Hirdetés
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- IH Cyclo vetőgép új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- Napraforgó ára új
1051 hozzászólás
Válasz Tamás_15136 #600. hozzászólásáraForgalmazó,vagy kárpitos.
Grammer ülésre hol lehet venni üléshuzatot szerintetek?
Válasz arcsimeheszet #598. hozzászólásáraVannak hirdetési oldalak!Ha nem talál oldalt magának,akkor nyisson!
Válasz elenor #596. hozzászólásáraÜdv. Miért baj az ha reklámozza? Agroszaki is reklámozza ugyanitt. És itt könnyebb megtalálni mint az apróban. Ha a fórum témájához kapcsolodik a hirdetés akkor szerintem bent lehetne hagyni. Persze úgy ha nem ugyanazt teszi be valaki százszor
Válasz elenor #596. hozzászólásáraTermészetesen erről is és sok egyéb dologról beszélülünk, eszmét cserélünk. Akár szemtől -szemben beszélünk ,akár telefonon , de mindig vállaljuk önmagunkat. Azzal Bence is mindig egyet ért , hogy a moderátor kiváltság nem jelent gerinctelenséget. A moderátor is legyen annyira gerinces ,hogy merje oda írni a nevét.
Ha pedig nem akarja névvel vállalni ,akkor ne legyen moderátor.
Válasz Farkas Gyula #595. hozzászólásáraAzt is mondtad Bencének, hogy itt a fórumon reklámoztad a portékádat?
Válasz Moderátor #594. hozzászólásáraKöszi ! Ezek vagytok ti moderátorok . A neveteket nem meritek kíírni. Erről már Bolyki Bencének is beszéltem , hogy a moderátorai nagyon gerinctelenek. Ezt Ő nem hitte el.
Itt az élő példa!
Farkas Gyula
Ha kitörlöd akkor legalább írd oda a neved!
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-01-02 18:20:31
Válasz Gergő_53838 #592. hozzászólásáraITT
jd ülésre nem tud valaki ülés húzatott hol lehet kapni ?
Válasz mtz1221 #590. hozzászólásáraIlyesmi, csak nekem támlamagasító nélkül volt. Meg annakidején, tizen éve ha jól emlékszem, kb. 40-50ezer volt a Szegánánál, de biztos, hogy a hasonló Grammernél kevesebb, mint a felébe került.
A traktorral együtt eladtuk, de még ma is jól szuperál.
Válasz Bárány #589. hozzászólásáraILYENRE gondolsz,ez kapható nálunk is töröknek mondják.
Válasz mtz1221 #587. hozzászólásáraEsetleg még a mechanikus Prama ülést tudnám ajánlani, ha lehet olyat még kapni. Nálunk bevált.
Válasz mtz1221 #579. hozzászólására Nézz szét nem e bontanak valahol buszt vagy kamiont és ott fillérekért tudsz venni levegős ülést ez enyémbe is onnan van.
Válasz VTR-es #580. hozzászólásáraAkkor marad a gyári(a gyáriért kínált az egyik kupec 150 eurót,gondoltam megtoldom még annyival és kap egy olcsó levegőst)
Válasz VTR-es #585. hozzászólásáraKÉT HETENKÉNT GÖRGŐSÍN ZSIRORÁS MÁS KÜLÖMBEN DARABOS A LENGÉSE+ NEHÉZ ELTALÁLNI A BEÁLITÁSAT.
Válasz DZSIMI #584. hozzászólásáraMi a baj vele
Válasz atisgyulai #571. hozzászólásáraCOBO-SC 80 MEHANIKUS VAN A GÉPEMBE NEM A LEG TÖKÉLETESEBB.
89510 netto
Válasz mtz1221 #579. hozzászólásáraMennyit kérnek érte? Vagy inkább úgy kérdezem mennyit kellene még hozzá tenni hogy grammert vagy sears et kapj?
Válasz VTR-es #580. hozzászólásáraAkkor az kb olyan, mint egy targonca ülés, nem?
Válasz mtz1221 #579. hozzászólásáraTavaly ismerős vett a Habiba, igaz még akkor nem HBR néven futott de tök ugyan ilyen, 100000 körül volt az ára.Kiderült csodák nincsenek, piszok rövid a rugóútja kb fele mint egy drágább kivitelé, én biztos nem hoztam volna el.
HBR ülést vett-e már valaki,milyen lehet?A mechanikus változatát azt dicsérik.http://webaruhaz.habi.hu/termekek/15953/Vezetoules_kartam_fejtam_legrugos_szovet_HBR.html
Válasz Sanyee #575. hozzászólásáraGrammer MSG 95G-721
Nyírker Kft.
