Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szerintem tudtak volna neked hirtelen is szerezni olyan gépet amit kerestél...
jó a Valtra, van nem messze egy vállalkozónak egy nagy 190lovas meg egy 140lovas. A nagy az 3-4éves forma a kisebb meg 2001-ben lett náluk beüzemelve. és jók.
nem volt készleten normális felszereltségű, ill. az ár sem mindegy
gumi650/65
lég.rug.hid,kabin ésülés
fronthidr.
140-160le
na ez nincs gyakorlatilag sehol készleten
a benedek 5400-ast, magtárosok 5400-ast
tudtak volna amik max 100le és társainak felelnek meg és a 6400-as sorozatot max júniusra tudják meghozatni
szept-okt. és május-június között igen sok viz
lefolyik a D.......
ja és csak az MF!!!!!!!!!! :-D
csak egyet tudok érteni vele
amúgy most valtrát tudtunk csak venni újat mert ker.-nél egész eu-ba nincs normális 6480 vagy annál nagyobb
Tavaly mi is IH ekét húztunk,ugyanazt a 4fejeset,csak nyomorodott állapotban,vagyis tavaly nyomorodott meg,mert nem T150húzta:-D és ha fogott valamit akkor nem a gép fúlt meg,hanem engedett az eke...mindene:-D
ja és ugyanolyan fogyasztással mint az éven.
egyébként az IH-t könyebb húzni mint egy 5fejes Rabewerk Kleber ekét, és erről vitát nem is nyithatunk...
viszont a fogyasztás meg azért nem több a nehezebb húzású ekével sem, mert itt meg 225centit fog el, nem 160-at,szóval a területteljesítménye az jóval több... vagyis hasznosabb...10fordulón már 6,5méterrel több kivan szántva ezzel az ekével.
most a végén a srában levettünk egy ekefejet, de már olyan sár volt,hogy senki nem tudott dolgozni a környéken sem! mi nyomtuk,mert volt még bőven, és most nem szerettünk volna karácsonykor is dolgozni mint tavaly... így még maszek is belefért, és a múlthéten végeztünk azokkal is...
ja olyan sár volt,hogy a rába is 4-el próbált szántani, de tehetetlen volt, a part egyszerűen megfogta és nincs tovább... Mi mentünk, 6-7 hektár kiment egy műszakban így is.
Én büszke vagyok a gépre,mert olyan fain egy eltalált szerkezet, amit eddig felülmúlni itt még nem sikerült.
ugyanazzal az ekével szántunk mint nem messze egy nagyobb vállalat a 8000-es meg 8330-as nagy Johndeerokkal, és azok sem képesek nagyobb terület teljesítményre, a nagy sárban ők is felhajtják az utolsó ekefejet...és még part sincs náluk.
Tartósságáról a Fergának annyit,hogy 2600óra van most benne, itt egy év alatt bő 1500órát ment most, 700hektár körül kell dolgoznia, plussz maszek. nem hűl ki gyakran annyi a lényeg. Eddigi meghibásodás: ülés tápkábele megtört és nem érintkezett jól, illetve az elektromos fűtés csap nem működött jól, hát kicseréltem.
tárcsával 7-től 9-10-ig fogyaszt. 9-10-et parton és gyűrűshenger utánna akasztva, természetesen agyig földbe engedve mint mindig...
ekével 21átlag. Simítóval nem emlékszem de nagyon keveset,majd tavasszal közlöm az infókat. Ja ezzel hengereztem is DalBo simítósoros rögtörő hengerrel, lezáráskor 2-3litert kér egy hektárra, amikor szántást húztam el vele a tavaszon akkor 6-7körül.
Remélem sokáig szépen fog szolgálni a szekér! Vigyázunk rá, karbantartás maximálisan megvan mindig, rendezett a gép messzemenőkig, nem csak hajtva van.
Ezt most csak azért írtam,mert amolyan évvégi nosztalgia volt, minden rendbe lett téve, nyugodtan alszom télen:-D
Szerintem ne olcsó trakit akarjunk,hanem normális árakat,meg jövőt!
Ha a gyártók amiatt csökkentenek majd árat,mert nem tudják eladni a gépeket,akkor itt mindenkinek naooooonnn sz.r lesz!!!!!!!!
Nem akarok olcsó trakit (esetleg olcsóbbat 10-20%-al),
De !! ameddig 5-600 tonna kukoricát kell adni egy kis 100 lovas trakiért addig nagyon elgondolkodok a vásárláson ...
