Hirdetés
Fórum
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Kukorica vetőmagok új
- Eke minden mennyiségben új
- Grubber új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
622 hozzászólás
Válasz #69. hozzászólásra
de arra vigan felfut 30t!!!!!
Válasz #65. hozzászólásra
még 1 van az kb akkora mint a tiéd,de azt még használják
Válasz #66. hozzászólásra
bizti napszemüveg volt rajtad,levegővel billent nem olajjal!!!!
Válasz #68. hozzászólásra
vascsö két csappal a végén+ lánc
Válasz #62. hozzászólásra
mienk csak a 6,20as
tieteknek mi van a közepén a két rakonca között???
Válasz #64. hozzászólásra
Mi ez a levegős izé?
Válasz #64. hozzászólásra
No B.A.Z. +!
Már több mint 3 éve fórumozunk?????
Mútkor még mintha nem ez lett vóna a sziiiiiin... hehehe
Válasz #60. hozzászólásra
jövőre jó lenne még egy ilyesmi ha van még ott ilyen osztrákban
Válasz #63. hozzászólásra
3 éve
Válasz #60. hozzászólásra
Világos h. ez, naná!
Nekem mondod? hehehehehehe
Mikor volt fesss tve?
Válasz #58. hozzászólásra
ez hosszú ám/8.30/ a plató
Válasz #59. hozzászólásra
amit leadtam az mind a te nevedre ment
Válasz #54. hozzászólásra
ezaz-é!!!
Válasz #57. hozzászólásra
remélem te is a mi nevünkre adtad le
Válasz #56. hozzászólásra
mienk is
de arra csak 22,5 volt a max
Válasz #55. hozzászólásra
előfordul az ilyen
Válasz #54. hozzászólásra
feketemolnár
Válasz #52. hozzászólásra
osztrákoknál majdnem lett egy nyergessel több a nevünkre a levéli kukiból.
az épfus srácon nem múlott volna.
csak elszámoláskor figyeltek volna, hogy miért a mi nevünkön ment.
Válasz #53. hozzászólásra
No azt tom.
A melák.
Miféle típus ez he?
Válasz #51. hozzászólásra
a pótkocsim vazzzze!
Válasz #50. hozzászólásra
finnyás volt a kőmüves,ez kellett a gépszin aljába
Válasz #49. hozzászólásra
MI
EZ
AZ
IZÉÉÉÉÉ?????????
Válasz #46. hozzászólásra
de minek kellett levélre menni????
balogon nem volt elég az anyag???
Válasz #48. hozzászólásra
ja 25-26t beszélek,és tök üres rendszerről
Válasz #47. hozzászólásra
gabonát 3 nál már lebillenti,a kuléhoz már kell az 5 nedves anyagnál 6-6.5,a rendszert feltermelni kb 15 perc de a kocsi rendszere jól tömített tavaly kuki aratás után letettem 6 bar-al idén aratáskor ráfogtam még volt benne 3
Válasz #46. hozzászólásra
ha van levegő.
hány bar kell hozzá
vagy inkább a levegőtermelés a lényeg?????
Válasz #45. hozzászólásra
az 26t kulét hoztam vele levélről simán lebillenti
Válasz #44. hozzászólásra
még mindig levegős???
végeztünk.
Válasz #42. hozzászólásra
raktak a nagypótomra is?
Válasz #42. hozzászólásra
csak csövesset
Válasz #41. hozzászólásra
robi, "újabban kukit is termelsz" ?????????
Válasz #40. hozzászólásra
kamu de ezt már megbeszéltük 1 párszor itt valami román emilcím van ,oszt bankszámlaszám,utald a lét trakit úgysem látsz,gondolkodj reálisan ennyiérk ilyen traktort?
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-16373442/
Bocsika it a link!:S
Hello!Érdeklődnék hogy mik a vélemények ezekről a gépekről és hogy vett e már valaki ilyen gépeket?
Válasz #33. hozzászólásra
Köszi a cimeket- jotanácsokat,nézegetek.
Válasz #36. hozzászólásra
Az axiálos faxokat én is utálom. Mikor trakit kerestem és hívtam őket hogy ennyi pénzért keresnék használt trakit akkor egybnől nekem estek hogy jó sok hitellel vagyek újat tőlük. Mondtam hogy nem nyúlkálok hitelbe mert tudnék nyugodtan aludni. Erre modortalanul elküldtek a pcspa hogy ennyi pénzért meg nincs traki, ne is keressek, úgyse találok. Még ki is röhögtek hogy mit akarok ennyi lével. Aztán érdekesmód pár hétre rá találtam számomra pont megfelelő trakit ennyi léből.
Válasz #35. hozzászólásra
Akkor zárt. Az meg nem gond, hogy nem olajban fut.
A héten volt nálunk az axiál képviselője, faggattuk a claas rendképzőről is, meg volt áldva azzal, hogy annak folyékony zsírral van feltöltve a ház, meg azzal, hogy a rugó nem érhet a földhöz, meg hasonló süket kereskedő hülyeséggel. Lerítt róla, hogy az életében nem dolgozott kinn a földeken, gépet is csak újat látott még. Idegesítenek az ilyen kereskedők.
