Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egy 7830-as traktornál nem működik a difizár. A kontroll lámpa világít, viszont a kerekek külön kipörögnek. Esetleg találkozott már valaki hasonló problémával ?
Üdv.!
John Deere 7290R-ről tud valaki valami hasznos infót? Jót is, rosszat is szívesen fogadok! Inkább rosszat mondjátok, mert a kereskedő csak a jókat sorolja :). Köszönöm!
Egy kis segítségre lenne szükségem, John Deere traktor hátuljában van egy kis tartály ahogy a képen látszik, ennek a kis csőnek a másik fele hova csatlakozik? Tudja esetleg valaki?
Válasz J.D. Borda #21774. hozzászólásáraNem itelnek meg senkit azert mert bmws vagy jds vagy barmi, mindenki sajat joga mit vesz es mi tetszik neki.
Ez a hszed meg egy tipikus bmws tarsadalmi reteg szovege...
Válasz csoppika #21773. hozzászólásáraEgy jd.ra nem kell iranyjelző minket senki nem mer leelőzni ugy sem azt minden autós tudja a földek es az utak KIRÁLYA!!!!!
Válasz blink #21759. hozzászólásáraA Krumbach Harvesting IH-kkal dolgozik. A Facén is megtalálod őket. Termésekkel kapcsolatban már én is kérdeztem őket korábban. Képeket és videót is raknak fel. És meg adják a módját az aratásnak is...délben ebéd a kis széken a tábla szélén.Nincs kapkodós aratás.....mégis haladnak.
Válasz blink #21758. hozzászólásáraBeszéltem egy gépkezelővel, Miskolc környékén dolgozott sokáig "case farmon" majd másik oldalra átment dolgozni jd-s céghez.
Annyit mondott a 8230 bármiben megeszi az s690-et! Kb egykorú gépek lehetnek és még ih nak van a 9230-is, illetve volt, most már két generációval feljebb járnak.
Válasz J.D. Borda #21749. hozzászólásáraHát ez az. Legyen okos az ember.
Case kombájnok milyenek lehetnek, valakinek tapasztalat? Nyáron szomszéd táblában búzát aratott egy 6140 meg két lexi 660. A Case valami félelmetes tempót diktált. Míg a lexik kettőt fordultak a case hármat. Hogy milyen volt a levágott cucc nem tudom de árvakelésben nem látszott különbség aztán a táblán. Én sajnálom, hogy az itthoni (EU-s is?) forgalmazás ennyire elcseszett.
Válasz J.D. Borda #21749. hozzászólására200-300 hektárig simán vállalható a Laverda vonal....hogy ki kimilyen színben szeretné az már más kérdés. Erős masszív és nagyon tisztán dolgozó gépek. Ezt tapasztalatból mondhatom.
Válasz szanberg #21751. hozzászólásáraAz újról akkor tudunk véleményt mondani ha már 3 évet ment.. addig csak fikció.. lsd. régi és új lexi. Az én catos lexim totál jó az újak.. hagyjuk pedig enyém sem 5 éves még... Szóval idő dönt el mindent.,..
Válasz J.D. Borda #21749. hozzászólásáraAz új ideál kombájn nagyot fog ütni!
Üzembiztosság meg majd kiderül, de a régebbi ami nekem van az egy stabil üzembiztos kombájn, ha így fog működni az új, akkor sokat fognak eladni belőle.
25046 hozzászólás
Válasz csoppika #21795. hozzászólásáraÍgy van, ha ez beállna a cooltus elé, elfelejtene minden varijó bohóckodást
Válasz apuci #21796. hozzászólásáraMajd vesz piros neoluxot
Válasz csoppika #21795. hozzászólásáraDe hiszen ez zöld!
Válasz Pilátus #21794. hozzászólásáraMég talán Szanberg is ráharapna
Azt hiszem ez a legjobb vétel most a piacon"
Már tízen éve ilyen kellene nekem is azzal amit húz
de mindig elba tam másra
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/john-deere-9520-traktor/h_6988574?ref=2a0fedc0
Sziasztok.
Egy 7830-as traktornál nem működik a difizár. A kontroll lámpa világít, viszont a kerekek külön kipörögnek. Esetleg találkozott már valaki hasonló problémával ?
Köszönöm előre is.
https://www.farm-connexion.com/amp/2019/11/10/les-premieres-images-de-la-nouvelle-john-deere-x/
Válasz decsi #21790. hozzászólásáraLehet manuális és elektromos állítású is.
Elektromos rosta állítás is lehet benne?
Válasz decsi #21786. hozzászólásárabenne van az aut kormány előkészítés is
Válasz decsi #21786. hozzászólásáraTöbb elektronika, a beállításokhoz, a gép ellenőrzéséhez.
Válasz decsi #21786. hozzászólásáraAsszem “intelligens”.
Több az automatika.
WTS kombájnnál az "I" jelzés milyen pluszt takar a sima WTS szemben?
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #21783. hozzászólásáraHa foleg talajmunka a feladat, mindenkepp 8r, bar en mindenkepp azt valasztanam.
Kiforrottabb konstrukcio is.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #21783. hozzászólásáraAz felénk nincsen mert inkább 8R-t vesznek ekkorába nincsen nagy különbség köztük árba de teljesítménybe meg ingen...
Üdv.!
John Deere 7290R-ről tud valaki valami hasznos infót? Jót is, rosszat is szívesen fogadok! Inkább rosszat mondjátok, mert a kereskedő csak a jókat sorolja :). Köszönöm!
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, John Deere traktor hátuljában van egy kis tartály ahogy a képen látszik, ennek a kis csőnek a másik fele hova csatlakozik? Tudja esetleg valaki?
