Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez már szinte általános "magyar kereskedőéknél".Én is jártam így, és még majdhogy nem ki lettem oktatva, hogy nem is úgy van az! Aztán persze én is inkább hagytam a francba.
Ideje lenne a fogyasztóvédelemhez fordulni, és követelni a meghirdetett áron.
Minden pusztul,egyértelmű.Kérdés,lehet e kapni hozzá alkatrészt?Engem felhúzott,mikor az mtz ülés garanciába meghalt,feljegyezték a javítási igényemet,és addig halogatták,míg le nem járt a garancia.Alkatrészt sehol nem kapni hozzá,kb.1 nap lakatos,meg esztergályos munkával lehetne helyre hozni.650 üzemórát ment,és 85 kg-al.Félig mérgembe döntöttem az új grammer mellett.
Hát ez az, hogy inkább hagyja az ember, és nem áll a sarkára. Pl. nem megy a fogyasztóvédelemhez, pedig azok szívesen rárepülnek az ilyenre.
Ha annyi van kiírva, akkor oda kell(-ene) adni annyiért, és pont!
Másfél éve vettem kingtony készletet és hiába mondtam nekik, hogy a saját honlapjukon 36-ért hirdetik, azt mondták, hogy annak az akciónak már vége, nem adták ide annyiért.
Amúgy ettől a kis Grammer hokedlitől nem vagyok elájulva. Kb. annyira komfortos, mint egy sima mechanikus Grammer, vagy volt valami "Prama" nevű ülés, ami ugyanezt a szintet tudta. (A pontos nevére már nem emlékszem, a Prillingernél vettük hajdan, kb. egy mechanikus Grammer feléért, és teljesen renben volt.)
Ezek kb. azonos komfort szintű alap ülések.
A Claasban valami komolyabb Grammer fotel van, na az már igen. Bár az ára is biztosan jóval húzósabb.
Én nem pont Te ajánlatodra gondoltam, hogy mennyivel olcsóbb. Mert egy 20-as nem olyan nagy tétel...
Csak látni ettől komolyabb cégeknél hirdetve, hogy óriási akció és sokkal drágább.
Nem agroszakit védem,inkább magamat megnyugtatni.Szóval,lehet csak koppintás, meg a trükk,nincs készleten,de rendelhető.Vajon mi lesz az ára,ha megjön??
én nem kommentálom különösképp, mivel ismerem a fiúkat, és pozitív tapasztalatom van velük, csupán kissé irigykedem, talán annyi, hogy nálam az eredeti árhoz képest jobb áron van, ezt most egy egyedi akciónak vélem náluk, mert megtehetik éppen
Ami a Valtrámban van grammer ,,az biztos ,hogy nem fér be a Rábába,ugyanis az ülés mögött van egy 25cm-es padka amitől nem tudom hátrább helyezni az ülést.
Természetesen légrugósról beszélek ,,tavaly vettem mtz-t és abba vettem egy légrugós ülést ,és amit kivettem gyári mtz ülést azt nem tudtam betenni a rábába mert nem fértem be a kormányhoz ,pedig még nem is vagyok egy mázsa.
nem vagyok műszaki mérnök, de szerintem jó bele. vásároltak tőlem már mtz-kbe, zetorokba is, és nem volt gond, de bizti van itt, aki jobban ért hozzá, reméljük megossza tudását, tapasztalatát velünk!
végre valaki!:)sajnos kevesen foglalkoznak a saját egészségükkel, főleg a gerincükkel, és csak, mint sokminden másban a legolcsóbb jó leszre mennek. a grammer ülések tényleg gerinckímélők, főleg egy mtz-ben, de más traktorokban is, aki egyszer beül egy olyan trakiba, amiben van egy grammer és melózik vele pár üzemórát, az utánna csak grammerbe akarja beletenni a hátsó felét!:))))
na egyszónak is száz a vége, nálam folyamatosan rendkívül alacsony áron kaphatók ezen becses trónok, mert ha ebbe beleülsz, pl egy szántás, vagy tárcsázás alatt, egy királynak érezheted magad:)))))))
A Gramner ülésnél nincs jobb a világon!Legegyszerübb változata is egy gyógymasszázs a gerincnek.Ezt hívják széknek.Nekem az egyik Gramner,de egy megváltás bele ülni!Nem mosott rongyként szálsz ki,gerincsérvvel!
