Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tisler #6019. hozzászólásáraA 3600-as háló elég nehéz, kapcsold ki a féket,és a befűzéskor ha van rá lehetőség, akkor ki kell hagyni egy rudat, görgőt, hogy minél kisebb legyen a súrlódás, majd ahogy fogy a háló, először befűzöd a kihagyott rúdba, görgőbe, majd a féket is bekapcsolod, ezeknek a mascarok nem nagyon szeretik a 3600-as hálót, inkább jobb nekik a 3000-es.
Válasz Pabema #6056. hozzászólásáraAzt mondták beépíthető így is, de mivel állítólag kiválóan alkalmas edzésre ez a c45 anyag, ezért inkább megcsináltatom most. Az egyik lánckerék az edzett lehet, mert fekete de majd a szakember megmondja.A többi kerék általános acél "színű".
Válasz UE-28 #6053. hozzászólásárabenne a kamrába menetirány szerint elől kb szemmagasságban (kicsit lentebb itt fordúl vissza a rúdlánc)nyitott kamránál látni.
Én olcsón megúsztam, egy 20-18pár kerék volt vmi bruttó 3500, após meg kiesztergálta a közepét meg felhegesztette a helyére.
Jó a szaki meg a technika a háznál
Válasz UE-28 #6043. hozzászólásáraAz merre van?
Én a Hungaro-Rollingnál vettem (csapágyat miegymást is ott szoktam)
Mi beraktuk úgy ahogy volt, nem sokat fog menni, de volt olyan lánckerekük aminek a fog része be volt edzve.
És Sztem az áraik is barátiak, másnapra itt is megvolt
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy Krone Comprima F155-ös körbálázónk van, de egy olyan problémánk van vele, hogy a bálahálót nem teríti szét rendesen a bálán, így a bála két szélén kb 15 cm-en nincs háló és valamiért úgy vágja el, hogy a következő bálát már be sem tudja kötni, csak ha kézzel le húzzuk a hálót... ez mitől lehet? előre is köszi
Válasz ND #6042. hozzászólásáraUnion Agroban Miskolcon, 1 nap alatt lejött.Elvileg jövő héten megvan az esztegályos meló is és ha nagy mákom van le is edzik.
Válasz agrobika1 #6037. hozzászólásáraMilyen kapocs van rajta, milyen széles a heveder?
Ha veszel A4 Anker kapcsot meg egy kapcsozót akkor te is meg tudod csinálni. Sürgősben az ankert satuban is fel lehet nyomni. Nem lesz szép, de bálázni lehet vele.
Moltech megcsinálja, nem olcsó de legalább jó.
ÜDV CSOPORTÁRSAK ! Gyors segitségre lenne szükségem ! Körbálázó hevedert kellenne leröviditeni és újra kapcsozni ! Tundnátok e olyan céget ajánlani aki ilyesmivel foglalkozik ? Vagy kapcsokat és hevedert árul ? Konkrétan Rivierra Casalis 121 bálázó ! Lehetőleg Dél Magyarország környékén !
ÜDV ! NEW HOLLAND 5980 körbálázórol hallot e valaki,vagy van netán a csoportban valakinek ?Véleményekre,tapasztalatokra,hiányosságokra-előnyeire lennék kiváncsi! Érdemes-e vásárolni ilyen tipust ?
Válasz siposs #6034. hozzászólásáraMegnézettem, kontakt hibája is volt de úgy néz ki hogy a motor gyengélkedik mert akkora az áramfelvétele mint egy önindítónak pedig ez gépkönyv szerint csak 130w-os motor.Talán meg kelleném tekercseltetni a forgó részt vagy keresnék helyette a neten de semmilyen feliratot (beütve sem) látok rajt gépkönyvben meg csak cíkkszám van.Esetleg a 120-asén volna ilyen típusa, vagy akármi ami után tudnék keresni?
