Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem igazán, aki ezt meglépné úgy eltiltanák örökre a kereskedéstől, hogy csak pislogna! Ráadásul amikor valaki köt egy kontraktust letétbe helyez egy összeget biztosítéknak. Ezt alapből bukná, plusz a Keller Zrt. behajtaná rajta azt az összeget, amelyért megvásárolhatja a hamisan lekötött mennyiséget. A tőzsdén azért nem jellemzőek a nincstelen fiók bt-k, így elég sok veszteni valója lenne annak, aki ezt megjátsza...
Majd a vis maior összesítések megmozdítják az árakat!
Amit meg nem vitt ki a belvíz és a jég, az meg el van öregedve, combig ér és nemsoká bokrétázik, olyan kis "csingádi" tengiri lesz, már amit sikerült elvetni!
Én már azért szívom a fogamat mert korábban leszerződtem 70q-t hekinként(adás-vételi szerződés,kibúvó nehéz dió)
a mennyiségtől nem félek,de az árnak, elnézve a híradásokat, lényegesen többnek illene lennie...
tudd valamit a főmolnárod elég csak végignézni a földeket minden víz alatt van szerintem jelentős drágulás várható már nekünk is adtak 30 ft os étkezési búza árat csak írjuk alá mondtam majd betakarításkor beszéljünk újra
Nekem ma az új búzára tavalyi aratáskori árat mondtak, ami 28-30 ft volt!!!!! De még bármi lehet azt is elmondta a főmolnár!!!!!EHHEZ TI MIT SZÓLTOK?????????
Sárgul a kukorica még a végén, ahol nincs belvíz ott is gond lehet. Képzeljétek: Spanyolországban mutatták, hogy az előző vulkánkitöréskor kb. 20 valahány éve, szélsőséges időjárás volt egész évben, valamit elrontott a légkörben...
14463 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintetek a kukoricát 4200+Áfáért eladjam vagy tároltassam be?
Válasz #911. hozzászólásra
a Bp-i tőzsdén is emelkedett ma a kukorica jegyzése tonnánként 2000ft-al . szept. -i kötés 41.100 , nov-i 38.500
Tolnában 33-34e-ért szerződik
A Párizsi tőzsdén 171 euró/T ( 48.000 huf)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #908. hozzászólásra
bábolnai nelle fao 180
Milyen fajta van a fotón, Quados?
Válasz #901. hozzászólásra
Már nem tudom mi van, aki felvásárol, annak a boltjában 5275-5600 van a kukorica frekventált helytől függő!Nekünk meg nem kinálnak RENDES SZERZŐDÉST!!
Válasz #903. hozzászólásra
Mintha kissé besütne a nap a sorok közé...
Szép egészséges gyomflóra...
"ritka " szépnek látom
nálam még a cimer sincs kint. van ott egy-két gazocska, ami piszkosnagyra meg tud nőni
http://kepfeltoltes.hu/100704/20100704_001__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100704/20100704_002__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az idei kukorica
Válasz #893. hozzászólásra
Én 2 napja kötöttem be 2 tonnát még 28,5 re.
Válasz #899. hozzászólásra
behajtaná j-vel ly helyett...
Válasz #898. hozzászólásra
nem igazán, aki ezt meglépné úgy eltiltanák örökre a kereskedéstől, hogy csak pislogna! Ráadásul amikor valaki köt egy kontraktust letétbe helyez egy összeget biztosítéknak. Ezt alapből bukná, plusz a Keller Zrt. behajtaná rajta azt az összeget, amelyért megvásárolhatja a hamisan lekötött mennyiséget. A tőzsdén azért nem jellemzőek a nincstelen fiók bt-k, így elég sok veszteni valója lenne annak, aki ezt megjátsza...
lehetséges? h a tőzsdén, fizikailag nem létező kukorica tételekkel próbálják lent tartani az árakat?
Válasz #895. hozzászólásra
Nem kell külföldi,kapnak izraeli testvéreink magyar állampolgárságot,és minden meglett f@szán oldva
Válasz #893. hozzászólásra
Nézbe a vis majoros topikba!
Válasz #894. hozzászólásra
Van annak hátránya is,a külföldi földvásárló is közelebb van.
