Válasz Igazi Földönfutó #5147. hozzászólásáraTudom én is, hogy nem mindenki lépked ki és be. A gondolatát senkinek nem látja saját magán kívül más. De ne állítsa már meg a napot és vonjon le téves kovetkezteteseket abból, hogy ki mikor lépett be vagy ki.
Válasz Rabó001 #5145. hozzászólásáraSzerintem arra gondolt,hogy sosem jelentkezik ki.Én is több mint egy éve,hogy bejelentkeztem utoljára,és sose lépek ki,nem bajlódok a bejelentkezéssel.
Válasz Rabó001 #5140. hozzászólásáraVagyunk itt egy páran, akik évek óta nem jelentkeztünk be és írni is szoktak.
Vannak olyanok, akiket ledob a gép és naponta többször is be jelentkeznek.
Na őket próbálom nem elolvasni.
Nem a Tisza van kormányon. Úgyhogy nem nagyon számít hogy mit kérnek ki. Kábé olyan mint ha Én kérném ki az emberek véleményét. Azt kormány alakítás után szokták. Addig meg fölösleges ábrándozás, mert lehet hogy az adott párt soha se kerül kormányra
Válasz Gandhy #5131. hozzászólásáraNem mintha ő mondaná meg, hogy mit mikor lehet kifizetni. Meg miből.
Rohadtnagy összegeket kell mozgatni, nyilván van jelentősége, hogy mikor emelik le egy számláról, gondolom ki van ez adva úgy ahogy kell. Az viszont, hogyha megjön a zöld lámpa, hogy mehetnek a pénzek, de nem mennek, mert nincs kész a papírmunka, na az lehet hiba. De nem azért nincs kész, mert ő nem csapott szét az emberek közt, hanem nincs elég kapacitás ehez a sok szarhoz. Gondolom a létszám adott. Főleg hogy még kopott is belőle. De a leváltás pont ezt az ütenetet hordozza: Nem lesz több ember, hanem dógozzatok gyorsabban, mert ki lesztek vágva. Majd az új főnök rátoknèz
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraMajd ha lesz időm megsajnálom.
Biztos kell a helye másnak.
Meg jól megszedhette már magát az elmúlt nyolc év öööö... Akarom mondani az elmúlt húsz év alatt.
Arra is kíváncsi lennék mennyi vég kielégítést kapott. Meg mennyi havernak volt Ő a "jól értesült embere" aki időben szól. Hogy mikor milyen pályázat fog meg nyílni, mik lesznek a feltételek, meg ilyenek
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraSoha ennyi kisgazdaság nem ment tönkre mint Nagy István minisztersége alatt!
Viziszárnyas vállalkozások haldokolnak!
Zöldségtermesztés romokban!
Most a sertés és marha is megy a lecsóba!
Ébresztő!!!!!
Tenni kell valamit, hogy ez a hitvány társaság még az országból is el legyen zavarva, vagy börtönbe rohadjanak meg életük végéig hogy ennyi családot tönkretettek Magyarországon!!!
Feldman Zsolt már 2010 óta helyettes államtitkár volt és most kicsinálták mint a többi szakembert.
Válasz mtz1221 #5107. hozzászólásáraMilyen finom kis pncska. meg lehetne keresni a gyökerèt. valaki szollonmáneki,hogy egy otthonka jobban a talajra vonzaná a figyelmet. Persze a megtermèkenyitès gondolata is a termèszet rèsze.
Válasz mtz1221 #5099. hozzászólásáraa sztyeppe feltörését is lehet értelmezni egyféle takarónövényezésként. Csak ott nem pár hónapot volt a "takarónövény" a területen
Válasz Sk Laci #5086. hozzászólására Nálunk is a vadász az úr, ne aggódj. Hálistennek (mondom tiszta szivvel) az asp kivitte a disznót, addig a kötött talajú dombokon fogvédővel lehetett pl. kaszálni, gyepet művelni, földúton haladni. Kukoricát se termel senki, '18-ig amiatt, azóta humanoid hordák miatt. Más? Erdő mellett nyár végi lucerna vetés extra (árú) maggal,
bőgéskor a túlkimélt szarvas-őzállomány kitiporta a felét. Később pár rudli-átkelés lerendezte a maradékot. Summa: több a kudarc, mint az élmény, rostálni kell agyban, hogy ne kelljen Seduxen...
A második szelvényt nem mutatták be.
Erre a Makói talaj szelvény bemutatóra, és a Mátészalkán feltárt talaj szelvényre adtam 10-10 pontot.
Mátészalkán nagy tapsot kapott Leviczkyné Dobi Mari talajtani szakértő a szelvény bemutatóra.
Amit Biró Borbála professzor asszony mondott, és Kovács Károly Putnoki előadására 9-9 pontot.
A többit nem néztem meg még csak egyszer.
Majd pontozni fogom, fogjuk holnap Kengyel településen.
Akit érdekel a talaj vizsgálat, amit Reto földjén csinálunk szívesen látjuk.
A kezdés fél kettőkor lesz.
Ásót kell hozni, és gazdabotot.
5148 hozzászólás
Válasz Igazi Földönfutó #5147. hozzászólásáraTudom én is, hogy nem mindenki lépked ki és be. A gondolatát senkinek nem látja saját magán kívül más. De ne állítsa már meg a napot és vonjon le téves kovetkezteteseket abból, hogy ki mikor lépett be vagy ki.
Válasz Rabó001 #5145. hozzászólásáraSzerintem arra gondolt,hogy sosem jelentkezik ki.Én is több mint egy éve,hogy bejelentkeztem utoljára,és sose lépek ki,nem bajlódok a bejelentkezéssel.
Üdv!
Búza, árpa árával kapcsolatos becslések, előrejelzések.
https://www.tiktok.com/@basf_agro_hu/video/7486961243433995542?_r=1&_t=ZN-8vGEuL0Bg9u
Válasz Radocz #5144. hozzászólásáraMit zagyvalsz itt? Bejelentkezes nélkül nem lehet írni? Vagy neked megy? Én csak akkor jelentkezek be, ha írok.
Válasz Rabó001 #5140. hozzászólásáraVagyunk itt egy páran, akik évek óta nem jelentkeztünk be és írni is szoktak.

