Hirdetés
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- S.O.S. új
- Japán kistraktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- AKG támogatás új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
- Vadkártérítés új
- Fronttartály, fronthidraulika és minden ami előre kell új
1051 hozzászólás
Válasz #548. hozzászólásra
Mennyibe került?
Sziasztok! Van két mtz ülésém használt ha érdekel valakit olcsó pénzért! ( nem legrugos)
Javítani kellene,2800 ü.o. eredeti gyári légrugósMSG95AL/731 12v GRAMMERt.Szét lehet kopva-esve,mert az előre - hátra csillapítás, csak nyöszörgés.Tippet-alkatrész beszerezhetőségi-szerelési tapasztalatot szívesen fogadnék.
Válasz #547. hozzászólásra
Én pont most vettem maximo comfortot mtz-be,előtte mechanikus grammer volt benne,ahhoz képest egy álom ez az ülés,bár még sokat nem ültem benne,de már most nagyon szeretem.
Eljött az idő, hogy valami komolyabb ülést vegyek a 82-esembe, ugyanis a múlthéten a reumatológus lumbágót állapított meg, valamint több csigolyámnál nem kicsi porckopás is van, meg más egyéb elváltozás. Így 27 évesen ez nem valami jó hír, de azt gondolom, hogy az egészség a legfontosabb, szóval segítséget szeretnék kérni, ki milyen ülést ajánl? Elég sokat visszaolvasgattam és ez a grammer maximo comfort volt a legtöbbet említve. Ki mit javasolna ezen kívül?
Sziasztok.
Valaki ismeri a "Granit Superkomfort" 12v-os ülést?Esetleg tapasztalat?
Sziasztok. Tudna nekem valami jó kereskedőt ajánlani, vezetőülés ügyében? Grammer maximo comfotrot szeretnék. Néztem árat több helyen is, de esetleg valaki tud jobb ajánlatot? Előre is köszönöm!
Én is láttam ezt a feketét.
Szerintem ez lehet az:
http://www.grammer.co.uk/Maximo-L.html
Építkezési gépekhez tervezték. Túl sok különbséget nem látok közte és a maximo confort között.
Nekem 223-ra mondta a prillingeres üzletköző a sima barna maximo confortot, de még nem alkudoztam vele :)
Most nézem hogy ez a keskenyebb maximo black edition,valaki meg tudja nézni hogy a prillingernél mennyibe kerül a maximo comfort?
Használ valaki ilyen ülést?
Hogy lehet ott regisztrálni?
Válasz #539. hozzászólásra
Igen,jan.31 ig.Januári agrárágazat újságba van a hirdetés.
Ez a légrugós grammer amit belinkeltetek 136e ft? a prillingernél? mert én sem tudom megnyitni mert regisztrációt kér.
Válasz #533. hozzászólásra
A rábába kellene majd de még csak a gondolattal játszom,az ülésvásárlás még elég hátul van a sorban
Válasz #536. hozzászólásra
Nekem egyikőtökét sem nyitja meg, csak egy login oldal jön be, de végülis már mindegy.
Válasz #530. hozzászólásra
Én se vagyok regisztrálva,és megnyitja.
Válasz #532. hozzászólásra
Szemre ugyanez van a kis Landiniben, és ugyanígy ézett ki az a mechanikus, amiről lentebb írtam, (a korát ott kicsit elszámlva) hogy 15 évesen, hiba nélkül ment tovább a trakval az új tulajhoz.
Válasz #532. hozzászólásra
Ha tényleg gramer akkor annyi pénzt megér. Az a gond ezekkel hogy a súly és a magasság állítás együtt megy. Tehát ugyanaz a beállítás egy 160 centis 90kilós embernek mint egy 200centis 90kilós embernek. És a traki fülke kialakítása is beleszóll az ülés magasságba. Csak úgy tudod jól belőni hogy alápakolsz vagy kiveszel alóla, márha a fülke kialakítása engedni.
Válasz #531. hozzászólásra
Nekem az se nyílik meg.
Csak azért kérdeztem, hogy COBO-t nehogy vegyél az egy kalap xar. De ha mégis az kell akkor van egy nekem rendbetéve. 2éves. Huzattal használt újszerű állapotú. egy százasért odadnám. Légruhós, hosszirányú csillapítással.
Perselyek széthullottak benne féléves korában. Szépen, szakszerűen meg lett csinálva azóta nincs gond vele.