Válasz #892. hozzászólásra
Közelebb vagyunk az olaszokhoz,talán ez a külömbség oka,de ne hamarkodjátok el az eladást semmiképpen
Válasz #889. hozzászólásra
Itt 26 ba kötöttünk,és a vis majort nemakarják elfogadni.
Válasz #891. hozzászólásra
Ti nagyon jó helyen laktok, mindenre pár 100-assal többet mondanak mint máshol, komolyan megfontolom a költözést
Válasz #890. hozzászólásra
Hát itt nálunkBaranya,idén ki kell várni az eladással nem kell bedőlni a felvásárlóknak,közvetlen piacot keress
Válasz #889. hozzászólásra
Merre van az az itt?
Válasz #888. hozzászólásra
itt 34-35 +fa,perzse ha lehet mit aratni,32-ért kötöttem le 1 harmadát vetéskor,de a vis majorra vissza lehet mondani
27-28+Áfa Én így tudom
ja ja
kinek mennyit mondtak az új kukira. 30+fa?
ide: chrs063@gmail.com
Van valakinek még eladó kukoricája? Minimum kamionos tételek érdekelnének!
Majd a vis maior összesítések megmozdítják az árakat!
Amit meg nem vitt ki a belvíz és a jég, az meg el van öregedve, combig ér és nemsoká bokrétázik, olyan kis "csingádi" tengiri lesz, már amit sikerült elvetni!
Eddig nem mozdultak az árak. Kíváncsi leszek a 2-3 hetes meleg megmozdítja-e??
Válasz #879. hozzászólásra
hát szerintem az ukránoknál sem sokkal jobb a helyzet én azért bízok hogy jobb árak lesznek bár a remény hal meg utoljára
Válasz #877. hozzászólásra
Ne elégedetlenkedj,én 30 mázsát 26,30- at,26,5 ezerbe kötöttem le.
Sok esélyt nem látok arra , hogy az árak feljebb menjenek. A belföldi felvevőpiac nagyon kicsi, ezért a világpiaci árak, tőzsdék a meghatározók.
Válasz #877. hozzászólásra
Azért az nem rossz ár,én 28-ra kötöttem,és egyenlőre nem érzem rossznak.
Válasz #876. hozzászólásra
30Eft/t
Válasz #875. hozzászólásra
Mennyibe szerződtél?
Én már azért szívom a fogamat mert korábban leszerződtem 70q-t hekinként(adás-vételi szerződés,kibúvó nehéz dió)
a mennyiségtől nem félek,de az árnak, elnézve a híradásokat, lényegesen többnek illene lennie...
Válasz #873. hozzászólásra
Milyen állapotok vannak a jászságban nem tudod, nincs arra ismerősöd aki infóval tudna szolgálni????????
Válasz #872. hozzászólásra
tudd valamit a főmolnárod elég csak végignézni a földeket minden víz alatt van szerintem jelentős drágulás várható már nekünk is adtak 30 ft os étkezési búza árat csak írjuk alá mondtam majd betakarításkor beszéljünk újra
Válasz #871. hozzászólásra
Nekem ma az új búzára tavalyi aratáskori árat mondtak, ami 28-30 ft volt!!!!! De még bármi lehet azt is elmondta a főmolnár!!!!!EHHEZ TI MIT SZÓLTOK?????????
Válasz #869. hozzászólásra
ha az idő ilyen marad akkor érdekes terményárak is kialakulhatnak remélhetőleg nem a kereskedők fognak az idei évben diktálni
Válasz #869. hozzászólásra
ha az idő ilyen marad akkor érdekes terményárak is kialakulhatnak
kereskedők nem így gondolják de még nem lefutott meccs
Miért, nem feljebb kéne mennie?
mától lejebb megy az ára az új termésűnek
Sárgul a kukorica még a végén, ahol nincs belvíz ott is gond lehet. Képzeljétek: Spanyolországban mutatták, hogy az előző vulkánkitöréskor kb. 20 valahány éve, szélsőséges időjárás volt egész évben, valamit elrontott a légkörben...
Válasz #852. hozzászólásra
Nem jött még semmi át.Próbáld újra.
Válasz #863. hozzászólásra
azért még nekünk is le kell vágni és az nem lesz egy egyszerű megoldás