Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz máris szomszéd #23069. hozzászólásáraHát ja . Nem sok tájékoztato pislogott rajtuk. De még a suzuki fűtéskapcsolok világitása is ilyen bajonett izés. Egyszer a Ladábol kiszedtem a műszerfalat az izzocsere miatt mire kiderült ha hagyom'hogy szőrtelenitse a kezemszárát akkor felnyulva elérem a foglalatot. Egyforma volt a rövid javitás miatti sikerélmény nagysága meg a fájdalom aznap.
Válasz Sötét Paraszt #23062. hozzászólásáraAz R4-et nagyítás után is alig találtam meg . Így képről nem tudni mihez tartozik , úgy hogy miért " sült " meg nehéz megmondani . Mérete alapján W-os teljesítményű lehet , ha színkód olvasható és az alacsony értéket ad , akkor túláram korlátozás is lehet a feladata , pl egy izzóval sorba kötve , annak a körnek zárlat esetén védelemnek a meghajtó kör felé , de ez távolról csak találgatás . Jobb lenne egy műszerész kezébe adni az egészet .
Válasz T.f. #23060. hozzászólásáraLejjebb aszonták a ledek többet bírnak,
meg az r4 ellenállás szét van égve, a képen is látszik.
A ledhe tudni kéne a polaritást a nyákon.
Válasz Sötét Paraszt #23059. hozzászólásáraMi a gond akkor ?
Izzó van bőven , csak a típus válaszd ki .
https://www.google.com/search?q=m%C3%BCszerfal+%C3%ADzz%C3%B3&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk00IcxhWewtG8-jIXC9D6LdA-GPm2Q:1582832043691&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi95s_tvPLnAhWpAxAIHbSPBVUQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1366&bih=632
Válasz Sötét Paraszt #23055. hozzászólásáraAzok a fekete kúpos műanyagok ?? Mert azok foglalatok, csak elfordítod és abban van tüskeizzó{,:whistling:} Én már cseréltem többször...
Massey ferguson 6713 ??
Véleményetekre lennék kiváncsi!? Mennyire valt be a gép akinek van? Szervizesek véleményét is szivesen olvasom!
Előre is köszönöm!!
Válasz zoltan.horvath40 #23040. hozzászólásáraKivettem a kapcsolót műszerrel mérve tökéletesen kapcsol egy golyó van a végén a golyó zárja az áramkört illetve megszakít. Szerintem ez jó. Vissza raktam meglátjuk...
Válasz szanberg #23039. hozzászólásáraKöszi a segítséget! Egy Angol fórumon is olvastam a kuplung kapcsolót erre gondoltam Én is. Ugyanaz a hibajelenség mint amit ott leírtak. Ma rendelek bele aztán kiderül.
Válasz zoltan.horvath40 #23036. hozzászólásáraAmi eszembe jut, pl kuplung pedál kapcsoló ami esélyes lehet, de a csoportok csillogása a hibakód, azt szervizesnek be kell mondani melyik szám milyen periódusban villog, aztán már meg is van a gond.
Meg a kuplungpedál kapcsolón kívül a váltó oldalán egy mágnes tekercset kellett még cserélnünk az 5455-ön a 11 szezon alatt de ezzel ment, csak nem kapcsolt be a hármas és/vagy négyes csoport.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni van egy Massey ferguson 5465 gépem Dyna 4 váltós a hiba jelenség a következő az irányváltóra nem reagál se előre se hátra a csoport fokozatok villognak le-fel. Motor leállítás áram le vissza kapcsolás indítás és megjavult. Néha egy nap többször is előfordul de volt hogy napokig nem csinálta. Mi lehet a probléma?
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy valaki Massey Ferguson 1014-es gépel dolgozót e már mert nagyon nem tudunk rájönni hogyan kéne üzemeltetni könyvet meg nem kaptunk hozzá.
Válasz aratinga #23033. hozzászólásáraSzia.
Mint írtam nincs típusismeretem .
Beugrott a kérdésed , mikor találkoztam a betett képpel ,arra akartam példát mutatni , hogy a kérdéses helyen gyárilag is kompresszor lehet .
Márkafüggetlen forgalmazónál kellene érdeklődnöd a saját motorkódod alapján a kompresszor után.(esetleg fényképet mellékelve )
pl.:
http://www.verbis.hu/alkatreszek/Perkins
https://www.tradeservice.hu/perkins.html
Válasz T.f. #23032. hozzászólásárahelló
igen egy ilyen megoldást keresek!!
a képen milyen tipusu traktoron van ez a kompresszor, és milyen márkáju kompresszor??
köszönöm a segítségedet
Válasz pokistvan1975 #23030. hozzászólásáraMost is van fennt axialon vmi 130 c vagy mi elérhető áron ill itt apróhirdetésekben is sok 135 lovas régebbi 4000 uora korul, axialos kb 1500 uo az mellett sok szól
Válasz 5465 #23021. hozzászólására60ha 3-as váltva forgató, 3,2 tárcsa, kötött talaj,
ár kor és állapot függő. Idősebb gépbe gondolkodom.
