Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.33 FtUSD376.08 FtCHF434.59 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #4189. hozzászólásáraköszi a választ. Akkor az nekem örök élet meg két nap évi kb 50 üzemórára.
Hamarabb fog elrihesedni mint elkopni, ez eddig is valószínű volt
Válasz ND #4188. hozzászólásáraBkt-nem ismerem, de nekem az armán 340/85r28 petlas van, igaz 1.8 báron használom, de 1000+ kilós műtrágyaszórót 1000+os hengert, 6 soros ekézőt és vetőgépet húzott mind az 1600 munkaóra alatt, újszerűek. Ha kell kép csinálok.
Válasz A.I. #4176. hozzászólásáraMintázatnak is egyeznie kell tengelyen. Vágottat tudtommal kormányzottra nem lehet tenni, de lehet ez vizsgabázis függő.
Válasz A.I. #4183. hozzászólásáraszeirntem kpm vizsgán mindenképp padra megy, kizártnak tartom, hogy ne. traktorokat nem teszik rá, az oké, de pótokat simán.
Válasz Dvili #4181. hozzászólásáraNem teszik azokat a nagy vádakat padra, lehet be sem fér ahogy írod!
Fülkébe kütyü(lassulás mérő vagy mi aszösz), meghúzatja, lefékezi és annyi.
Nem lesz azzal gond.(már ha jó)
Válasz Dvili #4175. hozzászólásáratandemes, ezen kereshetik a forgózsámolyt, hahahah. fékre meg úgy ráállítok, hogy ha már a pedál fölé teszem a lábam, satuzzon neki. vagy a híd szakad ki, vagy a mérőhely, hahahah. komolyra fordítva a fék nem lesz egyszerű, mer ugye automata terhelésszabályzós, 3 tonnás alvázzal, aminek felét a trakror viszi, mi a getvát fog mutatni 8 keréken...
Válasz atyu80 #4177. hozzászólásáraNormális gumis megtudja csinálni. De iker keréknél nem kell idegeskedni, oda veszel egy 30-40 centis flekket és elmegy az sokáig. Orosz gumi meg nem szokott púposodni, az előbb szétreped.
Válasz envagyok2 #4173. hozzászólásáraMintázatnak nem, méretnek és vászon kialakításnak(radiál-diagonál erre gondolok), annak igen.
Vágott a kormányzott nem lehet úgy tudom(ha csak nem változtak a dolgok).
és mg egy kérdés, pótnál is az a szabély, hogy egy tengelyen egyfajta gumi lehet csak, vagy itt nincs ilyen? ez duplakerekes, vagyis tengelyenként 4 kerék, mindnek egyfomrának kell lennie?
pótkocsi átmegy műszaki vizsgn vágott gumival? ráadásul elég balfaszul van megvágva, le is kopott, és hatósági vizsga lesz, nem sima. kamion pót volt, ebből lenne piros rendszámos... vagy esélytelen?
Válasz mtz1221 #4168. hozzászólásáraMondjuk Michelint nem láttam még mtz-n. Lehet letilt az elektronika ilyen gumival és nem indul az mtz, ezért nem is veszik.
Válasz atyu80 #4166. hozzászólásáraBelsejét nézd meg alaposan. Ott ne legyen semmi repedés, vagy a belső vonalakon görbeség eldeformálódás. de igazából akkor ismered meg ha felnire raktad, és felfújod.
Dupla keréknek való gumit megyek venni Mtz-re, újat nem akarok honnan ismerem meg ha egy traktor gumi szálszakadt? Kamionon meg minden láttam már hogy kipuklisodik de trakesznál még soha sem
Válasz atisgyulai #4163. hozzászólásáraJD-re NH-ra és minden valamire való gyártó gépére jó,de az mtz-re csak talán.talán.Próbáld ki a Michelint,nem fogsz csalódni.
Válasz RkTomi #4161. hozzászólásáraÉrdekelne későbbiekben erről a márkáról a tapasztalatod.
Mtz-re néztem, hogy talán jó lenne.
Még nem cserés, de addig gyűjtöm a véleményeket.
Válasz RkTomi #4153. hozzászólásáraMi ezzel a gumival vettuk hasznaltan az MTZ-t.
Sokat nem vartam tole, viszont ár/ertek aranyban eleg jo. 3 eve nyuzzuk es eddig nincs ra panasz.
Válasz cross #4151. hozzászólásáraNem nagy valami a felniből kivágni 5 centit. De ha mindenképpen rárakod akkor keress radiált rá. Vagy petlasból 14,9-38-at.
Válasz Gumóka #4145. hozzászólásáraAz a vicces vagy inkább szomorú hogy így 16 év után, még az 5x rosszabb seggre is hamarább rágerjedek, mint ami van.
