Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szabi!
most meséljek el valamit??? bérmunkán hogyan lehet szerinted bukni néhány millát úgy,hogy nem is dolgoztál semmit???
hát cselendzserrel hahahahaha:-D
Mézga!
bocsi,hogy beleszólok, de ittis van friss rövidtárcsa csak Vogelnoot, de függesztett 5méteres.
van rajta normál lyuk is kettő középen pedig hosszúkás van ezen.
bocsi ha zaklattalak ezzel
Szabi!
most meséljek el valamit??? bérmunkán hogyan lehet szerinted bukni néhány millát úgy,hogy nem is dolgoztál semmit???
pirosban jólenne.
Azért szívem vágya a nagyballonkerekű pufigumis 8000-es ferga, 7méteres neház Framest V tárcsával meg 9méteres carrierrel, 7fejes Lemken ekével amin fel lehet hajtani az utolsót :-D
ja és egy 11méteres szlovák simítóval!!!! anélkül semmit nem ér az egész
VogelNoot Terradisc 500 Hydro rövidtárcsa.
Ékgyűrűs hengersorral, közöttük rögtörő tömörítő késekkel.
Magágyat készítünk vele, szántásokat is húzunk el, illetve legelőt is törtünk fel vele.
Jól működik, sokszáz hektár után ezt elmondhatom már.
és még nem is állítottunk rajta csak a mélységen, lehet az első és hátsó lapsor geometriáján is bazseválni, nem bántottam még ,de a könyve is írja,hogy a munkamélységet lehet ezzel is állítani, plussz a hengersor függőleges állításával stbstb...
egyébként még van egy 4,2nehéz IH meg egy ugyanekkora X könyűtárcsa amit vagy 7éve nem is húzott semmi
Szabi!
azt mondtad cselendzsert vettél nem 8480-at
lemegyek és kipróbálom ihajj!
de csak akkor ha nem szólsz bele mit és hogyan teszek vele
azért illik megismerni a határokat egykét perc erejéig szerintem
Nekem a nagy a mai napig megvan frissítve ilyentéren, valamiért kívánja hogy toljak még rá vagy két sebességet. és biza igazán akkor szól benne a motor amikor öblös gáznyomásra 2000motorfordúlatról már csak tyúklépésben mászik fel a mutató. Ilyenkor a rábák hazaszaladnak és behúzzák fülüketfarkukat, a jonik meg már kisem jönnek égni mint a rongy hahahaha
Ermike! mindenképpen szólok!
Zoli aztmondja a rábát megfingatja főleg ha emberes a főd alatta.
Meglátjuk mit akar!
ha másnem visszaviszem neki elnyúzva derékba
Paldoo!
nemsokára 4000 lesz benne.
és bizony kopogatnak a gumik róla.
Alapból kicsi a futó magassága a michelinen, ezt újgépen is megfigyeltem. Egyébként nagyon kegyetlenül jó puha fogós terülős gumiköpenyek, csak cimbiék Valtráján (2400óra van benne valahol) szóval azon meg Kleber gumik vannak és marhára újszerű állapotúak...ezeken ennyi órás korában már azért látszott a használat kopásfelé állt a szája, mostanra meg tényleg érik a csere. Őszre előre illene majd két új gumi, hátra eléglesz jövőre szerintem, azok még jobban megvannak.
Laposra meg nemtudom kell e keréksúly, nekem teccene két 5mázsás,mert a nagy ódalgós partoldalakon régebben írtam is,hogy azért megtudja mászatni kicsit ódalra a farát a tárcsa ha olyan a helyzet.
A nagy Fendt-eken kerekenként 1tonna súly van, nekem eléglenne a fele, csak erre aztmondta MFPisti,hogy sokba kerűl nemkell az nekem...
Szabi! azért a 6499ben rövidebb a motor egy ezressel meg könyebb szeker, viszont úgy vettem észre,hogy stabilabb üzembiztosabb strapásabb gépek ezek a 64...95-97-99 hofferek. A nagyobbaknál a nagy erő jobban szakítja a vasat, bár szerintem megfelelő helyen soha nincsen olyanokkal gond, mint amiket írnak itt páran időnként.
jógépek ezek, ha látnátok mostanában a 3Fergát egy táblában sorban sikrítani a fődön
ez a hírös "ferga-sor"
A rövidtárcsa meg ollyan magágyat készít mint semmi más!
kombinátor ásóbóróna egyik sem tud olyan fínom rögmentes aprómorzsás átdolgozott egyenletes sima plussz ráadás nem olyan könnyen kiszáradó talajt produkálni.
csak jobblettvolna a 6méteres, dehát ez így sikerűlt.
