Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Attikaa #1148. hozzászólásáraA másholi termés csak akkor számít mikor lefele lehet vele verni az árat. Amikor emelő hatása van akkor nem mondja senki
Reméljük nálunk nem annyi lesz, és tudok neked adni mondjuk 40-ért egy póttal
illetve ha a lengyelek nem fogják bevinni, akkor csak rájönnek és emelnek majd ott is az áron. Egyébként is azt olvastam hogy a lengyeleknél és németeknél forróság és szárazság van, illetve Kínáról is hallottunk hogy jóval kevesebb lesz az alma, szóval ettől sokkal jobb ár kell hogy legyen!
Válasz Lacihunt84 #1141. hozzászólásáraSzia,
Vácról, de pár kilométert tudok érte menni , csak túl messzire nem szeretnék :)
Írtam, üzenetet , majd megadod a számod és akkor felhívnálak hogy megbeszéljük mi hol és mennyiért lesz.
Előre is köszönöm!
Szeretnénk meghívni minden almatermelőt kicsit és nagyot az alma fenttarthatósági elő adásainkra, ki melyikre tudna eljönni, résztvétel nem kötelező, de ajánlott :)
Válasz ...:::Pisti:::... #1125. hozzászólásáraTudni lehet hogy úgyis bepróbálkoznak a legkevesebb árral, mert üres minden. Tavaly nem termeltek tartalékot, nem érte meg. Most elkezdi olcsón venni ha van aki viszi minek adjon érte többet. De legalább lenne egy kettő aki felverné az árakat. Na majd hátha Tornyospálcán ha megépül az ukrán/orosz léüzem......
Ha ennyi, akkor szerintem mindegy hogy brutto vagy netto. Csak legalább ne szedné senki ennyiért. Visszaszedik a tavalyi pénzt. Csak löknek érte valamit, hogy még termelj jövőre is.
Válasz Antónia #1122. hozzászólásáraNekem 15-re van egy fuvar korai Anarcsra, és ha jól emlékszem 14-re is kötöttek előttem. Akkor kezdik. Már tavaly is így kezdtek. Azelőtt Naményba vittem a korait.
Egy ismerőst hívta ma a növényorvosa, hogy Vaján mától van ár (18Ft). Erről tud valaki más is?
Lengyeleknél már kezd az ár alakulni 0.15-0.20 zlotyi körül beszélnek az ipari almára(11-15ft).Amiröl viszont nálunk nincs szó viszont,hogy Kinában 50% fagykár volt ez kb 20 millió tonna kiesés.Az unió raktáraiban juliusban kevesebb mint 300 ezer tonna süritmény volt .Ez az egy évvel ezelötti mrnnyiség fele (augusztusra a raktárak kiürülnek,Kinából viszont nem lesz utánpótlás.Szerintem érdemes októberig várni az ipari almával , biztos 30 ft felett lesz az ára
Válasz czferi #1103. hozzászólásáraRemélhetőleg nem így lesz...mindenki csak tippelget, én is hallottam már 30-25Ft-t is. Mindenki csak találgat, augusztus 20 körül már okosabbak leszünk. Én is reménykedek a korrekt árakban.
3101 hozzászólás
Sziasztok!
Ma volt Vásárosnaményba a Hunor étterembe egy sajtó tájékosztató a Döhler tartotta. Valaki nem hallott valamit miröl volt szó?
Válasz ...:::Pisti:::... #1149. hozzászólásárasajnos....
Válasz Attikaa #1148. hozzászólásáraA másholi termés csak akkor számít mikor lefele lehet vele verni az árat. Amikor emelő hatása van akkor nem mondja senki
Reméljük nálunk nem annyi lesz, és tudok neked adni mondjuk 40-ért egy póttal
illetve ha a lengyelek nem fogják bevinni, akkor csak rájönnek és emelnek majd ott is az áron. Egyébként is azt olvastam hogy a lengyeleknél és németeknél forróság és szárazság van, illetve Kínáról is hallottunk hogy jóval kevesebb lesz az alma, szóval ettől sokkal jobb ár kell hogy legyen!
Válasz Attikaa #1145. hozzászólásáraHa olyan olcsó lesz, veszek egy póttal, ha elhozod
Annyiért a lengyelek se szedik le
Válasz fioka #1144. hozzászólásáraLengyel fórumokon 13Ft-nak megfelelő zloty-t emlegetnek. Ezek alapján kalkulálhat mindenki itteni árat.
Azert már jó lenne árat tudni. Volt itt már minden. 11-15ft. A vajai 28ft os szerződéses ár is csak etetés. Legutobb 18ft és még lehetne sorolni..
Válasz zeth #1123. hozzászólásáraés oda adod annyiért?????????
Válasz Lacihunt84 #1141. hozzászólásáraSzia,
Vácról, de pár kilométert tudok érte menni , csak túl messzire nem szeretnék :)
Írtam, üzenetet , majd megadod a számod és akkor felhívnálak hogy megbeszéljük mi hol és mennyiért lesz.
Előre is köszönöm!
Válasz Gindy #1140. hozzászólásáraÜdv! Nekem lesz, több fajta. Dunakanyar melyik részéről érdeklődsz?
Sziasztok!
Tud valaki lé almát a dunakanyarban. 7-8 mázsát vennék.
Előre is köszönöm!
Válasz Rezusika #1136. hozzászólásáraLehet hogy az étkezési!
Válasz Rezusika #1136. hozzászólásáraHonnan veszed???
Válasz Rezusika #1136. hozzászólásáraEzt nem mondod komolyan?!
Válasz zeth #1123. hozzászólásáraAz ország másik félén 40 forint az induló!