Válasz mtz1221 #4142. hozzászólásáraMeg az mekkora szívás lenne ha valami barom felvett volna női nadrágot és bugyit, mi meg itt te miattad rágerjedünk.
4341 hozzászólás
Válasz ND #4190. hozzászólására
Válasz mtz1221 #4189. hozzászólásáraköszi a választ. Akkor az nekem örök élet meg két nap évi kb 50 üzemórára.
Hamarabb fog elrihesedni mint elkopni, ez eddig is valószínű volt
Válasz ND #4188. hozzászólásáraBkt-nem ismerem, de nekem az armán 340/85r28 petlas van, igaz 1.8 báron használom, de 1000+ kilós műtrágyaszórót 1000+os hengert, 6 soros ekézőt és vetőgépet húzott mind az 1600 munkaóra alatt, újszerűek. Ha kell kép csinálok.
Sziasztok,
Ma egy boltban Petlas 280/85R28 (elvileg radiál) gumira bruttó 7ezerrel olcsóbb árat mondtak mint BKT 11,2-28 diagonálra. Elvileg mindkettő 8pr.
Melyiket vennétek?
Válasz Gumóka #4186. hozzászólásáraA vágottat én is így tudom, a mintázat akkor lehet, hogy "hely" függő.
Válasz A.I. #4176. hozzászólásáraMintázatnak is egyeznie kell tengelyen. Vágottat tudtommal kormányzottra nem lehet tenni, de lehet ez vizsgabázis függő.
Válasz Dvili #4181. hozzászólásáraBele. Teherautó húzó még szélesebb is, mint a tandem ikre.
Válasz A.I. #4183. hozzászólásáraszeirntem kpm vizsgán mindenképp padra megy, kizártnak tartom, hogy ne. traktorokat nem teszik rá, az oké, de pótokat simán.
Válasz Dvili #4181. hozzászólásáraNem teszik azokat a nagy vádakat padra, lehet be sem fér ahogy írod!
Fülkébe kütyü(lassulás mérő vagy mi aszösz), meghúzatja, lefékezi és annyi.
Nem lesz azzal gond.(már ha jó)
Válasz Dvili #4181. hozzászólásáramármint úy van rajta nyolc, hogy 2 tenegyles tandem, és teneglyenként 4-4 gumi. ilyen 235/75r17,5-esek.
Válasz envagyok2 #4180. hozzászólására4 gumi bele e fér fékpadba?
Válasz Dvili #4175. hozzászólásáratandemes, ezen kereshetik a forgózsámolyt, hahahah. fékre meg úgy ráállítok, hogy ha már a pedál fölé teszem a lábam, satuzzon neki. vagy a híd szakad ki, vagy a mérőhely, hahahah. komolyra fordítva a fék nem lesz egyszerű, mer ugye automata terhelésszabályzós, 3 tonnás alvázzal, aminek felét a trakror viszi, mi a getvát fog mutatni 8 keréken...
Értem köszönöm, van nekem egy itthon még úgy hoztam a géppel de nem értem miért dobták mert még van rajta elég jó nagy köröm
Válasz atyu80 #4177. hozzászólásáraNormális gumis megtudja csinálni. De iker keréknél nem kell idegeskedni, oda veszel egy 30-40 centis flekket és elmegy az sokáig. Orosz gumi meg nem szokott púposodni, az előbb szétreped.
Válasz mtz1221 #4167. hozzászólásáraA szálszakadás nem is javítható igaz?
Válasz envagyok2 #4173. hozzászólásáraMintázatnak nem, méretnek és vászon kialakításnak(radiál-diagonál erre gondolok), annak igen.
Vágott a kormányzott nem lehet úgy tudom(ha csak nem változtak a dolgok).
Válasz envagyok2 #4172. hozzászólásárakpm es vizsga akkor forgózsámoly meg fék érdekesebb lesz gumi csak ráadás.
Válasz envagyok2 #4173. hozzászólásáraigen
és mg egy kérdés, pótnál is az a szabély, hogy egy tengelyen egyfajta gumi lehet csak, vagy itt nincs ilyen? ez duplakerekes, vagyis tengelyenként 4 kerék, mindnek egyfomrának kell lennie?
pótkocsi átmegy műszaki vizsgn vágott gumival? ráadásul elég balfaszul van megvágva, le is kopott, és hatósági vizsga lesz, nem sima. kamion pót volt, ebből lenne piros rendszámos... vagy esélytelen?
Válasz mtz1221 #4168. hozzászólásáraHa nem bírja a rendeset akkor miért kell keresgélni ???meg kell venni a legszarabbat.
