Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2408. hozzászólásra
ahhoz a gazda ragaszkodjon,hogy annyi szemetet vonjanak le amennyi van benne...ha egységes a levonás lehet állítani a kombájnon is ... akkor legyen meg a 7%h
Sziasztok!
Mi tegnap vágtunk 80t kukoricát, 14-16 vízzel, 2-3% szeméttel!
Le lesz szárítva, meg kitisztítva aztán majd csak kialakul az ár, mert felénk hallgat mindenki, mint a sír!
És ugyan úgy eladja,vagyis hozzáteszi a többihez.Vannak korrekt cégek,akik az idáig levont 3%-ból vissza adtak 1% ocsút,ami teljes értékű takarmány.De van aki a napraforgó szemetet is pénzért adná vissza.
Meg érdemli az aki szerzödött én tudok olyat aki leszerzödött 3800-ra a hungranához! mai világba szerzödni???? mai világba nincs annyi termény amit nem lehetne eladni nyakán senkinek sem marad a portéka! meg 5 alkalombol 4 szer a felvásárló jár jól mert ha leszerzödsz magas áron és kicsi lessz az ára akkor a felvásárló ugyis bontja a szerzödést! ha meg leszerzödsz kicsi árra és nagy lessz az ára ugyis bevasalják rajtad amit szerzödtél!
Válasz #2400. hozzászólásra
1-2x beírod ezt a címet az még rendben van, reklmámozod kicsit az is, de ez a floodolás már kellőképpen IDEGESÍTŐ, és kíválóan alkalmas, h megutáltassa mindenkivel a reklámozni kívánt oldalt.
Szóval elérted a célt, sikeresen utál mindenki!
Kavarják bizony!!!
Ja, gabonáról van szó , tehát nem a világszinten szar kukorica termésről.
Tettek mellé egy kis kukisképet , a myomaték kedvéért.
Ha most tehetném , kukit vennék !
Remélem itt észak baranyában is majd lesznek ilyen árak, nem adjuk el mindjárt az itteni szárítónak..... Fater 5000-el számolt mikor a silózott kukoricát számoltuk hogy mennyit bukunk rajta, hát lesz az több is bőven.... Meg kellett volna hagyni...
- Meg reggel bal lábbal keltem. Ez is ok,vagy nem ?
Tudomásul kell venni a kereskedő ellenünk dolgozik.
S ha nincs megfelelő mennyiségű árúalap addig nincs alku pozíció sem.
Én is ma adtam el 49+Áfáért 400 tonnát....és Tőled csak
20 kilóméterre vagyok.
De nagyonnagy az eladói nyomás (az áfa végett), és a
kereskedők egy része megpróbálja ezt kihasználni.
Valamint a kb 1 hónappal ezelőtti 305 forintos EURO
ma csak 292 és egyből más a képlet végeredménye, tehát
ezért is zuhant a kukorica ára.....,ja és az áprilisi
218 Eurós MATIF ár ma csak 208 Euro és nem lehet tudni
merre indul el úgy a forint mint a Matif-os Eurós ár..
Várjatok még az árakkal, amilyen forróság van és ahogyan elfigyelem, a párolgással fogynak a tonnák, és fogynak a remények is,lehet itt még boom.
Ráadásul még sokat kell kit aludni a kukoricáknak is.
14467 hozzászólás
ahhoz a gazda ragaszkodjon,hogy annyi szemetet vonjanak le amennyi van benne...ha egységes a levonás lehet állítani a kombájnon is ... akkor legyen meg a 7%h
Válasz #2413. hozzászólásra
Ők meg bevágnak egy kisebb furatú rostát, és már meg is van oldva, persze ezt nekünk nem mondják.
Válasz #2413. hozzászólásra
Hát igen,mikor volt termés lenyúlhatta ami neki jólesett.De most,fáj,hogy nincs mit lenyúlni.
Sziasztok!
Mi tegnap vágtunk 80t kukoricát, 14-16 vízzel, 2-3% szeméttel!
Le lesz szárítva, meg kitisztítva aztán majd csak kialakul az ár, mert felénk hallgat mindenki, mint a sír!
Válasz #2412. hozzászólásra
Most hívott egy haver neki 30% akarnának levonni szemétre meg apró szemre a tisztításnál!!! Hát nem szemetek???????
Válasz #2410. hozzászólásra
Ez nálunk is divat.
Ahány telepe van, annyiféleképp veszi/fizeti.
Itt is az a baj, hogy nincs mit bevinni.
Válasz #2409. hozzászólásra
És ugyan úgy eladja,vagyis hozzáteszi a többihez.Vannak korrekt cégek,akik az idáig levont 3%-ból vissza adtak 1% ocsút,ami teljes értékű takarmány.De van aki a napraforgó szemetet is pénzért adná vissza.
nem akarok védeni senkit, de idén koszosabb is a kukorica, sok a beteg szem is
Válasz #2407. hozzászólásra
Bár mennyi lehet,ha nincs.Még ezt a kicsit,márakinek van,elakarják csalni.Eddig mindenhol 3% szemét levonás volt,most a trigó is 7%-ot vont.
trigó ár:
67500
Válasz #2405. hozzászólásra
Itt 6500+azonnali fizetésre.
A www.magro.hu oldalán most 62 ezer Ft+komp-ért vennének, de ott mindenféle más árak is vannak. ki mennyit ad.