Itt sajnos a kereslet diktál,és az még mindig van bőven.
Igaz most a szállítási határidő visszaesett kilenc hónapról,ötre.
És amig nem tudnak annyi traktort gyártani,mint amit megvesznek,addig emelnek árat.
Logikus.Mindenki ezt tenné.
Az meg hogy esett a vas ára.... a tulajdonosok fél perccel tovább tapsolnak.Magasabb a profit.
Viszont.
Ha józanul gondolkodtok.
Biztos hogy olcsó traktort akarunk?
Meg azért az sem ártana ha a gyártók is igazodnának a megváltozott piaci helyzethez (vas,olaj árának drasztikus csökkenése) néhány reális akcióval.
A J.D. már mozdult egy picit, a 6330-at(100ló,nem prémium felsz.) akciózzák NémetO.-ban 44.444 juróért (az már azért MF5455ár), ráadásul dec 31.-ig még egy eredeti J.D. kerékpárt is adnak ajándékba mellé(gondolom nem azért hogyha lerobban a gép legyen mivel bekerekezni a mezőröl)
Hülye vicc vót:-DDDDDD
De azért jót röhögtem.
A nagy neveknem én vagyok,hanem azok akik használják a gépeket.Pl géza,szanberg.....maszek,KPisti,meg iylenek.
Mi csak droidok vagyunk.:-))))
Mi a hír?
Új traki?
Valami poénosat akartam irni, mert gondoltam hogy ráharap valaki, nagyon halott a fórum , a Nagy neveket is csak ilyen gyenge trükkökkel lehet írásra késztetni :-)))))))))))))))))))
Válasz #1590. hozzászólásra
Bármit írt volna,neked akkor is az jön le:-))))
Szándékosan nem írom le hogy:Te sem dolgoztál még traktorral,ezért nem tudod:-DDD
hejjhó!
Ma rendbetettük és téliesítettük a Ferguson traktort. Bizony megint olajcsere lesz nemsokára, így a gépben kishíjján 2600 üzemóra van. Fainul kitakarítottuk,lezsíroztuk,orrsúlyt letettük,teletankoltam...
most végig kemény munka volt ebben az olajcsere periódusban(300óránként cserélem benne) csak szántott,illetve tárcsázott,mert letárcsáztunk néhány szántott földünket, nomeg volt pár tábla ahol a górét is letárcsáztam szánts előtt... a lényeg,hogy olvastam sokaknál,hogy a gép az új is,csipegeti az olajat,és szükséges a rátöltögetés. Nekünk most háromnegyed nívó körül lett feltöltve olajcserekor a motor, most pedig negyed és fél nívó között van,szóval 1/3-ad nívó szinten áll az olaj. Tavaszon amikor a könyebb munkák vannak,szántáselmunkálás egyebek,akkor meg nem is fogy belőle,1-2millimétert ha lecsökken az olajszint...ha...
A fogyasztás a szántásra 250hektár átlagra pedig 21 liter. Ebben bennevannak a kezdeti optimális talajállapotban szántott táblák is(16liter) illetve a végén minusz 1 vagyis 4ekefejes saras 30literes szántás is. Itt a végén levettünk a mélységből is kicsit, mert dombok is voltak rendesen, a sár meg sár.....szóval 26centit mértem, előtte 28 általában, de 30felett is szántottam táblákat.
összehasonlítási alapnak tudok mondani hiteles fogyasztást, 70valahanyas johndeer havernak 4fejes IH ekével átlagban 30 literre jött ki. Pedig Ő még leszántott az esők előtt...
A talajviszonyok közel azonosak, sőt gyakorlatilag megegyeznek a paraméterei.
Nem versengésképpen, de a tények azok tények!
a Rabe ekét is téliesítettem, alapos mosás, zsírzás, kormánylemezeket is lekentem zsírral, papírt borítottam rájuk.
Még a kombájnt fogom felbakolni tuskóra, ne nyomja egész nyárig az a 141mázsa a gumikat szegényeket.
Géza !
nyomjak egy tel. számot egy kombájn kereskedőről ?
