Hirdetés
- AKG támogatás új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
- Poénok új
1504 hozzászólás
Válasz Bandibandi #1052. hozzászólásáraAdagolóba lévő szűrőt pucold ki. Keres vissza és találsz róla képet, hogy hol találod.
Válasz Bandibandi #1052. hozzászólásáraSzia, az adagolót nézesd meg először, nekem egy Landini legend 160 van motorja hibátlan penge , amit én hallottam hogy az adagolót kell egy idő után újíttatni.
SEGÍTSETEK, OLCSÓN, JÓT, JÓ TANYÁCSOT, VAGY VIGYEM VISSZA????!!!!!
Van egy mccormic mxt175 traktorom, amit nem rég vásároltunk, 4600ü/h,, teljes olaj csere,szűrők cseréje után, felakasztottuk a 16245 zetor munkagépeit, és azt tapasztaltuk, hogy híre-hamva nincs a 175le-nek, a zetoral
kétszer annyit lehetett megcsinálni, mint a csúcstechnikával, be lett mérve és 105le ad le
2003 gép, 6 hengeres pörkinsz motor hajtaná, de mégse sikerül,, semmi nem utal, különös bajra, pöccre indul, egy csepp füst se jön ki rajta, fúl száraz minden,, de nincs eég erő benne,,NEM szeretnék fölöslegesen sokat költeni rá,, csak azt ami muszáj.. MÁR hallottam, hogy más is küszködött ilyen problémával, de a milyenknek nem az a baja..
imélcimem veszelovszkia@invitel.hu
Es az ára mennyi kb?
Landini 7 175 ről vélemény? Pozitív és negatív dolgok is érdekelnek.
Szeretnék véleményt kérni Landini 185 TDI traktorról. Igaz hogy már 10 éves gépek, de érdemes velük foglalkozni? Tipushibák, alkatrészárak, szervizelés,...?
Tekintettel arra, hogy a 185 volt a tipussorozat teteje nem-e törte a váltót?
Minden vélemény érdekelne, pozitív, negatív egyaránt. Hozzászóllásokat előre is köszönöm.
sziasztok fiuk mit tudtok egy landini powermaster 200as geprol mondani elore koszonom
Válasz Cajg #1023. hozzászólásáraHa tudsz, én is szeretném kérni a Ghibli 90-es könyvet. szebeni.janos@gmail.com
Válasz VW passat #1045. hozzászólásáraKöszi !
Landini tulajdonosoknak segitség beazonositáshoz, javításhoz. Landini alkatrész katalógus www.trattore.it
sziasztok van egy landini mythos 100-om kezelési könyvet tudnak v alaki küldeni vagy kölcsön adini fénymásolásra és vissz is juttatom
a válaszokat előrei is köszönöm
Landini Legend 185 TDI Top Tronic Traktor valaki tudna nekem gép könyvet küldeni ehez traktorhozmeg köszöném
tonyesz@gmail.hu ra
Sziasztok! Landini Mystralt Vasarolnek, van e valaki aki hasznalta mar? Minden velemenyt megkoszonnok!!!
Landini Mythos 100-ast vásárolnék. Ha valaki tud eladót, jelezze.
Lenne most egy 2001 es 7700 üzemora van benne érdemes vele foglalkozni?
Minden érdekelne a gépről!
Válasz B-brikett #1038. hozzászólására2002 tavaszán vásároltam, azóta volt egy vízszivattyú csere, egypár bowden csere, és más semmi.
Válasz B-brikett #1038. hozzászólásáraMi érdekel?
6. éve használom, 1800 üo-t tettem bele. Elektronika (az a kevés) törődést igényel, amúgy első féltengely szimmering csere, első híd persely, akkumlátor, sebesség jeladó csere (eltörtem), difizár mágnesszelep csere, 3 pont felújítás, kardán kuplung (kb 3200 üo kardánnal)
3900 üo van most benne. Mindenre használom, a súlya egy kicsit kevés, bepattog. Ha MTZ helyett akarod nagyon sok gázolajat megspórolsz.
Üdv
Kinek mi a véleménye , tapasztalata a landini ghibli 90 röl!?
Válasz turi.tomi911 #1036. hozzászólásáraHasznált gépre csak.
Landpower 135 vagy Legend-et kapsz érte.
Utóbbi erősebb, de jól ismert típus. Ha nincs agyonterhelve csak 120-130-Le-ig akkor egy használt is sokat elfut még ekkora területen.
Üdv mindenkinek ! Tanácsot szeretnék kérni a tisztelt fórumozóktól! 50 ha földön gazdálkodom,és gépvásárláson gondolkodom! Mtz- szeretném leváltani kb 120 Le- gépre 6-7 milliót szánnék rá.Landinire gondoltam , az axiál közelsége miatt. Ennyiért mire számíthatok ? A választ előre is köszönöm
Köszönöm! Sokat segítettél.