Válasz csoppika #21779. hozzászólásáraMinden csukhatos nalam... led lampa legyen a többi nem szamit....
Válasz J.D. Borda #21774. hozzászólásáraHát...ha mondjuk egy fix vázas 4.5 vagy 6 méteres tárcsával vonulsz
Válasz gjjohffh #21764. hozzászólásáraSzia! Azt nem tudom sajnos, ezt az opciót a kereskedő mutatta mikor vettük a traktort.
Válasz J.D. Borda #21774. hozzászólásáraUgyan olyan mint a jd-sek
Válasz BMWs paraszt,JD fanatikus #21775. hozzászólásáraSzerintem csak kompenzálja a JD-kritikus fórumtársakat.
Válasz J.D. Borda #21774. hozzászólásáraNem itelnek meg senkit azert mert bmws vagy jds vagy barmi, mindenki sajat joga mit vesz es mi tetszik neki.
Ez a hszed meg egy tipikus bmws tarsadalmi reteg szovege...
Válasz csoppika #21773. hozzászólásáraEgy jd.ra nem kell iranyjelző minket senki nem mer leelőzni ugy sem azt minden autós tudja a földek es az utak KIRÁLYA!!!!!
Válasz GREVEN #21771. hozzászólásáraBogarászd végig az extra listát...lehet valahol ott lesz
Válasz GREVEN #21771. hozzászólásáraMondjuk utálom a bmw.t es azokat akiknek az van... de a lenyeg csak a jd....
Válasz csoppika #21770. hozzászólásáraZőd BMW. :D Vajon irányjelzőt tettek bele?
Válasz blink #21765. hozzászólásáraAngel eyes is lesz?
Válasz J.D. Borda #21768. hozzászólására
Válasz bandigh #21767. hozzászólásáraBepattog az is a fomboldalon
Válasz J.D. Borda #21766. hozzászólásáraA 8rx et megnézném élőben, az mán csak nem pattogna be tán
Válasz blink #21765. hozzászólásáraÉn mánnnn megbekeltem vele nem rossz ez gyerekek...
És tényleg komolyan gondolták ezt a dizájnt.
https://www.agroinform.hu/gepeszet/vegre-europaban-is-bemutatkoznak-az-uj-john-deere-8r-traktorok-41718-001
Válasz Peti 8310 #21623. hozzászólásáraSzia ez a 6ezresnél is így van?
Válasz blink #21759. hozzászólásáraA Krumbach Harvesting IH-kkal dolgozik. A Facén is megtalálod őket. Termésekkel kapcsolatban már én is kérdeztem őket korábban. Képeket és videót is raknak fel. És meg adják a módját az aratásnak is...délben ebéd a kis széken a tábla szélén.Nincs kapkodós aratás.....mégis haladnak.
Válasz blink #21758. hozzászólásáraBeszéltem egy gépkezelővel, Miskolc környékén dolgozott sokáig "case farmon" majd másik oldalra átment dolgozni jd-s céghez.
Annyit mondott a 8230 bármiben megeszi az s690-et! Kb egykorú gépek lehetnek és még ih nak van a 9230-is, illetve volt, most már két generációval feljebb járnak.
Válasz blink #21758. hozzászólásáraRosta elzar es mar mehet is padlogazzal
Válasz J.D. Borda #21720. hozzászólásáraNálam fordítva van claassok a traktorok JD a kombájn
Nyilván semmire nem lehet ebből következtetni csak érdekességképpen
Válasz J.D. Borda #21749. hozzászólásáraHát ez az. Legyen okos az ember.
Case kombájnok milyenek lehetnek, valakinek tapasztalat? Nyáron szomszéd táblában búzát aratott egy 6140 meg két lexi 660. A Case valami félelmetes tempót diktált. Míg a lexik kettőt fordultak a case hármat. Hogy milyen volt a levágott cucc nem tudom de árvakelésben nem látszott különbség aztán a táblán. Én sajnálom, hogy az itthoni (EU-s is?) forgalmazás ennyire elcseszett.
Válasz J.D. Borda #21749. hozzászólására200-300 hektárig simán vállalható a Laverda vonal....hogy ki kimilyen színben szeretné az már más kérdés. Erős masszív és nagyon tisztán dolgozó gépek. Ezt tapasztalatból mondhatom.
Válasz blink #21748. hozzászólására9-es CR-el dolgoztam együtt,nem voltam tőle eldőlve. A kabin viszont eléggé tágas rajta.
Válasz határjáró #21754. hozzászólásáraBocsi az offért de nem találtam jobb helyet.
Van egy eladó 6 hengeres Perkins motor, tökéletesen müködik de már nem mai darab. Mennyit érne kb.?
Válasz szanberg #21751. hozzászólásáraMajd Mike megmondja.
https://www.youtube.com/watch?v=XLfZiC-285M
Válasz szanberg #21751. hozzászólásáraAz újról akkor tudunk véleményt mondani ha már 3 évet ment.. addig csak fikció.. lsd. régi és új lexi. Az én catos lexim totál jó az újak.. hagyjuk pedig enyém sem 5 éves még... Szóval idő dönt el mindent.,..
Válasz J.D. Borda #21749. hozzászólásáraAz új ideál kombájn nagyot fog ütni!
Üzembiztosság meg majd kiderül, de a régebbi ami nekem van az egy stabil üzembiztos kombájn, ha így fog működni az új, akkor sokat fognak eladni belőle.
Válasz szanberg #21737. hozzászólásáraEz leginkább politika, nem a gép milyensége határozza meg hogy milyen szinűt választanak épp...
Válasz blink #21748. hozzászólásáraÉs akkor mi marad? Jd nem LAxiket hagyjuk akkor NH sem marad az MF kombájn? Arról senki sem beszél miért?