Meg érdemli az aki szerzödött én tudok olyat aki leszerzödött 3800-ra a hungranához! mai világba szerzödni???? mai világba nincs annyi termény amit nem lehetne eladni nyakán senkinek sem marad a portéka! meg 5 alkalombol 4 szer a felvásárló jár jól mert ha leszerzödsz magas áron és kicsi lessz az ára akkor a felvásárló ugyis bontja a szerzödést! ha meg leszerzödsz kicsi árra és nagy lessz az ára ugyis bevasalják rajtad amit szerzödtél!
Ma a trigófix 6750ft/q+komp-ért veszi a kukoricát!
1-2x beírod ezt a címet az még rendben van, reklmámozod kicsit az is, de ez a floodolás már kellőképpen IDEGESÍTŐ, és kíválóan alkalmas, h megutáltassa mindenkivel a reklámozni kívánt oldalt.
Szóval elérted a célt, sikeresen utál mindenki!
itt mindent meg tudunk beszélni, képeket, videókat tudunk nézni. Terményárakall tudunk egyeztetni, meg még sok minden.
Minek kellene egy másik oldal?
Moderálási elveink miatt törölve.
Adorex (20695)
2012-09-02 11:00:07
Válasz #2398. hozzászólásra
"Ha most tehetném , kukit vennék !"
És mennyiért vennél?
Én meg úgy gondolom, ha 7 000 Ftot kapo érte, akkor eladom, ami nincs szerződve.
Szerinted?
Kavarják bizony!!!
Ja, gabonáról van szó , tehát nem a világszinten szar kukorica termésről.
Tettek mellé egy kis kukisképet , a myomaték kedvéért.
Ha most tehetném , kukit vennék !
kavarják már a dolgokat, ne aggódjatok
http://www.agroinform.com/aktualis/Termenyarak-Az-aszaly-ellenere-atlagos-a-gabonatermes-az-EU-ban/20120901-19917/
Válasz #2388. hozzászólásra
szivesen kötnék annyiért is csak lenne vagy 10 tonna hekinként
Válasz #2389. hozzászólásra
szept 10-ig
Válasz #2393. hozzászólásra
Remélem itt észak baranyában is majd lesznek ilyen árak, nem adjuk el mindjárt az itteni szárítónak..... Fater 5000-el számolt mikor a silózott kukoricát számoltuk hogy mennyit bukunk rajta, hát lesz az több is bőven.... Meg kellett volna hagyni...
trigó telep ma baranyában 66E/t
Bihar
Etanolnak 60 ezerért ment 14,5-re korrigált súllyal.
Még tavalyi maradék 66-ért ment el.
Én 57 ezer forint/tonna vételi árról tudok
Válasz #2383. hozzászólásra
Hidd el.
Nem lesz tengeri arany árban sem.
Lehet, hogy vevő sem,de hogy kevés van és aki lekötötte a tőzsdén az már régen ígér érte 7 000 forintot.
Igaz nem magyar, de a helyszínen fizet.
Így járt. Miután megvette, azután vagy marad az ár, vagy eladhatatlan lesz a kuki, mert nem kell a kutyának sem.
Tegnapi ár Szabadegyházám:6500+komp. Szeptember 5.ig.!!!
Benelli
Válasz #2385. hozzászólásra
Most sem?
Válasz #2386. hozzászólásra
Hallomás , 59000 és itt a teljes súly, állítólag nincs levonás ,de hívd fel a gyárat ,biztos felhomályosítanak!!
tud valaki Szabadegyháza árat?
Válasz #2379. hozzászólásra
nekem 45-ös kukit kínáltak de nem mertem lekötni
Válasz #2383. hozzászólásra
mennyitt??? hol halottad ezt? nekem max 5000 volt a csúcs!
Friss árat tud valaki?7000-et hallottam ma,de nem akarom elhinni.
Válasz #2381. hozzászólásra
- Meg reggel bal lábbal keltem. Ez is ok,vagy nem ?
Tudomásul kell venni a kereskedő ellenünk dolgozik.
S ha nincs megfelelő mennyiségű árúalap addig nincs alku pozíció sem.
Válasz #2374. hozzászólásra
Én is ma adtam el 49+Áfáért 400 tonnát....és Tőled csak
20 kilóméterre vagyok.
De nagyonnagy az eladói nyomás (az áfa végett), és a
kereskedők egy része megpróbálja ezt kihasználni.
Valamint a kb 1 hónappal ezelőtti 305 forintos EURO
ma csak 292 és egyből más a képlet végeredménye, tehát
ezért is zuhant a kukorica ára.....,ja és az áprilisi
218 Eurós MATIF ár ma csak 208 Euro és nem lehet tudni
merre indul el úgy a forint mint a Matif-os Eurós ár..
Válasz #2379. hozzászólásra
naprát igen a kukorica még soká lessz kész
Szerintetek kukit 4100-ba meg naprát 11800-ba kössek le?
Válasz #2375. hozzászólásra
meg a forint se qrva stabil
Válasz #2376. hozzászólásra
Ideit?
MA vették 50000+afa/kompenzáció
Várjatok még az árakkal, amilyen forróság van és ahogyan elfigyelem, a párolgással fogynak a tonnák, és fogynak a remények is,lehet itt még boom.
Ráadásul még sokat kell kit aludni a kukoricáknak is.
Válasz #2369. hozzászólásra
Ma meg ár sincs,de ha lesz,biztos 3-assal fog kezdődni.Cargill.
Válasz #2372. hozzászólásra
"arra" ne várj,mert ezek "már javíthatatlanok",remélem "érted"
Válasz #2371. hozzászólásra
Hát nem sok, javulhatnának 1 kicsit.
Válasz #2368. hozzászólásra
ma
http://bet.hu/newkibdata/111018484/hat120611.pdf
ma már csak 44
Válasz #2364. hozzászólásra
Mikor beszéltél velük?????????