Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #705. hozzászólásra
Biztos 4000 órás?
A 90 lovas kategória egy nagy tehenészetben vagy nagy gazdaságban 1-1,5 év alatt lefuthat annyit.
Ha meg hamarosan fel kell újítani a fődarabokat, akkor már majdnem egy új áránál járnál.
Miért hívjŕk olasz Mtz-nek?Tényleg nigériai .... rabok rakjŕk(hŕnyjŕk)össze?Hatalmas az ŕresése,pŕr évest 90le ghibit lŕttam Nyiregyhŕzŕn 4e üo 4,5M,annyit megér.
Hello. Nalunk is ugyanaz a helyzet, 2 mechanikus landininban is jd hy-gard valtoolaj van mar 3 eve gond nelkul,ugyhogy beleteheted. Az olaj tudja amit a landinis tud.
Van egy full mechanikus kicsi landini powerfarm traktorom (90 ló), és még van mellette egy öreg 4650-es jonim is. Az a gondom, hogy van egy olyan munkagépem, amit mindkettő trakival használok ( simítóval felszerelt henger).
Szerintetek rakhatok a kislandini farába a joni olajából, mert ha mindkét gépem farába ugyanaz az olaj lenne, akkor nem lenne gond a keveredéssel.
Nálunk már megcsinálta ezt egy másik gazdálkodó, igaz nála a kistraki egy TL 90-es nyuszi volt, de az is teljesen mechanikus, és már több éve nincs gondja vele.
Válasz #689. hozzászólásra
Szerintem olvass vissza kicsit. Pár oldallal hátrébb megírják, hogy nem rossz gépek, de kizárólag csak a teljesen mechanikus (techno) változatokat szabad megvenni.
Sziasztok!
Fordulatszámmérő-órával kapcsolatban tudnátok segíteni?
Landpower 165, a mutató fel-le ugrál (0-ról max-ig), teljesen rendszertelenül. A sebességet amúgy jól mutatja.
Előre is köszi
Ami említésre méltó még nem. Apróságok: irányváltó és kuplung bovden csere, jeladók vezeték javítás, akkumulátor csere mert a gyári nem bírta a hidegindítást, de ez még garanciába, külső kormány összekötő, ja és a gyári vonófej kuka.
Betérő a dömötöri iskolánál van nem a vadkerti uton.
Nekem csak gyümölcsösöm van, a szenyvíz telep körül.
Ez a másik. Kicsit sötét a kép, de ez a TLT bekapcsolást /fordulat-menetarányos/ jelző jeladók alatt található. Ehhez akkor férsz hozzá, ha leengeded a tankot és kiszereled a TLT kapcsoló részt. Kicsit macerás, de nem kivitelezhetetlen. Már nem vagyok benne biztos melyik a TLT és a sebességmérő jeladója, mert nekem mind a kettőt kellet javítani vezeték szakadás miatt /gyümölcsös átka/, de a logika szerint a baloldali a TLT, még a jobb oldali a sebesség mérő.
Mielőtt neki állsz szerelni, húzd szét az egyik elektromos csatlakozóját, és kapcsold be a TLT és ha nem jelez, akkor az a TLT jeladója, ha továbbra is jelzi az órába a fordulatszámot akkor a sebességmérő adóját találtad meg.
Akkor most már végképpen nem értem. Ma végignéztem az alját, de nem találltam a jobb oldalon semmi hasonlót. A bal oldala kicsit zsúfoltabb, meg a tank is azon az oldalon van, meg persze olajsár is van ott. De valószínüleg ott kell lennie valahol.
Üdv. Érdekesség képpen nézem a hirdetésed,hogy kecel. Itt vagy a szomszédban járok át minden héten szinte minden másnap de nem találkoztam még ghibli vel kecelen .. Amugy Én körösi vagyok van szőlőm és földjeim is kecel,két darab ghibli és mtzk..vannak . Vagy találkoztunk már ???
Ez a powerfarmnál is ugyanott van?
Egyébként kérdeztem az axiálnál a jeladó árát tizenezer ft adnának egyet, de jó hogy ezt írtad, mert akkor elöbb ezt kipróbálom, hátha megjavul, csak az a gond, hogy a tankot elérakták, ezért oldalról nem férek hozzá, továbbá nekem is kb ugyanenyire olajsaras a váltó oldala (úgy látszk ez tipushiba).
attol függ ki csinálja mert a munkadij lehet sok a belseje lehet kifutja fél milka is attol függ mi baja..... ha kidobálja a sebességet akkor csak sima fogaskerék max tengely meg csapágyak....
Válasz #664. hozzászólásra
Nem rágó, hanem FBS. Vissza kellett forrasztani a vezetéket. Nyesedék nem tud máshova beakadni csak olyan helyre, ahol törni tud olajszűrőt, vagy szakítani tud vezetéket.