Válasz #528. hozzászólásra
Ez az
Válasz #528. hozzászólásra
Én sem vagyok beregisztrálva de az 526-os hozzászólásban lévő linket meg lehet nyitni reg nélkül is,amúgy grammer:
Karfa: 65 x 270 mm, állítható magasságú és összecsukható
Légrugózat kompresszor 12 V
Utazás: 100mm
Tömeg beállítás manuális
Állítható magasság: 60 mm, levegő-támogatott
hossz beállítása: 210 mm
hosszirányú vízszintes rugózással
Pad szélesség: 480 mm
Mechanikai deréktámasz
Állítható háttámla szöge
Válasz #529. hozzászólásra
Aki nincs beregisztrálva és belépve, az nem tudja megnézni. (Én sem.)
Válasz #529. hozzászólásra
http://shop.prillinger.at/opc/productDetails/show?productKey=Prillinger_00150077&paging=true&backUrl=%2Fopc%2Fsearch%2FsearchAction%3Fclassgrp_Suche%3D750304%26supplierRestrictions%3D%26page%3D2%26intCount%3D13%26manufacturer%3DGrammer%26pageSize%3D10%26classgrp%3DSuche#
Válasz #527. hozzászólásra
Ezeket nem lehet megnyitni. Milyen ülés ez?
Válasz #527. hozzászólásra
Akkor egyről beszélünk
Válasz #525. hozzászólásra
Ez az ????????
136000ft
Válasz #523. hozzászólásra
A gravitáció miatt kellett már háromszor csinálnom a haveromét,azért nem nézem semmibe ezt a fajta ülést.JD ben van!
Válasz #522. hozzászólásra
Viszont nálunk nagyobb a gravitáció!
Legalábbis a hülye mérlegem szerint egyre nagyobb...
Válasz #521. hozzászólásra
Akkor lehet ti is csak évi 50 órát ültetek benne!
Válasz #518. hozzászólásra
Igaz, mechanikus volt, de 18 évet hiba nélkül teljesített, így lett eladva a traktorral.
Még csak 3 éve! Mi 225 ért vettük akciósan!
Válasz #518. hozzászólásra
Ha évi 50munkaórát hajtasz bele,akkor 100évet is kibir
Válasz #517. hozzászólásra
Mennyi ideje? Mert ilyen ár mellett,20-25 évet illene kibírnia!
Nekünk comfort plus van! Ajánlom mindenkinek!
Válasz #515. hozzászólásra
De amúgy az egyik a legjobbak közül
Válasz #513. hozzászólásra
" Jók ezek az ülések szerinted?" - Szerinted egy kereskedő fogja azt mondani, hogy nem???!!
Válasz #513. hozzászólásra
a grammer maximo comfortból rendelnek a legtöbben, mtz-be, zetorba, rábába, stb., már 3 éve forgalmazzuk, eddig még egyik vevő se jelezte, hogy gond van vele. van a comfort plus, abból rendeltek még páran , az drágább, mert automata súlybeállítású, és van hozzá fejtámla is
de kinek mi számít, és mekkora a pénztárcája
Válasz #510. hozzászólásra
Nem szivatlak nyugi :)
Légrugós Grammer kellene, azt mondják a legjobbnak, és én nem 1-2 évig szeretném használni, mint a mostani 100e-es sima rugós ülésem. 200 körül amit én találtam az a maximo comfort. Ilyesmi árban gondolkozom. Jók ezek az ülések szerinted? Láttam visszább olvasva, hogy dicsérted őket.
Válasz #511. hozzászólásra
valóban nem tudom megmondani, de nem én alkottam meg a grammer márkanevet, kérdezd azt aki kiöklötte, hogy miért annyi amennyi:)
Válasz #510. hozzászólásra
500 ezerért már vákuum ágyat is adhatsz!!!Azt biztos nem tudnád megmondani ha mikroszkóp méretűre szednéd is szét, hogy mi benne 500 ezer!!!
Válasz #509. hozzászólásra
most szivatsz?:)van kb 15 fajta légrugós ülés, elkellene döntened, hogy olcsóbb kell vagy drágább?!van pl silány minőségű 75-100 ezer körül, és van grammer 500.000 körül is,
Válasz #508. hozzászólásra
Légrugós érdekel olcsóbb és drágább is érdekelhet.
Válasz #507. hozzászólásra
hello! Nálam mindig jó árban vannak az ülések!:)))
milyen kellene, mehanikus vagy légrugós?
Válasz #504. hozzászólásra
Szia Szaki!
Milyen ülések vannak most nálad jó árban? Privátban is jöhet!
Válasz #504. hozzászólásra
Szia Szaki!
Milyen ülések vannak most nálad jó árban? Privátban is jöhet!
Válasz #500. hozzászólásra
Megnéztem, tőlük rendeltem.
bocsi, az előző 2x ment, ez van még, remélem tudtam segíteni!
http://www.youtube.com/watch?v=kshhLNHEdy8
http://www.youtube.com/watch?v=SxCMefVQRN4
http://www.youtube.com/watch?v=E_u11F3strY