Állítólag megbízható. Arat vagy 10-12 kombájnnal nyaranta, meg közben adja veszi mindenfele. Ahogy mondták kb évente vagy 25-30 db-al botolgat.
a koncentrátumot felejtsd el
természetesen premix 2%-os
magasabb beltartalom, kevesebb bekeverési % és olcsóbb kilónkénti ár
a cég nevet nem tudom most fejből, de az üzletkötőt régóta ismerem, igaz akkor más cégnél volt
Na azért ennyire nem mélyedtem bele a beszélgetésbe, mert nem szeretem magam elkötelezni, meg réges rég amikor az embernek még az állami gazdikból ki tudott hozni bérhízlalást akkor nagyon ráfáztunk így ezért rosszak az emlékeim és kapásból nem folytattam a beszélgetést.
60 db-ot hoztam 28,6 volt az átlag, két kilót levontak és 26,6-ot fizettem
tegnap volt két hete, hogy hoztam
1-et kellett oltanom, de rendbe van
1-2 napja meg egy másiknak fáj a lába, mert egymásra ugrálgattak
két nap alatt 3q-át esznek meg most
eddig 17%-ig vittem fel a szóját és 3% sano premixet kapnak. de ép tegnap volt nálam egy másik cég képviselöje és nagyságrendel jobbat mondot, úgyhogy a sano repül.
határ a csillagos ég,de akkor már nagyon balféknek kell lenni
Most csinálunk egyet,ez két misiből megáll tokkal vonóval.
teljes váltó felújítás,kupplung,,új hidraulika szivattyú,diffi,féktárcsák,kézifék,dificsapágyazás.
Előző tulaj behúzott kézifékkel túrázott,lekoptak a lamellák,elkezdte enni a fémet,és telivágta az egész rendszert.Nyomott olajzásos,úgyhogy nyomta szépen a csiszolóport.
Most viszont új lesz az egész
nincs mit
a tiéd még blue
környeztevédelmi normák
annakidején még ilyen egyszerűen jelölték,és jobbára azért mert svájcban szigorúbbak voltak a szabályok.
a héten, meg a jövő héten egyedül vagyok nincs, aki leállítson, oszt mire hazaérnek akkor ez van oszt kész ! csak ne kéne a szántással is foglalkoznom, eddig én nyomtam nappal, este meg a traktoros, de a héten jött egy ismerős leváltani oszt így jár az agyam.
24468 hozzászólás
Válasz #1617. hozzászólásra
Na ez- az -a fergi az fergi marad mindig
Válasz #1612. hozzászólásra
szerintem tudtak volna neked hirtelen is szerezni olyan gépet amit kerestél...
jó a Valtra, van nem messze egy vállalkozónak egy nagy 190lovas meg egy 140lovas. A nagy az 3-4éves forma a kisebb meg 2001-ben lett náluk beüzemelve. és jók.
de azért a Ferga az Ferga...
Válasz #1615. hozzászólásra
csak olyanok vannak hahahahaha:-D
Válasz #1614. hozzászólásra
Miért olyan is van aki be akrja cserélni a Valtrát MF-re? -)))))))
Válasz #1613. hozzászólásra
Nagy hiba volt!
Majd legközelebb, de Valtrát nem szeret beszámolni...
Válasz #1612. hozzászólásra
Nem kérdezted Mfpistit?
Válasz #1609. hozzászólásra
nem volt készleten normális felszereltségű, ill. az ár sem mindegy
gumi650/65
lég.rug.hid,kabin ésülés
fronthidr.
140-160le
na ez nincs gyakorlatilag sehol készleten
a benedek 5400-ast, magtárosok 5400-ast
tudtak volna amik max 100le és társainak felelnek meg és a 6400-as sorozatot max júniusra tudják meghozatni
szept-okt. és május-június között igen sok viz
lefolyik a D.......
Válasz #1610. hozzászólásra
Persze balesetek mindig vannak.-))))))
Válasz #1608. hozzászólásra
Ha egyszer valtrát vettél nem is fogsz egyebet venni soha.
