Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
amikor nézegettem a bálázokat egy kereskedö végig mutatta a kronekat is felsorolta mindennek a hibáját volt ami ugy nézett ki mint az uj de volt már benne 50ezer bála és lukas volt az oldal lemeze a kamrának és alig használt árakat kértek érte....
Van egy 1016os solton egy kereskedésnél , be ,,, az a 2399+áfa az barátok közt is 3millio akkor már 3,5 ért vario pack .. Nem szidom más gépét nézd meg de csak ha nem vagy az ország másik felén...
De van egy 10 16 os vari pack nak az elödje annak is van monitora de ujra van festve és 2399+áfa... De vmi 96os... ismeri valaki ? A krone kr 1016 ost?
125-130 asra szokták szedni zölden mert a csomagolók sem nagyon szeretik a nagyobbakat betekerni.De valószínűleg lehet vele,de azt tudd ,hogy az már 8-10q közt van.
A lely-re gondoltam,,ez meg ugyan az mint a meghalni 660-as valószínű,hogy valaki koppintotta a másikat.Itt egy haver most vett németből egy 6000db-os bálaszámmal 5 misiért ,olyan mint egy új.
A Videókon a lely tényleg jól dólgozik, csak az a kérdés, hogy tényleg jók-e, nem nagyon látni olyat errefele. A Régi welgerek meg szerintem nem egy tökéletes technika.
Üdv Körbálázosok. Valaki Krone kr 160 ast vmi igen jo állapotut nem tud valaki?? Esetleg ki mit ajánl Class variant 180, rollant 66, krone 10 16 vagy krone kr 160 ??? Mtz 82esek és Landini ami körözne.. Válaszokat tapasztalatokat véleményeket köszönöm elörr is.
7682 hozzászólás
Válasz #2835. hozzászólásra
amikor nézegettem a bálázokat egy kereskedö végig mutatta a kronekat is felsorolta mindennek a hibáját volt ami ugy nézett ki mint az uj de volt már benne 50ezer bála és lukas volt az oldal lemeze a kamrának és alig használt árakat kértek érte....
én nem értem mi ez a nagy krone őrület
Van egy 1016os solton egy kereskedésnél , be ,,, az a 2399+áfa az barátok közt is 3millio akkor már 3,5 ért vario pack .. Nem szidom más gépét nézd meg de csak ha nem vagy az ország másik felén...
De van egy 10 16 os vari pack nak az elödje annak is van monitora de ujra van festve és 2399+áfa... De vmi 96os... ismeri valaki ? A krone kr 1016 ost?
ja azt mondja 18ezer van benne és 4misi de 18nál miért kell láncokat cserélni nem értem monitorral van vmi trükk?
Válasz #2828. hozzászólásra
A lehajtás rajta van az utolsó képen látszik csak az a része nincs rajta amire a hálót felfűzöd.De azt írja,hogy új van hozzá. El kell menni megnézni.
Válasz #2828. hozzászólásra
A láncokat meg a fogaskerekeket 40e körül szokták cserélni,fél misi kb...
Válasz #2827. hozzászólásra
Akkor kérdezősködj tovább mert itt volt egy a faluba de az 125-ös méretet szedett és azzal tudtak zöldet bálázni.
Válasz #2820. hozzászólásra
Szia Tibi!
Ez lenne az páhis VP 1800-as
Ez az
Nekem nem lenne gond mer belefér a csomagolóba csak azért vagyok rá kiváncsi hogy lehet-e mer ha lehet vele akkor lehet megveszem a gépet.
Válasz #2824. hozzászólásra
125-130 asra szokták szedni zölden mert a csomagolók sem nagyon szeretik a nagyobbakat betekerni.De valószínűleg lehet vele,de azt tudd ,hogy az már 8-10q közt van.
Válasz #2822. hozzászólásra
Így néz ki .Ennyi.
Welger 120×150-es bálát csinál lehet vele frissen kaszált zöld lucernát bálázni? Nagyon fontos lenne!
Nekem olyan van! Mit szeretnél tudni?
Válasz #2775. hozzászólásra
Akkor más hogyan kérdezem.Tud-e valaki bármi infót a New Holland 658-as bálázóról?!A válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #2817. hozzászólásra
Mekkora a bála méret???
Válasz #2815. hozzászólásra
Tedd már be ide a fotót ,,,nem lelem.
Válasz #2812. hozzászólásra
Nem értemMi köze a tandemnek a gyorsasághoz???talán vontatásnál.