Az a baj,hogy abból már vontatott kelletett volna inkább, vagy 1200kg-os orrsúly, egyik sem ócsó:-D
a vontatott annyival többe kerűlt volna, amennyit meg nem ért volna közel sem meg. Persze vannak előnyei ittott, viszont ittott meg a függesztettnek is, nembeszélve az idei vízfoltokról,ahol a kerekes eszközöl elsülyednek és viszik a gépet is magukkal, eztmeg fellehet kapni ha baj van
meg jobb szűkenfordúlás meg egyebek, viszont közlekedéskor azért érezni,hogy egy turbós MTZ-t viszek a hátamon gyakorlatilag. Nem húzza fel az orrát de könyebbek az első kerekek az tuti
Itt még olyan is van akinek a kuki le sincs aratva, igaz valszteg azért mert nem éri meg. Van olyan is amin 2éves napraforgó(parlagfű) tarló van a földjein és ennek ellenére még az én bérbeadóimat piszkálja hogy adják neki inkább a földeket. Igaz amennyi van neki annak kb a 1/4-1/5ét műveli úgy ahogy. Most kezdenek szántogatni. Az őszön búza alá későn megcsinált asztal simaságú talajt amit végül nem vetettek el csak kerültek benne egyet vetőgéppel és otthagyták na azt múlthéten simítózták( nem boronással csak sima akác gerndák felléncolva egy keretre) és vetették valamivel, gondolom árpával. De hogy minek simítózták azt szerintem ők se tudják... :s
sokat nem tárcsázok. mindenem le van zárva. kombinátorozok egész héten. vannak itt még kókány emberek akik még most fognak szántani és van olyan akinek még a kukiszár zúzatlanul a tarlón van.
Mit fogsz ilyenkor tárcsázni? Itt egy ismerősömnek van egy ilyen xpressz aszem 6,5mes. Komoly szerkezet, tetszik hogy lehet állítani a lapok dőlésszögét az viszont hátrány hogy gömbsüveges lapjai vannak. De a munkájára nincs hiba! 300lovas steiger húzta eddig, most pedig egy 8670es ferga.
nekem szakember rakta fel, nem akárnilyen sufnituning. nem tudom most megnézni, mert nem voltam 2 napig itthon és a gépeimet elköltöztettem, mivel nincs keritésem
Ez az AUSTRODIESEL is szívja a paraszt vérét becsülettel????????
Mi a rákot vegyünk és honnét, akivel a vétel után is elégedettek maradunk MINDVÉGIG????????????????????????
24434 hozzászólás
Válasz #6931. hozzászólásra
A szomszéd nagy ferga szakija azt mondja, hogy 1000Xjobban nézz ki így, mint pirosban !
Asszem majd ő bejáratja a vasat....
Válasz #6932. hozzászólásra
igen előbb írtam, Terradisc 500 hydro, vagyis függesztett összecsukhatós, 2,9m szállítási szélességű.
(de 6méteres kellett volna inkább)
Válasz #6929. hozzászólásra
FÜGGESZTETT 5 MÉTERES VOGELT VETTÉL?????????????????
Válasz #6930. hozzászólásra
majd személyesen elmesélem, most inkább nem szítom a feszkót.
a lényeg,hogy a géped sárga az irígységtől,hogy nem lehet Ferga hahaha
na jólvan nem nyírlak tovább, de ez most kicsit jólesett bevallom.
a lényeg,hogy SÜSÜ a szívelelke néki!
Válasz #6929. hozzászólásra
Ezt nem értem !:
Szabi!
Válasz #6927. hozzászólásra
Mézga!
bocsi,hogy beleszólok, de ittis van friss rövidtárcsa csak Vogelnoot, de függesztett 5méteres.
van rajta normál lyuk is kettő középen pedig hosszúkás van ezen.
bocsi ha zaklattalak ezzel
Szabi!
pirosban jólenne.
Azért szívem vágya a nagyballonkerekű pufigumis 8000-es ferga, 7méteres neház Framest V tárcsával meg 9méteres carrierrel, 7fejes Lemken ekével amin fel lehet hajtani az utolsót :-D
ja és egy 11méteres szlovák simítóval!!!! anélkül semmit nem ér az egész
Válasz #6925. hozzászólásra
Majd jelzek ha van valami vas utána nyáron de iparkodnod kell, mert azért most már látom, hogy mi a különbség a bogrács után.....
Válasz #6922. hozzászólásra
neked a 3 pontnál a fölül ahová berakod a menetes orsót ott a carrieren ovális vagy rendes furat van?
Válasz #6925. hozzászólásra
Szeretnél te ilyen roncsot !
Válasz #6924. hozzászólásra
jóvanakkor dógozz magad rajta
megvonnád egy igenjól karbantartó kézpártól ócska kis rongyodat???
Válasz #6918. hozzászólásra
Elég magabiztos vagy a témában..............
(Gyerek kezébe adjam szó nélkül????)
