Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
na megcsináljuk ha megegyezünk az árban....me ezek maszek gépek,de olasz anyagokból...és ajánlom a simitódeszka kapák utáni változatát,sokkal szebben elsimitja a megkapart földet mint a nyers kaparásnélküli földréteget elöl(tapasztalat)
Válasz #779. hozzászólásra
csináltunk egy ujabb verziót....simitódeszka hengerek előtt...kapák után van...sokkal szebb munkát csinál....de hogy viszed át határon?
Válasz #752. hozzászólásra
felénk is ez a két variáció vált be,
főleg a második, persze az ára miatt.
Az ásóboronát mindenki eladta, a ragadós talajra nem jó.
Egyet értek, de most kacsingatok forgó kapa felé állítólag a gyomirtó hatása kedvezőbb,ugyan olyan jó arögtörő hatás.
Tavaszra igértek egy demo gépet Busaék
Nekünk a Rau van 4+2 csapágyas tengelyenként, csapágy miatt még nem kellett javítani, tengelytörésem viszont már volt tróger fahordók a szántásunkon jártak át és itt-ott beragadtak, na ezeken a helyeken hagytak pár méterfát.
ó drenthe ha tudnád! Bárcsak magamnak azt kívánnám minden nap hogy bárcsak virágföldet kombizhatnék.
Szerintem a legjobb / és most lehet keresztre feszíteni / az ásóborona. igaz hátrány hogy nem visz mélyen, de kinek hogy. Nekem bevált az ásóborona, de tudom a jövő a rugós akármié.....
sziasztok! szerintem maradjál az ásóboronánál + 2 sor rögtörő, szerintem is ez mindent visz! Ez mondhatni olcsó és jó megoldás, de ha valakinek van zsé akkor gondolkodhat másban is
Mekkora vajon a kapa szárának vastagsága? 25x25 vagy 30x30 vagy más
Ha tavasszal a szántást (esőtől levert, cserepes) akarom egyből magágynak csinálni arra jó? Természetesen nem idén.
Szerintetek ez a cucc jó lehet szántást elmunkálni, magágyat készíteni? Jobb mint egy 4 soros kombi? Meg lehetne vele művelni egy jól esővel levert cserepesedett földet?
Én nem szívom a vérét hanem nagyon szipatikusnak tartom t.petit csak a Tárcsával is olyan úton mentünk ahol nem lehet elférni még ttraktorral es és a rendőr lesem szart minket. tapasztalatból mondom és bocs ha vérszívóan válaszoltam!:( Lealkudtuk 380 ezerre!De 3 éves évente 20 hektárt se ment! :D nagyon szép majdha haza hozzuk csinálok képeket és felteszem!
Az oké, mert tényleg pöttyet nagyképű volt a válasza, tehát jogos, hogy gurult a gyógyszer, csak a rendör kívánás helyett jobb lett volna valami mást írni.
3635 hozzászólás
Válasz #784. hozzászólásra
Az avatarodon az eke nem Regent pluto?
Válasz #783. hozzászólásra
majd beszkennelem a kinyomtatott reklámanyagunkat holnap és válogathatsz....+árat
Válasz #782. hozzászólásra
Számold ki az árát,és kelene valami fotó.
(zsolt738@freemail.hu)
Válasz #781. hozzászólásra
na megcsináljuk ha megegyezünk az árban....me ezek maszek gépek,de olasz anyagokból...és ajánlom a simitódeszka kapák utáni változatát,sokkal szebben elsimitja a megkapart földet mint a nyers kaparásnélküli földréteget elöl(tapasztalat)
Válasz #780. hozzászólásra
Na az jó kérdés,nem tudom hogy lehet de utánna járok.Egy barátomnak van cége nálatok.
Válasz #779. hozzászólásra
csináltunk egy ujabb verziót....simitódeszka hengerek előtt...kapák után van...sokkal szebb munkát csinál....de hogy viszed át határon?
Válasz #778. hozzászólásra
7-8 méteres töröhengerrel símitoval az elején,mint a képen.
Válasz #777. hozzászólásra
9 méteres kb?holnap bentleszek műhelyben mindent mgtudok ha kiszámoltam anyagfelhasználást....
Válasz #776. hozzászólásra
Nekem 200 ló-hoz kéne egy valami olcsó kombinátor.
Válasz #774. hozzászólásra
ez már nincs meg...de óhajaid leirod,megcsináljuk olyanra.....(szélsség,rugóskapák alakja,rögtörő hengerek...stb stb)
Nekem ez a jó:
Válasz #772. hozzászólásra
Hali
Mi az ára???
Válasz #769. hozzászólásra
Függesztett összecsukhatós, 4.6-4.8 jó állapotú használt, már van 550-600 körül.
ha valakit érdekel....9 méteres....
http://www.guettler.de/dblatt46.htm
A függesztett ilyen téren jobb.
Melyiket lehet hasznalni praktikusabban sok kis parcellan?
Válasz #764. hozzászólásra
Igen a Fiat utan kellene....
