Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR415.8 FtUSD399.84 FtCHF445.63 FtGBP503.52 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálam is szinte az elmúlt 2-3 munkanapban mindig volt dátum változás, szóval foglalkoztak vele, de maradt feldolgozás alatt a státusz. Kert gépes pályázat, kifizetési kérelemre várva..
Válasz beladak68 #2890. hozzászólásáraSzia! Az államkincstár weboldalán ezen a linken keresztül : https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ szép napot!
Válasz papnebechandrea1 #2882. hozzászólásáraSzia! Semmit.
Hívtam őket. Nekem mondjuk bonyolultabb, mert megfellebezetm az
elutasítást.
Azt mondták most a minisztériumban van a papírom másodfokú elbíráláson.
Akik májusban adták be azoknak csak úgy mondom hogy 4-4,5 hónap telt el mindegyik ciklusnál a beadás és a pénz utalása között. Nekem is több mint 4 hónap volt
Válasz behanypatriktician #2864. hozzászólásáraszinte valahogy sejtettem...nekem már kezd nyűg lenni, ez a rohadt agrárium....lehet át kellene tenni a tőkét valami könnyebben mobilizálható vagyontárgyba, mert itt a marinénitől a bizottsági elnökig mindenki mindent jobban tud nálunk...
Válasz rongyos #2862. hozzászólásáraMég csak tervezet van és az Unióval most egyeztetnek..... Pont a napokban volt cikk róla hogy az EU kukacos kódok vele mert nehezíteni akarnának rajta
Nekem 23-án jött meg az email,hogy elfogadták a papírjaim.
Továbbították a MÁK nak.
Azóta sehol semmi.
Más megyében már ki is fizették akinek 23-án elfogadták.
Logikát nem találok benne..
3558 hozzászólás
Válasz gyorisandor #2907. hozzászólásáraCsongrád megye.
Nekünk ma lett jóváhagyott.
A mai nap jóváhagyott!! Szabolcs megye.
Nálam is szinte az elmúlt 2-3 munkanapban mindig volt dátum változás, szóval foglalkoztak vele, de maradt feldolgozás alatt a státusz. Kert gépes pályázat, kifizetési kérelemre várva..
Válasz kovi.david #2899. hozzászólásáraLehet kimerül a kassza, mire mi kapnánk valamit?
07.21-én is volt egy dátumváltozás
06.29. feldolgozás alatt..
Válasz papnebechandrea1 #2900. hozzászólásáraNálam még mindig 06.16 az utolsó
Nekünk ma, 07.20-án volt státuszváltás, de maradt feldolgozás alatt.
Válasz G83 #2898. hozzászólásáraSziasztok ! Valakinek valami esemény??
Válasz kovi.david #2894. hozzászólásáraNógrád megye semmi.
Minden a duplája....
Tudja valaki kisüzemi támogatásnak lezárása mikkor van???
Válasz kovi.david #2894. hozzászólásáraSemmi itt is!
Válasz kovi.david #2894. hozzászólásáraNekem még semmi!
Ma valaki kisüzemekből
kapott valamit értesítést?
Válasz G83 #2892. hozzászólásáraNem tudom mi a szart csinálnak eddig???
Ez a hét is eltelt.....
Nógrád megye.
Válasz beladak68 #2890. hozzászólásáraSzia! Az államkincstár weboldalán ezen a linken keresztül : https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/ szép napot!
Válasz s.adamkam #2879. hozzászólásáraHogyan és hol tudom figyelemmel kísérni a státusz változást?
Válasz suffolk1977 #2888. hozzászólásáraGondolom arra mondja hogy jó drágán tudjunk vásárolni:)
Válasz kovi.david #2886. hozzászólására????????????????????
Válasz papnebechandrea1 #2882. hozzászólásáraSzia! Semmit.
Hívtam őket. Nekem mondjuk bonyolultabb, mert megfellebezetm az
elutasítást.
Azt mondták most a minisztériumban van a papírom másodfokú elbíráláson.
Válasz suffolk1977 #2885. hozzászólásáraMi megvárjuk a450 ft Eurót és utána vásárolunk!
Válasz kovi.david #2884. hozzászólására
Szolnok megye 05.05 feldolgozás alatt. Van aki már a lóvét is megkapta. Mi várhatunk.
Válasz G83 #2883. hozzászólásáraMég Nógrádban semmi!
A mai nap sincs semmi...
Nógrád megyében senki nem kapott még mindig?
Válasz hlaca1979 #2729. hozzászólásáraSzia!
Te kaptál azóta valamilyen értesítést?
Válasz Gofri #2874. hozzászólásáraAkkor még van bőven idő
Sziasztok tudja valaki hogy az idén mennyi a zöldítést +saps Euróban
Válasz Gofri #2876. hozzászólásáraÉn is 02.24-én adtam be és feldolgozás alatt van azóta is!
Mi se értjük ! Státuszváltás 06 23 azóta csend van :}
Válasz vadasinez #2870. hozzászólásáraBácskiskun
Válasz kovi.david #2875. hozzászólásáraAkkor viszont nemértem
02,25
Akik májusban adták be azoknak csak úgy mondom hogy 4-4,5 hónap telt el mindegyik ciklusnál a beadás és a pénz utalása között. Nekem is több mint 4 hónap volt
Hány napot kell még várnunk??
Válasz vadasinez #2870. hozzászólásáraMég nekem is feldolgozás alatt áll, Heves megyéből.
Válasz vadasinez #2870. hozzászólásáraNekem is feldolgozott alatt van még! Nógrád megye!
Válasz behanypatriktician #2868. hozzászólásáraNekünk is feldolgozás alatt még. Te melyik megyéből?
Válasz behanypatriktician #2868. hozzászólásáraMár ki is fizették
Valakinek váltott mostanában jóváhagyottra a februári kisüzeme?
Nekem még mindig feldolgozás alatt!
Válasz rongyos #2866 hozzászólásárn
Nem ide tartozik de neked volt évelő rozsod ha jól emlékszem.
Hogy vált be?
Válasz behanypatriktician #2864. hozzászólásáraszinte valahogy sejtettem...nekem már kezd nyűg lenni, ez a rohadt agrárium....lehet át kellene tenni a tőkét valami könnyebben mobilizálható vagyontárgyba, mert itt a marinénitől a bizottsági elnökig mindenki mindent jobban tud nálunk...
Sziasztok ! Ma utaltak valakinek?
Válasz rongyos #2862. hozzászólásáraMég csak tervezet van és az Unióval most egyeztetnek..... Pont a napokban volt cikk róla hogy az EU kukacos kódok vele mert nehezíteni akarnának rajta
Nógrád Megyeiek szivunk!
egy költői kérdés......nem hallott valaki arról, hogy emelkedik az egységes támogatás? mintha erről nem beszélnének...
Nekem 23-án jött meg az email,hogy elfogadták a papírjaim.
Továbbították a MÁK nak.
Azóta sehol semmi.
Más megyében már ki is fizették akinek 23-án elfogadták.
Logikát nem találok benne..
Válasz s.adamkam #2859. hozzászólásáraMi 27.én, de két hete kaptunk jogosultságit. Írták többen, hogy ők két hónapja megkapták :D
Válasz G83 #2858. hozzászólásáraNekünk is 06.28. Az Utolsó státusz váltás 02.24-én adtuk be! Nógrád megye! Miért nem bírálják???