Válasz #659. hozzászólásra
Ez is lemaradt. Először lazísd ki a kontra anyát, majd hajsd be tövig a jeladót és utána fél fordulat vissza, kontrázd le. Lehet, hogy működni fog.
1507 hozzászólás
Biztos 4000 órás?
A 90 lovas kategória egy nagy tehenészetben vagy nagy gazdaságban 1-1,5 év alatt lefuthat annyit.
Ha meg hamarosan fel kell újítani a fődarabokat, akkor már majdnem egy új áránál járnál.
Nigér .... rabok?
Axiál bennfentes mondta?
Moderálta: (3932) 2013-11-19 08:03:56
Miért hívjŕk olasz Mtz-nek?Tényleg nigériai .... rabok rakjŕk(hŕnyjŕk)össze?Hatalmas az ŕresése,pŕr évest 90le ghibit lŕttam Nyiregyhŕzŕn 4e üo 4,5M,annyit megér.
Moderálta: (3932) 2013-11-19 08:05:21
Miért?Van olyan hogy a légszürö miatt,szezonálisan eszi az olajat?
Válasz #702. hozzászólásra
Hello. Nalunk is ugyanaz a helyzet, 2 mechanikus landininban is jd hy-gard valtoolaj van mar 3 eve gond nelkul,ugyhogy beleteheted. Az olaj tudja amit a landinis tud.
Sziasztok!
Van egy full mechanikus kicsi landini powerfarm traktorom (90 ló), és még van mellette egy öreg 4650-es jonim is. Az a gondom, hogy van egy olyan munkagépem, amit mindkettő trakival használok ( simítóval felszerelt henger).
Szerintetek rakhatok a kislandini farába a joni olajából, mert ha mindkét gépem farába ugyanaz az olaj lenne, akkor nem lenne gond a keveredéssel.
Nálunk már megcsinálta ezt egy másik gazdálkodó, igaz nála a kistraki egy TL 90-es nyuszi volt, de az is teljesen mechanikus, és már több éve nincs gondja vele.
Válasz #698. hozzászólásra
Légszűrő tiszta?
Válasz #699. hozzászólásra
Egyszer jöttek le ide faluba 2 185-sel silózáskor. Kérdeztem, azt mondták eléggé jó gép, nincs különösebb baja. Gondolom akkor a 165nek se lehet.
Landpower 165 TDI mechanikus váltóval mennyire megbízható jószág? Ha nem szánt...
Üdv.Landini 135tdi turbó nyomóágon megjelent az olaj.Tudja valaki mennyi lehet 1uj?A felujitott megbizható lehet?
Válasz #696. hozzászólásra
azért nincs nagy infláció,mert senki nem tud áratemelni,mert nincs fizetőképes kereslet semmire
Válasz #695. hozzászólásra
Mifelénk..... dübörög a gazdaság ...de ha így esik tovább akkor bizony bele fulladunk a sárba.
Válasz #694. hozzászólásra
Száguld a gazdaságvisszafelé
Válasz #693. hozzászólásra
Akkor azért esik a marha ára is???
Válasz #692. hozzászólásra
Esik az életszínvonalmeg aterményár
Válasz #691. hozzászólásra
Én is szeretnék nyitni egy landíniset,mondjuk ilyen címszóval:::vegyek vagy ne vegyek landínit.Mitszólsz???
Ott is esik??
Modik 6 landíni topik van,figyeljetek már
Válasz #689. hozzászólásra
Szerintem olvass vissza kicsit. Pár oldallal hátrébb megírják, hogy nem rossz gépek, de kizárólag csak a teljesen mechanikus (techno) változatokat szabad megvenni.
landpover 165-öt ismeri valaki? tapasztalatok?150 hekis gazdaságba gondolkodom rajta.
Válasz #678. hozzászólásra
Hali!
Volt egy kis időm, és végre megtaláltam a jeladót. Köszönöm a segítséget.
Válasz #684. hozzászólásra
Kontakthibás a vezeték... ha fogom, jól mutatja :)
Üdv.Mennyi lehet 135ös landini elsö kerekek összetartása?
Válasz #684. hozzászólásra
Köszi, megnézetem.
Válasz #683. hozzászólásra
De a generátorrol kapja a jelet
Válasz #682. hozzászólásra
A generátort?? A motor fordulat nem ugrál csak a fordulatszámmérő-mutató.
Válasz #681. hozzászólásra
vizsgáltatsd meg a generátort,
Sziasztok!
Fordulatszámmérő-órával kapcsolatban tudnátok segíteni?
Landpower 165, a mutató fel-le ugrál (0-ról max-ig), teljesen rendszertelenül. A sebességet amúgy jól mutatja.
Előre is köszi
Miden Landínis dolgozik?
Üres a fórumoldal.