Vannak olyanok, akiket ledob a gép és naponta többször is be jelentkeznek.
Na őket próbálom nem elolvasni.
És eltertunk a topik címétől.
Bocsi a többségtől.
Válasz Radocz #5134. hozzászólására"A Tisza kinek a véleményét kérte ki mezőgazdasági témában?"
Nem a Tisza van kormányon. Úgyhogy nem nagyon számít hogy mit kérnek ki. Kábé olyan mint ha Én kérném ki az emberek véleményét. Azt kormány alakítás után szokták. Addig meg fölösleges ábrándozás, mert lehet hogy az adott párt soha se kerül kormányra
Válasz Radocz #5135. hozzászólásáraÚgy érted hogy pályáztam e az állásra?
Válasz hashtag #5138. hozzászólásáraErre hivatkoztak. Aztán, hogy mi volt a valódi oka, ez, vagy más? Azt Én nem tudhatom.
Válasz Radocz #5139. hozzászólásáraAhhoz hogy írni tudj, be kell jelentkezni. Nem tudtad?
Válasz Rabó001 #5137. hozzászólásáraBelsős ember Te lehetsz.

Egy perccel ezelőtt jelentkeztél be, és már írsz is.
Válasz Gandhy #5131. hozzászólásáraNem mintha ő mondaná meg, hogy mit mikor lehet kifizetni. Meg miből.
Rohadtnagy összegeket kell mozgatni, nyilván van jelentősége, hogy mikor emelik le egy számláról, gondolom ki van ez adva úgy ahogy kell. Az viszont, hogyha megjön a zöld lámpa, hogy mehetnek a pénzek, de nem mennek, mert nincs kész a papírmunka, na az lehet hiba. De nem azért nincs kész, mert ő nem csapott szét az emberek közt, hanem nincs elég kapacitás ehez a sok szarhoz. Gondolom a létszám adott. Főleg hogy még kopott is belőle. De a leváltás pont ezt az ütenetet hordozza: Nem lesz több ember, hanem dógozzatok gyorsabban, mert ki lesztek vágva. Majd az új főnök rátoknèz
Válasz Radocz #5134. hozzászólásáraTöbb emberét is kikérte. De ezt neked tudnod kéne, mindig azt sejteted hogy valamiféle belsős ember vagy.
Válasz mihaszna #5133. hozzászólásáraTe pályáztál már?

