Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csoppika #15312. hozzászólásáraez elég gyenge már ne haragudj ha mindenhol ilyen akkor 25-30mázsa/ha
ritka +pici kalászok
1 kalászba hány szem van?ha tudod
Válasz borda77 (Joe) #15311. hozzászólásáraMost ez van a sülevényesbe... A homokba kB bruttó 48-50q ősziárpa lett... Olyan negyede bakszaros... A többi elmegy... Ha m@shol 60q a b úza, akkor itt 50...
Pio px113 inkább hagyjuk abjó részen sem tudott 3nál többet se volt 20is.. kikiba is elfelejtettem és repcében is... viszont a rapool dalton jóval 4 felett lesz messze a legjobb...
Válasz bandigh #15294. hozzászólásáraitt rengeteg esővel sok inputtal megáll 3t-nál.tavaly mulcsba vetve szar keléssel lemondtam róla tavasszal minimál pétivel,gombaölő nélkül,rovarölő nélkül,eső nem volt virágzás végéig és adott 2,7t.
Válasz szanberg #15293. hozzászólásáraMi tavasszal kitárcsáztuk, a belvíz adott neki. Most tűrhető kinézetű forgó van benne. Kár lett volna erőltetni. De azok amik jól teleltek, meg is indultak, az ember rá is tette amit rá kellett, de nem jött rá csapadék, na azok a szívfájdítós kategóriák Azért hátha pozitív megelepetések is születnek
Válasz krokodil007 #15290. hozzászólására3q komplex, rovarölős prémium mag, + rovarölőzés ősszel, regulátor ősszel(caramba), alapgyomírtás ősszel(butisan komplett), két táblán korai postban salsa-ikarus, tavasszal 3-3,5q pétisó, regulátor(caramba), lombtrágya, 200 liter 30%-os mikroelemes nitrosol, második lombtárgya, bogarazás többször, kontakt és gázosodó szerekkel, virágzásban Pictor teljes dózissal, most pedig solaris+elastic ultra mert foltosak voltak a táblák ha nem fújom az eleje elpereg, a vége megsűlt így nem volt létjogosultsága várni rá.
Talán ennyi, de lehet kihagytam még valamit.
Lesz 3 tonnának kinéző táblám de 1-el kezdődő is az a helyzet, kicsit betett a vadkár is de 90%-ban a víz hiánya ami leverte a szezont nekünk...
Hamarosan kiderül, majd megírom mennyi az annyi...
Megkezdtük a repcét szedni... 8as a vize desszikalas nélkül arsenal. 38-40q pexig azért veszteség is van mert csomó ledőlt de a zöbbi valszinü kevesebb lesz....
Tegnap belevágtam a búzákba.Hát 6 tonnában megfog állni az átlag amiknek kinyaltam úgy rendesen.Április május egy csepp eső nélkül,Június meg minden másnap 15-25mm,lett is az ingeniónak 67-es hektolitere.
Válasz Ares 826 #15277. hozzászólásáraMajd nézd meg egyszer. Bár nálunk nem szokott ledőlni, ahhoz kicsit utazni kell :D Ha nem szembe van, akkor látszik néhol hogy a szalmát hosszában vágja el, de akkor is a kalász alatt..
25125 hozzászólás
Válasz F-A-R-M-E-R \ #15324. hozzászólásáraAz árpát nyomtuk le...Nem panaszkodom jó lett
Válasz bobo77 #15322. hozzászólásáraMit vágtok?? Mennyit ad??
Válasz bobo77 #15322. hozzászólásáraLesz ez rosszabb is...
Válasz csoppika #15312. hozzászólásáraItt meg sika mika van...
Válasz krokodil007 #15320. hozzászólásáraDélután jelentek.. A mázsa ut@n...
Válasz csoppika #15314. hozzászólásárahát ha ami a képen van azon 1ha lesz 40mázsa te szerinted akkor nekem 1ha 80lesz mert ehez képest az enyém arany
Válasz Mf-es? #15316. hozzászólásáraÜhmmmm....