1051 hozzászólás
Válasz #348. hozzászólásra
Ez már szinte általános "magyar kereskedőéknél".Én is jártam így, és még majdhogy nem ki lettem oktatva, hogy nem is úgy van az! Aztán persze én is inkább hagytam a francba.
Ideje lenne a fogyasztóvédelemhez fordulni, és követelni a meghirdetett áron.
De 167+fa a meghirdetett ár is.
Válasz #335. hozzászólásra
Igazad lett! Az újár 167+fa! A meghirdetett áron nem tudják szállítani.
Válasz #343. hozzászólásra
Minden pusztul,egyértelmű.Kérdés,lehet e kapni hozzá alkatrészt?Engem felhúzott,mikor az mtz ülés garanciába meghalt,feljegyezték a javítási igényemet,és addig halogatták,míg le nem járt a garancia.Alkatrészt sehol nem kapni hozzá,kb.1 nap lakatos,meg esztergályos munkával lehetne helyre hozni.650 üzemórát ment,és 85 kg-al.Félig mérgembe döntöttem az új grammer mellett.
Válasz #344. hozzászólásra
kössz,akkor egyet kipróbálunk
Válasz #342. hozzászólásra
Annak idején 50-60 ezer volt, a mechanikus Grammer meg 90-100.
Válasz #342. hozzászólásra
Kb. 14-15-öt évet, 90 és 120 kilós emberekkel egy 80-as MTZ-ben. Most adtuk el a traktorral együtt, még semmi baja nem volt.
Grammer hehe.
Nígy év, 1200 óra, 90 kg + mtz 1025.
Válasz #338. hozzászólásra
ilyen volt?és hány évet birt ki?
http://webshop.keletagro.hu/79_vezetoulesek/ules-komplett-prama-900st-kartamasz-fejtamasz_id2986
Tegnap éjszaka rendeltem egyet ,,,majd megmondom.
Válasz #339. hozzászólásra
Hát ez az, hogy inkább hagyja az ember, és nem áll a sarkára. Pl. nem megy a fogyasztóvédelemhez, pedig azok szívesen rárepülnek az ilyenre.
Ha annyi van kiírva, akkor oda kell(-ene) adni annyiért, és pont!
Válasz #337. hozzászólásra
És ha nem adja mit tudsz csinálni?
Másfél éve vettem kingtony készletet és hiába mondtam nekik, hogy a saját honlapjukon 36-ért hirdetik, azt mondták, hogy annak az akciónak már vége, nem adták ide annyiért.
Válasz #330. hozzászólásra
Amúgy ettől a kis Grammer hokedlitől nem vagyok elájulva. Kb. annyira komfortos, mint egy sima mechanikus Grammer, vagy volt valami "Prama" nevű ülés, ami ugyanezt a szintet tudta. (A pontos nevére már nem emlékszem, a Prillingernél vettük hajdan, kb. egy mechanikus Grammer feléért, és teljesen renben volt.)
Ezek kb. azonos komfort szintű alap ülések.
A Claasban valami komolyabb Grammer fotel van, na az már igen. Bár az ára is biztosan jóval húzósabb.
Az nem változhat, a meghirdetetten kell adni. És szerintem ilyenen ők nem is ....kodnának.
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:41:27
Válasz #334. hozzászólásra
Én nem pont Te ajánlatodra gondoltam, hogy mennyivel olcsóbb. Mert egy 20-as nem olyan nagy tétel...
Csak látni ettől komolyabb cégeknél hirdetve, hogy óriási akció és sokkal drágább.
Válasz #333. hozzászólásra
Nem agroszakit védem,inkább magamat megnyugtatni.Szóval,lehet csak koppintás, meg a trükk,nincs készleten,de rendelhető.Vajon mi lesz az ára,ha megjön??
Moderálta: Mf-es (3146) 2013-04-05 07:49:05
Válasz #332. hozzászólásra
én nem kommentálom különösképp, mivel ismerem a fiúkat, és pozitív tapasztalatom van velük, csupán kissé irigykedem, talán annyi, hogy nálam az eredeti árhoz képest jobb áron van, ezt most egy egyedi akciónak vélem náluk, mert megtehetik éppen
Válasz #331. hozzászólásra
nem kibaxásbol raktam fel,jobb ha látják
Elég érdekes, hogy így is van nekik haszon rajta az itteni árakhoz képest.
ez igen, ők egy nagy cég, megtehetik, irigykedem, lehet veszek tőlük ennyiért én is, mivel ennél drágábban vettem eddig:(((
Akció
Válasz #328. hozzászólásra
én is úgy tudom, ezért is kérdeztem rá:)
oké, küldöm, köszönöm!!!
