Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz k-roy90 #7389. hozzászólására34450 Ft a listaára....30316 Ft/zsák áron adták ide + még előrendelési akció miatt 1700 at elenged zsákonként a pioneeer
Válasz Büresz #7384. hozzászólásáraKönnyen betakarítható, jó szállítási utakkal rendelkező helyre való, mert a szára szilárdsági problémákkal küzd.A termése hatalmas, de "világvégi" helyekre nem jó vetni.
Válasz bendix #7357. hozzászólásáraTegnap volt nálam a syngentás képviselő mutattam a hozzászólásokat, én is premeót választottam, jobb területre azt mondta 75-77-et vessek ki, és ne túl korán 20.-a körül, persze talajtól függ.
Válasz Mihály #7382. hozzászólásáraNekem mindenhol ennyi kedvezményt mondtak pl: Kite. Az más tészta hogy a vetőmag szaktanácsadójából mennyi kedvezmènyt tudsz kicsikarni.
A 64000 magból a Kite mondjuk ad 1000 Ft-ot a többit neked kell intézned. Legalábbis felénk így van.
Válasz k-roy90 #7378. hozzászólásáraNézegettem a honlapjukat. Ez ilyen nagy integrátor lenne? Ahogy látom minden van náluk. Egy árlistát kérnék tőlük. Találtam egy telefonszámot meg emailt, te tudsz valakit aki ebbe segít?
Válasz erni #7376. hozzászólásáraAz elmúlt 5-10 évbe szinte csak tőlük vásárolunk. Tudnak magyarul és sok magyar partnerük is van. A vetőmag Áfa kinnt 9%!! Ha nem vagy Áfa körös akkor is megéri...
Válasz mocsencsi1 #7374. hozzászólásáraJól tudod. A kereskedők 500-1500 Ft kedvezményt adnak, mennyiség függvényében. 55-60 körül vannak a nagyobb nemesítő cégek jobb kukoricái mondjuk egy maximos csavazassal pio esetében.
Elszaladtak az árak elég rendesen.
Válasz kovacspeti #7365. hozzászólásáraHa jól tudom a pio és a dk már nem százalékos, hanem "tételes" 0---5000 Ft/zsák, syn 5% max.
Eltüntek a - huszonxxx százalékok a nagyoknál.
Kicsiknél még akad ilyen esetleg.
Válasz kovacspeti #7365. hozzászólásáraÉn finanszírozzak meg mindent az időjárás+kereskedő meg megmondja hogy nekem mennyi lesz a nyereségem. Én nem tudom befojásolni egyiket sem, de azt igen hogy nem adok egy zsák vetőmagért 80K-t.
Válasz lala #7356. hozzászólásáraorpheus volt idén, nem rossz, jól tűri a szárazságot. Viszont hatalmas szártömeget nevel, túl sok tápanyagot fordít a szárra így kevesebb jut a csöveknek, viszont sok tápanyaggal jó mag. Jövőre Batanga és Chorintos lesz.
9151 hozzászólás
Válasz pityesz2014 #7400. hozzászólására34.450 ft nettó/zsák
volt egy másik is, sztem az is elfogyott p9606 26.800 ft nettó/zsák
Válasz Bigyófelügyelő #7390. hozzászólásáraMennyi db zsáknál volt ez a kedvező ár?
Válasz vazi #7398. hozzászólásáraOlcsó volt ahhoz képest hogy mit tud.
Válasz ASRFeri #7397. hozzászólásáramiért mit tud hogy már elkelt?
Válasz Bigyófelügyelő #7396. hozzászólásáraelfogyott, mindegyikkel beszéltem, az más kérdés, hogy mért nem jelzik az oldalon, hogy elfogyott
(sőt vargánéval, pineeros agronomussal, és gazdaboltossal is) ergo 6 forrásból tudom hogy nincs.
Válasz ASRFeri #7392. hozzászólásáraA kukoricavetőmag.hu-n, primag.hu-n, vagy a genezisnél még tuti hogy van, nem fogyott el
Válasz vazi #7391. hozzászólásáraAz árak, mivel listaárak minden esetben nettó árak
Válasz k-roy90 #7393. hozzászólásáraÁltalában 10 zsákonként kapok 1 zsákot pluszban a területi képviselőtől...
Ez az ár bruttó kedvezmények nelkul. Nagyobb mennyiség után van még kedvezmény v ajandek zsak...
p9537 köbö 7-10 napja elfogott, én legalább is nem jártam sikerrel....fel is adtam, lesz pr37no1 helyette
Válasz Bigyófelügyelő #7390. hozzászólásáraNetto? Bruttó? S kinel?
Válasz k-roy90 #7389. hozzászólására34450 Ft a listaára....30316 Ft/zsák áron adták ide + még előrendelési akció miatt 1700 at elenged zsákonként a pioneeer
Válasz Bigyófelügyelő #7388. hozzászólásáraPio9537 35.000ft/zsak...
Válasz bodisbalint #7383. hozzászólásáraP9537 re kaptam 4100 Ft engedményt, plusz előrendelés miatt a pioneeer visszaad zsákonként még 1700 Ft -ot
Válasz k-roy90 #7386. hozzászólására27
A Premeo 21Eft kedvezmény nélkül, itthon mennyi most az ára?