A NAK oldalon minden megtalálható volt.
Válasz Csókkirály #5129. hozzászólásáraBölcsész létére egész jól belejött..

A Tisza kinek a véleményét kérte ki mezőgazdasági témában?
Anno itt a fórumon elhangzottak nevek.
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraMajd ha lesz időm megsajnálom.
Biztos kell a helye másnak.
Meg jól megszedhette már magát az elmúlt nyolc év öööö... Akarom mondani az elmúlt húsz év alatt.
Arra is kíváncsi lennék mennyi vég kielégítést kapott. Meg mennyi havernak volt Ő a "jól értesült embere" aki időben szól. Hogy mikor milyen pályázat fog meg nyílni, mik lesznek a feltételek, meg ilyenek
Válasz Gandhy #5131. hozzászólásáraEz a hivatalos indoklás,de személy szerint hiszem.
Válasz Igazi Földönfutó #5130. hozzászólásáraKonkrétan szakmai oka volt, a lassú kifizetések miatt tették parkolópályára
Válasz Ohaza63 #5128. hozzászólásáraNemigen szakmai jellegű oka van a kirúgásának.
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraSoha ennyi kisgazdaság nem ment tönkre mint Nagy István minisztersége alatt!
Viziszárnyas vállalkozások haldokolnak!
Zöldségtermesztés romokban!
Most a sertés és marha is megy a lecsóba!
Ébresztő!!!!!
Tenni kell valamit, hogy ez a hitvány társaság még az országból is el legyen zavarva, vagy börtönbe rohadjanak meg életük végéig hogy ennyi családot tönkretettek Magyarországon!!!
Feldman Zsolt már 2010 óta helyettes államtitkár volt és most kicsinálták mint a többi szakembert.
Válasz Igazi Földönfutó #5127. hozzászólásáraÜdv!
Érdekes, mert a Csótányék alatt is ott volt a minisztériumban, sőt az Ő nevelésük, mégis megtartotta a Fidesz. Már 20 éve szolgálta a mezőgazdaságot.
Hallgattam párszor, meg beszélgettem is személyesen vele, olyan halvérű emberke volt.
Válasz Radocz #5126. hozzászólásáraTávozik,de hogy nem a kifizetések miatt az tuti.
https://agraragazat.hu/hir/agrar-lassu-penzek-gyorsan-tavozhat-feldman-zsolt-mezogazdasag/

Egy régi bútor darab távozik?
Ma 4 éves a burgonyakutató központ. Nagy segítség volt ez a magyar burgonyatermesztőknek.

A burgonya termésmennyisége 2008-ban: 684 ezer tonna
A burgonya termésmennyisége 2023-ban: 210 ezer tonna
Köszönjük a Fidesz kormány hathatós támogatását!
Dícsértessék A Jézus.
https://www.youtube.com/watch?v=5VSaE8LCRYY
Válasz termelo #5121. hozzászólásáraEsetleg augusztus 6-11-ig valamikor
Válasz mtz1221 #5120. hozzászólásáraHozzátok lehet.
csak gondolkodjatok rajta.
Válasz mtz1221 #5120. hozzászólásáraLátod? Akkor még nem volt öreg amikor látó volt

Holnap birkanyírás...Ja meg a múltheti tejfakasztó óta soha többet nem iszok
Válasz .Richard. #5117. hozzászólásáraMi pont most beszéltük meg, hogy nem e túl öreg hozzánk.
Válasz termelo #5114. hozzászólásáraHülye hülyének a gondolatát kitalálja.
Holnap Mórahalom, meghívlak egy sörre ?
Válasz .Richard. #5117. hozzászólásáraÓ ha látnátok amit ő már láthatott