Válasz #326. hozzászólásra
email cím az mind kisbetű,tudtommal.
Én is kérnék szépen egy árlistát
tamas.borbas@citromail.hu
Válasz #325. hozzászólásra
Jacsmann@citromail.hu
nagy J az eleje?
Ha meg kérhetlek küldj egy ár ajánlatot ezekről az ülésekről MTZ szeretnék Jacsmann@citromail.hu
Köszönöm előre is
Válasz #323. hozzászólásra
Igen,,,de a Rábához igazítva.
Válasz #322. hozzászólásra
30 éve nem ültem rábába,milyen az ülése ifa?
Válasz #320. hozzászólásra
A gyári mtz ülés az nem jó bele,,ez van ,ki próbáltam.
Válasz #309. hozzászólásra
Azért ennyire nem kell elolvadni! Bele kell ülni egy mtz-be egy szántás vagy lazítás tárcsázásakor és akkor nem lesz annyira trón az a grammer sem!!!
Válasz #319. hozzászólásra
Az mtz-n eleve magasabban van az ülésszint nem?
Válasz #317. hozzászólásra
4-es kazán lemezből van az egész fülke.
Válasz #315. hozzászólásra
180 magas vagyok ha a csuszkán tolom hátrább akkor felkoppan a padkán ami mögötte van.
Válasz #314. hozzászólásra
Flexet nemismered?
Válasz #313. hozzászólásra
Marhajól nyomod e
Válasz #314. hozzászólásra
Válasz #313. hozzászólásra
Ami a Valtrámban van grammer ,,az biztos ,hogy nem fér be a Rábába,ugyanis az ülés mögött van egy 25cm-es padka amitől nem tudom hátrább helyezni az ülést.
Válasz #312. hozzászólásra
eddig azt a választ kaptam, hogy belelehet tenni, csak a 12 voltra kell figyelni
Válasz #311. hozzászólásra
Természetesen légrugósról beszélek ,,tavaly vettem mtz-t és abba vettem egy légrugós ülést ,és amit kivettem gyári mtz ülést azt nem tudtam betenni a rábába mert nem fértem be a kormányhoz ,pedig még nem is vagyok egy mázsa.
Válasz #310. hozzászólásra
nem vagyok műszaki mérnök, de szerintem jó bele. vásároltak tőlem már mtz-kbe, zetorokba is, és nem volt gond, de bizti van itt, aki jobban ért hozzá, reméljük megossza tudását, tapasztalatát velünk!
Válasz #309. hozzászólásra
Rábába van-e grammer ülés ,olyan amilyet nem kell átalakítani ahhoz,hogy betudjam szerelni??
Válasz #308. hozzászólásra
végre valaki!:)sajnos kevesen foglalkoznak a saját egészségükkel, főleg a gerincükkel, és csak, mint sokminden másban a legolcsóbb jó leszre mennek. a grammer ülések tényleg gerinckímélők, főleg egy mtz-ben, de más traktorokban is, aki egyszer beül egy olyan trakiba, amiben van egy grammer és melózik vele pár üzemórát, az utánna csak grammerbe akarja beletenni a hátsó felét!:))))
na egyszónak is száz a vége, nálam folyamatosan rendkívül alacsony áron kaphatók ezen becses trónok, mert ha ebbe beleülsz, pl egy szántás, vagy tárcsázás alatt, egy királynak érezheted magad:)))))))
Válasz #295. hozzászólásra
A Gramner ülésnél nincs jobb a világon!Legegyszerübb változata is egy gyógymasszázs a gerincnek.Ezt hívják széknek.Nekem az egyik Gramner,de egy megváltás bele ülni!Nem mosott rongyként szálsz ki,gerincsérvvel!
Válasz #304. hozzászólásra
És a Basicet? Vagy comfort esetleg comfort plus? Hogy működik az MTZ-be? Vízszintes rugózás is van benne?
Válasz #302. hozzászólásra
Ja, nagyobb a valószínűsége, mint a nyomáskapcsolónak hehe.
Válasz #304. hozzászólásra
köszönöm, örülök, hogy bevált!
Válasz #303. hozzászólásra
agroszaki,220 bruttó.Grammer maximo
Válasz #301. hozzászólásra
És milyet? Honnan?
Válasz #297. hozzászólásra
A golyómasszírozó kapcsolót erre a két szálra kell kötni