Válasz #1608. hozzászólásra
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Válasz #1607. hozzászólásra
csak egyet tudok érteni vele
amúgy most valtrát tudtunk csak venni újat mert ker.-nél egész eu-ba nincs normális 6480 vagy annál nagyobb
Válasz #1589. hozzászólásra
Tavaly mi is IH ekét húztunk,ugyanazt a 4fejeset,csak nyomorodott állapotban,vagyis tavaly nyomorodott meg,mert nem T150húzta:-D és ha fogott valamit akkor nem a gép fúlt meg,hanem engedett az eke...mindene:-D
ja és ugyanolyan fogyasztással mint az éven.
egyébként az IH-t könyebb húzni mint egy 5fejes Rabewerk Kleber ekét, és erről vitát nem is nyithatunk...
viszont a fogyasztás meg azért nem több a nehezebb húzású ekével sem, mert itt meg 225centit fog el, nem 160-at,szóval a területteljesítménye az jóval több... vagyis hasznosabb...10fordulón már 6,5méterrel több kivan szántva ezzel az ekével.
most a végén a srában levettünk egy ekefejet, de már olyan sár volt,hogy senki nem tudott dolgozni a környéken sem! mi nyomtuk,mert volt még bőven, és most nem szerettünk volna karácsonykor is dolgozni mint tavaly... így még maszek is belefért, és a múlthéten végeztünk azokkal is...
ja olyan sár volt,hogy a rába is 4-el próbált szántani, de tehetetlen volt, a part egyszerűen megfogta és nincs tovább... Mi mentünk, 6-7 hektár kiment egy műszakban így is.
Én büszke vagyok a gépre,mert olyan fain egy eltalált szerkezet, amit eddig felülmúlni itt még nem sikerült.
ugyanazzal az ekével szántunk mint nem messze egy nagyobb vállalat a 8000-es meg 8330-as nagy Johndeerokkal, és azok sem képesek nagyobb terület teljesítményre, a nagy sárban ők is felhajtják az utolsó ekefejet...és még part sincs náluk.
Tartósságáról a Fergának annyit,hogy 2600óra van most benne, itt egy év alatt bő 1500órát ment most, 700hektár körül kell dolgoznia, plussz maszek. nem hűl ki gyakran annyi a lényeg. Eddigi meghibásodás: ülés tápkábele megtört és nem érintkezett jól, illetve az elektromos fűtés csap nem működött jól, hát kicseréltem.
tárcsával 7-től 9-10-ig fogyaszt. 9-10-et parton és gyűrűshenger utánna akasztva, természetesen agyig földbe engedve mint mindig...
ekével 21átlag. Simítóval nem emlékszem de nagyon keveset,majd tavasszal közlöm az infókat. Ja ezzel hengereztem is DalBo simítósoros rögtörő hengerrel, lezáráskor 2-3litert kér egy hektárra, amikor szántást húztam el vele a tavaszon akkor 6-7körül.
Remélem sokáig szépen fog szolgálni a szekér! Vigyázunk rá, karbantartás maximálisan megvan mindig, rendezett a gép messzemenőkig, nem csak hajtva van.
Ezt most csak azért írtam,mert amolyan évvégi nosztalgia volt, minden rendbe lett téve, nyugodtan alszom télen:-D
Válasz #1605. hozzászólásra
Szerintem ne olcsó trakit akarjunk,hanem normális árakat,meg jövőt!
Ha a gyártók amiatt csökkentenek majd árat,mert nem tudják eladni a gépeket,akkor itt mindenkinek naooooonnn sz.r lesz!!!!!!!!
Válasz #1604. hozzászólásra
Nem akarok olcsó trakit (esetleg olcsóbbat 10-20%-al),
De !! ameddig 5-600 tonna kukoricát kell adni egy kis 100 lovas trakiért addig nagyon elgondolkodok a vásárláson ...
Válasz #1602. hozzászólásra
Itt sajnos a kereslet diktál,és az még mindig van bőven.
Igaz most a szállítási határidő visszaesett kilenc hónapról,ötre.
És amig nem tudnak annyi traktort gyártani,mint amit megvesznek,addig emelnek árat.
Logikus.Mindenki ezt tenné.
Az meg hogy esett a vas ára.... a tulajdonosok fél perccel tovább tapsolnak.Magasabb a profit.
Viszont.
Ha józanul gondolkodtok.
Biztos hogy olcsó traktort akarunk?
Válasz #1601. hozzászólásra
Őszintén????:- NEM.
Válasz #1600. hozzászólásra
Ebben bízok én is, de ha a termény árak emelkednének nekem az is megfelel..(álmodik a nyomor:-))
Válasz #1599. hozzászólásra
Egy hívogató fényt látsz az alagút végén?
Válasz #1598. hozzászólásra
Ha így haladunk, lesz az még olcsóbb is!