Hívtam egy illetőt, aki kintről hoz be gépeket, és majdnem telefonba összevesztem vele a rotor átmérő miatt. Ő állította, hogy már 20 éve hord be gépeket, és annyi az átmérője a rotornak amennyi a munkaszélessége. Mondtam neki, hogy én meg megmértem egy jópárat.
Válasz #34. hozzászólásra
Nem látni, de nincs elszeparálva hermetikusan. Nem olajban fut hanem csak zsírban.
Válasz #32. hozzászólásra
Ha alánézel, akkor látod a vezérlőpályát vagy nem?
Válasz #26. hozzászólásra
traktorpool.de
Válasz #25. hozzászólásra
Üdv!
Szerintem "nyitott" bár a deutz hozképest burkolt, teletömve zsírral. És a lényeg hogy nem öntvény hanem egyerű "lemez". Ne adj Isten ha kell akár itthon is le lehet gyártani a minta alapján. De sokkal masszívabbnak tűnik mint a deuzt-é, az átmérője is minimum a kétszerese de inkább háromszorosa. Tandem futóműves 4kerékkel. Lengő hidraulikakar felfüggesztésekkel. Munka közben lehet vele fordulni, munkahelyzetben csuklik a traki után.
Válasz #27. hozzászólásra
Hát ez a téma nem egyszerü!! Én most voltam kint hanovertöl nyugatra.. tehát sok mindent láttam! Más az elkébzelt és más a valos és más az internet en elérhetö fénykép!! Talán a Preciz német legenda is mulóban van.. már nálunk is vannak hasonló szinvonalon müködö válalkozások..Igen a kinálat nagy de ott is dolgoznak a gépel nem is keveset sok a megkimélt de régi nálunk egyedinek számito gép és van a fiatal de jol meghajtot gép is a kereskedésekben sok a nem nagyon hozáértö aki nem is nagyon tud segiteni!! Volt ojan hogy a német csak ugy fél válrol kezelt bennünket mi is igy szoktuk az ukránnal-meg a románnal! Nem nagyon engednek az árbol mert tudja hogy ugyis megveszük ha már ki mentünk!!! A keresett kategoriák pedig kifejezetten drágák!!Nem egyszerü az utazás! sem föleg anak aki nincs hozzá szokva Nagy ország nagy távolságokal Nem olcso aa szálás meg a kaja sem nagyon fontos a nyelv tudás ha bonyolult a szitu meg az unios adoszám az ÁFA körösöknek És utánna a haza szálitás!!Kissebb tételel nincs gond de a nagynál teherauto?! De az is Visszfuharban ami manapság ritka és a pakolás ki és hogyan mert a németet nem nagyon érdekli az az 1-2 balek meg mit ér utánna meg lehet izgulni hogy mikor ér haza ugyhogy nem egyszerü!!! MAJD FOJTATOM!!!
Én pont tegnap láttam a merkantil.de-n 1-2 olcsó és jónak tűnő Carrier-t. De van ott más jó cucc is.
Válasz #28. hozzászólásra
"Tudod", csak nem találsz :))))
A hengerek kint se olcsók, még a gagyik se nagyon.
Válasz #27. hozzászólásra
nem gondolom hanem tudom,sok gépkereskedö él eböl,nem is akár hogyan....
Válasz #26. hozzászólásra
Gondolod, hogy kint olcsóbb?
Mert én nem úgy hallottam.
Hello esetleg valaki tud kinti honlapcimet?cambridge henger kéne kintröl....kösz
Válasz #24. hozzászólásra
Szia!
Hát az akkor ismét a tervezők szégyene.
A deutz-hoz hasonló sodrót is nézegetek, amin két kis korong van, de egy oldalra sodor. Nem igazán terjedt el valamiért, emiatt nem hiszem hogy túl jó.
A sip-nek zárt vagy nyitott a vezérlő pálya? Hány keréken gurul?
Válasz #23. hozzászólásra
Szia!
volt egy kétrotoros ks2.60-as. Kb 5méteres fogásszélességgel. Nagyon xar volt. Mindig tönkrement rajta valami és szerelhetetlenen volt. Kellett volna hozzá minimum tíz kéz hogy valahogy össze lehessen rakni ha szétesett. Középre sodró volt, nem lehetett állítani a rendszélességét. És ha szőnyegre vágott anyagot sodortál akkor a középen lévő kb 60centi széles csíkot nem mozgatta át csak rárakta amit odasodort. Úgy meg nem száradt normálisan az anyag. Deutz fahrt felejtsd el. Csak ha vannak mazochista hajlamaid akkor ajánlom. :)
Válasz #22. hozzászólásra
Mert volt deutz-fahr rendképződ is? Azzal mi volt a gond? Mekkora volt?
Megnéztem a géppiacot, de elég borsosak az árak, bár ez lenne a legjobb megoldás amit te is csináltál.