtam)nos, hogy tovább fejtsem így írták le, hogy ha Neked 8100-van akkor az az újban=7910=7820=7730.
vagy fordítva: a 8130=8220=8310=8400
Azt irtad a multkor hogy örülhetek , mert a 8130 mellett döntöttél, ú
én jobban örülnék ha 8230-at vennél, de ez csak azért van mert nekem 1 -es a második szám és néha olyan "erőtlennek" érzem :-)
25053 hozzászólás
Válasz #1304. hozzászólásra
Én az új modikkal kezdeném a törléseket.
már túlzásokba esnek, ha belejönnek.
Lessz ittt rend kérem szépen
Válasz #1302. hozzászólásra
Meg örüljek, ha befoghatom a pofám.
(Már itt is?! Nem elég nekem hétközben?)
Válasz #1300. hozzászólásra
Örülj, h. nem vágta ki.
Vagy nem írta át Xarvasjancsi-ra.
Válasz #1300. hozzászólásra
:-DDDDDD
Hé!
Ki nevezte át a topikomat, meg miért?
Válasz #1298. hozzászólásra
Én úgy gondolom,ha valaki beül egy 8000-esbe az onnan nem akar kiszállni....
Válasz #1297. hozzászólásra
Ezek a JD-sek !!!!!
Válasz #1296. hozzászólásra
Mindíg tiszteltelek maszek!!!! Most is!!!
Nem azért de a 8000-es szériátol még e földön jobb szántótraktort nem találtak ki!!!!!!!!!
Válasz #1294. hozzászólásra
Mondjuk volt neki vetőgépe.......:-)))))))))))))
Válasz #1293. hozzászólásra
értem
akkor az nagyon jó enny üóra után
Válasz #1292. hozzászólásra
Olaj nem kell bele cserétől-ig,hidegbe durran egyből! Ketten voltak,ahonnan hoztuk,ez mindíg lustább volt,de a chippel jól mén
Válasz #1291. hozzászólásra
mocija birja??
van benne erö??
Válasz #1290. hozzászólásra
Egyébként a perselyt mondta a pilótája,hogy esedékes lesz,a vzíkuttykutty meg enyűtt. Keverőt már kicseréltem 2 6000-ben is,és 5,5 ezer óra volt bennük...........
Válasz #1289. hozzászólásra
jaja
Válasz #1288. hozzászólásra
Szasz! Maj meglátjuk hogy alakul! Újra a gzdaság kicsi,beosztjuk a használtat.
Válasz #1287. hozzászólásra
szevasz lajos !!
tényleg nem gond 17000 felett csak hát ezek szokták kezdeni aztán jön a többi sorban:))((
a mi JD ben még eredeti van 24000 ü.ó.
Nincs igazán gyenge pontjuk!!!! A szervizesektől kell infózni,ők tudják melyek voltak normálisan "hajtva"!
Mi 15000-est vettünk,most van benne 17800-körül,eddig szűrö és olaj kellett bele:-)) Ja bocs a függ kar tengelyének perselyét cseréltük.meg egy vízkeverőt.De ezek nem oly nagy gondok 17000-fölött úgy gondolom....
Válasz #1284. hozzászólásra
Semmi gond!
Válasz #1284. hozzászólásra
déhogynem:)))))))))
Remélem nem lesz harag! :)
Válasz #1282. hozzászólásra
Pedig nem olyan rossz az ;)
(mondjuk én beszélek, aki a régi (igazi) saabok rajongója, és ki nem állhatja ezeket a modern opel származékokat :o)
Válasz #1281. hozzászólásra
szeva !!
na nekem ingyen se kéne
tm 55 kérte az infókat:))))))
Válasz #1280. hozzászólásra
Ez elég jól néz ki, csak sokba lenne mire áthajóznád az óvilágba :-(
A tapasztalat az, hogy az amerikai JD-ket nem nagyon adják el itthon 10-12ezer üó alatt.
A mannheimiek néha előfordulnak 7-8ezer alatt, de azok meg nem túl sokat pihennek az udvaron, már ha bejönnek egyáltalán. Általában elmennek ismeretségi körön belül.