Válasz #2811. hozzászólásra
Toljad a fotókat.
Tudja valaki hogy a welger rp 15 s széles rendfelszedős fix kamrás bálázóval lehet-e frissen kaszált zöld lucernát bálázni?
Válasz #2815. hozzászólásra
Hát kép alapján tuti nincs benne...de lehet hogy meg hozzá csak ki van véve,meg kellene kérdezni....
A páhin hirdetett vario pack ot ismeri valaki ? Mert a képen mintha nem lenne benne a hálo de azt irja van bennee...
Válasz #2811. hozzászólásra
Mennyiért sikerült venned ha szabad kérdezni?
Válasz #2806. hozzászólásra
ja ja lehetne rajta venni párat de hát az nem unios bálát készit mindössze ez a baja ...
Válasz #2803. hozzászólásra
Néztem ruon pack ot is de sima variot vettem a tan dem az más vagy csak a duplakerék miatt azt mondják gyorsabb ..
Vettem Vario Pack 1800 remélm jol műkszik majd ...
Válasz #2809. hozzászólásra
Nem ismerem.
Válasz #2805. hozzászólásra
Mondom mondom,de hitetlen nem hisz nekem ,de nem baj majd a saját kárán 4-5 kacat bálázó után.
Sziasztok!
Juta 600-as bálazsineg AKCIÓ (nettó 3.000-) meghosszabbítva!!!
(A mennyiségi kedvezmények is megmaradtak!)
Válasz #2800. hozzászólásra
hesztont vegyél,2,5millioér kapsz 4-5 darabot eccerre.annyival már lehet gurgatni a szénát
Válasz #2801. hozzászólásra
csá TIBIKE mondd meg nekik a frankót!!!!
Válasz #2797. hozzászólásra
Minem szóltál?
Válasz #2802. hozzászólásra
Látni láttam már de nem ismerem ,a round-pack-ot merem ajánlani mert az tökéletes gép.Keresgélj lesz az 2500000-ért.
Válasz #2801. hozzászólásra
A 10 16 ost nem ismered ? Mi az ami 2 körül van és egyszerű jo gép ?Azért gondoltam krone t . De a round pack az 3nál kezdődik.
Válasz #2799. hozzászólásra
Ha már króne akkor legyen... round-pack...ez volt nekem is egy tökéletes gép.
Javában szalma,széna.
Na ésd a krone kr 10 16 ?
Válasz #2794. hozzászólásra
A lely-re gondoltam,,ez meg ugyan az mint a meghalni 660-as valószínű,hogy valaki koppintotta a másikat.Itt egy haver most vett németből egy 6000db-os bálaszámmal 5 misiért ,olyan mint egy új.
Válasz #2796. hozzászólásra
2 éve láttam egyet 1,1m ért csak nem szeletetlös volt de segéd rotorja volt...
Válasz #2795. hozzászólásra
És olyat kapsz 2.5-ért?
Válasz #2794. hozzászólásra
amelyiken már szeletelö meg rotor van az nem régi szerintem
Válasz #2793. hozzászólásra
A Videókon a lely tényleg jól dólgozik, csak az a kérdés, hogy tényleg jók-e, nem nagyon látni olyat errefele. A Régi welgerek meg szerintem nem egy tökéletes technika.
Válasz #2792. hozzászólásra
Ebből a 3-ból talán a welger,,,deutz meg a vikon ugyan az csak az egyiket pirosra a másikat halvány zöldre meszelték.
Válasz #2790. hozzászólásra
2,5 millért már bálázot is vehetsz nem hogy még krone kr160 at
olcsobbért is van fent rotoros szeletelős vicon, welger, deutz is
Válasz #2790. hozzászólásra
Mennyi föld van, mien takarmányt bálázna többségben...
Esetleg vario pack ? De az már nagy ugrás árban... Ami 2,5millioig belefér valaki tipp ?
Üdv Körbálázosok. Valaki Krone kr 160 ast vmi igen jo állapotut nem tud valaki?? Esetleg ki mit ajánl Class variant 180, rollant 66, krone 10 16 vagy krone kr 160 ??? Mtz 82esek és Landini ami körözne.. Válaszokat tapasztalatokat véleményeket köszönöm elörr is.
Válasz #2787. hozzászólásra
Az jó! Holnap 00:00-kor ott vagyok érte
Válasz #2784. hozzászólásra
Hajdú-Bihar
Válasz #2777. hozzászólásra
megáll a bála ,és nem tudod ráhajtatni a kötözőanyagot,éki kell engedned kötés nélkül