Válasz borda77 (Joe) #15317. hozzászólásáraMajd egy pontos sorrendet,írjál,hogy melyik mennyit termett.
Válasz Mf-es? #15315. hozzászólásáraAnna exocetem volt de itt a környéken senki nem vet kisérletet sem látok így elhagytam...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #15306. hozzászólására3 tonna termés,170 ezer kiadással.Világos??
Válasz borda77 (Joe) #15305. hozzászólásáraDekalbot próbáltad?
Válasz krokodil007 #15313. hozzászólásáraAnnyira tippeltem a másik placc on is... Oszt lett 1.6ha on 73q plusz egy kB fél 3/4 tartállyal még.. E514 nyomja...
Válasz csoppika #15312. hozzászólásáraez elég gyenge már ne haragudj ha mindenhol ilyen akkor 25-30mázsa/ha
ritka +pici kalászok
1 kalászba hány szem van?ha tudod
Válasz borda77 (Joe) #15311. hozzászólásáraMost ez van a sülevényesbe... A homokba kB bruttó 48-50q ősziárpa lett... Olyan negyede bakszaros... A többi elmegy... Ha m@shol 60q a b úza, akkor itt 50...
Válasz csoppika #15310. hozzászólásáraUgart ahol szar a föld semmi nem lesz benne....
Válasz borda77 (Joe) #15308. hozzászólásáraMondjuk sülevényes, de hideg földbe milyent lehetne?
Válasz borda77 (Joe) #15308. hozzászólásáraMennyit tudott?
Válasz csoppika #15307. hozzászólásáraArsenal
Válasz borda77 (Joe) #15305. hozzászólásáraTömörödős homokra milyen fajtát vetettél?
Válasz Mf-es? #15304. hozzászólásáraKi,mi,merre???? Most akkor 3t kiadásod, ufffff.....
Pio px113 inkább hagyjuk abjó részen sem tudott 3nál többet se volt 20is.. kikiba is elfelejtettem és repcében is... viszont a rapool dalton jóval 4 felett lesz messze a legjobb...
Válasz Sz_Pisti #15303. hozzászólásáraNem jól írta.3 tonna-kiadás.
Válasz blink #15301. hozzászólásáraNe kötekedj már, jól írta!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #15300. hozzászólásáraezzel kiegyeznék
Válasz F-A-R-M-E-R \ #15300. hozzászólásárahuh ott baj van a matekkal
Szerintem a tisztított fizetőre gondolt nem a haszonra...
Válasz Mf-es? #15299. hozzászólásáraAkkor kb. 4.5t lett, és levontad ktg-t így lett 3t fizető akkor az jóóóóóó...
Válasz borda77 (Joe) #15296. hozzászólásáraÉn is levágtam,csak az input 170 ezer,és 3 tonna fizető.Talajmunka,minimális,egy sor grúberbe vetve.
Válasz bandigh #15294. hozzászólásáraitt rengeteg esővel sok inputtal megáll 3t-nál.tavaly mulcsba vetve szar keléssel lemondtam róla tavasszal minimál pétivel,gombaölő nélkül,rovarölő nélkül,eső nem volt virágzás végéig és adott 2,7t.
Válasz szanberg #15288. hozzászólásáraMajd amérleg megmondja. Mellettem is arattak nem nézett ki jól 2.6 lett neki.
Válasz Mf-es? #15295. hozzászólásáraHa csak az inputot és üzemanyagot nezem akkor 210.
Válasz borda77 (Joe) #15284. hozzászólásáraMennyi költség van rajta?