Válasz Tisler #6017. hozzászólásáraÜdv ! Próbáld meg kivenni amit a hálótekercs vége és a háló tartó cső közé nyomsz bele műanyag perselyt.(ha még megvan) Esetleg még kontakt hibakor szokott ilyet csinálni a Corsa 120. !
Válasz ..MZ/X.. #6025. hozzászólásáraAz egyik 10 balankent feladta a kotozest, a másiknak meg meghalt a hevederfeszitoje, és amúgy abból a két gépből annyi macit kellett kivesni h néha már a sírás kerulgetett
Válasz fexco #6021. hozzászólásáraÚj lesz,pénteken üzemelik be, szerdán kaszálok egy kisebb darabot :D aztán megnézzük hány mázsás bálákat lehet vele tekerni :D
Sziasztok! Szecskazos new holland br 6090-nel vannak tapasztalatok valakinél? Volt már két variantom, nem váltak be, most pénteken érkezik az új NH. Arra lennék kivancsi h ki csinalt már ilyennel szenazst? És milyen lett?
Segítségetek kérném, mivel a közelmúltban sikerült a zsineges körbálázóm lecserélni egy hálósra a hét folyamán vettem is bele egy tekercs hálót amit elvileg a gépszekrényen lévő rajz szerint jól is fűztem be.DE a problémám hogy a motor nem bírja hajtani (behúzni) a hálót csak ha laza vagy kézzel rásegítettem a hálóhengert forgatva.(üresben simán megy)
Mi lehet a probléma segítsetek!
Ja a gép egy Mascar Corsa 150-es
Válasz Szabi. #6011. hozzászólásáraS-es alkatrész katalógusba benne van a rotor is a simába meg nincs így ha ez tényleg szeletelős akkor lehet, hogy kr 10-16S
7712 hozzászólás
Válasz UE-28 #6058. hozzászólásáraigen az lesz az
Válasz Tisler #6019. hozzászólásáraA 3600-as háló elég nehéz, kapcsold ki a féket,és a befűzéskor ha van rá lehetőség, akkor ki kell hagyni egy rudat, görgőt, hogy minél kisebb legyen a súrlódás, majd ahogy fogy a háló, először befűzöd a kihagyott rúdba, görgőbe, majd a féket is bekapcsolod, ezeknek a mascarok nem nagyon szeretik a 3600-as hálót, inkább jobb nekik a 3000-es.
Válasz kaity.tomi #6044. hozzászólásáraMilyen hálót használsz és mennyiért adják??? Ilyen színnel még nem láttam.
Válasz Pabema #6056. hozzászólásáraAzt mondták beépíthető így is, de mivel állítólag kiválóan alkalmas edzésre ez a c45 anyag, ezért inkább megcsináltatom most. Az egyik lánckerék az edzett lehet, mert fekete de majd a szakember megmondja.A többi kerék általános acél "színű".
Válasz balazoooo #6054. hozzászólásáraOk, köszönöm, így mar tudom.
Ha jól emlékszek itt van 2 zsírzószem is, bent a kamrába.
Válasz Pabema #6056. hozzászólásáraÚ. Színes.
Válasz UE-28 #6050. hozzászólásáraAzok kéregeddzett kerekek amit vettél? Fogaknál szines? Azt miért kell +ban eddzeni?
Válasz balazoooo #6054. hozzászólásáraszerintem csak 2db van ilyen benne
Válasz UE-28 #6053. hozzászólásárabenne a kamrába menetirány szerint elől kb szemmagasságban (kicsit lentebb itt fordúl vissza a rúdlánc)nyitott kamránál látni.
Urak!
Krone RP 1250-ben az ujjammal mutatott (meghajtó?) fogaskerekek hol vannak a rúdláncnál?
Nem a balakamra tetején fent?
4 db kell belőle?
Válasz kaity.tomi #6044. hozzászólásáraHello
Csinálj már képet arról is ahol a háló be van fűzve
Válasz UE-28 #6050. hozzászólásáraManapság bkitől bmi kitellik...
