Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem igazán, aki ezt meglépné úgy eltiltanák örökre a kereskedéstől, hogy csak pislogna! Ráadásul amikor valaki köt egy kontraktust letétbe helyez egy összeget biztosítéknak. Ezt alapből bukná, plusz a Keller Zrt. behajtaná rajta azt az összeget, amelyért megvásárolhatja a hamisan lekötött mennyiséget. A tőzsdén azért nem jellemzőek a nincstelen fiók bt-k, így elég sok veszteni valója lenne annak, aki ezt megjátsza...
Majd a vis maior összesítések megmozdítják az árakat!
Amit meg nem vitt ki a belvíz és a jég, az meg el van öregedve, combig ér és nemsoká bokrétázik, olyan kis "csingádi" tengiri lesz, már amit sikerült elvetni!
Én már azért szívom a fogamat mert korábban leszerződtem 70q-t hekinként(adás-vételi szerződés,kibúvó nehéz dió)
a mennyiségtől nem félek,de az árnak, elnézve a híradásokat, lényegesen többnek illene lennie...
tudd valamit a főmolnárod elég csak végignézni a földeket minden víz alatt van szerintem jelentős drágulás várható már nekünk is adtak 30 ft os étkezési búza árat csak írjuk alá mondtam majd betakarításkor beszéljünk újra
14472 hozzászólás
0%
Válasz #919. hozzászólásra
itt még több száz heki van lábon ( 1 cég) + több kisgazdának 1-2 parcella a végéből
Válasz #919. hozzászólásra
5
Ki hány %-át vágta le a kukinak?
Válasz #917. hozzászólásra
Itt is 22, de az enyém le van, bér még volna, Most meg a konyha ördöge vagyok.
Válasz #916. hozzászólásra
Akkor lennél igazám vakmerő, ha most kiszaladnál kukoricát vágni
itt már 3Omm nél tartunk , 3-4 napig parasztünnep
Válasz #915. hozzászólásra
Bocsi,dátumot azt nem néztem!!!Most vak vagyok vagy vakmerő!
Válasz #914. hozzászólásra
nézd már meg Sándorom mikori a h.sz. dátuma
Grün bácsi sosem téved ...kivéve amikor igen
Válasz #912. hozzászólásra
Nem fordítva az az emelkedés, Te név változtató.
Sziasztok!
Szerintetek a kukoricát 4200+Áfáért eladjam vagy tároltassam be?
Válasz #911. hozzászólásra
a Bp-i tőzsdén is emelkedett ma a kukorica jegyzése tonnánként 2000ft-al . szept. -i kötés 41.100 , nov-i 38.500
Tolnában 33-34e-ért szerződik
A Párizsi tőzsdén 171 euró/T ( 48.000 huf)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #908. hozzászólásra
bábolnai nelle fao 180
Milyen fajta van a fotón, Quados?
Válasz #901. hozzászólásra
Már nem tudom mi van, aki felvásárol, annak a boltjában 5275-5600 van a kukorica frekventált helytől függő!Nekünk meg nem kinálnak RENDES SZERZŐDÉST!!
Válasz #903. hozzászólásra
Mintha kissé besütne a nap a sorok közé...
Szép egészséges gyomflóra...
"ritka " szépnek látom
nálam még a cimer sincs kint. van ott egy-két gazocska, ami piszkosnagyra meg tud nőni
http://kepfeltoltes.hu/100704/20100704_001__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100704/20100704_002__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az idei kukorica
Válasz #893. hozzászólásra
Én 2 napja kötöttem be 2 tonnát még 28,5 re.
Válasz #899. hozzászólásra
behajtaná j-vel ly helyett...
Válasz #898. hozzászólásra
nem igazán, aki ezt meglépné úgy eltiltanák örökre a kereskedéstől, hogy csak pislogna! Ráadásul amikor valaki köt egy kontraktust letétbe helyez egy összeget biztosítéknak. Ezt alapből bukná, plusz a Keller Zrt. behajtaná rajta azt az összeget, amelyért megvásárolhatja a hamisan lekötött mennyiséget. A tőzsdén azért nem jellemzőek a nincstelen fiók bt-k, így elég sok veszteni valója lenne annak, aki ezt megjátsza...
lehetséges? h a tőzsdén, fizikailag nem létező kukorica tételekkel próbálják lent tartani az árakat?
Válasz #895. hozzászólásra
Nem kell külföldi,kapnak izraeli testvéreink magyar állampolgárságot,és minden meglett f@szán oldva
Válasz #893. hozzászólásra
Nézbe a vis majoros topikba!
Válasz #894. hozzászólásra
Van annak hátránya is,a külföldi földvásárló is közelebb van.
Válasz #892. hozzászólásra
Közelebb vagyunk az olaszokhoz,talán ez a külömbség oka,de ne hamarkodjátok el az eladást semmiképpen
Válasz #889. hozzászólásra
Itt 26 ba kötöttünk,és a vis majort nemakarják elfogadni.
Válasz #891. hozzászólásra
Ti nagyon jó helyen laktok, mindenre pár 100-assal többet mondanak mint máshol, komolyan megfontolom a költözést
Válasz #890. hozzászólásra
Hát itt nálunkBaranya,idén ki kell várni az eladással nem kell bedőlni a felvásárlóknak,közvetlen piacot keress
Válasz #889. hozzászólásra
Merre van az az itt?
Válasz #888. hozzászólásra
itt 34-35 +fa,perzse ha lehet mit aratni,32-ért kötöttem le 1 harmadát vetéskor,de a vis majorra vissza lehet mondani
27-28+Áfa Én így tudom
ja ja
kinek mennyit mondtak az új kukira. 30+fa?
ide: chrs063@gmail.com
Van valakinek még eladó kukoricája? Minimum kamionos tételek érdekelnének!
Majd a vis maior összesítések megmozdítják az árakat!
Amit meg nem vitt ki a belvíz és a jég, az meg el van öregedve, combig ér és nemsoká bokrétázik, olyan kis "csingádi" tengiri lesz, már amit sikerült elvetni!
Eddig nem mozdultak az árak. Kíváncsi leszek a 2-3 hetes meleg megmozdítja-e??
Válasz #879. hozzászólásra
hát szerintem az ukránoknál sem sokkal jobb a helyzet én azért bízok hogy jobb árak lesznek bár a remény hal meg utoljára
Válasz #877. hozzászólásra
Ne elégedetlenkedj,én 30 mázsát 26,30- at,26,5 ezerbe kötöttem le.
Sok esélyt nem látok arra , hogy az árak feljebb menjenek. A belföldi felvevőpiac nagyon kicsi, ezért a világpiaci árak, tőzsdék a meghatározók.
Válasz #877. hozzászólásra
Azért az nem rossz ár,én 28-ra kötöttem,és egyenlőre nem érzem rossznak.
Válasz #876. hozzászólásra
30Eft/t
Válasz #875. hozzászólásra
Mennyibe szerződtél?
Én már azért szívom a fogamat mert korábban leszerződtem 70q-t hekinként(adás-vételi szerződés,kibúvó nehéz dió)
a mennyiségtől nem félek,de az árnak, elnézve a híradásokat, lényegesen többnek illene lennie...
Válasz #873. hozzászólásra
Milyen állapotok vannak a jászságban nem tudod, nincs arra ismerősöd aki infóval tudna szolgálni????????
Válasz #872. hozzászólásra
tudd valamit a főmolnárod elég csak végignézni a földeket minden víz alatt van szerintem jelentős drágulás várható már nekünk is adtak 30 ft os étkezési búza árat csak írjuk alá mondtam majd betakarításkor beszéljünk újra