Válasz kistuzolto #1131. hozzászólásáraÜdvözlöm! Mehetnek a picsaba meg a 30 ft os árral is!Nekem van a termenyem had én mondjam már meg mennyiért adom!
Sziasztok
Bioalma ára szerintetek hogy fog alakulni?
Válasz ...:::Pisti:::... #1132. hozzászólásáraaki hamarabb megy mint augusztus 8, az beszámolhatna majd nagy vonalakban a tájékoztatóról
Válasz kistuzolto #1131. hozzászólásáraKöszönjük
Üdv mindenkinek!
Szeretnénk meghívni minden almatermelőt kicsit és nagyot az alma fenttarthatósági elő adásainkra, ki melyikre tudna eljönni, résztvétel nem kötelező, de ajánlott :)
Üdvözlettel Döhler Vaja Kft
meghívó
Nekünk tavasszal egy agranas dolgozo mondta hogy 3 évig nem megy 30ft alá az átvételi ár. Kicsit furcsáltuk is.
Válasz ...:::Pisti:::... #1127. hozzászólásáraNem lehet tudni. Eddig azt mondták jó ára lesz mert üres minden. Na de mit csináltak a meggyel is?!
Biztos nem lesz 30forint.....
Válasz N.. Tamás #1126. hozzászólására2020-2021 re.....
Válasz N.. Tamás #1126. hozzászólásáraÉpp azért nem ilyen árral kéne nyitni, mert üres minden.
Amúgy ez már biztos ár?
Válasz ...:::Pisti:::... #1125. hozzászólásáraTudni lehet hogy úgyis bepróbálkoznak a legkevesebb árral, mert üres minden. Tavaly nem termeltek tartalékot, nem érte meg. Most elkezdi olcsón venni ha van aki viszi minek adjon érte többet. De legalább lenne egy kettő aki felverné az árakat. Na majd hátha Tornyospálcán ha megépül az ukrán/orosz léüzem......
Ha ennyi, akkor szerintem mindegy hogy brutto vagy netto. Csak legalább ne szedné senki ennyiért. Visszaszedik a tavalyi pénzt. Csak löknek érte valamit, hogy még termelj jövőre is.
bruttó nettó? léalma vagy hagyományos?
Válasz Antónia #1122. hozzászólásáraNekem 15-re van egy fuvar korai Anarcsra, és ha jól emlékszem 14-re is kötöttek előttem. Akkor kezdik. Már tavaly is így kezdtek. Azelőtt Naményba vittem a korait.
Egy ismerőst hívta ma a növényorvosa, hogy Vaján mától van ár (18Ft). Erről tud valaki más is?
Válasz zeth #1121. hozzászólásáraNem tom! Én Naményba csak 21.-re tudtam az első szállításra szerződni, Anarcs előbb indul?
Válasz Antónia #1119. hozzászólására15-én próbaüzem Anarcson, akkor már szokott ár lenni.
Vaján már állítólag van ár, 18Ft-ot beszélnek.
Válasz Antónia #1119. hozzászólására
Válasz fioka #1118. hozzászólásáraAugusztus 21.-én igen, az első visszamérésnél, amikor aláírja a felvásárlási jegye az első balek, akit követünk mi!
Biztosat tud már valaki?
A héten voltam Vaján,kötnek szerzödést de ár az nincs.Nekem nem emlitették ezt a lehetöséget.De bárcsak igy lenne.
Válasz k-laci #1115. hozzászólásáraEz is valami. Ha a többi felvásarló nem akar üresen állni sokkal alacsonyabb árat nem adhat
Válasz farkassz10 #1109. hozzászólásáraAz kap 28-at, aki 3évre szerződik hozzájuk.
Válasz ...:::Pisti:::... #1113. hozzászólásáraÉn is így gondolom!
Válasz Isu17 #1112. hozzászólásáraAkkor is, ez már egy jó irányadó
A hír igaz. Viszont ha a leszerződött mennyiséget nem tudod teljesíteni akkor keményen megkötbéreznek!
Válasz ...:::Pisti:::... #1110. hozzászólásáraEz is valami
Válasz farkassz10 #1109. hozzászólásáraEzt én is hallottam. De úgy hogy 3 évre leszerződsz ebben auz árban
Vajan 28ft/kg ra kötnek szerződést. Szerintem kamu de ezt beszélik. Legalább igaz lenne
Válasz packhams #1106. hozzászólására Lengyel léalmafórum hozzászólások is megerősítik
https://www.sadownictwo.com.pl/forum/cena-jablek-przemyslowych-2018 google vel fordítva
11 Ft-ért felőlem elrohadhat a fán is.
Lengyeleknél már kezd az ár alakulni 0.15-0.20 zlotyi körül beszélnek az ipari almára(11-15ft).Amiröl viszont nálunk nincs szó viszont,hogy Kinában 50% fagykár volt ez kb 20 millió tonna kiesés.Az unió raktáraiban juliusban kevesebb mint 300 ezer tonna süritmény volt .Ez az egy évvel ezelötti mrnnyiség fele (augusztusra a raktárak kiürülnek,Kinából viszont nem lesz utánpótlás.Szerintem érdemes októberig várni az ipari almával , biztos 30 ft felett lesz az ára
Új info valaki?
Válasz czferi #1103. hozzászólásáraRemélhetőleg nem így lesz...mindenki csak tippelget, én is hallottam már 30-25Ft-t is. Mindenki csak találgat, augusztus 20 körül már okosabbak leszünk. Én is reménykedek a korrekt árakban.
Válasz ...:::Pisti:::... #1102. hozzászólásáraJól mondod! Nem értem mért jó valakinek a 10ft. És ezt fuják pedig még az árat se monták meg!!!!!!!
Mire a sok marha egymásnak ezt beadagolja, addigra eljön a kezdet és tényleg kiírják ezt az árat.