Gazdától vennék nem kereskedőtől azok egy kicsit túlárazottak.
24419 hozzászólás
Válasz máris szomszéd #23069. hozzászólásáraHát ja . Nem sok tájékoztato pislogott rajtuk. De még a suzuki fűtéskapcsolok világitása is ilyen bajonett izés. Egyszer a Ladábol kiszedtem a műszerfalat az izzocsere miatt mire kiderült ha hagyom'hogy szőrtelenitse a kezemszárát akkor felnyulva elérem a foglalatot. Egyforma volt a rövid javitás miatti sikerélmény nagysága meg a fájdalom aznap.
Válasz .Richard. #23068. hozzászólásáraLada nem volt,csak varjú. Megaztán abba összesen nem volt ennyi elektronika.
Válasz máris szomszéd #23054. hozzászólásáraNektek sem volt ladátok? Lehet nem ez a méret de ugyan igy néz ki. Mármint a foglalat.
Válasz Dave #23066. hozzászólásáraAz izzó helyett.
Válasz Sötét Paraszt #23062. hozzászólásáraAz ellenállás helyett ne tegyél led-et... még viccnek is rossz. Ha valaki nem ért hozzá ilyen tanácsot ne adjon még viccből sem.
Válasz Sötét Paraszt #23062. hozzászólásárahttp://users.atw.hu/elektrolika/szin.html
Válasz Sötét Paraszt #23062. hozzászólásáraLED-et még nem raktam be , de technikailag lehet polaritás független . (a bemeneten GRAETZ-híd )
Válasz Sötét Paraszt #23062. hozzászólásáraAz R4-et nagyítás után is alig találtam meg . Így képről nem tudni mihez tartozik , úgy hogy miért " sült " meg nehéz megmondani . Mérete alapján W-os teljesítményű lehet , ha színkód olvasható és az alacsony értéket ad , akkor túláram korlátozás is lehet a feladata , pl egy izzóval sorba kötve , annak a körnek zárlat esetén védelemnek a meghajtó kör felé , de ez távolról csak találgatás . Jobb lenne egy műszerész kezébe adni az egészet .
Válasz T.f. #23060. hozzászólásáraLejjebb aszonták a ledek többet bírnak,
meg az r4 ellenállás szét van égve, a képen is látszik.
A ledhe tudni kéne a polaritást a nyákon.
Válasz T.f. #23060. hozzászólásáraBenősűlt az R4-es ellenállása is, aztmondja
Válasz Sötét Paraszt #23059. hozzászólásáraMi a gond akkor ?
Izzó van bőven , csak a típus válaszd ki .
https://www.google.com/search?q=m%C3%BCszerfal+%C3%ADzz%C3%B3&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk00IcxhWewtG8-jIXC9D6LdA-GPm2Q:1582832043691&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi95s_tvPLnAhWpAxAIHbSPBVUQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1366&bih=632
Válasz T.f. #23058. hozzászólásáraEzen már túl vagyok.
Válasz Sötét Paraszt #23045. hozzászólásáraFordítsd el 90 fokot a foglalatot és kijön .
Izzót minta alapján autóvillamossági boltban szoktam venni .
Válasz Sötét Paraszt #23055. hozzászólásáraAzok a fekete kúpos műanyagok ?? Mert azok foglalatok, csak elfordítod és abban van tüskeizzó{,:whistling:} Én már cseréltem többször...
Válasz Dave #23053. hozzászólásáraAzé jó lenne tudni mitő sült meg.
Válasz máris szomszéd #23054. hozzászólásárahuszon valahány foglalat a képen azokba vannak az izzók.
Válasz Sötét Paraszt #23045. hozzászólásáraHülye kérdés,hol itt az izzó?
Válasz Sötét Paraszt #23045. hozzászólásáraForraszd ki, színkód alapján meglehet határozni az értéket, de ha beviszed a megfelelő boltba adnak másikat.
Válasz jozef19 #23051. hozzászólásáraNade milyent, és úgy forraszam be?
Az r4 ellenállásra mit mondasz mestőr?
Válasz Sötét Paraszt #23045. hozzászólásáraAz már kiment a divatból,csak LED...
Válasz szanberg #23049. hozzászólásáraAz ahhoz kevés lesz, lehet az orrod hegyével kéne próbálkoznom hehe.
Válasz Sötét Paraszt #23048. hozzászólásáraBaxd le a kezed vele amelyikkel elrontottad
Válasz Bárány #23047. hozzászólásáraazzal mit csináljak?
Válasz Sötét Paraszt #23045. hozzászólására27-32-es villáskulcs legyen!
Válasz Sötét Paraszt #23045. hozzászólásáraNe nyúlj hozzá!!!!!!
izzócsere, r4 vélemény?
Válasz zoltan.horvath40 #23043. hozzászólásáraEgyenlőre, de majd ha meleg lesz munka közben lehet fog még baxakodni. Akkor csere!
Válasz szanberg #23039. hozzászólásáraKuplung kapcsolót kiszereltem puceráj kontakt tisztító stb. vissza. Tökéj a gép!