Én olcsón megúsztam, egy 20-18pár kerék volt vmi bruttó 3500, após meg kiesztergálta a közepét meg felhegesztette a helyére.
Jó a szaki meg a technika a háznál
Válasz ND #6048. hozzászólásáraIgen, ott vannak.
Azóta már egy másik ismerősöm ajánlott egy jászberényi céget, ahol ennek is a töredékéért lehet beszerezni.
Remélem nem kérik el az életemet a 3 kerék agyra munkálásáért, plusz edzéséért
Válasz ND #6048. hozzászólásáraMegvan, Északtervnél a Zsigmondy-n
Válasz UE-28 #6043. hozzászólásáraAz merre van?
Én a Hungaro-Rollingnál vettem (csapágyat miegymást is ott szoktam)
Mi beraktuk úgy ahogy volt, nem sokat fog menni, de volt olyan lánckerekük aminek a fog része be volt edzve.
És Sztem az áraik is barátiak, másnapra itt is megvolt
Válasz Mtz-s gyerek #6046. hozzászólásáraIgen tépi a hálót, de valamiért nem is teríti szét a hálót... mindkét oldalon 10 cm hiányzik valami oknál fogva
Válasz kaity.tomi #6044. hozzászólásáraÁllíts a féken. Csak tépi a hálót ugye?
Válasz kaity.tomi #6044. hozzászólásáraNincs jól befűzve vagy a fék nincs rá állítva, vagy gagyi a háló.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy Krone Comprima F155-ös körbálázónk van, de egy olyan problémánk van vele, hogy a bálahálót nem teríti szét rendesen a bálán, így a bála két szélén kb 15 cm-en nincs háló és valamiért úgy vágja el, hogy a következő bálát már be sem tudja kötni, csak ha kézzel le húzzuk a hálót... ez mitől lehet? előre is köszi
kép a báláról amit csinál
Válasz ND #6042. hozzászólásáraUnion Agroban Miskolcon, 1 nap alatt lejött.Elvileg jövő héten megvan az esztegályos meló is és ha nagy mákom van le is edzik.
Válasz UE-28 #6041. hozzászólásáraLánckerekeket hol vetted?
Elkezdődött a felújítás.
A lánckerekeket még agyra kell igazítani, c45 anyagból van ahogy hamarabb javasoltátok:
Válasz Tisler #6035. hozzászólásáraEz nem a te bálázod, de csak ezt találtam
ebben egy 90ford/perces 180wattos Bonetti moci van
- link pdf
Amit még láttok , hogy ez egy szabadonfutós csapágyon adja le a hajtást, ezt sem árt megnézni működik e.
Így elsőre ez nagyon hasonlít egy ablaktörlő motorra.
- link
Válasz agrobika1 #6037. hozzászólásáraMilyen kapocs van rajta, milyen széles a heveder?
Ha veszel A4 Anker kapcsot meg egy kapcsozót akkor te is meg tudod csinálni. Sürgősben az ankert satuban is fel lehet nyomni. Nem lesz szép, de bálázni lehet vele.
Moltech megcsinálja, nem olcsó de legalább jó.
moltech.hu Röszke ezt találtam, vélemények róla ?
ÜDV CSOPORTÁRSAK ! Gyors segitségre lenne szükségem ! Körbálázó hevedert kellenne leröviditeni és újra kapcsozni ! Tundnátok e olyan céget ajánlani aki ilyesmivel foglalkozik ? Vagy kapcsokat és hevedert árul ? Konkrétan Rivierra Casalis 121 bálázó ! Lehetőleg Dél Magyarország környékén !
ÜDV ! NEW HOLLAND 5980 körbálázórol hallot e valaki,vagy van netán a csoportban valakinek ?Véleményekre,tapasztalatokra,hiányosságokra-előnyeire lennék kiváncsi! Érdemes-e vásárolni ilyen tipust ?