Válasz #6919. hozzászólásra
VogelNoot Terradisc 500 Hydro rövidtárcsa.
Ékgyűrűs hengersorral, közöttük rögtörő tömörítő késekkel.
Magágyat készítünk vele, szántásokat is húzunk el, illetve legelőt is törtünk fel vele.
Jól működik, sokszáz hektár után ezt elmondhatom már.
és még nem is állítottunk rajta csak a mélységen, lehet az első és hátsó lapsor geometriáján is bazseválni, nem bántottam még ,de a könyve is írja,hogy a munkamélységet lehet ezzel is állítani, plussz a hengersor függőleges állításával stbstb...
egyébként még van egy 4,2nehéz IH meg egy ugyanekkora X könyűtárcsa amit vagy 7éve nem is húzott semmi
Válasz #6921. hozzászólásra
Erre én azt mondanám az ilyeneknek hogy akkor el van osztva,nem lesz veszekedés, enyém a simba neki meg marad az omikron. :)
megjött ma a simba!
a havernál van mert nem értem rá reggel. azt mondja az apja, hogy annyit tud az omikronja is
Válasz #6917. hozzászólásra
hali ez egy Valmet mishivel adott órával
Válasz #6917. hozzászólásra
Üdv!
Milyen tárcsád van?
Szabi!
azt mondtad cselendzsert vettél nem 8480-at
lemegyek és kipróbálom ihajj!
de csak akkor ha nem szólsz bele mit és hogyan teszek vele
azért illik megismerni a határokat egykét perc erejéig szerintem
Nekem a nagy a mai napig megvan frissítve ilyentéren, valamiért kívánja hogy toljak még rá vagy két sebességet. és biza igazán akkor szól benne a motor amikor öblös gáznyomásra 2000motorfordúlatról már csak tyúklépésben mászik fel a mutató. Ilyenkor a rábák hazaszaladnak és behúzzák fülüketfarkukat, a jonik meg már kisem jönnek égni mint a rongy hahahaha
Ermike! mindenképpen szólok!
Zoli aztmondja a rábát megfingatja főleg ha emberes a főd alatta.
Meglátjuk mit akar!
ha másnem visszaviszem neki elnyúzva derékba
Paldoo!
nemsokára 4000 lesz benne.
és bizony kopogatnak a gumik róla.
Alapból kicsi a futó magassága a michelinen, ezt újgépen is megfigyeltem. Egyébként nagyon kegyetlenül jó puha fogós terülős gumiköpenyek, csak cimbiék Valtráján (2400óra van benne valahol) szóval azon meg Kleber gumik vannak és marhára újszerű állapotúak...ezeken ennyi órás korában már azért látszott a használat kopásfelé állt a szája, mostanra meg tényleg érik a csere. Őszre előre illene majd két új gumi, hátra eléglesz jövőre szerintem, azok még jobban megvannak.
Laposra meg nemtudom kell e keréksúly, nekem teccene két 5mázsás,mert a nagy ódalgós partoldalakon régebben írtam is,hogy azért megtudja mászatni kicsit ódalra a farát a tárcsa ha olyan a helyzet.
A nagy Fendt-eken kerekenként 1tonna súly van, nekem eléglenne a fele, csak erre aztmondta MFPisti,hogy sokba kerűl nemkell az nekem...
Szabi! azért a 6499ben rövidebb a motor egy ezressel meg könyebb szeker, viszont úgy vettem észre,hogy stabilabb üzembiztosabb strapásabb gépek ezek a 64...95-97-99 hofferek. A nagyobbaknál a nagy erő jobban szakítja a vasat, bár szerintem megfelelő helyen soha nincsen olyanokkal gond, mint amiket írnak itt páran időnként.
jógépek ezek, ha látnátok mostanában a 3Fergát egy táblában sorban sikrítani a fődön
ez a hírös "ferga-sor"
A rövidtárcsa meg ollyan magágyat készít mint semmi más!
kombinátor ásóbóróna egyik sem tud olyan fínom rögmentes aprómorzsás átdolgozott egyenletes sima plussz ráadás nem olyan könnyen kiszáradó talajt produkálni.
csak jobblettvolna a 6méteres, dehát ez így sikerűlt.
