Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz uff #7888. hozzászólásáraPermetezted? Egyébként valószínűleg "melege" van, szenvednek a szerencsétlenek, kis meleg meggyógyítaná, illetve ha fújtad, akkor a hideg miatt a szer is lehet, nehezen dolgozza ki szerintem!
Válasz Mihály #7877. hozzászólásáraAcat miatt mentünk rá principalal. Eddig mindig jó volt de most ez a kevés eső betetett egy picit. Remélem nem kell újra szórni
Válasz mtz1221 #7875. hozzászólására mondjuk az évelők lehet nehezebben halnak el ha kevész szívódik fel de elvileg gyökéren keresztül is hatni kellene neki
Válasz Traktoros Jani #7873. hozzászólásáraAttól függ menyire volt nedves előtte a gyom levele. Volt már olyan hogy utolsó hektárokat szitáló esőbben fejeztem meg meg is ázott utána rendesen, és semmi baja nem lett.
Búza földekbe egyadta lilák a kukoricák. Gyomírtót már megvettem napokon belül fújni kéne. Pofon vágom még egyszer ha megfúvom őket ? Tegyek valamit a gyomírtó közé ureán kívül ?
Válasz schmidtkrisztina36 #7868. hozzászólásáraToleráns maggal-vegyszerrel nem szabad kísérletezni,használd ki az előnyét,a hormon lehozza a felhasználhatóságát 3-5 levélre.Hozzáteszem nem szórtam még együtt,igaz csak egy párszor volt ilyen az is alapkezelés mellett/Successor-T/.Tartsd be az ajánlását,a FOKUS ULTRA kezelést kitolhatod eléggé.
Válasz sanyi1965 #7864. hozzászólásáraA rezisztens fenyércirok miatt vetettem toleráns hibridet. A technológiai javaslat szerint Callam-al lehet tankkombinációban kijuttatni, de más hatóanyagú kétszikűek elleni szerek kedvezőbb árfekvésűek. Ezért kérdeztem, hátha kísérletezett-e már valaki.
Válasz mtz1221 #7862. hozzászólására Gyomosodástól függő.
Ha van évelő kétszikű, akkor lehet, hogy nem elég, ha alapvetően magról kelők vannak, akkor jó lehet.
Kaptam egy tank kombinációt, fél adag mezotrion dózis és fél adag dikamba dózis van benne. Nagyon dicsérik, csak nekem érdekes a fél/fél dózis. Működhet rendesen ?
Válasz Bárány #7859. hozzászólásáraAnnak örülök akkor.
Szántás nélküli technológia, szóval van mit takarítani neki. 0,44-el ment ki pont egy hete.
Remélem nem kell felülkezelni.
Válasz Devyd #7858. hozzászólásáraNekem kb. 4 hét után is elkezdett dolgozni. Szép tiszták a kukiföldek, egyedül a napraforgó árvakeléssel nem dőlt el még a meccs.
Bár a szotyiról is ilyeneket írhatnék...
Válasz B.Bali #7855. hozzászólásáraaz eggyik forgó rosszul kelt rá lett vetve direktbe,meg le is van gyomirtva a többi része jó inkább a viz folt miatt tettem fel,k-icsit meglepődtem mikor megláttam.
8741 hozzászólás
Samson extra ,Dezormon kezelés után 1,5 órára kapott 2-3mm esőt. Hatni fog?
Válasz uff #7888. hozzászólásáraPermetezted? Egyébként valószínűleg "melege" van, szenvednek a szerencsétlenek, kis meleg meggyógyítaná, illetve ha fújtad, akkor a hideg miatt a szer is lehet, nehezen dolgozza ki szerintem!
lumax alapkezelés, 3 levélben 1 liter dimakmin
ennek a kukoricának mi baja?
Válasz mtz1221 #7883. hozzászólására a Syriussal még nem késtél az takarítja
Válasz Traktoros Jani #7884. hozzászólásáraAdengoval kezeltük vetés után, inkább az acatok miatt mentünk rá principalal. Remélem viszi az acatot így is
Válasz Mihály #7877. hozzászólásáraAcat miatt mentünk rá principalal. Eddig mindig jó volt de most ez a kevés eső betetett egy picit. Remélem nem kell újra szórni
Válasz mtz1221 #7882. hozzászólására4-5 nap múlva amúgy meg fogod látni. A kétszikűeken látszani fog, ha hatott.
Válasz Traktoros Jani #7880. hozzászólásáraNem principal, de kb ugyanolyan hatóanyagokkal.
Válasz mtz1221 #7878. hozzászólásáraKöszi a választ
Válasz mtz1221 #7875. hozzászólásáraTe is principalal szórtad?
Válasz mtz1221 #7875. hozzászólásáraTe is principalal szórtad?
Válasz Traktoros Jani #7876. hozzászólásáraVan.
Válasz mtz1221 #7875. hozzászólására mondjuk az évelők lehet nehezebben halnak el ha kevész szívódik fel de elvileg gyökéren keresztül is hatni kellene neki
Válasz mtz1221 #7875. hozzászólásáraTeljesen száraz volt. Akkor még van remény?
Válasz Traktoros Jani #7873. hozzászólásáraAttól függ menyire volt nedves előtte a gyom levele. Volt már olyan hogy utolsó hektárokat szitáló esőbben fejeztem meg meg is ázott utána rendesen, és semmi baja nem lett.