Válasz #676. hozzászólásra
Ami említésre méltó még nem. Apróságok: irányváltó és kuplung bovden csere, jeladók vezeték javítás, akkumulátor csere mert a gyári nem bírta a hidegindítást, de ez még garanciába, külső kormány összekötő, ja és a gyári vonófej kuka.
Betérő a dömötöri iskolánál van nem a vadkerti uton.
Nekem csak gyümölcsösöm van, a szenyvíz telep körül.
Válasz #677. hozzászólásra
Ez az egyik jeladó, így könnyebb beazonosítanod.
Ez a másik. Kicsit sötét a kép, de ez a TLT bekapcsolást /fordulat-menetarányos/ jelző jeladók alatt található. Ehhez akkor férsz hozzá, ha leengeded a tankot és kiszereled a TLT kapcsoló részt. Kicsit macerás, de nem kivitelezhetetlen. Már nem vagyok benne biztos melyik a TLT és a sebességmérő jeladója, mert nekem mind a kettőt kellet javítani vezeték szakadás miatt /gyümölcsös átka/, de a logika szerint a baloldali a TLT, még a jobb oldali a sebesség mérő.
Mielőtt neki állsz szerelni, húzd szét az egyik elektromos csatlakozóját, és kapcsold be a TLT és ha nem jelez, akkor az a TLT jeladója, ha továbbra is jelzi az órába a fordulatszámot akkor a sebességmérő adóját találtad meg.
Válasz #675. hozzászólásra
Akkor most már végképpen nem értem. Ma végignéztem az alját, de nem találltam a jobb oldalon semmi hasonlót. A bal oldala kicsit zsúfoltabb, meg a tank is azon az oldalon van, meg persze olajsár is van ott. De valószínüleg ott kell lennie valahol.
Válasz #675. hozzászólásra
Mennyi üzemora van gépedben ? Szőlő javarészt középcsáboron és avadkerti utba betérővel szemben és körösön. Volt már gondod a ghiblivel?
Válasz #674. hozzászólásra
Az egyik jobb, a másik bal.
Válasz #673. hozzászólásra
Nem baloldalt. Miért a a jeladó neked melyik oldalon van?
Válasz #669. hozzászólásra
A tank jobboldalt van a tieden???????????????????????
Válasz #670. hozzászólásra
Hol van a szőlőd?
Válasz #670. hozzászólásra
Kecelen, de szerintem a környékbe is nekem volt először Landinim, még 2002-ben vettem
Válasz #665. hozzászólásra
Üdv. Érdekesség képpen nézem a hirdetésed,hogy kecel. Itt vagy a szomszédban járok át minden héten szinte minden másnap de nem találkoztam még ghibli vel kecelen .. Amugy Én körösi vagyok van szőlőm és földjeim is kecel,két darab ghibli és mtzk..vannak . Vagy találkoztunk már ???
Válasz #661. hozzászólásra
Hali!
Ez a powerfarmnál is ugyanott van?
Egyébként kérdeztem az axiálnál a jeladó árát tizenezer ft adnának egyet, de jó hogy ezt írtad, mert akkor elöbb ezt kipróbálom, hátha megjavul, csak az a gond, hogy a tankot elérakták, ezért oldalról nem férek hozzá, továbbá nekem is kb ugyanenyire olajsaras a váltó oldala (úgy látszk ez tipushiba).
Válasz #666. hozzászólásra
attol függ ki csinálja mert a munkadij lehet sok a belseje lehet kifutja fél milka is attol függ mi baja..... ha kidobálja a sebességet akkor csak sima fogaskerék max tengely meg csapágyak....
Válasz #666. hozzászólásra
Egy miska nem biztos hogy elég,egy 135-öst csináltak egy ismerősnek most 2,8ba van munka és anyagdíjjal
Mi pénz lehet egy ilyen váltó megcsinálása:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3701678/Landini-Mithos-100-Elado.html
Válasz #664. hozzászólásra
Nem rágó, hanem FBS. Vissza kellett forrasztani a vezetéket. Nyesedék nem tud máshova beakadni csak olyan helyre, ahol törni tud olajszűrőt, vagy szakítani tud vezetéket.
Válasz #660. hozzászólásra
Szép ez a rágós megoldás!!
Válasz #662. hozzászólásra
Megpróbálok fénymásolni katalógust,ha kell még.Csak az a kérdés,hogy jut el hozzád?
Válasz #658. hozzászólásra
Két hónapja van nálam?
Még csak ismerkedek vele.
Ez is lemaradt. Először lazísd ki a kontra anyát, majd hajsd be tövig a jeladót és utána fél fordulat vissza, kontrázd le. Lehet, hogy működni fog.
Válasz #654. hozzászólásra
Igaz, hogy ez Ghibli 90-es, de támpontnak talán jó.
Válasz #657. hozzászólásra
Hogy vagy vele megelégedve?Nekem Top-tronic 105 van.