Az a baj,hogy abból már vontatott kelletett volna inkább, vagy 1200kg-os orrsúly, egyik sem ócsó:-D
a vontatott annyival többe kerűlt volna, amennyit meg nem ért volna közel sem meg. Persze vannak előnyei ittott, viszont ittott meg a függesztettnek is, nembeszélve az idei vízfoltokról,ahol a kerekes eszközöl elsülyednek és viszik a gépet is magukkal, eztmeg fellehet kapni ha baj van
meg jobb szűkenfordúlás meg egyebek, viszont közlekedéskor azért érezni,hogy egy turbós MTZ-t viszek a hátamon gyakorlatilag. Nem húzza fel az orrát de könyebbek az első kerekek az tuti
Válasz #6915. hozzászólásra
Itt még olyan is van akinek a kuki le sincs aratva, igaz valszteg azért mert nem éri meg. Van olyan is amin 2éves napraforgó(parlagfű) tarló van a földjein és ennek ellenére még az én bérbeadóimat piszkálja hogy adják neki inkább a földeket. Igaz amennyi van neki annak kb a 1/4-1/5ét műveli úgy ahogy. Most kezdenek szántogatni. Az őszön búza alá későn megcsinált asztal simaságú talajt amit végül nem vetettek el csak kerültek benne egyet vetőgéppel és otthagyták na azt múlthéten simítózták( nem boronással csak sima akác gerndák felléncolva egy keretre) és vetették valamivel, gondolom árpával. De hogy minek simítózták azt szerintem ők se tudják... :s
Válasz #6914. hozzászólásra
sokat nem tárcsázok. mindenem le van zárva. kombinátorozok egész héten. vannak itt még kókány emberek akik még most fognak szántani és van olyan akinek még a kukiszár zúzatlanul a tarlón van.
Válasz #6913. hozzászólásra
Mit fogsz ilyenkor tárcsázni? Itt egy ismerősömnek van egy ilyen xpressz aszem 6,5mes. Komoly szerkezet, tetszik hogy lehet állítani a lapok dőlésszögét az viszont hátrány hogy gömbsüveges lapjai vannak. De a munkájára nincs hiba! 300lovas steiger húzta eddig, most pedig egy 8670es ferga.
Válasz #6911. hozzászólásra
demo
Válasz #6910. hozzászólásra
Küldök a cégesre mailt !
Válasz #6894. hozzászólásra
megvetted vagy demózol?
Válasz #6908. hozzászólásra
Többet ér a barátság....
Válasz #6907. hozzászólásra
Te vagy a Szi....???
Válasz #6907. hozzászólásra
Drága ?
Válasz #6906. hozzászólásra
Mivel nincs fronthidraulikád igen, sokat segítene.
De hegyet sem mászol....úgy hogy a Te döntésed!
Válasz #6904. hozzászólásra
Van-e értelme felsúlyoznom a hátsó felnit ?
Válasz #6903. hozzászólásra
De valami megoldást kell találni,mert kilukad ez a tank is.
Válasz #6901. hozzászólásra
Inkább mailben, vagy telefonon!
Válasz #6897. hozzászólásra
Tier2-Tier3, ennyi a különbség!
Válasz #6900. hozzászólásra
Ezt nem lehet rosszul felrakni
Ezért majd nézd meg a főtank tartódat,láttam már gányolást szakembertől is
Fergis !
Nyomsz nekem árat ha kérdezek ide vagy csak privibe ?
Válasz #6897. hozzászólásra
nekem szakember rakta fel, nem akárnilyen sufnituning. nem tudom most megnézni, mert nem voltam 2 napig itthon és a gépeimet elköltöztettem, mivel nincs keritésem
Válasz #6896. hozzászólásra
Válasz #6896. hozzászólásra
Már azt hittem oroszlán !
Válasz #6892. hozzászólásra
Örülök. A te gépeden van egy lemez sztem ami megvédi a tankodat. Ilyen kipufogó van a gépeden?
Mert az enyém ilyen:
Mintha egy lemez nem lenne,és ezért sérül a tank,erre gondolok
Válasz #6895. hozzászólásra
sárga
Válasz #6894. hozzászólásra
Milyen simba ?
Válasz #6893. hozzászólásra
holnap jön a simba. kérek mellé egy claas-t is
Válasz #6891. hozzászólásra
Ez a beszéd!!!!!!!!!!!
Válasz #6881. hozzászólásra
örülj neki, hogy nem alul lyukadt ki
Válasz #6877. hozzászólásra
elég oda a fergi is. legközelebb majd veszek trakit
Válasz #6886. hozzászólásra
A szerelő laptopján láttam 2db lemezt,ami védi a póttankot.Nézd már meg légyszíves,én nem találom a katalógusban.
Válasz #6887. hozzászólásra
Amit bekereteztél az a főtank tartója
Amúgy ne izgulj, a grúber mellé kapsz egyet!!!
Válasz #6887. hozzászólásra
4274743
Válasz #6884. hozzászólásra
Ez a két tétel.
Válasz #6883. hozzászólásra
Nem!
Az Accessories-ben van
Válasz #6883. hozzászólásra
Ez az AUSTRODIESEL is szívja a paraszt vérét becsülettel????????
Mi a rákot vegyünk és honnét, akivel a vétel után is elégedettek maradunk MINDVÉGIG????????????????????????