Hirdetés
Fórum
- Rágcsálók elleni védekezés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Műtrágya árak új
- Väderstad vetőgépek új
- Glifozát új
- Kukorica és napraforgó vetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Állategészségügy új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
_fill_540x300_0.jpg)
Innováció az eredményért: A biológiai termékek jelentik a mezőgazdaság következő korszakát
A változó klíma új kihívásokat hoz – a válasz: biológiai növényvédelem...
Hirdetés

2643 hozzászólás
Válasz Gumóka #2442. hozzászólásáraaz ok. De a hosszra az lehet.
Válasz .Richard. #2441. hozzászólásáraSzélességre nem. 2,55 felett túlméret.
Válasz Sanyee #2440. hozzászólásárafutórol lelóghat. rakodó felület felével. plusz jelölés a végén. Ez már változott s nullára? De igaz ha az a marha a 2 tengelyre pakol akkor jobb helyen van. De lehet akkor is túl nehéz.
Válasz Nyomasek Bobo #2439. hozzászólásáraPótkocsiról, utánfutóról nem lóghat le hátra semennyit.
A képet elnézve, meg hogy a szélessége is 2,55 feletti, így jobban járt volna 1 méter hátranyúlassal.
Teherautó platója már más.
Válasz .Richard. #2431. hozzászólásáraMekkora egy balfac. Ha egy másfel metert legalább hatrahuzza, siman megy. A raktér felét túlloghat(vagy 2m)
Amúgy ez "csak" kb tíz tizenkét mázsás henger lehet.
Válasz ...:::Pisti:::... #2437. hozzászólásáraAz a pléhlemez gyalogossal, kerékpárossal esetleg motorrossal való ütközéskor véd. Autó átszakítja, jóformán itt semilyen védőhatás se lenne.
Vezetésre való odafigyelés sokkal de sokkal többet ér.
Válasz zollfeco #2436. hozzászólásáraNémet videókat nézett a múltkor a kisfiam a YouTube on. Ott mindig rakosgatták a silókombájn elejére a védő lemezt ha kijött az útra
Nem mindegy mivel ütközik. Áthidalja a hegyes dárdákat,
Válasz GREVEN #2427. hozzászólásáraSziasztok!
GREVEN által megosztott balesettel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mi szabályozza azt, hogy az ilyen vágóasztallal hogyan kell közlekedni? Tehát a védőlemezekre gondolok. Van valami szabályzó rá, hogy közúton azt fel kell tenni a "tüskék" elé, vagy saját elhatározás. Csak amiatt mivel ilyen baleset a mostani szezonban akármelyik silózós gépkezelővel előfordulhat és jó lenne elkerülni egy esetleges eljárást.
Válasz fexco #2432. hozzászólásáraHelti, Omikron, Metalwolf, Agrikon kombinátor náluk űrtechnológiának számít. Azonnal rábuknak, ha van eladó értelmes állapotú.
Válasz fexco #2432. hozzászólására
kiváncsi lennék mennyi haszna van rajta.
Válasz fexco #2432. hozzászólásáraA rögtörők azok lelogtak,amire hazaértek elkoptak.
Válasz .Richard. #2431. hozzászólásáraÉs ezek komolyan hazahuztàk volna,ha nem kapcsoljàk le a zsaruk.ezek nem jàccanak.
Pàr éve meghirdettem itt egy heltii 3,6os kombinátort.reggel felraktam a hirdetést,félóra múlva hív a romàn,hogy holnap fél 9re reggel itt van.ja és kép nélkül raktam fel.top állapot volt amúgy.Merci terepjáró+ugyanilyen tréler.azon tényleg egy karcolás nem volt a kombinátoron.nehogy baja legyen,ne akartam homlokrakodóval feltenni,intéztem manitut.
Szépen kivittem a traktorral a placcraleakasztotttam.
Aztmonták,majd innentől ők megoldjàk.semmi heveder,vagy valami,odairányitottál a manitut raklapvillával,feldobták a tréleere,ahogy sikerült,lespanizták,kb a rögtörők azok lefogták,lehet amire hazaértek elloptak…..mondom gyorsan fizessetek….
Válasz A.I. #2430. hozzászólására
van vagy 15mázsa a horgon. Milyen légrugo meg akármi rugo tartja azt fönn? Ja az ut tartja.
Válasz Drisa #2428. hozzászólásáraLégrugó talán, de ki tudja ez légrugós-e!?
Amúgy meg román, jó hogy nem volt még egy mögé akasztva!
Válasz Drisa #2428. hozzászólásáraRendőrakadémia
https://www.origo.hu/auto/20210909-a-rendorok-megallitottak-egy-autot-az-m5oson-ok-is-elkepedtek-amikor-a-hatso-kerekre-neztek.html

Ennyire hülyék, hibás lengéscsillapító?
Ez se gyenge...
Egy újabb szörnyű baleset, Győrnél.
Válasz Matyi50 #2423. hozzászólásáraÍgy igaz vagy telepakolni a vontató jármű hátsó részét sok sok súllyal vagy előrébb kicsit a rakományt hogy nekinyomja az aszfaltnak a kocsi kerekeit a futón lévő súly!