Massey ferguson 6713 ??
Véleményetekre lennék kiváncsi!? Mennyire valt be a gép akinek van? Szervizesek véleményét is szivesen olvasom!
Előre is köszönöm!!
Válasz zoltan.horvath40 #23040. hozzászólásáraKivettem a kapcsolót műszerrel mérve tökéletesen kapcsol egy golyó van a végén a golyó zárja az áramkört illetve megszakít. Szerintem ez jó. Vissza raktam meglátjuk...
Válasz szanberg #23039. hozzászólásáraKöszi a segítséget! Egy Angol fórumon is olvastam a kuplung kapcsolót erre gondoltam Én is. Ugyanaz a hibajelenség mint amit ott leírtak. Ma rendelek bele aztán kiderül.
Válasz zoltan.horvath40 #23036. hozzászólásáraAmi eszembe jut, pl kuplung pedál kapcsoló ami esélyes lehet, de a csoportok csillogása a hibakód, azt szervizesnek be kell mondani melyik szám milyen periódusban villog, aztán már meg is van a gond.
Meg a kuplungpedál kapcsolón kívül a váltó oldalán egy mágnes tekercset kellett még cserélnünk az 5455-ön a 11 szezon alatt de ezzel ment, csak nem kapcsolt be a hármas és/vagy négyes csoport.
Válasz zoltan.horvath40 #23036. hozzászólásáraKalibráltad már a váltót?
Sziasztok. Kis segítség kellene! MF 5435-ös (2012) trakin hol kell le engedni a fagyállót, hogy az összes lefollyon?
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni van egy Massey ferguson 5465 gépem Dyna 4 váltós a hiba jelenség a következő az irányváltóra nem reagál se előre se hátra a csoport fokozatok villognak le-fel. Motor leállítás áram le vissza kapcsolás indítás és megjavult. Néha egy nap többször is előfordul de volt hogy napokig nem csinálta. Mi lehet a probléma?
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy valaki Massey Ferguson 1014-es gépel dolgozót e már mert nagyon nem tudunk rájönni hogyan kéne üzemeltetni könyvet meg nem kaptunk hozzá.
Válasz aratinga #23033. hozzászólásáraSzia.
Mint írtam nincs típusismeretem .
Beugrott a kérdésed , mikor találkoztam a betett képpel ,arra akartam példát mutatni , hogy a kérdéses helyen gyárilag is kompresszor lehet .
Márkafüggetlen forgalmazónál kellene érdeklődnöd a saját motorkódod alapján a kompresszor után.(esetleg fényképet mellékelve )
pl.:
http://www.verbis.hu/alkatreszek/Perkins
https://www.tradeservice.hu/perkins.html
Válasz T.f. #23032. hozzászólásárahelló
igen egy ilyen megoldást keresek!!
a képen milyen tipusu traktoron van ez a kompresszor, és milyen márkáju kompresszor??
köszönöm a segítségedet
Válasz aratinga #23012. hozzászólásáraSzia .
Nincs típus ismeretem , de te valami ilyen megoldást keresel a kérdésed alapján .
Válasz pokistvan1975 #23030. hozzászólásáraMost is van fennt axialon vmi 130 c vagy mi elérhető áron ill itt apróhirdetésekben is sok 135 lovas régebbi 4000 uora korul, axialos kb 1500 uo az mellett sok szól
Válasz Dvili #23029. hozzászólására20 évnél öregebbet nem akarok. Landini is megfelel,
majd figyelem hogy hirdetik-e
Válasz mtz1221 #23028. hozzászólására30 éves dyna váltó necces lehet, szerintem felejtős
Válasz pokistvan1975 #23025. hozzászólásáraHa már mf-t akarsz akkor
8130 keress,ez a legjobban sikerült modellje.Túlméretezett difi/váltó lehajtás van rajta.
Válasz pokistvan1975 #23025. hozzászólására4260 Állapota gazdájától függ , lehet jobb is lemaradtál róla
Válasz pokistvan1975 #23020. hozzászólásáraVegyel 130 as landinit kb uaz , ára meg olcsóbb jóval axiálnál lesz is használt tuti
Válasz 5465 #23024. hozzászólására4260 at néztem de lemaradtam róla. Ijesmi gépet keresnék
Válasz pokistvan1975 #23023. hozzászólására Nekem 5465 van, ugyanekkora eszközök, hasonló talaj adottságok.
Teljesen elégedett vagyok vele, sorba is befér, mindenes gép.
Válasz 5465 #23021. hozzászólására60ha 3-as váltva forgató, 3,2 tárcsa, kötött talaj,
ár kor és állapot függő. Idősebb gépbe gondolkodom.
Gazdától vennék nem kereskedőtől azok egy kicsit túlárazottak.
Válasz pokistvan1975 #23020. hozzászólásáraHirdetèseket nem nèzed??
Van elèg jó kînálat, kedved szerint válogathatsz
Válasz pokistvan1975 #23020. hozzászólásáraMekkora terület ?
Milyen eszközök ?
Milyen talaj?
Mennyi pénzt szánsz rá?