Akciós ára : 165000 Ft+Áfa
T: 06-20-931 5641
Heló mindenkinek. Keresek légrugós ifa üléshez szelepet. Azt amivel felpumpálni, és leereszteni lehet az ülést. Ha valakinek van akár használt is, az jelezze nekem. Köszönöm.
Válasz Sanyee #575. hozzászólásáraNekem az Mtz-be kellene valami, mert már szétveri teljesen a seggem.
Az öreg gépekben olyan mintha hajón ülnék, az új meg egy nagy rakás kxaka.
A grammerekről is olvasni jót és rosszat is.
Válasz atisgyulai #571. hozzászólásáraCsak érdeklődtem.
Egy cimbi monta, hogy csak Grammer-t vegyünk nehézsúlyba. Az sokáig bírja.
Egy mechanikust sikerült beszereznem, de jó is, igaz nem olcsó.
De még kéne egy levegős valamilyen a szántó gépbe.
Válasz atisgyulai #573. hozzászólásáraOks.
Válasz ..MZ/X.. #572. hozzászólására"SOS-be" nézz be.
Ezekből a polgár féle ülésekből használ már valaki? Árban nem lenne rossz, és alkatrész is lenne hozzá ha kell. Állítólag a mávnak is ők szállítanak. LINK
Válasz Sanyee #568. hozzászólásáraA cobo-t itt a fórumon nem igazàn dicsérte valaki, de szerintem sem az. Úgy látom több darab is van belőle, ha megnézed vagy megveszed, írj légyszi róla mert engem is érdekelne.
Köszi!
Válasz kis Zombi #567. hozzászólásáraÉn a ruszkiét raktam bele.Pont ok.
Válasz Sanyee #568. hozzászólásáraSzerintem nem ,csak hasonló a huzata.
Ez Cobo lehet a hírdetésben?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/levegos-ules/h_6514100
Mechanikus Grammer üléshez csak a gyári lengéscsillapító jó, (2008-ban kértek volna érte 18 000 Ft-ot ), vagy van után gyártott alkatrész is hozzá ?
Válasz ozsi #565. hozzászólásáraSzerintem a Grammer Maximo-t
Miért pont ez a kettő?
Van valakinek tapasztalata az alábbi két ülésssel kapcsolatban?
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam.
Grammer maximo komfort
Promek perfekto
Válasz #563. hozzászólásra
Köszi!
Bár a cikkben eléggé elírták a kft. nevét ezért nem találtam arra keresve.
Válasz #562. hozzászólásra
Itt találsz árakat is:
http://www.agroinform.com/linkek/polgar-lakatos-es-gumiipari-kft/c_1715
Most már csak az kérdés hogy, mit tud.
Vajon mennyitől kezdődhet egy ilyen ülés:
http://www.agroinform.com/gepeszet/uljon-kenyelmesen-a-haszongepjarmuveben-is-22219
cobo SC 80-90-95 ne vewgyetek egy kalap xar. Rövid a rugóútja felsz lekoppan a 80 kilóm alatt ha meg kicist rápumpálok akkor nem rugózik. Magasságot nem lehet rajta állítani csak a keménységgel együtt egy picit. És egy év alatt széthullott a perselyezése kb 500óra alatt.
Válasz #293. hozzászólásra
Tisztelt Agro-Szaki,
New Holland TD90-be keresek ülést, mert a gyári katasztrófa.
Lehetőség szerint légrugósat. Hogy tudnánk fórumon kívül komunikálni?
Sziasztok!
MTZ 820.4-be akarok vásárolni ülést a gyári deszka helyett. Kelet-Agro honlapján nézelődök,rengeteg féle van. Grammer-től olcsóbb ülésekről van véleménye valakinek?
Válasz #297. hozzászólásra
hogy kell bekötni?
Válasz #556. hozzászólásra
Pontosan, a genetika fogja megmondani,de ismerek olyan derék fájós embert aki életében nem dolgozott max szex közben használta a derekát.
Válasz #554. hozzászólásra
Minden traktoros dereka tönkre megy a hosszú évek alatt, kié előbb kié utóbb! Sajnos ezzel számolni kell.
Válasz #554. hozzászólásra
Gondolkozni nem is gondolkozok már rajta, csak várom, hogy be tudjuk takarítani a naprát, és hogy kiderüljön, lesz-e miből költekeznem...
Válasz #547. hozzászólásra
Ne sokat gondolkozz rajta mert egészséget nem tudsz venni ha tönkre rázatod a derekadat.
Válasz #551. hozzászólásra
188+áfa
Válasz #549. hozzászólásra
Esztergályos,és hegesztő tudja javítani.Kaposváron szokták hirdetni a javítását,ott biztos van hozzá minden!