Válasz szanberg #15293. hozzászólásáraMi tavasszal kitárcsáztuk, a belvíz adott neki. Most tűrhető kinézetű forgó van benne. Kár lett volna erőltetni. De azok amik jól teleltek, meg is indultak, az ember rá is tette amit rá kellett, de nem jött rá csapadék, na azok a szívfájdítós kategóriák Azért hátha pozitív megelepetések is születnek
Válasz krokodil007 #15292. hozzászólására2-vel bukó, talajmunkák, munkabérek, gépkopások, hidas tarifája, szárító-tisztító magtári munkálatok még, földbérletről nem is beszélve...
Egy sorral tárcsáztam volna jobban jártam volna, de majd a végén megmondom a tutit.
Válasz szanberg #15291. hozzászólásáraHat reneljuk 3meglesz
De hat meg 2nel is lehet plussz 5perc matek de hat majdnkiderul mennyi ia lesz pontosan
Válasz krokodil007 #15290. hozzászólására3q komplex, rovarölős prémium mag, + rovarölőzés ősszel, regulátor ősszel(caramba), alapgyomírtás ősszel(butisan komplett), két táblán korai postban salsa-ikarus, tavasszal 3-3,5q pétisó, regulátor(caramba), lombtrágya, 200 liter 30%-os mikroelemes nitrosol, második lombtárgya, bogarazás többször, kontakt és gázosodó szerekkel, virágzásban Pictor teljes dózissal, most pedig solaris+elastic ultra mert foltosak voltak a táblák ha nem fújom az eleje elpereg, a vége megsűlt így nem volt létjogosultsága várni rá.
Talán ennyi, de lehet kihagytam még valamit.
Lesz 3 tonnának kinéző táblám de 1-el kezdődő is az a helyzet, kicsit betett a vadkár is de 90%-ban a víz hiánya ami leverte a szezont nekünk...
Hamarosan kiderül, majd megírom mennyi az annyi...
Válasz szanberg #15288. hozzászólásáraAz sajnos minusz lesz igaz?
Válasz szanberg #15288. hozzászólásáraAz sajnos minusz lesz igaz?
Válasz borda77 (Joe) #15284. hozzászólásáraEnnyit az aszályról...
de örülök neki, hogy ilyen jó eredményeitek vannak, nekem ha 2 tonna meglesz boldog leszek, pedig az üzemi 4 lazán benne volt tavasszal még...
Válasz ZZ #15285. hozzászólásáraEnyi szem van 1kalaszba?
Válasz ZZ #15285. hozzászólásáraEnyi szem van 1kalaszba?
Cellule.... vizet még nem mértem, de sztem már vágható... megsült :(
Megkezdtük a repcét szedni... 8as a vize desszikalas nélkül arsenal. 38-40q pexig azért veszteség is van mert csomó ledőlt de a zöbbi valszinü kevesebb lesz....
Tegnap belevágtam a búzákba.Hát 6 tonnában megfog állni az átlag amiknek kinyaltam úgy rendesen.Április május egy csepp eső nélkül,Június meg minden másnap 15-25mm,lett is az ingeniónak 67-es hektolitere.
Válasz Büresz #15280. hozzászólásáraNem lehet ugyan az.
a te fényképeden rozsdamentes a tartály, a másikon fehér
Válasz Büresz #15280. hozzászólásáraSe műszaki se rendszám nem volt még rajt.
Válasz pangi #15276. hozzászólásáraLehet ugyanazt fényképeztük, elvileg ma 4-5 napos.
Válasz Ares 826 #15277. hozzászólásáraMajd nézd meg egyszer. Bár nálunk nem szokott ledőlni, ahhoz kicsit utazni kell :D Ha nem szembe van, akkor látszik néhol hogy a szalmát hosszában vágja el, de akkor is a kalász alatt..
Válasz Ares 826 #15277. hozzászólásáraSzemben 100%, másik irányba ha ügyes a kombájnos 70-80% ,de csak a kalászt csípi le, a szalma ott marad!
Válasz bandigh #15254. hozzászólásáraPersze ha vele szemben mész, de majd ha megfordulsz akkor vajon mennyi marad a földön????????????
Válasz Büresz #15265. hozzászólásáraEz majdnem új!