Válasz mtz1221 #5107. hozzászólásáraMilyen finom kis pncska.
meg lehetne keresni a gyökerèt. 

valaki szollonmáneki,hogy egy otthonka jobban a talajra vonzaná a figyelmet. Persze a megtermèkenyitès gondolata is a termèszet rèsze. 
Válasz mtz1221 #5113. hozzászólásáraKomoly szakmai videókat néztek, b.szom az eget

Válasz termelo #5114. hozzászólásáraMár készültem

Válasz mtz1221 #5113. hozzászólásáraNyugimá, néztem én is, erre gondoltál?

Válasz termelo #5112. hozzászólásáraNézd meg a tenyerét. Lehet a fiatalos haja és a szemüveg miatt 15 évvel alá tippeltük.
Válasz mtz1221 #5111. hozzászólásáraHatalmas tehetség

Ha véletlen találsz másik videóját... szólj
Válasz termelo #5110. hozzászólására
Válasz mtz1221 #5107. hozzászólásáraKommenteket olvastad?

@mzperx23
megfogta a lényeget
volna
Válasz mtz1221 #5107. hozzászólásáraFőleg ha csak a hangját hallanád

Néha a kevesebb több
Válasz Csókkirály #5105. hozzászólásáraDezső és a 15 sziget.
Válasz termelo #5104. hozzászólásáraTe elég jól átérzed a gondolataimat.
Úgy e hogy jobban megmaradna az ő mondandója, mint az Endréé valamiért ?
Válasz mtz1221 #5099. hozzászólásáraa sztyeppe feltörését is lehet értelmezni egyféle takarónövényezésként. Csak ott nem pár hónapot volt a "takarónövény" a területen
Hosszú távon fenntartható mezőgazdaságra van szükség! // NEREN TÚL
Válasz mtz1221 #5100. hozzászólásáraMegnéztük a kollégával, azt mondta Dr Popo-Cici 10-10 pont
Válasz Sk Laci #5086. hozzászólására Nálunk is a vadász az úr, ne aggódj. Hálistennek (mondom tiszta szivvel) az asp kivitte a disznót, addig a kötött talajú dombokon fogvédővel lehetett pl. kaszálni, gyepet művelni, földúton haladni. Kukoricát se termel senki, '18-ig amiatt, azóta humanoid hordák miatt. Más? Erdő mellett nyár végi lucerna vetés extra (árú) maggal,
bőgéskor a túlkimélt szarvas-őzállomány kitiporta a felét. Később pár rudli-átkelés lerendezte a maradékot. Summa: több a kudarc, mint az élmény, rostálni kell agyban, hogy ne kelljen Seduxen...
Válasz mtz1221 #5100. hozzászólásáraItt 1,3 méteren van a talaj víz.

Ez tegnapi, és kicsit nyers.
Ez mai, takaró növényes tábla.
Sáros, de ha nem csináltatom, akkor egyre rosszabb lesz.
Ahol a gyom is jól kelt, ott szuper.
Ez az idén kicsit nyersbe már kapott egy sort, de vissza fokadt a gyom.
Válasz mtz1221 #5100. hozzászólásáraAmi 21-en az élő adásban ment, ott a hang nem volt ilyen tökéletes.

A második szelvényt nem mutatták be.
Erre a Makói talaj szelvény bemutatóra, és a Mátészalkán feltárt talaj szelvényre adtam 10-10 pontot.
Mátészalkán nagy tapsot kapott Leviczkyné Dobi Mari talajtani szakértő a szelvény bemutatóra.
Amit Biró Borbála professzor asszony mondott, és Kovács Károly Putnoki előadására 9-9 pontot.
A többit nem néztem meg még csak egyszer.
Majd pontozni fogom, fogjuk holnap Kengyel településen.
Akit érdekel a talaj vizsgálat, amit Reto földjén csinálunk szívesen látjuk.
A kezdés fél kettőkor lesz.
Ásót kell hozni, és gazdabotot.