Válasz #1597. hozzászólásra
Kivilágosodik az lámpás nélkül is, csak idő kérdése.(csak addig ki kellbirni)
Válasz #1596. hozzászólásra
Meg azért az sem ártana ha a gyártók is igazodnának a megváltozott piaci helyzethez (vas,olaj árának drasztikus csökkenése) néhány reális akcióval.
A J.D. már mozdult egy picit, a 6330-at(100ló,nem prémium felsz.) akciózzák NémetO.-ban 44.444 juróért (az már azért MF5455ár), ráadásul dec 31.-ig még egy eredeti J.D. kerékpárt is adnak ajándékba mellé(gondolom nem azért hogyha lerobban a gép legyen mivel bekerekezni a mezőröl)
Válasz #1596. hozzászólásra
Kűggyek lámpást??????
Válasz #1594. hozzászólásra
Az lessz met túl szegények vagyunk a használthoz, csak az időpont a kérdéses, mert nem nagyon látjuk a fényt az alagút végén....
Válasz #1593. hozzászólásra
Köszönjük szépen!
30.án tolmácsolni fogom mindenkinek!
És itt ragadom meg az alkalmat,hogy mindenkit üdvözöl a dunántúli áfész.......
Válasz #1592. hozzászólásra
Hülye vicc vót:-DDDDDD
De azért jót röhögtem.
A nagy neveknem én vagyok,hanem azok akik használják a gépeket.Pl géza,szanberg.....maszek,KPisti,meg iylenek.
Mi csak droidok vagyunk.:-))))
Mi a hír?
Új traki?
Válasz #1591. hozzászólásra
viszont kivánom mindannyiotoknak!
Válasz #1591. hozzászólásra
Valami poénosat akartam irni, mert gondoltam hogy ráharap valaki, nagyon halott a fórum , a Nagy neveket is csak ilyen gyenge trükkökkel lehet írásra késztetni :-)))))))))))))))))))
Válasz #1590. hozzászólásra
Bármit írt volna,neked akkor is az jön le:-))))
Szándékosan nem írom le hogy:Te sem dolgoztál még traktorral,ezért nem tudod:-DDD
Mik a hírek feléd?
Válasz #1588. hozzászólásra
Nekem ebböl a h.sz.-bol az jön le hogy a 8000-es J.D. a legkirályabb szántótraktor :-)))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DE Te ezt nincs honnan tudjad mert Fergivel dolgozol,és mivel elégedett vagy vele nem is fogod sose megtudni sajnos :-(((((((((((((
Válasz #1588. hozzászólásra
JD nem biztos,hogy azért evett többet,mert JD,hanem azért mert IH ekét húzott.
hejjhó!
Ma rendbetettük és téliesítettük a Ferguson traktort. Bizony megint olajcsere lesz nemsokára, így a gépben kishíjján 2600 üzemóra van. Fainul kitakarítottuk,lezsíroztuk,orrsúlyt letettük,teletankoltam...
most végig kemény munka volt ebben az olajcsere periódusban(300óránként cserélem benne) csak szántott,illetve tárcsázott,mert letárcsáztunk néhány szántott földünket, nomeg volt pár tábla ahol a górét is letárcsáztam szánts előtt... a lényeg,hogy olvastam sokaknál,hogy a gép az új is,csipegeti az olajat,és szükséges a rátöltögetés. Nekünk most háromnegyed nívó körül lett feltöltve olajcserekor a motor, most pedig negyed és fél nívó között van,szóval 1/3-ad nívó szinten áll az olaj. Tavaszon amikor a könyebb munkák vannak,szántáselmunkálás egyebek,akkor meg nem is fogy belőle,1-2millimétert ha lecsökken az olajszint...ha...
A fogyasztás a szántásra 250hektár átlagra pedig 21 liter. Ebben bennevannak a kezdeti optimális talajállapotban szántott táblák is(16liter) illetve a végén minusz 1 vagyis 4ekefejes saras 30literes szántás is. Itt a végén levettünk a mélységből is kicsit, mert dombok is voltak rendesen, a sár meg sár.....szóval 26centit mértem, előtte 28 általában, de 30felett is szántottam táblákat.
összehasonlítási alapnak tudok mondani hiteles fogyasztást, 70valahanyas johndeer havernak 4fejes IH ekével átlagban 30 literre jött ki. Pedig Ő még leszántott az esők előtt...
A talajviszonyok közel azonosak, sőt gyakorlatilag megegyeznek a paraméterei.