Válasz TeljesenMindegy #4169. hozzászólására
Válasz mtz1221 #4168. hozzászólásáraMondjuk Michelint nem láttam még mtz-n. Lehet letilt az elektronika ilyen gumival és nem indul az mtz, ezért nem is veszik.
Válasz Wilde #4165. hozzászólásáraÉpp ezért bakki, mert az mtz nem valamire való, és gumiból sem bírja a rendeset.
Válasz atyu80 #4166. hozzászólásáraBelsejét nézd meg alaposan. Ott ne legyen semmi repedés, vagy a belső vonalakon görbeség eldeformálódás. de igazából akkor ismered meg ha felnire raktad, és felfújod.
Sziasztok!
Dupla keréknek való gumit megyek venni Mtz-re, újat nem akarok honnan ismerem meg ha egy traktor gumi szálszakadt? Kamionon meg minden láttam már hogy kipuklisodik de trakesznál még soha sem
Válasz atisgyulai #4163. hozzászólásáraJD-re NH-ra és minden valamire való gyártó gépére jó,de az mtz-re csak talán.talán.Próbáld ki a Michelint,nem fogsz csalódni.
Válasz atisgyulai #4163. hozzászólásáraRendben.
Válasz RkTomi #4161. hozzászólásáraÉrdekelne későbbiekben erről a márkáról a tapasztalatod.
Mtz-re néztem, hogy talán jó lenne.
Még nem cserés, de addig gyűjtöm a véleményeket.
Üdv!
Továbbra is keresek 15x24 (400 x 610) traktormintás külsőt.
Ha jól tudom Szk 4 és Hoffher traktoron (is) volt ilyen!
20/824-1392
Köszönöm!!!
Válasz atisgyulai #4159. hozzászólására8310R előre.
Válasz RkTomi #4153. hozzászólásáraGRI márka Atrától nem fogsz csalódni benne!
Válasz RkTomi #4158. hozzászólásáraMilyen gépre? Elölre, hátra?
Válasz Wilde #4157. hozzászólásáraCEAT Farmmax R70 lett a befutó az ár érték arány valamint az abroncs tömege miatt.
Válasz RkTomi #4153. hozzászólására1 hónapja vettem 2db -ot a Magnumra elóre 600/70 -et.jónak tűnik.
Válasz k-roy90 #4154. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz cross #4151. hozzászólásáraGumóka cserélne évek óta felnit, keskenyért széleset.
Válasz RkTomi #4153. hozzászólásáraMi ezzel a gumival vettuk hasznaltan az MTZ-t.
Sokat nem vartam tole, viszont ár/ertek aranyban eleg jo. 3 eve nyuzzuk es eddig nincs ra panasz.
Az Ascenso márkát ismeri, vagy használja valaki? Tapasztalatok?
Válasz cross #4151. hozzászólásáraNem nagy valami a felniből kivágni 5 centit. De ha mindenképpen rárakod akkor keress radiált rá. Vagy petlasból 14,9-38-at.
13.6-os gumi 14-es felnin nagyon sz@r megoldás? Próbálta már valaki? Mtz hátsóról van szó.
Válasz Gumóka #4149. hozzászólásáraHelyes. Akkor anyukától tanuld meg hogy szereti, és tanítsd meg a lányának. Csak hasonló a dns-ük.
Válasz mtz1221 #4148. hozzászólásáraSemmi. Nem is mondtam ilyet
Válasz Gumóka #4147. hozzászólásáraÉs mi tart vissza tőlük ???
Válasz mtz1221 #4146. hozzászólásáraA traktorod is rosszabb lesz ha nem tartod karban, lehet az itt a baj!
Van egyébként olyan fiatal lány ismerősöm, akit még jól kilehetne nevelni, mert még korban ott jár, de az anyukájától meg én vennék órákat
Válasz Gumóka #4145. hozzászólásáraAz a vicces vagy inkább szomorú hogy így 16 év után, még az 5x rosszabb seggre is hamarább rágerjedek, mint ami van.
Válasz mtz1221 #4143. hozzászólásáraAz meg legyen a Te bajod!
Én csak az asszonykádnak akarok jót, hátha megnézi a hathengeresen a guminyomást
Válasz mtz1221 #4142. hozzászólásáraNeked lehet, én megoldom ha kell, de nézelődni csak szabad
Bennem még él a tenni akarás
Válasz mtz1221 #4142. hozzászólásáraMeg az mekkora szívás lenne ha valami barom felvett volna női nadrágot és bugyit, mi meg itt te miattad rágerjedünk.
Válasz Gumóka #4140. hozzászólásáraKatonaságnál van valami injekció hogy ne csak ezen járjon az eszed. Be kéne lassan szerezned. De lehet nekem is.