Válasz #766. hozzászólásra
Válasz #764. hozzászólásra
Hát ahoz vegyen vontatottat, mert ugyis mindig sz@r a hidraulikája
Válasz #752. hozzászólásra
felénk is ez a két variáció vált be,
főleg a második, persze az ára miatt.
Az ásóboronát mindenki eladta, a ragadós talajra nem jó.
Válasz #763. hozzászólásra
Biztos a Fiathoz, nem láttad a múltkor volt kép róla?
Válasz #762. hozzászólásra
mihez,mert az utb-t nehezen tudom vontatottal elképzelni?
Vontatott vagy fugesztett a jobb kombinator?
Válasz #755. hozzászólásra
van fent hirdetésem a tel. számon csörgess már meg vissza hivlak koma!!köszi
Válasz #754. hozzászólásra
Egyet értek, de most kacsingatok forgó kapa felé állítólag a gyomirtó hatása kedvezőbb,ugyan olyan jó arögtörő hatás.
Tavaszra igértek egy demo gépet Busaék
Válasz #756. hozzászólásra
Milyen volt?
Nekünk a Rau van 4+2 csapágyas tengelyenként, csapágy miatt még nem kellett javítani, tengelytörésem viszont már volt tróger fahordók a szántásunkon jártak át és itt-ott beragadtak, na ezeken a helyeken hagytak pár méterfát.
Válasz #757. hozzászólásra
kedves drethe, igazad van de mi imádjuk zsírozni. ja vicceltem, tudod mindennek van hátránya és előnye. ...
Válasz #754. hozzászólásra
Volt az is nekünk .
De nem szerettük állandóan zsírozni , meg csapágyakat cserélni...
Amúgy szép munkája volt és nedvesbe is ment henger nélkül.
Válasz #748. hozzászólásra
MÁS :
Asszem van egy 4650 felénk , egy jó ideje szétbontva , váltóhibával vagy mi...
ó drenthe ha tudnád! Bárcsak magamnak azt kívánnám minden nap hogy bárcsak virágföldet kombizhatnék.
Szerintem a legjobb / és most lehet keresztre feszíteni / az ásóborona. igaz hátrány hogy nem visz mélyen, de kinek hogy. Nekem bevált az ásóborona, de tudom a jövő a rugós akármié.....
Válasz #749. hozzászólásra
Asszem 30-as...
Mindegy mikor akarod csinálni , nedvesbe nem jó...
Ha valamivel elhúzod egyszer és már szárazabb , akkor talán ez elmegy másodiknak.
De ez inkább őszre való a rögekbe , kővé száradtba.
Te ezt nem értheted , arra virágföld van...
Egyébként NZ AGRESSIV-el vagy Kovácsker függ fogassal bármit el lehet munkálni.
sziasztok! szerintem maradjál az ásóboronánál + 2 sor rögtörő, szerintem is ez mindent visz! Ez mondhatni olcsó és jó megoldás, de ha valakinek van zsé akkor gondolkodhat másban is
Várdd meg még kiszárad, vagy vegyél ásóboronát.
Válasz #747. hozzászólásra
Mekkora vajon a kapa szárának vastagsága? 25x25 vagy 30x30 vagy más
Ha tavasszal a szántást (esőtől levert, cserepes) akarom egyből magágynak csinálni arra jó? Természetesen nem idén.
Válasz #747. hozzászólásra
amúgy vizes szántást mivel lehet szépen elmüvelni??
Válasz #742. hozzászólásra
Van haveréknak 7-m es ben.
Lehet vele szántást elmunkálni , ha a művelés mélységig száraz avagy homokos a föld.
De ez inkább őszi magágy előkészítő , röges szárazba az igazi . Elég erősek a lúdtalpas kapái , csak a hengere nem szereti a sarat...
Azt hiszem ez a Dalbo CultiLift.
Válasz #744. hozzászólásra
ez milyen gyártó terméke ?
Szóval erről
És erről a kékről mi a véleményetek? Valaki látott már esetleg ilyet?
Szerintetek ez a cucc jó lehet szántást elmunkálni, magágyat készíteni? Jobb mint egy 4 soros kombi? Meg lehetne vele művelni egy jól esővel levert cserepesedett földet?
Használt, kerekegyháza:D
Válasz #739. hozzászólásra
Szerintem jó ár. Honnan vettétek?
Én nem szívom a vérét hanem nagyon szipatikusnak tartom t.petit csak a Tárcsával is olyan úton mentünk ahol nem lehet elférni még ttraktorral es és a rendőr lesem szart minket. tapasztalatból mondom és bocs ha vérszívóan válaszoltam!:( Lealkudtuk 380 ezerre!De 3 éves évente 20 hektárt se ment! :D nagyon szép majdha haza hozzuk csinálok képeket és felteszem!
Válasz #736. hozzászólásra
Az oké, mert tényleg pöttyet nagyképű volt a válasza, tehát jogos, hogy gurult a gyógyszer, csak a rendör kívánás helyett jobb lett volna valami mást írni.
Válasz #732. hozzászólásra
haggyuk egymás vérszívását..., és mennyi volt a kombinátor? már otthon is van?
Válasz #735. hozzászólásra
normálisan írtam, ő meg hogy válaszolt...