1997 JD 8200 5,885 hrs
10000-12000 fellett ne vegyél mert az már nem sokat megy nagyjavitás nélkül
Érdeklődnék hogy 8000 es szériába használtak közül ti milyet ajánlanátok? javithatóság ár érték alapján.permetezésen kivül 220 hekit csinálok 1 tm155 el.kötött talajba nehéz neki 4 kés,meg amugy is szezonba 2 müszakba megy bérmunkát meg nemigen tudok ezekután csinálni hiába lenne igény rá.ha lesz keret rá lehet veszek 1használtat,külföldön drágábbak nálunk olcsóbbak de az mind nagyüzemi ,szerintetek mit bir 1 ilyen,mik a gyenge pontjai?
Válasz #1273. hozzászólásra
Valahogy igy....(korzo biztos jobban tudja), csak a 8000-es az kb. 1500 kg.al nehezebb mint a 7000-es.
Nekem egyébként 8110 van,de szerény véleményem szerint megalázna egy 7930-at, de nem vagyok elfogult :))
Válasz #1275. hozzászólásra
Kamu volt a hir, már feladta magát !!!!
(de azért köszi hogy figyelmeztettél)
K.Pisti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felétek bujkál(állítólag) Sztojka !
vigyázat !!!!!!!!!!!
először lőni, majd figyelmeztetni !
Válasz #1273. hozzászólásra
Hááát...
Igazából valami ilyesmi, bár a családok közötti váltás nem feltétlenül zökkenőmentes. Én személy szerint inkább kettesével számolnám. Pláne annak fényében, hogy a 00-10 és a 20-30 nem az az igazi típusváltás, inkább modellfrissítésnek mondanám.
Válasz #1270. hozzászólásra
Szevasz !
Nekem egyszer úgy adta elő egy értékesítő, hogy az új szériából egyel kisebb az előző szériával azonos.(asszem jól írtam)nos, hogy tovább fejtsem így írták le, hogy ha Neked 8100-van akkor az az újban=7910=7820=7730.
vagy fordítva: a 8130=8220=8310=8400
Korzo, javíts ki, ha rosszul mondták volna !
Válasz #1230. hozzászólásra
Nagyon jól mutatna a paprikás sátorban. 5020 -nál nagyobb ide a kertészetbe nem kell. De az is csak álom.
Válasz #1270. hozzászólásra
Vlm. végett nem kóser nekem se a 81-es.
Akkora területre már talán 1 nagyobbat is bevállalnék.
Talán, lehet...
Válasz #1268. hozzászólásra
Azt irtad a multkor hogy örülhetek , mert a 8130 mellett döntöttél, ú
én jobban örülnék ha 8230-at vennél, de ez csak azért van mert nekem 1 -es a második szám és néha olyan "erőtlennek" érzem :-)
Válasz #1267. hozzászólásra
Az új verziót csak kipróbáltam , de most a régi verzót látom magam előtt
Válasz #1265. hozzászólásra
korzo-egy írásában- beletette a bogarat a 8430-al a fülembe...csak hát az már nagy gép, marhára.
ez az új verzió akkor bevált ?
érdekel ?
egy próba ?
Válasz #1264. hozzászólásra
Igen , a régit töröltettem.....
A 8130 az már 100% hogy meg lessz véve vagy csak ha veszel akkor azt választod??
Válasz #1263. hozzászólásra
Te már az újról nyomod ?
Válasz #1255. hozzászólásra
Bárány ! postaláda
Válasz #1260. hozzászólásra
Nem zavar semmi.
Én is már régóta tervezem, h. pontosítok a dolgokon.
Mostanában fog kelleni lepontosítanom az ügyet.
Válasz #1257. hozzászólásra
Egész nap vártam egy választ egy levélre ......
Válasz #1257. hozzászólásra
Miért zavar téged az a pont ???Még jó hogy volt 2 , igy legalább egy megmaradt
viszlát Bárány!!
Sakkozunk? Huszár B6.
Válasz #1251. hozzászólásra
Nem.
Pont ez benne a lényeg.
Vagyishogy pontosan tudod mi az ami pontos volt, ami meg pontatlan hát az pontatlan.
szevasz