Válasz Büresz #7384. hozzászólásáraKönnyen betakarítható, jó szállítási utakkal rendelkező helyre való, mert a szára szilárdsági problémákkal küzd.A termése hatalmas, de "világvégi" helyekre nem jó vetni.
Válasz bendix #7357. hozzászólásáraTegnap volt nálam a syngentás képviselő mutattam a hozzászólásokat, én is premeót választottam, jobb területre azt mondta 75-77-et vessek ki, és ne túl korán 20.-a körül, persze talajtól függ.
Válasz Mihály #7382. hozzászólásáraNekem mindenhol ennyi kedvezményt mondtak pl: Kite. Az más tészta hogy a vetőmag szaktanácsadójából mennyi kedvezmènyt tudsz kicsikarni.
A 64000 magból a Kite mondjuk ad 1000 Ft-ot a többit neked kell intézned. Legalábbis felénk így van.
Válasz bodisbalint #7377. hozzászólására Hát nem egészen de mindegy zsákonként 5-6 ezer különbséggel nem nehéz találkozni ..
Válasz k-roy90 #7369. hozzászólására Nem csak ott sajnos ....
Válasz erni #7379. hozzászólásáraIrj egy emailt..
Válasz k-roy90 #7378. hozzászólásáraNézegettem a honlapjukat. Ez ilyen nagy integrátor lenne? Ahogy látom minden van náluk. Egy árlistát kérnék tőlük. Találtam egy telefonszámot meg emailt, te tudsz valakit aki ebbe segít?
Válasz erni #7376. hozzászólásáraAz elmúlt 5-10 évbe szinte csak tőlük vásárolunk. Tudnak magyarul és sok magyar partnerük is van. A vetőmag Áfa kinnt 9%!! Ha nem vagy Áfa körös akkor is megéri...
Válasz mocsencsi1 #7374. hozzászólásáraJól tudod. A kereskedők 500-1500 Ft kedvezményt adnak, mennyiség függvényében. 55-60 körül vannak a nagyobb nemesítő cégek jobb kukoricái mondjuk egy maximos csavazassal pio esetében.
Elszaladtak az árak elég rendesen.
Válasz k-roy90 #7373. hozzászólásáraVettél már tőlük, nem hamis a mag? Tudnak magyarul? Nem lenne messze tőlem.
Válasz k-roy90 #7369. hozzászólásáraMég az élet is!
Válasz kovacspeti #7365. hozzászólásáraHa jól tudom a pio és a dk már nem százalékos, hanem "tételes" 0---5000 Ft/zsák, syn 5% max.
Eltüntek a - huszonxxx százalékok a nagyoknál.
Kicsiknél még akad ilyen esetleg.
Válasz vazi #7371. hozzászólásáraAgroind
hello!
gk 376 és gk 386 kukoricát termelt vki idén? vélemény? szemsorszám? cső hossza, vagyis mit tudott?
Válasz k-roy90 #7369. hozzászólásárahol?
Válasz k-roy90 #7369. hozzászólásáraAzért viccesnek nem nevezném...
Viccesek ezek az árak, Románoknál 40%-kal olcsóbb minden...
Válasz kovacspeti #7365. hozzászólásáraÉn finanszírozzak meg mindent az időjárás+kereskedő meg megmondja hogy nekem mennyi lesz a nyereségem. Én nem tudom befojásolni egyiket sem, de azt igen hogy nem adok egy zsák vetőmagért 80K-t.
Válasz k-roy90 #7363. hozzászólásárahttps://www.kukoricavetomag.hu
AZ éven Hány % kedvezményt lehet elérni vetőmagból
Válasz lemken #7364. hozzászólásárak..va drágák a magok meg a deklab meg a többi is .. én vetek martonvásárit az is jó...
Válasz k-roy90 #7363. hozzászólásárahttps://www.primag.hu/vetomagok/pioneer
Pioneer kukorica árlista van valakinek?
Válasz Szabolcs83 #7359. hozzászólásáraVszt 2019
ITT
Kenéz Duó volt valakinek mostanában?
Mit lehet tőle várni?
Válasz lala #7356. hozzászólásáraorpheus volt idén, nem rossz, jól tűri a szárazságot. Viszont hatalmas szártömeget nevel, túl sok tápanyagot fordít a szárra így kevesebb jut a csöveknek, viszont sok tápanyaggal jó mag. Jövőre Batanga és Chorintos lesz.
Idei Gosz-Vszt kísérleti eredményekről nincs senkinek még info-ja?
Válasz lala #7356. hozzászólásáraNekünk idén már a második éve van, 11,5 tonnát adott.
Jövőre már lesz Premeo is.
Válasz lala #7356. hozzászólásáraOrpheus felejtős...
A Premeo nem rossz, de csak magasabb tőszámon.
Syngenta kukorica volt e valakinek? Orpheus Premeo érdekelne leginkább
Szép Napot! Érdeklődnék, hogy kinek volt esetleg DKC 4555-ös kukoricája? Mik a tapasztalatok róla? DKC 4490 helyett próbálnánk ki.
Köszönöm a válaszokat!
Válasz Devyd #7344. hozzászólásáraFagytól jól védve legyen!
Válasz Szabi. #7350. hozzászólásáracsak 1 db képem van róla, készült 2019.09.13-án kkhalason