Válasz siposs #6034. hozzászólásáraMegnézettem, kontakt hibája is volt de úgy néz ki hogy a motor gyengélkedik mert akkora az áramfelvétele mint egy önindítónak pedig ez gépkönyv szerint csak 130w-os motor.Talán meg kelleném tekercseltetni a forgó részt vagy keresnék helyette a neten de semmilyen feliratot (beütve sem) látok rajt gépkönyvben meg csak cíkkszám van.Esetleg a 120-asén volna ilyen típusa, vagy akármi ami után tudnék keresni?
Válasz Tisler #6017. hozzászólásáraÜdv ! Próbáld meg kivenni amit a hálótekercs vége és a háló tartó cső közé nyomsz bele műanyag perselyt.(ha még megvan) Esetleg még kontakt hibakor szokott ilyet csinálni a Corsa 120. !
Válasz Cs.Tomi #6032. hozzászólásáraAzt hittem sikerült a tiédet meg vennem :)
Válasz szg2 #6031. hozzászólásáraNem, sima 380
Válasz Cs.Tomi #6030. hozzászólásáraA Variant egy 380 RC volt?
Válasz szg2 #6029. hozzászólásáraJön majd pénteken...
Válasz Cs.Tomi #6028. hozzászólásáraA New Holland az Agrotectől jött?
Válasz UE-28 #6027. hozzászólásáraVario 360 meg 380
Válasz Cs.Tomi #6026. hozzászólásáraÜdv!
De milyen típusok voltak?
Válasz ..MZ/X.. #6025. hozzászólásáraAz egyik 10 balankent feladta a kotozest, a másiknak meg meghalt a hevederfeszitoje, és amúgy abból a két gépből annyi macit kellett kivesni h néha már a sírás kerulgetett
Válasz Cs.Tomi #6020. hozzászólásáraMilyen variantok voltak és mi volt velük a gondod?
Válasz Dori Imre #6023. hozzászólásáraBr 6090 crop cutter
Válasz fexco #6021. hozzászólásáramelyik tipus
Válasz fexco #6021. hozzászólásáraÚj lesz,pénteken üzemelik be, szerdán kaszálok egy kisebb darabot :D aztán megnézzük hány mázsás bálákat lehet vele tekerni :D
Válasz Cs.Tomi #6020. hozzászólásáravadi új legyen,akkor kenhetedneki,csak legyen mit!!
Sziasztok! Szecskazos new holland br 6090-nel vannak tapasztalatok valakinél? Volt már két variantom, nem váltak be, most pénteken érkezik az új NH. Arra lennék kivancsi h ki csinalt már ilyennel szenazst? És milyen lett?
Válasz balazoooo #6018. hozzászólásáraKikapcsoltam de úgy is elég nehézkes forgat ni a rúdon (3600m-es)
Válasz Tisler #6017. hozzászólásáranem ismerem a típust de nem lehet, hogy a hálófék nagyon fogja?
Tisztelt Fórumtársak!
Segítségetek kérném, mivel a közelmúltban sikerült a zsineges körbálázóm lecserélni egy hálósra a hét folyamán vettem is bele egy tekercs hálót amit elvileg a gépszekrényen lévő rajz szerint jól is fűztem be.DE a problémám hogy a motor nem bírja hajtani (behúzni) a hálót csak ha laza vagy kézzel rásegítettem a hálóhengert forgatva.(üresben simán megy)
Mi lehet a probléma segítsetek!
Ja a gép egy Mascar Corsa 150-es
Amugy Szegedről lett hozva.
Talán beszámított gép volt.
Köszi mindenkinek.
Lehet itt van a volt gazdája.
Ha igen akkor a titkait elárulhatná.
Válasz Szabi. #6011. hozzászólásáraS-es alkatrész katalógusba benne van a rotor is a simába meg nincs így ha ez tényleg szeletelős akkor lehet, hogy kr 10-16S
Válasz Szabi. #6011. hozzászólásárajobb a szemed:)