Válasz agrogal #2422. hozzászólására Sok minden lehetett, sebesség, bevágott elé, rossz súly elosztás...
https://m.youtube.com/watch?v=4jk9H5AB4lM
Válasz agrogal #2422. hozzászólásáramár előtte tipikusan ostorozott,szitált az egész szerelvény...oka a nem megfelelő súlyeloszlás
ilyenkor kell akár felesleges súlyt is pakolni a vontató autó hátuljába.
Válasz Nskype #2420. hozzászólásáraKellet hozzá hogy bevágott elé a biciklis autó
Válasz Nskype #2420. hozzászólásáraMintha egy kukorica adapter lett volna.
elszabadult egy utánfutó
Válasz fexco #2416. hozzászólásáraAz nagyon komoly, mostanában nem volt ilyen gondom. Remélem nem is lesz.
Válasz fexco #2417. hozzászólásáraÉn így fizettem egy tízest!
100m odébb meg állítottak,de elválaltam nem kaptam fekete pontot.
Válasz vén cigány #2408. hozzászólásáraBiztosan nem!mivel nem állítottak meg mondjuk a fotozàs utàn100 méterrel odébb
Válasz Uazos #2412. hozzászólásáraNe jól tudod.zéró tolerancia.vagyis nulla a hatàr.ha ott a helyszínen megàllitanak,akkor ha a megengedett felett mentél 2vel(ami a műszerek szoràsa)akkor irjàk a csekket.ha nemàllitanak meg,akkor meg ahogy irtàk.szóval,ha észreveszed,hogy lefokozták,azonnal stop,és fordulj vissza nyugodtan.nem lesz semmi probléma.ez nem szabàlysértés.
Válasz Sk Laci #2411. hozzászólásárahttps://www.waze.com/hu/
Válasz vén cigány #2408. hozzászólásáraMérlegelés egyedi is lehet,de ritkán szoktak postai uton 50es korlátozásnál 65km/h alatt küldözgetni bármit is.
Viszont bármikor befigyelhet,ha 5-10%ot tullépted,vagy nem látsz egy odadobott útépítős 30as táblát...
Ugyanitt ha van elfogó autó,akkor már 55nél is megy a bünti az elfogótól.Plusz tőle a sofőr büntipontozást is fog kapni,a postai büntivel nem jár pont.
Válasz Maszek Zs #2409. hozzászólására65-ig nem jön.
Válasz vén cigány #2408. hozzászólásáraÉn is úgy tudom h 10% körül van a határ.
Válasz Maszek Zs #2409. hozzászólásáraMerev, oszlopra szerelt trafifax is van városban?
Ha igen, meg lehet valahol nézni a neten, hogy Leányváron Dorog felol az van, vagy csak sebességméro radar, fényképezés nélkul?
Válasz Maszek Zs #2409. hozzászólására
Válasz vén cigány #2408. hozzászólására62km/h útán jön csak büntetés
Arra kell figyelni,ha ilyen van ne állítsanak meg! Mert,ha meg állítanak akkor ott kapsz egyet személyesen.
A kézi traffipaxoknál, mennyi a tűréshatár? 58-al mentem, 50 km/h helyett. Lesz büntetés?
Válasz envagyok2 #2406. hozzászólásáraVagy ha obun fizeti az útdíjat, gps alapján is ki lehetne szűrni.
Válasz $£€?! #2405. hozzászólásárahát nem tudom, ezen az úton 10 kamionból 8 külföldi, lengyel, ukrán, boszniai, de persze, ha megvan a rendszám, akkro csak idő kérdése.
a vasutó átjáróba a sorompónál is van kamera, tök egyszerű, ott az utolsó áthaladót kell megnézni, az volt az, mert aztán megállt a forgalom.
Válasz vén cigány #2404. hozzászólásáraNem hallottam róla, de tuti meglesz.
Válasz $£€?! #2397. hozzászólásáraMeglett a cserbenhagyó?
Válasz $£€?! #2402. hozzászólásáraPontosan, ezt érdemli!
Válasz _NB_ #2401. hozzászólásáraLegaljasabb dolog a gyilkosság után a cserbenhagyás.
Még ha nem tehet is róla, álljon meg, gyözödjön meg róla van e sérülés, tud e segíteni, hívjon mentöt stb.
Egy perc is sokat számíthat.
Az ilyen ökröt, lezárni, jogsit ezer évre bevonni.
Mást nem érdemel.
Válasz $£€?! #2397. hozzászólásáraNem semmi, kamionost sem értem, így hogy nem állt meg ugrik a munkahely, amint meglesz.
Ha megállt volna, akkor a biztosítók rendezték volna az anyagiakat, ő meg ha szerencsés akkor dolgozhat tovább.
Válasz Sz_Pisti #2398. hozzászólásáraMeg lesz az a kamionos hamarosan! Jogsit bevonni tőle azonnal, addig még a büntetését le nem tölti még volán mögé sem ülhessen!!

Válasz Sz_Pisti #2398. hozzászólásáraÍgy van, bízom benne meg lesz a csibész.
A JD-s mit érezhetett, mikor himbálózott és billent a traki?!
Válasz $£€?! #2397. hozzászólására A VÉDA kamerák, és az útdíj GPS jele is segíthet
Ekkora tahó a kamionos
Remélem megtalálják a bunkót.
Válasz Nyomasek Bobo #2394. hozzászólásáraTüdő, vese, szív, többi finomság...kell a donor!!!
Nincs bennem részvét.
Bár én is motorozok. De sajna vannak állatok..
Válasz Nyomasek Bobo #2393. hozzászólására
akkor ők ésszel mennek. Ez igy nem jó annyi biztos. A hiba a dologban csak annyi,hogy mások is ott vannak az uton.
Válasz Nyomasek Bobo #2393. hozzászólásáraA Csesznek Zirc közötti részen nem mernék traktorral végig menni... Lehet 5ből 5x nem érnék oda...