Búza földekbe egyadta lilák a kukoricák. Gyomírtót már megvettem napokon belül fújni kéne. Pofon vágom még egyszer ha megfúvom őket ? Tegyek valamit a gyomírtó közé ureán kívül ?
Principal vegyszerezése után rögtön kapott 2mm esőt.Újra kell szórni nem fog érni semmit?
Moonsun mellé mehet e kis amónium hatásfokozónak?
Válasz sanyi1965 #7869. hozzászólásáraKöszönöm a tanácsot.
Válasz mtz1221 #7865. hozzászólására Ha sok az évelő kétszikű, akkor igen
Válasz schmidtkrisztina36 #7868. hozzászólásáraToleráns maggal-vegyszerrel nem szabad kísérletezni,használd ki az előnyét,a hormon lehozza a felhasználhatóságát 3-5 levélre.Hozzáteszem nem szórtam még együtt,igaz csak egy párszor volt ilyen az is alapkezelés mellett/Successor-T/.Tartsd be az ajánlását,a FOKUS ULTRA kezelést kitolhatod eléggé.
Válasz sanyi1965 #7864. hozzászólásáraA rezisztens fenyércirok miatt vetettem toleráns hibridet. A technológiai javaslat szerint Callam-al lehet tankkombinációban kijuttatni, de más hatóanyagú kétszikűek elleni szerek kedvezőbb árfekvésűek. Ezért kérdeztem, hátha kísérletezett-e már valaki.
Válasz mocsencsi1 #7866. hozzászólásáraKi tudod szedni belőle a hatóanyagokat, ha megakadsz szólj.
Válasz mtz1221 #7862. hozzászólásáraHogy én miért nem kapok ilyet?Fogad el, jó.
Válasz Sz_Pisti #7863. hozzászólásáraGondolod jobb lenne dikamba teljes dózisban ?
Válasz schmidtkrisztina36 #7861. hozzászólásáraNem egy időben kijuttatandó,ez az előnye,ezért vetettél toleráns kukoricát.
Válasz mtz1221 #7862. hozzászólására Gyomosodástól függő.
Ha van évelő kétszikű, akkor lehet, hogy nem elég, ha alapvetően magról kelők vannak, akkor jó lehet.
Kaptam egy tank kombinációt, fél adag mezotrion dózis és fél adag dikamba dózis van benne. Nagyon dicsérik, csak nekem érdekes a fél/fél dózis. Működhet rendesen ?
Sziasztok!
Focus Ultrat próbált valaki Dezormonnal egy tankkeverékben kijuttatni? Mi lett belőle?
Válasz Bárány #7859. hozzászólásáraAnnak örülök akkor.
Szántás nélküli technológia, szóval van mit takarítani neki. 0,44-el ment ki pont egy hete.
Remélem nem kell felülkezelni.
Válasz Devyd #7858. hozzászólásáraNekem kb. 4 hét után is elkezdett dolgozni. Szép tiszták a kukiföldek, egyedül a napraforgó árvakeléssel nem dőlt el még a meccs.
Bár a szotyiról is ilyeneket írhatnék...
Válasz ZZ #7852. hozzászólásáraAdengo lassan 50 mm bemosó felett van.
Lesz hatása?
Válasz agrogal #7856. hozzászólásáraKaptatok rendesen, mi csak 20mm-t, holnap lehetne gyomírtózni ha nem esne
Válasz B.Bali #7855. hozzászólásáraaz eggyik forgó rosszul kelt rá lett vetve direktbe,meg le is van gyomirtva a többi része jó inkább a viz folt miatt tettem fel,k-icsit meglepődtem mikor megláttam.
Válasz agrogal #7854. hozzászólásáraElég ritka,vagy csak szerintem?
Azért itt is szaporodnak a gondok
Üdv! Samson extra 6od keverhető Dezormonnal? Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz Devyd #7851. hozzászólásáraPrincipal 90gr
Válasz ZZ #7846. hozzászólásáraMilyen egyszikűirtó lesz?
Válasz ZZ #7849. hozzászólásáraHa a héten már lesz 5 leveles kukoricád, fújjad rá nyugodtan, megérdemli
Válasz bandigh #7847. hozzászólásáraDe mindegyik lombtrágyás cég ilyen 5 levél körül ajánlja a szórást
Tudom hogy a lombtrágya java szinte a talajra kerül és nem az 5-7 leveles kukira
ikr poszt gold csomag..vélemények?
Válasz ZZ #7846. hozzászólásáraSzerintem akkor fújd rá amikor lesz lomb is
Kuki a héten kapja az egyszikű gyomirtót.
Lehet a gyomirtó mellé rakni mikroelemes lombtrágyát??
Válasz kis Zombi #7844. hozzászólásáraPróbáltam már 2 évben is, nekem a PPG jobban bejött, és olcsóbb is.
Laudis 1 l + Calaris 1,3 l tannkeverékbe mi a véleményetek ?
Válasz Gepi #7840. hozzászólására A magról kelőt jól viszi, a rizomás egyedeket csak megkínozza
Mester packot érdemes kombinálni valamivel erős vadkender nyomás mellett?