Válasz Frenklin #1033. hozzászólásáraA bal oldali motortér burkolatot leveszed és a szélvédő előtt találod a fülkeszűrő mellett.
Mivel ez egy ellenállás elven működő eszköz így folyamatos hűtésre van szüksége ezért lóg bele a levegőrendszerbe.Legnagyobb fordulaton akkor működik ha mind a 12 voltot megkapja a villanymotor.
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni abban, hogy a ghibliben a ventilátor előtét ellenállás merre lehet? Csak a maxon megy. Köszi.
Sziasztok! Landini rex 80-ról tudna valaki valamit írni. pl milyen gépek, mennyire beváltak,tipushibák???
Üdv mindenkinek. Valaki nem tudná nekem lefényképezni a Landini Vision 95-ös 2006-os évjáratú gépkönyvének a biztosíték részénél.
Segítséget előre is köszönöm.
Válasz penzeslaszlo90 #1027. hozzászólásáraÁtküldöd az e-mail címed?
Válasz penzeslaszlo90 #1027. hozzászólásáraÁtküldöd az e-mail címed?
Tisztelt fórumozók.Érdeklődnék,hogy Landini 5D tipusról van e valakinek tapasztalata.Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz Cajg #1026. hozzászólásáraHát amit szoktak hozzá adni mikor kijön a gyárból. Amiben írnak pl: a biztosítékokról vagy hogy mennyi olaj kell a különböző részekre,vagy hogy melyik kar mit csinál.
Válasz penzeslaszlo90 #1025. hozzászólásáraMilyen teljes könyvre gondolsz?
Válasz Cajg #1024. hozzászólásáraKöszönöm az nagyon nagy segítség lenne.A teljes könyvel kapcsolatba nem tudnál segíteni??
Válasz penzeslaszlo90 #1023. hozzászólásáraJövő héten tudok beszkenelni ha jó.
Üdv. Landini ghibli 90es traktorhoz keresnék magyar használati útmutatót tudna nekem valaki segíteni? Használtat vettük a gépet és sajnos nem kaptunk hozzá.
Sziasztok!
Landini legent 180 deltáhóz keresnék hozzáértő elektromos szerelőt (váltóhoz)
Mert kifogott rajtunk.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek, lenne egy olyan kérdésem hogy az miért lehet hogy a Landini Vision 95-ösön a difizár nem zárja össze a hátulját csak az elejét? A segítségeket előre is köszönöm.
Válasz bobo77 #1017. hozzászólására a két fekete kapcsoló és a naracs sárga mire való.?
Válasz virág istván #1018. hozzászólására
Válasz bobo77 #1017. hozzászólására
Válasz virág istván #1016. hozzászólásáraFényképezd le őket!Úgy biztos többet tudunk segíteni!
Válasz bobo77 #1014. hozzászólásárameg a jobb oldali ajtó oszlop ellőt van egy kapcsoló trip1-trip2 felirattal
Válasz bobo77 #1014. hozzászólásáravészvillogóval szembe a képen csak üres mit kettő helye üres kormány bal oldalán
A folytatás
Kezelési rész műszerek
Melyik gombokra gondolsz?
Válasz bobo77 #1010. hozzászólásáraminden érdekelne főleg programózásrol , melyik kapcsoló mit kapcsol . kormány alatt van 2 fekete ,jobb oldalon narancs sárga skip 1-2 felirattal .
Válasz virág istván #1009. hozzászólásáraKérdezz nyugodtan...Kezelésit lehet hogy tudok...Meg kell keresnem...
Sziasztok!Most vettünk 135 Landpower traktort nem kaptunk se kezelési se alkatrész katalógust.
Ha valakinek lenne másolható vagy átvehető jó lenne mert sok mindent nem találunk és nem értünk a traktoron.:)
Üdv!
Havernak van egy kis Landinije. A generátorján tönkrement a feszültségszabályzó. De nem tudom milyet rendeljek,mert a generátor adatlapja teljesen lekopott. Nem tudja valaki honnan rendelhetnék? És milyent???
Köszi
Válasz kiseri #1003. hozzászólásáraPróbáld úgy bekapcsolni, hogy a sebességváltó valamilyen fokozatban irányváltó előre, vagy hátra kapcsolva van és csak a benyomott lábkuplung miatt áll a gép, ezután a kardánkuplung oldása, majd kis idő múlva a bekapcsoló karral a kardán kapcsolása. Ha nem megy elsőre akkor kicsit meg kell mozdítani a gépet előre, vagy hátra és újra próbálni.Nekem így símán bekapcsolódnak a fogak.6500 óra után olymértékű kopás keletkezett hogy alkatrészt kellett cserélni.
Válasz hallássérült mg.munkás #1004. hozzászólásáraIgen probáltam már így is, de az a baj hogy így viszont nem akkar öszekapcsolni csak nagyon ritkán! Olyan mintha fognak őtközne!