Nem versengésképpen, de a tények azok tények!
a Rabe ekét is téliesítettem, alapos mosás, zsírzás, kormánylemezeket is lekentem zsírral, papírt borítottam rájuk.
Még a kombájnt fogom felbakolni tuskóra, ne nyomja egész nyárig az a 141mázsa a gumikat szegényeket.
Válasz #1586. hozzászólásra
állítólag.
Válasz #1585. hozzászólásra
jobb !
Válasz #1584. hozzászólásra
adj!
Balla?
Válasz #1583. hozzászólásra
Géza !
nyomjak egy tel. számot egy kombájn kereskedőről ?
Állítólag megbízható. Arat vagy 10-12 kombájnnal nyaranta, meg közben adja veszi mindenfele. Ahogy mondták kb évente vagy 25-30 db-al botolgat.
Válasz #1582. hozzászólásra
tudok mintent csak tegnap anyámnál voltunk és ott hagytam a papirokat, de a premixet megrendeltem. a jövő héten jön
Válasz #1581. hozzászólásra
amint tudsz valamit nyomd be !
Válasz #1580. hozzászólásra
a koncentrátumot felejtsd el
természetesen premix 2%-os
magasabb beltartalom, kevesebb bekeverési % és olcsóbb kilónkénti ár
a cég nevet nem tudom most fejből, de az üzletkötőt régóta ismerem, igaz akkor más cégnél volt
Géza !
Ugorj át ide itt gyarapítsuk a szöveget.
A másik ajánlat amiről írtál a malac tartásnál (takarmány) az konc, premix vagy mi és kitől ?
Válasz #1578. hozzászólásra
Na azért ennyire nem mélyedtem bele a beszélgetésbe, mert nem szeretem magam elkötelezni, meg réges rég amikor az embernek még az állami gazdikból ki tudott hozni bérhízlalást akkor nagyon ráfáztunk így ezért rosszak az emlékeim és kapásból nem folytattam a beszélgetést.
Válasz #1559. hozzászólásra
és mik a feltételek?
Válasz #1559. hozzászólásra
engem érdekel a bérhizlalás.
Válasz #1575. hozzászólásra
MF
Beauvais
Gima
Ezeket a 3690-eseket végül is ki gyártotta? Mert ven ugyanilyen valmet névvel is.
Válasz #1573. hozzászólásra
én nem veszem nagytételbe a szóját, ezért 95 Ft/ kg
Válasz #1554. hozzászólásra
60 db-ot hoztam 28,6 volt az átlag, két kilót levontak és 26,6-ot fizettem
tegnap volt két hete, hogy hoztam
1-et kellett oltanom, de rendbe van
1-2 napja meg egy másiknak fáj a lába, mert egymásra ugrálgattak
két nap alatt 3q-át esznek meg most
eddig 17%-ig vittem fel a szóját és 3% sano premixet kapnak. de ép tegnap volt nálam egy másik cég képviselöje és nagyságrendel jobbat mondot, úgyhogy a sano repül.
Válasz #1561. hozzászólásra
nem ment, de ha tudsz intézni legközelebbre, akkor megköszönöm
Válasz #1566. hozzászólásra
határ a csillagos ég,de akkor már nagyon balféknek kell lenni
Most csinálunk egyet,ez két misiből megáll tokkal vonóval.
teljes váltó felújítás,kupplung,,új hidraulika szivattyú,diffi,féktárcsák,kézifék,dificsapágyazás.
Előző tulaj behúzott kézifékkel túrázott,lekoptak a lamellák,elkezdte enni a fémet,és telivágta az egész rendszert.Nyomott olajzásos,úgyhogy nyomta szépen a csiszolóport.
Most viszont új lesz az egész
Válasz #1567. hozzászólásra
nincs mit
a tiéd még blue
környeztevédelmi normák
annakidején még ilyen egyszerűen jelölték,és jobbára azért mert svájcban szigorúbbak voltak a szabályok.
Válasz #1568. hozzászólásra
:-)))))))))))))))))))))
már érzem a bót szagát !!!!!!!!!!!!!!!!!!
a héten, meg a jövő héten egyedül vagyok nincs, aki leállítson, oszt mire hazaérnek akkor ez van oszt kész ! csak ne kéne a szántással is foglalkoznom, eddig én nyomtam nappal, este meg a traktoros, de a héten jött egy ismerős leváltani oszt így jár az agyam.